31/8.o9 - Måndag! Försvar..

SV. till Anonym, (vet ändå vem du är) - FÖRSVAR . -  Jag och Frida pratar inte om dig. Det ända var idag för att kolla vad det var som gjort att du skrivit om oss i din blogg, och det ända jag sa var att du sa att hon och jag var lika, och därför kunde du inte lita på mig!  Vet inte vart du fått att vi sitter och pratar om dig ifrån? Jag känner inte för att skapa en starkare vänskap med någon som tror att jag umgås med den personen för att ta reda på skitsnack! Sån är inte jag, och kommer ALDRIG att bli. Jag anser att man måste kunna vara kompis med två personer fast dom två är osams och inte pratar med varandra! Ska jag behöva sluta prata med någon bara för att ha den ena kvar eller att den ena personen ska tro att jag ska prata om den ena med den andra och tvärtom? =/ Anser att det inte är rätt!
Aja, du vill att jag ska lämna dig ifred! Så visst!


Nu ska jag lägga mig och sova! Eller försöka iallafall! Har en långdag i skolan imorgon!
GodNatt! Puss


>> Tänker inte ta skit!

Jag tänker inte ta skit från någon!
Jag är vän med vem jag vill, så enkelt är det! Jag tänker aldrig släppa Fridas o min Vänskap, glöm det! Men bara för det samlar jag inte skit om någon till henne. Skulle aldrig falla mig in!
Att det blev så här var ditt val! Du kunde inte lita på mig för att jag har en vän som du inte tycker om. Jag är sån som hatar när man påstår saker, men för att jag kan ha samvete att skiva är för att du själv erkänt att det var mig du skrev om.  Du påstod vissa saker som aldrig har hänt, vilket känns när man trodde att man hade en vänskap. Men har nu märkt att det inte var som jag trodde! Trodde ja kunde vara vän med två olika personer, trots att de var ovänner. Men nu har ja lärt mig någonting nytt! Jag är inte en person som brukar välja sida, men du gav mig inget val!


31/8.o9 - Måndag!:.

Nu tänkte jag försöka äta lite. Mamma ringde förut och frågade om ja hade ätit nått mer och ja sa ja, en nektarin. Men hon ville att jag skulle försöka äta mat. Så ska göra det nu. Jag mitt dumhuvud har tydligen lagt min matlåda i frysen istället för i kylen, så nu värmer jag min frysta potatisgratäng och fläskfilé. Får väl se hur mkt ja kan äta av den, ja menar, hade den inte varit fryst hade ja juh inte behövt värma allt, då kunde ja ta lite nu och lite sen, men nu måste ja juh värma allt.. så.. aa.. får väl se hur mkt ja kan äta..
Ska in på msn nu och kolla om Frida Baby är inne. Såg att hon hade kommenterat min blogg för några minuter sen =) hihi..
Men vi hörs senare sen! 
Puss!


Inte den jag ska äta, bilden tagen från goggle. Mammas ser MYCKET godare ut.! =)


31/8.o9 - Måndag!.

Klockan är snart halv 1, dagen har gått fort. Ska snart sätta mig o fortsätta plugga lite. Men först ska jag slänga in en maskin tvätt så den kan bli klar medans ja pluggar =) Mamma frågade om ja kunde tvätta lite eftersom jag ändå är hemma idag, och självklart kan jag det! Vad ska ni göra denna måndag då? Men kommer uppdatera senare sen igen, så kan ja juh se om någon svarat, men de är de väl inte.. Brukar juh inte vara så iallafall!

Puss!


31/8.o9 - Singel i 1 år!

Haha när jag skrev datumet såg jag att det är idag ett år sen jag blev singel. haha. Fan vad tiden går fort! Men jag är inte ledsen för det! Jag har det sjukt bra som det är nu ändå. Har inte velat haft något förhållande på ett tag ändå, så kommer aldrig känna mig tvingad till att träffa någon ny heller. Jag är sån som händer det så händer det! Jag kan vara för mig själv utan pojkvän, och känner mig stark i den jag är!
Och självklart, det är alltid underbart att ha någon som bryr sig om än och finns för en, en äkta kärlek! Men jag har svårt att tro på Äkta kärlek nu för tiden. Men vem vet, kanske får uppleva den med någon gång och ändrar uppfattning om det hela =) så kanske jag någon gång slutar backa när någon kommer för nära! Vem vet =) MenMen!
Nu blir det att kolla i kylen efter frukost!
Puss!


31/8.o9 - Måndag!

Faan råkade ta bort allt jag skrev! SJukt irriterande!

Försöker igen!

GodMorgon alla läsare!
Sovit gott? själv har ja sovit skapligt bra, men inte så bra som jag vill sova. Vaknade någon gång i natt och fick rusa på toaletten och spy igen! Inte alls likt mig. =S jag spyr väldigt sällan, det har hänt några gånger på fyllan och sen någon enstaka gång eller två när jag är sjuk liksom. Men inte tre gånger på en kväll och en natt. Aja ska försöka hitta någonting att äta nu på morgonen iallafall, har inte ätit sen 17 igår och det har juh liksom kommit upp så är lite tom i magen för tillfället. Mamma ringde o frågade om jag var vaken så hon sa att jag kunde försöka få i mig lite Yoghurt. Så ska försöka med det. Är Valio - vanlij med hjortron och äpple. Mamma säger att den är jätte god, men det återstår och ser =) hehe.
Måste bli frisk till imorgon iallafall, har sjukt viktiga saker i skolan imorgon. Svenska verkstad 2 mellan 8-10, 10-12, 13-15 och sen Litteratursem med lärare mellan 15-17! Så kan inte vara borta imorgon, eller kan kan jag juh, men får ta igen massor sen isåfall, vilket inte är alls kul? Bläää! PLUS att jag ska träffa Micke på onsdag efter skolan, så vill vara frisk liksom =P
Har fått två kommentarer av en Maria, vem det nu är, finns juh en del Maria! hehe.
Men Micke är iallafall en kille i stan (Norrköping) som jag träffar lite. Vi har snackat sjukt länge men har äntligen börjat umgås lite också! Sjukt kul =) Har jätte trevligt tillsammans. Vad mer kan man säga! Hmm. ingenting i dagens läge kanske. men men. hehe.
Frida din lilla fis, du skulle juh höra av dig igår juh ^^. ioförsig orkade jag knappt svara på sms eller när någon ringde, men ändå. hahaha.. =) ÄLSKAR DIG ÄNDÅ! Måste kommao hälsa på dig, Micke, Nisse älsklingen, Diezel, Maja, Adam, Pixie och Arnold eller vad Tommy nu sa att han skulle heta =D haha.. han sa de iallafall på festen, men de kanske kan inte kommer ihåg. haha. Men ändå! Hallå, Skaffa en ny blogg så ja kan gå in o läsa den varje morgon när ja sätter mig vid datan..Det är juh en rutin för mig juh? =O Miss you Hun, yOu and me! <3
Ne
nu blir det att kolla i kylen efter yoghurt!
Puss!
Forever and Ever, as it always will be ♥

30/8.o9 - Söndag! =(

Asså usch säger jag bara! Jag mår inte alls bra just nu.. Låg o pluggade massa o sen hoppade ja in i duschen och kände hur ja började må illa som faan (vilket ja gjort i perioder nu hela helgen) och så kom det upp. Låg/satt lutad över toaletten .. Hatar att spy =/ ja kan inte andas då heller.. Fortsatte duscha och när jag var klar så var det igång igen! =( faan..
Messade alla i min arbetsgrupp i skolan och sa att om jag inte mådde bättre imorgon så kommer jag vara hemma imorgon, vilket dom tyckte var en bra ide!

Mer om dagen i Björkvik idag då =) Var som sagt sjukt taggad pga. det som hände på morgonen när ja kom dit. Först startade bilen hur lätt som helst och inga problem (förutom backen, fick hålla i backen hårt som fan för att kunna backa, sjukt jobbigt! Tur att man är lite stark iallafall =P hehe) Men iallafall, första tiden körde jag på 1.29.47, andra 1.26.70 (mitt rekord där!) och tredje 1.29.??.. Och kom därför tvåa! Så glad! =) Mellan andra och tredje omgången spöregnade det som faan.. Så de blev lite mer halt osv. så tiden gick upp lite igen! Men vad jag gör =D Orkar tyvärr inte lägga in alla bilder nu ikväll, mobilen ligger i rummet på laddning och jag ska snart lägga mig och vila, mår inte bra som sagt!
Men bilder kommer imorgon istället! Nu blir det inget mer bloggande för mig förens imorgon!
GodNatt och sov så gott! Puss!


