19/4.09 - Onsdag!

Fan nu börjar ja bli dålig med bloggen igen. Inte bra inte bra. =P mohaha..
Aja, kom nyss hem ifrån Jocke. Drack kaffe och busade med hans lillebror =) så sööt =) hehe..

Har praktik nu =) Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och sen nästa tisdag med! Sista gången på storängen. Tråkigt som fan =/  =( Gillar det verkligen där! kommer sakna alla barn. Men har lovat att komma och hälsa på, och den här gången ska ja verkligen det med! Sötaste och goaste ungarna ^^,.

Nae nu ska vi snart käka, så jävla hungrig.. käkade lunch på praktiken vid 11 så börjar känna lite hunger ^^, det blir fläskkotletter och potatisgratäng =)  Mamma har även gjort tzatsiki till imorrn med, då jag ska grilla med BästaVän, Micke sen några mer säkert! =) ska bli skoj skoj.. Mamma har även gjort en potatisgratäng till Frida då ^^, =)

Söndag är det dags att köra igen =D RS i Björkvik^, jippiiii sååå skoj =D
Fredag till Lördag ska ja vara hundvakt med.. MysPys, <33

Nu blirre lite musik innan maten ^^,



.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


25/4.09 - Lördag!

Fy faaan vilken jävla bra dag  =D
(eftersom vi var så 8 i min klass var det två 4 bilsheat istället för 6 bilsheat)

Första heatet kom jag 2 a =D, gick så jävla bra! Volvon bakom mig va på mig som faan vid vissa tillfällen men hörde ifrån honom efter ett tag, men fick några smällar av honom! Men kom iallafall 2a och var as stolt när jag kom in,.
så fick 5 poäng
Andra heatet kom jag 3a, gick sådär, va halt och jag hamnade lite fel ibland. haha. men som sagt, kom juh 3a =)
så fick 4 poäng!
Tredje heatet kom jag också 3a, men sista varvet fick bärarmen söner på vänster fram, så gick inte alls bra sista varvet, men lyckades hålla den bakom mig bakom.. hehe.. vilkjet var tur.. så jag fick ytterligare 4 poäng! hihi.

Detta räckte till Final =) 13 poäng!

I Finalen var det ett 6 bilsheat, hade startstår 6. Fick välja mellan 6 & 2. Det är så den plaseringen man kommer in i finalen med, i den turen får man välja startspår, hehe.. så jag valde 6an och hon efter mig fick ta 2an! Var med i starten och hade en bil på höger sidan och en på vänster sidan, men sen helt plöstligt var det en bil framför med, FAST PÅ SIDAN, alltså inte rullat utan jag körde in i hans dörr. Men istället för att släppa gasen så fortsätte jag gasa medans han körde bort .. Kom ut som 4a efter den starsmällen och höll de andra två bakom mig hela vägen, men den som låg 2a vände den som låg 1a så han fick svartflagg och alltså utesluten ur finalen, (alltså kom automatiskt på sista plats.) Så helt plöstligt körde jag om den som hade blivit vänd så jag låg på andra plats =D höll i som faan de sista tre varven och kom 2a.. det var så jävla underbart!! Var så lycklig =D

Nu fick jag bevisa för att som säger att jag fegar som jag får höra ganska ofta. Har aldrig kört så här bra innan! Gick klockrent =D

LOVELOVELOVE, <33



Fler bilder kommer senare, BästaVän var med och tog med systemkameran, tog faan 800 bilder tror ja ^^,
Var himla roligt att BästaVän & hennes lillebror Chrille var med ^^, det får vi göra fler gånger.. Men då måste de ha med sig solskyddskräm och en keps till Frida ^^, <33


.  P
uss - Survive, ♥
Mathilda


24/4.09 - Fredag!