Foto: Min älskade Frida Andersson, <3


30/8.09 - söndag! YES!

Fy fan vad glad jag är. Sitter nu i bilen på väg hem. Har precis åkt från björkvik. :) jag kom 2a. =D Sofia Andersson var en värd segrare som även var hemmaförare som körde grymt bra. Sen kom jag efter henne :-D är riktigt nöjd. Jag kom före hon som ligger bakom mig i cupen. Kändes hur bra som helst! Jag brukar inte vara negativ mot mina konkurenter, men när någon kommer fram och frågar mig om jag är taggad och jag svarar nja bilen startar inte, så svarar den andra -"vilken tur, då kanske _ _ _ kommer före dig idag" :-S ehh? Okej. Det var min konkurents vän eller nått. Då blev jag förbannad på riktigt. Jag är sån som alltid säger lycka till, låt bästa damen vinna typ. Men inte hennes vän. Jag anser att ombo kör om det istället för att hoppas att en annans bil inte startar, och om hon nu hoppas det kan hon väl hallå det för sig själv liksom? Men Men. Blev mer taggad att hmm skulle då kämpa mer än vanlig. Så mina inre aggressioner togs ut på banan. Höll på att rulla en gång, men klarade det. Jag slog mitt rekord på den här banan vilket var 1.26.70. Kom under 1.30 varje varv. Sjukt glad över mig själv. Men skriver när jag kommer hem. Blir dyrt som fan det här. :) See ya! Puss

30/8.o9 - Söndag! FOLKRACE, <3

NU GÄLLER DET! om bara några minuter drar vi och hämtar Chrille grabben och sen drar vi till garaget och fixar och sen bär det iväg till Björkvik! Åhh ska bli såå kuul =D Men hörs senare på mobilblogg om hur de går och så ^^. Nae faan, packa de sista,eller ta fram. hehe.. Ska fasan ta med mig filt och kudde ;) MysPys! Haha.. =D
Hörs Sen! Puss

LOVELOVELOVELOVELOVELOVE!


29/8.o9 - Lördag! Kvällsblogg.

Imorgon då jäävlar är det dags igen! JAG SKA KÖRA MED PÄRLAN, <33 Så lycklig lver det faktiskt!
TAACK PAPPA ATT DU FIXADE MIN BIL, <3 Pappa är så underbart att han fixade min bil innan hans egen så han själv inte kan köra med den .. Men som tur var ska han dela med Wadde. Men är sjukt tacksam över att min bil är klar. Hade ja kunnat så hade ja hjälpt till, men kan juh typ ingenting, sen ska mycket med skolan o massa skit!
Chrille, imorgon.. Mmmmm längtar! Sjukt kul att du ska med, <3 Love you!


Min älskade Pärla måste målas o grejer snart med, Chrille ska hjälpa mig med det någon dag framöver!
NiceNice! =) Hade as kul när vi målade sist ^^,

Nu blir det inget mer bloggade för mig ikväll. Ska lägga mig o plugga en stund sen blir det sängen kan jag lova! upp klockan 5, . hehe.. Men det är det lätt värt! =) <3

Puss!


29/8.o9 - Lördag!..

Hmm, kan fortfarande inte se min statistik.. Nån mer som har problem med det eller ? =/ mysko..
Aja, har legat o pluggat sen ja skrev sist. Efter en lite stund kände ja att ja va sjukt trött och inte kunde hålla ögonen öppna, så somnade i 2 minuter typ. Vaknade av ett mess av Annika, så vaknade till igen, så sov juh nte så djupt om man säger så. Men sen va ja pigg o pluggade vidare. Så lite "sömn" räckte liksom. hehe.. Sen efter en stund åkte vi till garaget och lastade min bil =) Lilla pärlan! Ska bli såå underbart att köra med min bil igen! Längtar nått så sjukt mycket! <3
Janne och Niklas är här nu! Vi ska äta middag om en stund. Det blir fläskflié och hemmagjord potatisgratäng! MUMS!
JUST DET! haha.. mina fem böcker som ja beställde fär om dagen kom hem igår, och så när ja va i stan med Petra kollade ja på lite fler böcker, sen när ja gick på stan själv gick jag dit igen och kollade lite på efter böcker. Så när jag kom hem vid 00 tiden så gick jag in och beställde 10 nya böcker. haha.. Fatta vad ja kommer ha att läsa sen ^^. Men ska snart rensa min bokhylla med skitböcker och sen fixa med alla mina nya böcker =) NiceNice! imorgon blir det upp tidigt igen, ska åka klockan kvart i 6 här ifrån typ, hämta Chrille vid 5.55 och vara nere i garaget 6.00 och häkta fast kärran på bilen =)

Men skriver mer senare.. Nu är det Middag! Puss!


29/8.o9 - Lördag!.

Hmm jag kan inte se mig statistik ? =/ knas! Hoppas den kommer snart igen! Alltid kul att se hur många som läser bloggen varje dag liksom! Men men. Har nyss varit hos Åsa o Johan och Martin. Firat Martin på hans 2 årsdag-. Mysigaste och sötaste ungen asså! =) <3
Jag är trött o sliten idag känner jag. Helt slut i huvudet. Men nu ska jag iallafall plugga som ett as och försöka bli klar med allt som ska vara klart. Kommer inte bli klar idag, men hoppas på att hinna med så mycket som möjligt idag så slipper jag sitta imorgon när det är tävling hela dagen =/ men de kommer ja få göra med, men men! Bäst att sätta igång så man kommer någonstans!
See ya! Puss


. Puss då! - Survive ♥
Mathilda


29/8.o9 - Lördag!

Hallå!
Kom hem från jobbet för lite mer en än timme sen, sen dess har jag duschat och ´kollat lite kort på datan. Vi har köpt en ram åt Martin som han ska få idag så la in lite kort med ^^.
Idag blir det inte mycket bloggande! Maria och Henke kom precis och ska käka lunch med oss, sen ska vi till Martin prinsen som fyller 2 idag , GRATTIS SÖTNOS! och sen blir det hem, plugga som ett djur och sen har vi folk på middag ikväll! Vi ska äta det jag beställde i Fredags! =) Jag satt i snackade med Linda, (i gruppen) och vi kom in på kött o grejer. Så sa jag att nått som är gott är fläckfilé som man delar på och lägger in soltorkade tomater och mosarellaost och den binder köttet igen! Åhh det är såå jävla gott.. Svårt att förklara det!
Men nu ska vi äta lite =) men uppdaterar senare sen, när jag hinner!

See yaa! Puss


28/8.o9 - Fredag. NattNatt.

Nu är jag hemma =) hade jätte trevligt hos Micke! Ska träffas igen nästan vecka någon dag =) ´Men jag ska sova nu, men skriver mer imorgon efter jobbet!
See you later! Puss

Mobilblogg!

Hallå. Sitter nu och väntar på att micke ska bli klar så han kan möta mig snart. Börjar bli lite rastlös efter ett antal timmar i stan. :) men så kan det gå. Fick mess av Linda i min arbetsgrupp, hon har fått reda på att hon klarade en omtenta hon gjort, och att hennes kompis fått veta om hon klarade tentan som även jag har gjort. Så kanske har ett mejl med ett U eller ett G på liksom. Hehe. Men hörs senare sen. :) puss

Mobilblogg från bussen 28/8.

God morgon! Sitter som sagt på bussen till stan nu. Har undrat varför det tar sån tid för bussen att komma till busshålsplatsen jag går på, men kom på det förut. Dom bygger ju om i centrum, på bussen åker ju världens omväg. Hmm. Aja, vågar inte gå ut senare iallafall ifall jag missar den. :) har en föreläsning mellan 10.15 - 11.45 med Lotta. Drama läraren. Hur bra som helst, så ska bli intressant. :) sen vid 12 tiden ska jag möta Petra vid södertull och sen ska vi äta lunch på PAUS :) Mums det ska bli med sallad kan jag lova. :) men uppdaterar mer senare sen. :) See yaa! Puss

27/8.o9 - Torsdag! Godnatt!

Förlåt för dålig uppdatering idag! Ska bättra mig! Men sjukt mycket i tankarna just nu känner jag med skola och allting! Men så kan det vara här i livet, eller vad säger ni?
Jag för berätta mer om dagen imorgon, är sjukt trött och ska och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och åka med 9 bussen till stan och skolan, sen ska jag ha en föreläsning mellan 10-12, sen ska jag träffa Petra och äta lunch på stan, sen tillbaka till skolan och börja fixa med "hemliga" saken! Den är hemlig för vissa personer, därför jag inte skriver det i bloggen, för den personen läser min blogg då och då! =) Sen vid 18 tiden imorgon ska jag träffa Micke! Vi ska hyra en film o sen kolla på den, sitta o snacka lite och så! Kommer troligtvis åka hem med 23 bussen igen så kommer vara sjukt trött imorgon! Så ska ja jobba på Lördag med, Visa Maria ett annat ställe som kommit upp på helgschemat! =) Men som sagt. Jag uppdaterar mer om dagen och morgondagen imorgon =)
GodNatt och sov så gott!


Huvudvärkstablett och sängen, here i come!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

Mobilblogg från bussen 27/8.

Hallå. Sitter nu på bussen på väg hem. Fick sluta lite tidigare så hann med den tidigare bussen som går vid halv 5. Men tror den var något sen, för gick på hållplatsen efter station, alltså norrtull, och kl var 16.45 när bussen kom. Så var helt säker på att jag hade missat den. Men det var ju tur att jag inte gjorde den.. :) blev inte att jag började med den hemliga saken idag heller, så hinner absolut inte klart tills jag ville från början. Men får bli klar när det blir liksom. Ganska mycket i skolan nu med. Böcker hit och dit och massa arbetsuppgifter, forskning hit och litteraturseminarium dit :) men är intressanta saker som tur är :) nu när jag kommer hem blir det att räcka och sen dra och träna. Kommer bli sjukt skönt. Inte tränat på ett tag. Sen efter det hämtar pappa mig och mamma så drar vi till ICA och hämtar mina skolBöcker som kommit och sen till statoil, där ett paket till mamma har kommit. :) men vi hörs senare sen. Blir lite data ikväll med :) måste planera lite med M, om imorgon :) see yaa. puss

27/8.o9 - Tosdag!

GodMorgon!
Sitter nu och ska snart gå ut till bussen! Har en långdag idag. Mellan 8-17. Snark! =) Men det kommer nog gå bra. Har bild de första 4 timmarna, så det ser jag fram emot, sen har vi möte i gruppen och ska gå igenom massa och sen är det föreläsning! Mötet har vi på våran sjukt långa rast som är på några timmer =/.. Men så kan det gå! Får se hur länge mötet blir, annars får man sitta o uggla lite.. Men jag tror att om mötet inte bli så långt, drar jag ner till slöjden, ska försöka komma igång med den hemliga saken ^^. Och om det går som jag vill så blir det nog att fortsätta så långt som möjligt =) Föreläsningar är juh frivilligt, men som sagt. Får se när mötet är slut och även hur det går, hehe =)
Nu ska jag gå o borsta tänderna och packa matlådan och sen studiehandledningen och lite smått o gått. Väskan är FULL idag kan ja juh lova, block, pennor, studiehandledningen, 7 barnböcker (till mötet), almanacka, matlåda, vatten osv. hehe.. Den är tung ^^. Men nu ska ja skynda mig lite ^^ .
See you later! 


. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

26/8.o9 - Onsdag! Nattnatt..

Nu ska jag lägga mig faktiskt.. ska upp kl 6 imorgon och åker till skolan kl 7, hemma igen kl 18, vattengympa kl 18.30 så morgondagen blir lite stressig. Så imorgon blirre endel mobilbloggning istället =) Nu vet ja juh att det funkar på min telefon (gjorde inte de första gångn ja provade) hehe.. men ni får sova så gott där ute så hörs vi imorgon =)
God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

26/8.o9 - Onsdag!...

Klockan tickar iväg! Är redan snart 9 liksom? =/ Nu ska ja hjälpa mamma lite, hon o pappa kom hem med massor av svamp de har plockat, och sen ska jag duscha o sen sova! Frida skulle ringa när hon kom hem från hennes mamma, men hon har nog inte kommit där ifrån än =) Men jag kanske uppdaterar senare sen! Men då blir det från Mobilen eller nått! Men hörs senare sen!
See you later!


. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

Mobilblogg 3, 26/8.09

Hallå igen. :) mycket mobilbloggande känner jag. Hehe. Lite fränt att det fungerar ändå. Just nu sitter jag på bussen hem. Fick sluta tidigare så hann med halv 5 bussen hem. Ganska skönt. Men går inte av hemma idag. Ska till biblan igen. Ska leta lite efter barnböcker om konflikter. Ska göra ett arbete i skolan om det så skulle kollat det tills imorgon. Så ska dit iallafall. Sen ikväll ska jag läsa en del med och även hem till baby en sväng. Frida såklart! :) men uppdaterar senare sen hem. Antingen från datorn eller mobilen. Hehe. See yaa. Puss!

Mobilblogg 2, 26/8.09

Sitter just nu på en föreläsning i salen k4. Ganska långtråkigt just nu för tillfället. Men så är det väl ibland. Föreläsaren är hur bra som helst, men är lite seg så, kan ha med det att göra :) frida baby har försökt ringa mig, men kan inte svara. Så ringer henne så fort jag slutar. :) nu ska jag fortsätta lyssna. Vi slutar om 45 min. See yaa! Puss!

Mobilblogg 26/8.09

Hallå. Sitter i bussen nu på väg till stan. Bea ringde mig och frågade om jag skulle åka med 12 bussen för att det var fullt med folk på bussen, så hmm sparade en plats åt mig :) så nu är vi snart vid risinge. Men uppdateras kanske mer sen från mobilen. Första gången jag gör det. Sist gick det inte bra så la ner det. Men tänkte pröva nu igen. Hehe. See yaa! Pussdå!

26/8. o9 - Onsdag!..

Nu blir det att fixa det sista sen gå till bussen som kommer om cirka 15 minuter! Brukar få stå en stund o vänta, men hellre det än att missa den liksom? =/. Aja. Skriver mer när jag kommer hem sen!
See yaa!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

26/8.o9 - Onsdag!.

Blir 12 bussen till skolan! Satt o kollade lite på datorn så märkte jag att mitt Norton (virusprogram) tar slut om 7 dagar! Kom sedan på att jag är juh faktiskt student så finns juh massa erbjudanden med studentkortet! Det roliga är juh att jag hittar inte studentkortet, men alla papper hittar jag, men inte själva kortet. Och måste juh ha kortnummret för att kunna beställa! Men så rotade jag massa i rummet och hittade ett annats kort jag kan beställa ifrån, asså ett kort från Mecenat som också är ett studentrabatts företag! Så aktiverade mitt kort och kollade runt lite och såg att jag ahr halva priset på Norton! Me Like! Men är för feg för att fixa sånt själv, så ska kolla med Kusin Vitamin om han vill komma på en kaffe nån dag SNART och hjälpa mig (A) hihi.. Smart va?! hehe.. Men men.. så kan det vara ibland! Sitter o lyssnar på en sjukt bra låt för tillfället : John ME - Love is my drug älskar den! =) Han har gjort den med Amanda Jensen med, den är sjukt bra med båda deras röster tillsammans =) Han ögon då ? Omg säger jag bara .. hehe..
Klockan är nu 11, mamma o pappa har dragit till jobbet, eller pappa skjutsar mamma, han har tagit ledigt så han kan fixa bilarna tills på söndag, BJÖRKVIK here i come! =) Så jag hoppas bilen håller och att det går bra på Söndag, jag hoppas på att fortfarande leda efter söndagens tävling =P .. Sånt som återstår att se! hehe.. Men nu ska jag göra lite o äta innan bussen kommer. Kommer hem 18 idag med så måste äta lite innan =)
See you later!

John ME ! =)

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

26/8.o9 - Onsdag!

GodMorgon!

Vilket jävla skit väder rent ut sagt!! Hmm.. =/ Vaknade iallafall av klockan som tingde 7.45, men orkade inte gå upp, så snozade var femte minut i cirka 40 minuter sen satte ja klockan så den ringde efter 20 minuter. Helt plötsligt börjar det plinga på dörren som bara den, så gick upp med täcket runt mig och öppnade! Det var min syster.. Din skit! haha.. Jag ville juh sova! Men skulle egentligen gått upp och åkt till skolan mycket tidigare. Hade tänkt åka kl 9 med 40 bussen, men nu vet i fasen att gå ut i det här regnet och stå ute och vänta på bussen =/ Aja märker hur jag gör! Nästa buss går 10.05, sen 10.40, 12.00! Så har dom o välja mellan! Kommer juh inte hinna allt för mycket med hemliga grejer om jag inte åker klockan 10, men jag får se vad jag hinner! =)
Jag käkade nyss en liten macka med ost på, gottgott och nu dricker jag Ramlösa - Naturell. Men det ska juh vara Mango men pappa köpte första bästa (plus en han själv tycker om) haha.. Fick nyss ett mess av mamma där det stod att jag skulle sätta på kaffe, så gjorde det precis. Så de kommer nog hem när som helst (de har varit i linköping nu på morgonen)! Men kankse uppdaterar innan jag åker, beror på när det blir, och hur stressigt det blir, Men håll koll! =) 
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

25/8.o9 - Tisdag! NattNatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har ingen aning om när ja ska gå upp imorgon. Börjar 13, men ska till skolan tidigare och fixa med lite saker, det jag skrev i ett tidigare inlägg, det hemliga =) hehe.. Hoppas det funkar! Annars känns de inte lika kul =P men vi hörs mer imorgon!
GodNatt och sov så gott!