skola idag då, mår lite halv dant.. men bara kämpa..
Hade mattemusikverkstad mellan 8-12, var riktigt roligt, bästa läraren med så va as skoj ^^, men va dock lite trött, men de gick ändå. hehe. sen efter det plugga vi uppsats.. kom igång bra! =) känns skönt. åkte hem med 14 bussen och var hemma vid 15 typ.. gick hem, käkade en macka och sen kom BästaVän, Micke & Jossan och hämtade mig. vi åkte och lämnade va Micke och åkte sedan och kollade på Jossas och hennes familjs nya torp. Liten och väldigt mysigt =) ..
sen åkte vi til viberga, Frida och Jossa skulle köpa godis, Mathias körde då =P..
kom hem,. käkade köttsnitzel och grönsaker.. mums ^^ fanns pomme med, men de va inte som ja vill ha dom. =P ja vill ha dom knapriga och goda ^^ =P..

Åkte sen till garaget och lastade bilen och fixade. och nu är de talang med barnen! Resten av kvällen blir lugn ^^ .. upp TIDIGT imorrn.. ska åka från garaget halv 7 imorrn. hehe.. Folkrace imorrn, fy faan så underbart, LÄNGTAR! <3



.  Puss - Survive, ♥
Mathilda

21/4.09 - Tisdag!

jag är så jävla förbannad och ledsen =(
Fick mejl idag att de inte ska ta in några sommarjobbare där jag haft sommarjobb i 3 år tidigare, de lovade mig sommarjobb förra året och när man pratat med personal avdelningen så va de jätte positiva och allting, men nae.. fy faan säger jag bara..
Eftersom allt var så självklart att jag skulle få så har jag inte sökt nått mer..
blir så förbannad =(


20/4.09 - Måndag!

Va hos Jocke igår, kom hem halv 5 imorse.. Kollade på Rallybrudar och allmänt roligt ^^. Jävla galning kastade vatten på mig. haha..
Gillar filmen alltså.. Kanske inte världens bästa, men så jävla grym ändå =D Vem vet, kanske blir en rallybrud nån gång i framtiden. haha.. Nae de blir ja nog kanske inte, håller mig till Folkrace i ett antal år till iallafall =D Längtar till Lördag då det är Folkrace i Norrköping, hehe.. ska bli skoj skoj =)
 
Gick i skolan mellan 15.15-16.45 och hade tenta intro.. sen blev de 17 bussen hem, Nathali skulle träffa Andreas vid telia så åkte själv hem! När ja kom hem lagade ja lite mat och sen gick ja till BästaVän och fyllde i mina tatueringar =) ska fylla i pusselbiten en gång till sen.. men det kommer bli såå nice =D kollade lite på tv hos BästaVän med =) Sen drog ja hem, och nu sitter ja på msn och bdb.. =P


( innan den fylldes i, har ingen bild på den nu.. den är helt smörjig ;P )

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda

19/4.09 - Söndag!

Kan inte alltid gå bra.. Första gick det inte att styra, vet inte vad det var för fel så vid varje shikan eller hur de nu stavas så fick jag verkligen och då menar ja verkligen krypa fram för att ens kunna finns svänga för det var så svårstyrt. Körde då på pinsamma 3.33 =/.. Innan andra så bytte vi däck.. så där gick det bättre, med tog 2 tunner och kom in för fort i en shikan så var tvungen att backa =( Fan va arg jag blev, 2 tunnor = 10 sekunder tillägg plus backa missade ja massa på.. Så körde på 3.30 så det var ändå en förbättring trors alla tabbar. Sista var ja så jävla gasglad och ville förbättra mig själv så jävla mkt så gasade som faan och tvärbromsade typ in i shikanerna så slutade på tiden 3.08. Det är 25 sekunders förbättring.. Kände mig as stolt, slutade dock på 11 plasering av damer/oldboys. Men som jag skrev första raden, det kan inte alltid gå bra! Är nöjd med sista varvet iallafall! =) Nu är det bara att ladda om till lördag, då det är FOLKRACE, inte RS i Norrköping, fy faan vad jag längtar =D

Är hur trött som helst just  nu, gick upp kl 5, sovit dåligt sen i torsdags, så nu när mamma och pappa kör hem barnen så hoppar ja in i duschen och tar verkligen en lång och skön dusch sen blirre käka kebabrulle , kolla sista skrivan på House M.D säsong 1 och sen sova =)






.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


18/4.09 - Lördag!

Tillbringade hela min dag med BästaVän  igår, <33
Var Helt underbart, Gick upp kl 7 igår morse, sov hos BästaVän! Så var lite trötter mot slutet innan ja kom hem vid 12 tiden. Eftermiddagen/kvällen tillbringades med BästaVän såklart och även Micke och Emil! =)
Var ute hos Mickes mamma, Micke tog sitt första dopp, fy faan de var så kallt.. Han vågade nog inte fega ur ;P
Hade väldigt trevligt igår, när vi kom hem där ifrån och efetr allt som hände på vägen hem så åkte vi till EMil så han kunde lugna ner sig, sen drog vi till B- Hallen och köpte pomme. Vi käkade pomme och kycklingnuggets och kollade på film =) Frida och micke höll på att somna hela tiden, eller Micke somna i soffan och Frida höll på att somna så ja och Emil gick.. Han körde hem mig sen åkte han hem.. Va skapligt trött när ja k
om hem, men somnade inte förens vid halv 3 ändå.. men men.. skönt att sova till mamma kom in och väckte mig vid strax efter 9..

Idag ska jag till Ester och ha möte med henne och Nathali vid 12!
Efter de får ja se, Frida och Micke ville att ja skulle med dom och Emil och hämta deras nya orm, men får se när de åker och när vi är klara med mötet och så =) ..

Nae nu ska ja faan klä på mig lite och fixa innan kl blir dags att gå.. =P


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


Jag älskar dig gumman, föralltid du och jag, <33


15/4.09 - Onsdag!

Varit barnvakt ikväll åt världens sötaste, <33
Mosters Älskling från topp till tå =) Har aldrig sett honom så pigg kl halv 8-8 på kvällen som idag . hehe..
Har haft grymt roligt, och busat och myst massor =)
Älskar den där killen mer än allt. Det är verkligen Mosters älskling, <33


.  P
uss - Survive, ♥
Mathilda

15/4.09

Fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annnan.






.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


15/4.09 - Onsdag!

Upp tidigt imorse pga av att det var möte hos IDa på Nyhem!
Han till och med att duscha innan ja drog.. Inte illa. haha
Gick bra på mötet, men fy fan vad arg jag blir! Skulle vara lat imorse och ta bussen, haha var så jävla trött på morgonen, så gick till bussen och väntade och väntade, kl blev mer och mer och sen va hon 08.27 då kom en hällestadbuss, den skulle juh inte ja åka med ja skulle juh åka 185an. Så satt kvar i busskuren och undrade vart faan bussen var eftersom kl var nästan halv och då ska den va i centrum liksom! Ringde mamma och frågade när bussen skulle komma och hon sa att den skulle vara där liksom, men så sa jag att det hade åka förbi en vit hällestadbuss och då var det tydligen den ja skulle gå på, men det brukar alltid stå 185 på den isåfall (kan bli den busen om de andra är trasiga eller nått tydligen) så 08.35 var de bara att raska till Ester som bor vid biblioteket, skulle mötas vid 08.40, men messade och sa att ja skulle bli lite senare. Kom fram vid 08.45, sen gick vi till nyhem där vi skulle ha mötet.. Fy faan har inte gått så fort på jag vet inte hur länge :P var helt varm och uppstressad när vi kom fram till Ida! Men men ,.. haha. aldrig mer lita på 185an liksom. Ska aldrig mer vara lat och åka buss dit! Lika bra att gå! haha.

Efter mötet gick jag hem medans de andra åkte bil till biblioteket =)
Nu blir det att plugga lite!