Fatta, min sötnos till systerson fyller 2 år på lördag! Stora killen! =) <3

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

25/8.o9 - Mormor, <3

Mormor, Idag är det ett halvår sen du gick bort! Du är en enormt saknad person för oss! Jag kan inte förstå var tiden tagit vägen? Ett halvår? Jag har så många minnen av dig, bra minnen som jag aldrig kommer att glömma! Ett minne är när jag skulle börja på simskolan! Istället för att vara här i Finspång åkte jag till dig i småland för att ha simskola! Jag bodde hos dig i under den tiden.. Det var då det fanns bingolotto för barn, och jag minns att jag vann ett presentkort hos glassbilen, så köpte glass när jag var hos dig! Var lycklig, (samdigt som jag längtade hem efter ett tag, var juh inte så gammal och hade aldrig varit ifrån mina föräldrar på länge). Minns även att jag blev sjuk och mådde dåligt och hade ont i magen, en morgon kände hur illamåendet blev värre och sprang in på toaletten och spydde. Men missade toaletten och spydde ner hela golvet istället! Förlåt, du fick städa hela badrummet efter mig! Stackare =)
Sen flyttade du till Norrköping! Blev inte att jag hälsade på så ofta som ja kanske borde, men var ändå där hälsade på =) Vi försökte länge få dig att flytta till Finspång när Mona, (din syster) gick bort, men du var envis som vanligt =) Men den dagen du fyllde fick åka till sjukhuset och fick reda på att du fått kallbrant och fick ta bort ena benet (från knät och ner) så fick vi dig äntligen hit där vi kunde hälsa på dig oftare!
Du var en riktigt YATZY spelare Mormor! Hehe.. Ingen kunde slå dig i det spelet! Jag försökte ett antal gånger men du lyckades alltid vinna! Du fick alltid YATZY medans en annan nästan aldrig fick det liksom! =)

Kommer aldrig glömma dagen jag kom hem från skolan och min bror ringde mig, han frågade om jag bjöd på kaffe och jag bara visst =). När han väl kom hade ja glömt satt på, men sa att jag skulle göra det direkt. Adde (min bror) sa då att det inte var därför han kommit hit. Jag såg fundersamt på honom och såg i hans ögon att nått var fel. Han sa att mamma o pappa hade åkt in till Linköping för att du var där, och att det såg ut som det vara slutet! Jag grät, och grät, och grät. Det var bland det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv! Som tur var fanns min bror vid min sida hela tiden. Vi kollade på film, pratade och fanns till för varandra. Vi satt och väntade på att mamma skulle ringa, vilket hon gjorde. Efter det samtalet var allt hopp borta. Mamma sa att du inte skulle överleva och att de nu bara var att vänta. Så fort någons telefon gjorde minsta lilla pip blev ja stel som en pinne. Jag ville inte att det skulle vara över, men jag ville heller inte att du skulle lida. Tillslut kunde jag somna en liten stund, somnade kanske vid 2 tiden på natten, somnade till mina tårar. Pappa kom in vid 05.30 och sa att allt var över. Du hade tagit ditt sista andetag, Du var borta! Tiden du gick bort var 05.04. En tid jag aldrig kommer glöma! Tårarna rinner för fullt medans jag skriver det här, kan inte fatta att det är sant! Men jag vet att du har det bra nu, och är sjukt tacksam att du inte behövde lida mer än va du gjorde, att det gick snabbt!


Jag Älskar och Saknar dig enormt mycket Mormor!
Du kommer ALLTID finnas i mitt hjärta!

25/8.o9 - Tisdag!..

Hallå!
Kom hem från skolan för en liten stund sen, eller snart en timme sen! När ja kom hem åkte pappa och jag och handlade lite på ICA, mamma o ja skulle äta (har precis ätit) hemmagjord tunnbrödsrulle. Riktigt gott men fasen så mätt jag blev! Inte bra =) hehe.. men gott va det! I skolan idag hade vi träslöjdsverkstad =) va riktigt kul! Kom på värsta idén om vad jag ska göra lite på sidan av verkstäderna! =) Men det är en hemlis. Ska försöka bli klar till på Fredag så ska åka in tidigare till skolan imorgon och även vara inne nästan hela Fredagen även fast jag vara går i skolan mellan 10-12! =)
Bilder från dagen kommer senare sen! Jag ska storstäda lite här hemma medans mamma bakar och diskar! Men återkommer senare sen =)
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

25/6.o9 - Tisdag!.

STRESS!
Nu är det stressigt kan jag lova. Glömde bort tiden när ja började fixa med tvätten och nu går bussen om 15 min.. Jag har precis slängt i mit lite käk och nu ska ja klä på mig snabbt som fan och sen dra till bussen! Men vi hörs senare när jag kommer hem! Har slöjdverkstad melln 13-17, men är hemma 18, finns på mobilen!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

25/8.o9 - Tisdag!

GodMorgon!
Har varit vaken sen halv 9, men snozade i en timme ^^ Klockan ringde var 5 minut, men de va skönt att bara ligga kvar =) Sen vid halv 10 gick jag upp, snackade med mamma o så, hon cyklade itll jobbit nu vid 10.30 och jag ska börja städa lite nu innan ja ska käka lite och sen dra till bussen! Ska plocka iordning massa tvätt som ja inte orkat på länge =P alla mina kläder ligger i soffan i gästrummet istället för i byrån o de. Måste rensa snart, får inte plats med alla kläder =/ och använder juh inte allt heller så kan lika gärna rensa! Får bli ett projekt framöver =)
Men jag uppdaterar innan jag drar till skolan sen, för nu ska ja sätta igång.. Har bara typ en timme på mig o göra allt! Hmm.. Stress!!
See you later!

Saknar mitt hår =/ Tur att det växer ganska snabbt kan ja lova!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

24/8. o9 - Måndag! Kvällsblogg.

Rulltårtan var populär =) Det var en liten bit kvar av två stycken när jag åkte från banan. Vi var inte där så länge, men var så sjukt trött så stallde mig i duschen och nu ska ja lägga mig när som helst.. Snackade med Frida förut, ska dit en sväng imorgon efter skolan och så! Alltid lika trevligt att umgås med Baby! =)  Men ska nog lägga mig nu. Ska läsa lite ur boken ja lånat av Frids - När ingen annan ser! Hon behöver ha den snart igen, så ska försöka läsa så snabbt som möjligt =) . Har beställt lite nya böcker idag med. Va inne på CDON och kollade hittade massa böcker som verkar bra, några man sett o hört om men aldrig läst så tänkte när de va så billigt så beställde jag 5 böcker =) Me Like! Så nu har ja nått o göra på kvällarna om jag inte kan sova (när jag får dom vill säga) haha..
LÖN
imorgon med! Måste till stan o shoppa nån dag med. Vet redan massa saker ja ska köpa juh ^^. haha. Inte bra, för vet man massa man ska köpa så kommer man hem med ännu mer bara för att man hittar lite där och hittar lite där! =P
Men nu ska ja stänga ner datan för idag och krypa till sängen och messa lite med M! En saknad person jag inte pratat med på länge! (K)
GodNatt och sov så gott!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

24/8.o9 - Måndag! Lite bilder sen i Lördags.

Här kommer bli bilder från Olstorp som jag lovade! Så här är några :

Robin & Tomas


Tomas & Cissi


Tomas & Cissi


Kim & Robin


Kim & Robin


NÅGRA av folket som KOLLADE på när jag, Jögga och Lena badade, de vågade själv inte bada.
Jag tog inga kort på badet eftersom jag var den som kom först i vattnet och sist upp!
Efter badandet fixade ja Jöggas hår lite på skoj ;P hehe..





Cissi på toan, hehe. Hon drog med mig in så tog ja ett kort. haha

Jag tog inte alls många kort, men här är några iallafall! Ska ragga upp lite kort som andra tog med nån dag. Vet att Cissi tog en hel del ^^ . Jag hade inte mobilen på mig hela tiden här heller, men som sagt... får smöra in mig lite hos Ciss nån dag ^^, hehe..

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

24/8.o9 - Måndag! - Bilder från Fredags.