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


14/4.09 - Tisdag del 2.

Blev inte att fylla i tatton idag! Drog till BästaVän och Micke, Även Emil var där, åkte med Emil i hans fina bil och åkte runt och sen till godislagret då Frida skulle köpa godis och sen till Ica .. hehe..

När vi kom tillbaka skulle Emil tatuera sig, så min får bli imorrn! =)

Tillbringade tid med BästaVän istället vilken var himla mysigt =)

Älskar verkligen dig Frida, du är den BästaVän man kan ha och jag är grymt stolt att ha dig som min! Kommer alltid älska dig flikkan min, ingen kan eller kommer komma emellan vår starka vänskap. Föralltid du och jag, <33




Foto & Redigering: Frida Andersson, <33

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


14/4.09 - Tisdag!

Idag var det skola mellan 10.15-16.15. Fick sluta tidigare, men fy vilken jobbig dag det var! Huvudvärk typ hela dagen så det var ingen höjdare =/.. men men .. bara kämpa på liksom :P
Nu efter skolan har jag bara tagit det lugnt, käkar lite =) AS goda perfekta kotletter som pappa gjorde sen kokta grönsaker =D mumma =) .. 
Nu sitter jag i soffan med mamma bakom mig som tvättar fönstrena, så det är skapligt jävla kallt på ryggen. hahaha!

Väntar på att BästaVän ska ringa så ja ska följa med henne till netto och sen ska vi fylla i min tattoo =)
yesbox! Me Love,<3
Skriver mer senare kanske =)



Belive me when i tell you that i never wanna see you again!

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


13/4.09 - Måndag!

Träffade Sara i fredags, vet inte hur länge sen det var innan fredags vi sågs och verkligen umgicks liksom. Var himla trevligt =) Sen på kvällen kom Mathias från stan hit och gick en lång promenad med mig lite överallt här i Finspång! Var också himla trevligt! =) Får göra om detta fler gånger, =) (både med sara och mathias, hehe)

Körde igår då, Söndag i Norrköping =) Va RS sprint!

Fick världens punka sista varvet, när jag kände att nu jävlar ska ja klara en bättre tid, men nae.. Suck sikken dag! Haha.. andra varvet åkte ja ner i slänten, som TUR VAR kom jag upp själv så ja slapp på max tid på 5 min =S Åkte på 2.18 istället..Men det var en himla rolig bana, som synd var körde rallybilarna igår där så det var spårigt som faan och sträckan blev helt förstörd, men men.. var roligt ändå =)
Slutade iallafall med att jag kom hem med andra pris buklan idag =D
NICE VÄRRE!
Andra tävlingen i år, andra buklan hem =D wohoo ^^,



MIN ÄLSKADE BROR FYLLDE ÅR IGÅR MED, GRATTIS PÅ DIG <33

B
ästaVän, Micke och jag var uteo ch gick en sväng i går med, var nere i slottsparken och så =)
Gungade och hadfe allmänt trevligt och mys =) <333

Idag har jag Hittills har jag hunnit käka frukost, haft vattengympa, hjälpt Robin vara lite Nisse vakt medans han gjorde rent terrariet och sen varit hemma, pluggat lite, precis käkat och nu blir det att plugga igen! Har en HEL DEL att läsa till torsdag! =( Vill ut i solen!  Men men får bli nån annan dag! =)
Nae nu är det bäst att börja läsa!!