Lite bilder från Festen hos Frida & Micke i Fredags! :


jag innan jag gick iväg till F&M.


Micke,


Tommy,


Jossa, Frida Baby & Sofie


Bröderna!


Ida,


Emil & Micke


Ida,


Ernst ville inte vara med på bild. hehe.



Tog inte så många bilder, men det är några iallafall! Det kom fler folk sen, men eftersom ja inte hade mobilen på mig hela tiden så tog ja heller inte så mycket kort, så alla som var där kom inte med. hehe..!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

24/8.o9 - Måndag!....

NU ska ja till garaget! Har fixat o trixas som fasan nu. Eller ska diska snabbt som fasen, sen blir det till garaget! Hörs när jag kommer hem sen!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

24/8.o9 - Måndag!...

Nu har jag varit på Biblan och även mött mamma! Så kom iväg en liten sväng iallafall. Men ska juh till garaget sen vid 19 tiden! Så nu ska ja o mamma baka lite, hon ska baka matbröd medas ja baka rulltårta! Ska göra 2 stycken, en med jordgubb och en med drottningssylt! =) Får se vilka som kommer på mötet "träffen"  o äter. hehe.. Men blir nog en del.. Iallafall hoppas ja Micke Malmgren kommer, hehe han skrev juh tillochmed på Facebook att det skulle bli gott med Rulltårta ^^. hehe.. Så nu ska han få smaka =)
Men skriver mer sen, för nu ska ja sätta i gång!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda


24/8.o9 - Måndag!..

Nu blir det dusch och sen biblan.. Skriver mer senare när jag kommer hem igen! Hörs då ^^. Ring om det är nått!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda


Uppdate, 12.50 :  Jag drar till biblan senare! Såg att klockan var rätt mycket så tänkte göra lite sallad o käka ^^. Mumsigt! Så tar biblan innan 4 tiden iallafall, för då kommer mamma hem så tänkte möta henne med cykeln =) Så kommer jag ut lite också, men skriver mer senare. Nu ska ja självtorka lite framför datan och sen göra sallad =)
Pussdå!

24/8.o9 - Måndag!. Låttext, <3

Du är aldrig ensam, så länge jag andas, så länge mitt hjärta kan slå!
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det. Jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda


24/8.o9 - Måndag!

GodMorgon!
Ledig idag! Vaknade vid halv 10 av att mama kom in och sa att hon skulle till jobbet. Sen ringde pappa 5 minuter senare så fick springa upp. Hade stallt klockan på 10.15, men gick upp då istället. Orka gå o lägga sig för en halv timme typ. Skulle bara bli trött då. Var ganska pigg så, kunde lika gärna gå upp =) Idag blir det en skpligt lugn dag. Jag käkade nyss en ostmacka till frukost sen ska jag hoppa in i duschen snart,. Måste ner till biblan en sväng sen med. Och sen blir det såklart att baka! Rulltårta sen jag rullade förra helgen! =) Så det blir att dra ner till klubblokalen sen till19 tiden! =) Jag ska kolla runt lite o så nu så blir det ett inlägg senare sen =)
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

24/8.o9 - söndag/måndag - Nattblogg!

Nu blir det sängen för min del. Kom aldrig in i duschen, klockan blev mer och mer så tar det imorgon istället! Tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg. Hoppas ni sover gott! Ska värma vetekudden och sen slänga mig i sängen ^^.
GodNatt o sov så gott!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

23/8. o9 - Söndag!...

Har precis kollat på en film. Blev Hajar som hajar. Min och Alexandras film fan. Har inte sett den hur länge som helst. Men sist jag såg den var med just Alexandra! Lite kul att se den o få tillbaka lite minnen =) Synd att vi inte ses som förr. Men sånt är livet. Vi är juh fortfarande as bra vänner och kan ringa o messa lite när som och finns för varandra liksom =)
Filmen är precis slut, och jag tänkte hoppa in i duschen. Sen får ja väl se vad som händer! Blir nog sova skapligt tidigt.. Ledig imorgon, vilket är as skönt! Men ska fixa lite av varje imorgon. Bland annat biblan och hämta en bok o kolla efter en annan som jag hade sagt fel namn på. Inte så smart kanske. hehe. Men sen får jag se, vet 100% att jag ska göra nått mer, men kommer fasan inte på vad det var.. As irriterande! =) Men uppdaterar mer senare sen! Nu blir det duschen!
See you later!




23/8.o9 - Söndag!..

Sov till 15 tiden,, då blev jag väckt.  sen dess har jag legat i soffan hela dagen! Inte orkat gjort någonting.. hehe,. Men nu ska jag  och pappa ner till garaget och fixa lite.. Våran tur att städa där nere.. men uppdaterar sen igen. Funderar på en film ikväll! =) Men finns på mobilen som vanligt!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

23/8.O9 - Söndag!.

God Morgon!
Kom hem ifrån jobbet för en liten stund sen, har precis käkat lite frukost, blev en liten macka och ett ägg! Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova en stund. Är skapligt trött faktiskt =) Men skriver senare sen när jag vaknar igen!
See you later!


Min älskling är också här och äter frukost!
ME LOVE YOU ALOT, <3

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

23/8.o9 - Lördag natt / Söndag morgon!

Hallå alla läsare!
Kom nyss hem ifrån Olstorp. Blev lugnt för min del! Men kände närja kom dit att ja nog hade med lite lite för lite att dricka plus att jag ville ha mina badkläder (de har en pool) så Annika och jag tog hennes pappas bil och åkte och hämtade mer Alkohol och badkläder till oss båda och även hennes brors badkläder.. När det VÄL är dags att bada gick ja o Annika och bytte om innan alla andra för vi skulle i först helt enkelt. När vi väl kom till vattnet hoppade jag i direkt.. Skapligt kallt, 16 grader! Första gången jag badat "ute" i år . Annars bara uppe på Medley! Annika backade ur, Niklas backade ur, Robin Nilsson backade ur! Hallå ? snällt liksom. hahaha :D Men som tur var fick jag i Lena i vattnet och sen kom även Jögga i vattnet! Men han fröst och skrek och levde sig.. Fick sedan reda på att jag är den ÄNDA som fått honom att bada på 10 år.. Tomas förstod inte vad jag hade gjort för att få honom i vattnet, men att det var någonting ingen annan lyckats med på 10 år. Känns ganska skönt =)
Men iallafall.. är trött nu och fryser en del. hehe. Så ska krypa ner i sängen och hoppas att det blir varmt snabbt, för upp kl 7 imorgon och jobba med Maria! Visar henne vart helgstädet och allt är så hon vet det. Hon kör dom helgerna jag inte kör på så hon kör ojämna och jag jämna helger! Pratade med henne om att jag skulle behöva byta när det är vissa tävlingar och när jag fyllde år, och hon sa att det skulle gå att fixa. TAACK! Betyder massor! Hade skit kul ihop när vi jobbade idag. Hoppas på en lika kul dag imorgon bitti =) Hörs mer imorgon, nu ska jag sooooooova!
GodNatt o sov så gott!

Bilder från kvällen kommer imorgon!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

22/8.o9 - Lördag!..

Somnade senare och vaknade mycket senare än jag skulle.. Stress! Skjutsen kommer nu om 8 minuter eller nått! Men tänkte bara skriva en rad eftersom jag lovade det förut ^^ . Finns på mobilen ikväll, som alltid! Hörs sen! =)
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

22/8.o9 - Lördag!.

Blir att dra iväg till Olstorp ikväll! Kommer bli as kul, =) Träffa massa Folkrace folk o så. Åker vid halv 6 tiden!
Blev tydligen inget stan idag, men så kan det gå. Messade med Frida en sväng förut, hon vaknade ganska sent sen så blev de att vi slutade messa mitt i allt, vet inte varför men så kan det vara. hehe =P Är skapligt trött idag känner ja, har inte vilat än, eller lite, la mig i soffan med datan o spelade lite sen va de inte mkt mer sen har vi käkat o så. Men nu ska jag lägga mig i nne i sängen och kanske sova nån timme eller nått kankse. Så har jag en timme på mig att göra mig iordning för kvällen sen med.. Blir skit bra! =)
Men slänger in ett inlägg senare innan vi drar iallafall, håll koll ^^.
See you later!


Nisse älskling, <3

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

22/8.o9 - Lördag!