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


9¤4.09 - Torsdag, - Foton <3

Fota med BästaVän igår =) Sov hos henne, sen var vi och red idag =D


Foto: Frida Andersson
Redigering: Frida Andersson


Foto: Mathilda Carlsson


Foto: Frida Andersson


Foto: Frida Andersson


Foto: Frida Andersson


Foto: Frida Andersson


Foto: Frida Andersson

Bilder från idag när vi var hos Fridas svärmor =)


Hästen jag red på =) så snäll och söt =)
Foto: Frida Andersson


Hästen Sofie red på =) Blondy som Frida sa =)
Foto: Frida Andersson


Hästen som fick gå med oss, =) Mickes mamma ledde den =)
Foto: Frida Andersson


Fjärde Hästen =) Men han var inte med när vi var ute och red. Sötnos den med =)
Foto: Frida Andersson


Först lite mys =) ...
Foto: Frida Andersson


Sen lite bus =) hihi..
Foto: Frida Andersson
----
Avslutar med en fin bild BästaVän tagit och redigerat =) <33

Foto: Frida Andersson
Redigering: Frida Andersson


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


5/4.09 - Söndag!

Körde RS idag på tippen, folkrace fast en och en på tid!
Fy faan vad kul det var att köra då. HELT UNDERBART! =D

Det gick väldigt bra också för den delen! Tyckte de gick sådär första heatet så kom in och fick reda på att ja åkte på 02.22 nått,. Körde snabbare än pappa med tre sekunder ;P WOHOO.. =D
Andra heatet mer laddad och åkte på en TUNN-FAAN! då blev jag förbannad och skrek Fan i bilen, som jag fick höra i pausen att folk hade hört. hahahahahahaha.. illa som faan =P men men.. Tiden slutade på 02.24 med tunnan på 5 sekunder inräknat.
Tredje heatet gick hur bra som helst.. gasade som faan och kom in efter heatet och mamma sa hon tyckte att jag körde sakta, men sen när tiderna kom upp visade det sig att jag
körde på 02.14 =D Jävla lycka =D hahah =D

Så jag kom bäst till av alla damer som körde och fick en fin bukal (den på bilden) =D
Kom även 9a total och slog pappa som kom 11a ;P
Fick även behålla bilen så nästa helg blirre Norrköping Sprint =D =D

LOVE, <3


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


3/4.09 - Fredag

Va i garaget igår från morgon till 2 tiden! Började må skit i garaget pga av pollen jävla as, så låg i soffan med mamma och kollade House M.D istället! kollade från 15 tiden 23 tiden =S haha.. snart klara med en hel säsong =P 1 skiva kvar, alltså 5 avsnitt, cirka 40 min per avsnitt.. den är snart klar =P haha..

Idag har jag och mamma städat hela lägenheten, vi är så duktiga =) haha..
Fick även reda på att  inte klarade tentan heller, men det var jag väldigt förberedd på!
Så bara att ta tag i det till omtentan =)..



I Will Always SurvivE With My Brother, <33
Denna tattuering betyder grymt mycket för mig.
Jag älskar dig bror, <33





SurvivE, <33

.  Puss ♥
Mathilda

1/4.09 - Onsdag!

Nu är det fan en vecka sen ja sktrev blogg.. Får faan skärpa mig =S.  Aja.. vart ska ja börja =) haha..  Jag har gått med viktväktarna så nu jävlar blirre att äta rätt, träna och må bra =)
-------
Hade året första snöbollskrig med BästaVän i Fredags.. Fy faan vad skoj det var. haha. Men mindre skoj med massa snö innanför byxorna. hahaha..
-------
Utgång i lördags. Förfest hos mig.. Var himla roligt =) Det var Jag, BästaVän, Micke, Sofie först. Sen kom Emma och Cissi ett tag, men sen drog de! Sen kom Joel, Kalle, Tim, Malin och Stekarn! Men sen drog Kalle och Tim efter ett tag. Och sen kom Emil och Anders!
Det var grymt roligt, det måste vi göra om =) hihi..
-------

FridaAndersson

Vår vänskap kommer alltid finnas med oss Gumman,
Ingen kommer komma emellan oss!!
Tillsammans klarar vi allt, <33






------
Idag ska jag och bror min tatuera hos oss BästaVän, <333
Fy faan så underbart, <333

(Bild kommer sen, hihi)

 .  Puss ♥
Mathilda

RSS 2.0