GodMorgon, för ett par timmar sen! (gick upp kl 7)
Festen igår va verkligen sjukt rolig! Massa underbara människor och bra musik och allmänt as bra! =) Jag skulle som sagt jobba idag, (som jag även gjorde) så tog det skapligt lugnt och sen skulle jag hem skapligt med. Det sista sprack! hehe.. Va kvar hos Frida och Micke till typ 01.00 sen följde A med mig hem i regnet. Asså inte in till mig, men till porten! Var ute till typ 2 eller nått innan jag kom in. Somnade vid halv 3 - 3 någonting sen vaknade jag av att telefonen ringde halv 5. Det var Joel, han undrade om jag hade någon sovplats. Men hade tyvärr inte det.. Sis, Martin och Johan sov här i natt och sen skulle ja juh upp o jobba. Men sa åt honom att han skulle ringa tillbaka om han inte hittade nått, men han ringde inte igen så hoppas han hittade någonstans att sova. Somnade om igen, vaknade nån gång runt halv 6, och sen när klockan ringde! Men så kan det vara. Ska kanske ut till Olstorp i eftermiddag/kväll. Men får se om jag orkar. Är lite trött! =)
Sk även till Stan med Frida Baby, Jossan och sen tror jag Becka och Becka också skulle med, men de två sista är jag osäker på ^^. Får se när Frida o Jossa ringer sen! =) Men nu ska ja lägga mig o vila framför tvn. somnar ja så somnar jag! Då vaknar jag av telefon sen! =) Bilder från gårdagen kommer senare sen eller imorgon!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

21/8.09 - Fredag!.

Hallå!
Dagen har varit fullt med saker, därfor jag inte bloggat förens nu! Klockan är nu en stund efter 16, jag ska snart klä på mig och sen dra till Frida och Micke! Men ska skriva lite om dagen o lägga ut lite bilder!
Frida ringde mig vid 10, sen drog vi till bergska och hämtade Ida, drog till Modeklipparna och Frida fixade sin lugg, den var lite för lång ( hon klippte sig igår, men rättade till det idag! Jag köpte även världens bästahårprodukt! Var kampanj erbjudande så köpte två stycken för billigare pris så ja i Frida tog en varsin! Kommer bli sjukt snyggt sen när ja får fluffigare hår med mer volym asså! Me Love! Sen mötte vi Fia på Centrum o käkade sallad, fasan var gott det var! Se Bild nedan! Sen drog vi tillbaka till Bergska, hälsade på de flesta gamla lärarna jag hade! Bland annat Bosse, Per, Göran och Peter! Mycket trevligt! Hälsade även på Johnny, hade inte honom i skola men satt mycket med honom när Peter o Göran o vi snackade! Men men. Vi pratade mycket om hur de gick för mig i skolan och massa sånt =) Saknar verkligen dom! =(
Sen var jag med på Fridas och deras matte lektion. Var så välkommen så sa hennes lärare! =) Trevligt! Trodde jag bara skulle sitta och kolla lite, men ne då, jag gick vara med =) hehe.. lite skoj, men ändå lite pinsamt på nått sätt. hehe =) Men så kan det gå ! Sen drog jag till Jobbet och hämtade nycklar och skrev på papper och så! Me Like! Lite extra pengar liksom!
Jag har även ÄNTLIGEN fixat pengarna på CSN! Jag blev så förbannad att jag inte fått några papper att jag ringde i Måndags, så fick papprena idag, men så fattade ja ingenting om hur man skulle skriva i så ringde CSN igen, då var det en jätte trevlig kvinna som svarade och sa att jag hade e-legitimation och att jag skulle göra så och så, de sa inte gubbfan sist när jag ringde. Kunde ha mina pengar nu liksom! Men de kommer i början på nästan vecka eller mitten kanske! Men ändå =D hehe.. TAACK SIS (ÅSA) FÖR HJÄLPEN! <3
Sen fick jag reda på hur mkt lön jag kommer få på Tisdag! Inte illa faktiskt! Kommer bli kul att kolla lite på stan nästa vecka! Mina tre par skor, here i come! ;)  Love Love!
Men nu ska ja klä på mig och fixa, måste dra till gumman (FRIDA alltså ;) haha ) snart ^^ Så nu blir det, PARTY!
See you later!


Bästa hårprodukten kommer från Schwarzkopf! LOVE!


Där vi åt!


Ida, <3 ( ville inte vara med, Fia tog jag inte bild på, hon vill verkligen inte det så det respekterar jag självklart! )


Me and My Baby, <33


Mums, en av de godaste salladerna, men den slor inte PAUS,
men den här kommer efter den lätt. Men faan vad mätt man blir på det! hehe..


Älskling posar, <33

Sen efter en stunf när jag kommit hem och så kom sis och prinsen Martin hit!



. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

21/8.o9 - Fredag!

GodMorgon!
Telefonen ringde för en stund sen. Det var Frida. Hon sa fort att jag skulle gå upp, klä på mig och följa med till skolan! (det var juh det vi snackade om igår, att jag skulle hänga med alltså) Hon hade försovit sig lite. Så nu har jag varit uppe en sväng, klätt på mig och sminkat mig lite. Tog en snabb dusch med! Hehe.. skönt värre!
Nu fick ja mess av André : "Grattis till att du fått jobb =)"  Undra hur han fått reda på det. Men det gör mig inget så klart, blev bara lite chockad. Inte snackat eller träffat honom på ett bra tag! Hoppas det blir snart igen! Han är snäll! Nu fick ja mess tillbaka hur han fått reda på det. Han flickväns mamma är tydligen min chef, och dottern hade med sökt men inte fått det, men hon fick reda på vilka som fick det och så fick André veta att jag var en av de två!. Men så kan det gå! Jag har juh erfarenhet eftersom ja jobbat där i 3 år och sen jobbat helg en hel del förut så!
Aja. Hinner inte babbla på som fasan idag! Men kommer inte hem förens senare, ska juh som sagt fixa en hel del idag och ikväll är det blir party med! Ska bli ur skoj! Men som jag skrivit tidigare, jag ska ta det lugnt för jag ska jobba! ^^.
Finns på mobilen hela dagen/kvällen och halva natten! hehe. Men blir ett inlägg innan ja drar till festen sen såklart!
See you later!


. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

21/8.o9 - Torsdag - Fredag - Nattblogg

Hemma från Frida o Micke nu! Kom dit rätt sent, men kom hem senare än jag trodde! Frida va jätte trött när jag kom men blev rätt pigga en stund iallafall. Kollade massa youtube klipp o letade efter en som vi inte hittade både där o på hamsterpaj där vi visste att den har funnits. hehe. Synd att vi inte hittade den! Men får försöka hitta den nån annan dag! =)
Blir snart sängen för min del, trött! Plus att jag ska upp skapligt imorgon, ska duscha och fixa lite innan jag ska o käka lunch med Frida, Ida och Fia! Kommer bli himla trevligt. Kycklingsallad, here i come! =P Godaste kycklingsalladen! MumsMums! Jahopp, vad ska man skriva! Just det, efter lunchen ska ja o hämta nycklarna o skiva på papper om jobbet. Underbart! Och efter det ska jag till Bergska och hälsa på. Vill hälsa på lite lärare och så faktiskt. Saknar många av dom. Frida, Ida o Fia går juh BF/SPBF som jag fick på gymnasiet, så dom har många av de lärare jag hade, så ska hälsa på! Speciellt Peter och Göran och dom! Miss!! ska tjata på dom om Folkrace med, de skulle juh låna min o pappas bil o köra juh, men inte fasen har det blivit av än! Men nu ska ja tjata lite extra ^^. haha! Saknar som sagt mycket med Bergska. Lärare, kontakten med lärarna (vilket man verkligen inte har när man går på universitetet) och klassen är en stor saknad med =) Tur att man pratar med några fortfarande iallafall! =)
Nae om man ska kolla lite nu och sen sängen så jag orkar upp imorgon! Hörs när jag vaknar!
GodNatt och sov så gott!

Jag och Älsklingen ♥

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

20/8.09 - Torsdag!...

Nu ska ja hem till Frida och hälsa på lite! Ska först till Filmis o köpa en Cola åt henne. Micke ringde förut! Men uppdaterar när jag kommer hem sen! Finns på mobilen!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

20/8.o9 - Torsdag!..

Kom hem från skolan vid 18 tiden typ, sen ringde ja Frida och kollade vad hon sysslande med, hon var i stan o handlade med Micke, Lotta O Kenneth.. Vi skulle höras mer när hon kom hem o så! Skulle dra förbi henne en sväng ikväll =) MysPys! Älsklingen har köpt en grej till mig som taack för att hon har fått låna min Cykel! Gissa vad det var?!!
COLA VANILLA =D Älskart! TAACK älskling.. kommer bli såå gott att dricka den sen =)
Jag har dragit med mamma på ett onlinespel som vi satt i spelade förut, sen käkade vi. Blev faktiskt Pizza idag! Och nu har vi precis ätit och nu ska vi spela lite igen! Megakul! haha.. Men hörs sen! =)
See you later!


Me LOOOVE this one! <3

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

20/8.o9 - Torsdag!.

God Morgon!
Eller iallafall för en stund sen! Vaknade vid 10 tiden och gick upp typ direkt.. Ska till bussen om en timme typ. Ska ställa mig o göra nått o äta snart. Börjar juh skolan klockan 13 och slutar 17 så kan juh inte äta under den tiden så måste äta nått innan jag drar med bussen vid 12! men men. Sitter o dunkar lite musik nu, så ska kolla runt lite här. Men uppdaterar senare sen!
See you later!

En bild från Linköping i helgen! Första heatet! Rullade efter andra svängen! Haha!
Just det, kanske ska skriva vilken bil ja körde, den gula! Min Kusins (Hollo) bil!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

20/8.o9 - Torsdag, (onsdag natt)

Klockan tickar och dagen har varit FULL av skaer så har inte ens kunnat skriva ett snabbt inlägg emellan! Men nu kommer ett skapligt långt istället om dagen! Åkte med 7 bussen till skolan, hade textilverkstad i 4 timmar med en halvtimmes rast mellan. Sen hade vi lunch och ja mitt dumhuvud glömde min mat hemma i kylskåpet så fick dra till ICA och köpa en sallad. haha. Men det var gott det med, men finns juh lätt mycket godare sallad! Haha. PAUS är favoritstället LÄTT!  Men iallfall, sen hade vi introduktion mellan 13.15 - 14.45 så så han nmed 40 bussen som gick 15.05! Skönt värre! Gick inte av bussen hemma utan åkte vidare till centrum, gick till biblan och sen gick jag till Arken och köpte två levande dansmöss till Nisse älsklingen! Myste med honom såklart innan, lite bilder på honom kan komma imorgon, sitter vid mammas dator! Haha. orkar inte sätta på min när den här ändå är på liksom! =) Drog som sagt hem till Frida o Micke och var där ett tag, sen åkte mamma, ja o pappa o handlade och sen va vi på utebio. Det var Mamma Mia, och kan juh säga att den var sjuukt bta när det var så högt, as stor bild och även ute! Lite småkyligt, men hade juh filt med mig =D Nice!
Jeanette på Personalavdelningen ringde mig förut när ja satt och åt. jag ska börja jobba helg nu på heltid på Sisab, men det är mellan 8  - ca 11 lördag - söndag varannan helg! Är ändå lite extra pengar liksom när man pluggar. Är juh helg så är juh fin OB. =) SKa börja redan nu i helgen, har juh som sagt planerat fest både Fredag & Lördag, men kommer ta de lugnare eftersom jag ska jobba! Hos Frida o Micke ska vi bara vara där, vi ska inte ut eller nått sånt, och sen på Lördag när vi är i Olstorp blir de lugnt med! Nån cider eller två eller typ! Inte mycket mer! Så ska bli kul att jobba, lite tråkigt att det krockar med FOLKRACE tävlingar . Men ja pratade med Jeanette om det så hon sa att det troligen kommer fixas. Jag och hon/han jag ska jobba med, eller inte med, men den personen som jobbar de helger inte ja gör det, och jag kommer ju kunna byta om det skulle vara så! Hoppas att det går bara! För Vissa tävlingar är ett måste för mig att köra.. Speciellt nästa söndag, den 30 aug och den 4 sep! För då är det cupen och jag leder den så tänker inte komma ner masssa plaseringar för att jobba i 3 timmar! Har sagt att vissa helger kan ja inte jobba och så är det bara! Men hoppas det löser sig som sagt! =) Klockan är halv 1 mitt i natten typ eller vad man säger. Ska snart sova! Ska upp skapligt och beställa en bok till som jag kom på att jag missade att beställa. Har som tur var sovmorgon imorgon, så börjar 13.15-16-45 och har en Svenska verkstad, så ska hinna läsa lite tills dess med! Men men.. Blir nog att kolla runt lite till nu, sen blir det sängen och soooova! =) Kommer bli såå skönt! Hörs av mer imorgon!
Godnatt o sov så gott!

Nisse blev mätt och belåten idag med hjälp av sina två dansmöss =) <3

Tycker föresten ni kommenterar sjukt dåligt. Ingen aning om vilka som läser, men ni kommenterar dåligt vilket som! Haha.. Så vore kul med lite kommentarer när man kommer in på bloggen!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

19/8.o9 - Onsdag!

GodMorgon!
Klockan är strax efter halv 7. Gick upp för 40 minuter sen och har tillbringat morgonen i duschen! Hann inte ens det igår. Vet inte vart tiden tog vägen. Beställde iallafall böcker igår till skolan.. Blev 5 st tror jag! Tre stycken barnböcker och två litterära skolböcker. Men barnböckerna är obligatoriska eftersom det är dom böckerna kursen bygger upp sitt tema på! De böcker är Bröderna Lejonhjärta, Gullivers resor & Nalle Puh! (inte Nalle puh i Disney, utan den första boken av A.A Milis eller vem det nu är som skrivit den!) Kallaset gick på några hundralappar, men sålde juh mina böcker från första kursen så hade juh pengar till det! Vet inte riktigt när jag kom i säng, va inte så jätte sent iallafall, fixade juh med böcker, hängde tvätt, hjälpte pappa med hans nya mobil osv. men somnade iallafall väldigt fort igår! Va nog trött ^^.
Idag är det en ny dag och ännu mer att göra än igår. Fattar inte, varför kan inte timmarna vara fler på ett dygn? Hinner juh inte med alls man vill göra? =S Men börjar iallafall skolan klockan 8, så ska med 40 bussen klockan 7.. Går till 15, så hoppas jag hinner med den bussen hem.. Då är jag hemma vid 16, hoppa av vid centrum, ner till biblioteket o låna ite böcker och sen hem, halv 5 upp till grymmet och sen på kvällen är det ute bio nere i parken! Mamma Mia, har sett den massvis med gånger, men kommer nog bli ganska grymt när det är ute med all musik o så =) Nån mer som ska dit? Är 21.00 ikväll? ^^, Ska ringa Frida sen o kolla om hon vill hänga på =) ta med karlarna med, Micke o Diezel =) hehe... Ska ladda på min mobil, mina sms tar slut idag med tror jag, så fasan, det är ett måste nu innan ja drar till bussen! Sorry igen älskling att jag inte hörde av mig igår. Men lovar att ringa idag, jag ska ladda på om några få minuter ^^, <3 Vet inte när du börjar, så blir nog att ringa senare, så du inte börjar 10 , eller 12 eller nått så jag väcker dig =) Messa om du ser de här o så så kan ja juh ringa, om jag inte har lektion! =) Nee nu ska ja ladda mobilen och sen fixa! Ska gå ut till bussen om cirka 15 min!
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

18/8.o9 - Tisdag!..

Klockan tickar iväg och inte har ja gjort det jag skrev att jag skulle göra. haha.. Väntar just nu på att en maskin tvätt ska bli klar sen blir det dusch! Har kollat på litteratur till skolan och håller på med det just nu med! Har inte ens ringt Frida än, Sorry baby! Måste ladda på mobilen med fasan! Typ inga pengar kvar så ringer ja Frida så tar de slut på nån minut kanske! Hmm.. Men försökte messa både Frida o Micke, men det står bara att det inte går att skicka för tillfället.. Kanske är överbelastat eller nått knas! :S
Har fått förfrågan om jag vill börja jobba helg, eller varannan helg blir det! Skrev tillbaka ett mejl att jag gärna ville göra det! Så hoppas på ett svar ganska snart om när jag börjar! Det kommer krocka med en del planerade saker, men det går förhoppnigsvis att fixa till!
Längtar tills nästa Tisdag, den 25te. Vill ha min lön, haha.. Vill köpa skor, kläder o lite smått o gott! Har redan kollat ut tre par skor jag ska köpa iallafall ^^, sen får ja se om de kanske blir nått par till. Ska köpa ett par skor som man kan ha även när de rengar. Tyg skorna blir så jäkla bröta fort och så.. men men.. Har ingen aning om hur mkt lön ja får, men det är nog en del iallafall! =) Me Like!
Nu ska jag hänga tvätt och duscha! Skriver mer imorgon! =)
GodNatt o sov så gott!

Dagens köp iallafall som jag lovade innan!:



. Puss då! - Survive ♥
Mathilda


18/8.o9 - Tisdag!.

Kom hem för typ två timmar sen! Martin och sis kom o mötte mig vid bussen =) han är så mys, men shiit vad han testar alla just nu, spelar ingen roll vad man säger åt honom . hehe. men så kan det vara med småbarn som sagt ^^.
Jag var i skolan mellan 8-12, hade träslöjd. Hade riktigt kul, bytte nummer o mejladresser och så med alla i nya gruppen och så. Lärde känna varandra liite mer idag! Verkar vara en väldigt bra grupp jag hamnat i så kommer nog bli as bra =) Efter skolan så gick jag upp till söder tull o väntade på Petra o iida, men först kom iida och Sandra, så stod o snackade lite, Sandra skulle köpa lite inför skolstarten så hon o iida sprang iväg medans ja väntade på Petra, sen sa vi hej då till Sandra och sen gick jag Petra o iida o kollade lite i affärer o så. Köpte ett linne o ett par örhängen ^^ =) Me Like! (Bild kommer sen) Så nu har ja ett nytt linne att ha på mig när de blir Party i helgen! =) Blir troligtvis både Fredag och Lördag för min del, men kommer juh unte vrålsupa bara för det liksom! Tar de skapligt lungt som vanligt! Men Men.. =) Sami var här nyss och jag fixade lite anonser, eller 2 stycken var det idag. Ska snart dra förbi honom o hämta pengarna (ringer juh från våran hemtelefon så han betalar det som vi får på vår räkning såklart).. Mamma o Bror min är på Grymmet. De drog för en liten stund sen. Jag såg fel på klockan när Sami ringde, tyckte klockan var halv 5, men hon var liksom 2 min i 5 typ så hann inte riktigt med att gå när de gick.. Men de va okeej sa mamma, vi ska gå en annan dag! Hon ska även skälla på Medley lite idag, dm hade stängt söndag-måndag pga reparation, så blev juh ingen vattengympa.. sen idag var det inställt för att de inte hade någon ledare för Anna som "ska" ha, kan inte tisdagar för hon jobbar på annat håll då och det har hon sagt till om så de har inte fxat nån ny så vi kunde inte gå på den, sen fick både hon och jag mess nu om att det är inställt imorgon med! Nu får de fan räcka.. Hur många dagar på en vecka ska de ställa in liksom? Aja.. Mamma skulle ta det med dom när hon kom upp dit! Pappa är i garaget, skulle varit med om ja inte skulle till Gymmet, men nu kom ja ju inte iväg dit heller så ska sitta hemma och kolla runt lite på litteratur till skolan och så nu. Är trött idag, eller inte trött, men trött i huvudet, lite små seg o ont i lilla knoppen! Så efter ja varit borta hos Sami blir det att gå hem, ta en huvudvärkstablett och sen hoppa in i en lååångdusch =) MELIKEALOT! sen blir det troligtvis hem till Frida baby sen också, hon var också väldigt trött efter hennes första dag i skolan och så! Men skulle höras av senare sen! =) Love her!
Men ska dra ner så ja hinner med allt som ska ske ikväll =)
See you later!


Saknar min Älskling! Han ligger inne i sitt nya terrarie hos Frida och Micke och ska ska strax ömsa, så han rör inte alls på sig mycket nu! Sötnos! Så fort du ömsat ska ja bada med dig ^^, eller inte med dig, bada DIG! haha.. =)
LoveLove!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

18/8.o9 - Tisdag!

GodMorgon!
Klockan är 06.25 och jag är lite små trött fortfarande! Käkade nyss en macka och ska strax fixa det sista innan jag går till Centrum för att hoppa på bussen! Inte bara det att jag vill komma med den tidiga 40 bussen som går direkt till stora vägen så man slipper åka igenom hela Finspång, är även skönt med en morgonpromenad! =) Har slöjdverkstad mellan 8.15-12 idag, sen ska jag knata upp till Norrköping centrum och möte upp Petra och iida! =) ska bli skoj! ^^, Petra skulle o klippa sig sen så blir att åka hem ganska skapligt! När jag kommer hem ska ja vänta på att mamma kommer så ska vi upp till gymmet och sen blir det Älskade Frida! <3 Hon o Micke kom utanför med Diezel igår och vi pratade ett bra tag, tills de började regna för då knatade de hem medans ja gick in =) Men klockan rinner iväg och om jag ska hinna fixa det sista måste jag skynda på lite!  Men jag uppdaterar en sväng när jag kommer hem sen! =)
See you later!

. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

17/8.o9 - Måndag!.....

Nu blir det faktiskt att lägga sig och läsa lite i min bok! Klockan är inte så jätte mycket, men brukar fastna i boken så klockan rinner iväg.. hehe.. Ska iallafall upp klockan halv 6, bussen går klockan 7 från centrum så blir att knata ner dit för att komma med den tidiga 40 bussen! Men så kan det gå, blir många dagar att åka med den bussen! =) Men men, slutar iallafall klockan 12 imorgon och då ska jag träffa Petra o iida i stan! Ska bli trevligt! Fick mess av Petra förut och hon frågade om iida kunde vara med, så visst =) Ska bli skoj skoj!
Nu ska ja in i rummet så ja inte missar Fridas knackning! Hon skulle komma utanför här lite snabbt! =) Ska kolla om vi kunde ses en sväng imorgon! =) MysPys, <3
Men nu ska ja lägga mig, KANSKE skriver nått imorgon innan jag drar till skolan, men får se vad klockan blir och om ja orkar gå upp så pass tidigt så jag hinner slå på datorn! Haha.. Ska även upp till Medley och till Gymet en sväng imorgon! Får se vilken tid det blir. hehe..
Godnatt o sov så gott!


. Puss då! - Survive ♥
Mathilda

17/8.o9 - Måndag!....

Blev inget baka idag iallafall! Tar det till nästa Måndag när det är möte på klubben och inte på banan! Mamma o pappa kom inte hem så tidigt och sen skulle ja baka och sen åka ut till banan och hade lite att fixa inför skolan imorgon med så! Får bli nästa vecka istället. Men nu ska jag spela lite på ett spel och sen blir det sängen och läsa boken! Har läst halva boken nu, så jag kommer försöka läsa den så mycket som möjligt nu så jag blir klar med den, men får se hur mycket skollitteratur jag måste läsa nu, så får se hur mycket jag hinner! Men men.. Kanske uppdaterar senare sen!
See you later!

. Puss då! - Survive
Mathilda

17/8.o9 - Måndag!...

Nu är klockan strax efter 18 och jag är hemma. Har varit det i typ en halvtimme, men har fixat lite innan jag satte på datorn! Men iallafall. Var inte alls jobbigt i skoolan idag, men mycket lyssna, så har lite huvudvärk! =) haha.. Men men, så kan det gå. Nu ska jag ställa mig o diska och sen blir det att baka rulltårta till folkraceklubbens medlemmar! Får se hur de går, men ska nog gå bra. Va o handlade lite innan ja gick hem också så det finns saker hemma till bakandet! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu, har en del att göra så ingen ide att babbla på om ingenting när inte tiden räcker till! Är hungrig med föresten.. Nån som har nått bra förslag på vad jag kan äta? Har bara ätit lite sallad idag! Kanske hinner äta nått mer innan ja drar iväg sen, hehe.. Tipsa gärna på nått snabbt men ändå gott såklart ^^.
See you later!

. Puss då! - Survive
Mathilda

17/8.o9 - Måndag!..

Hallå Hallå!
Klockan är nu kvart i 12. Jag ska gå ut till bussen om cirka 10 minuter. Sen jag skrev sist har jag ätit, klätt på mig, ringt CSN och beställt pappaer så jag kan få mina pengar snart, papprena kommer om en vecka och så får ja vänta längre ändå för ja måste skicka in papprena och grejer.. En miss av mig, Trodde jag skulle få hem papper men nee då! Det gick jag beställa! Och han jag pratade med på CSN var otrevligt och pratade otydligt och as tyst så förstod knappt vad han sa! Det lät som han inte gillade vad han höll med med. Alltså sitt jobb! Men men, han kanske hade en dålig dag eller nått, ingen som vet! hehe.. Men men.. nu blir det att hitta en långärmad att ta på sig och sen packa det sista!
Men skriver så fort jag kommer hem sen vid 18 tiden om inte tidigare! Men hörs senare!
See you later!

. Puss då! - Survive
Mathilda

17/8.o9 - Måndag!.

Hallå igen alla läsare!
Nu är jag lite små irriterad. hehe.. Gick upp halv 9 idag, vaknade av att mamma kom in och letade efter en grej, så gick upp då! Skulle egentligen gå upp klockan 9 så ja hade 1 ½ timme innan bussen gick! Men nu när ja kollar schemat igen så är det ändrat så ja börjar inte förens kl 13.. Hmm.. Så blir att ta 12 bussen istället. Så nu har jag suttit och skrivit i både min almanacka och den vi har i köket alla mina tider under den här kursen! Många dagar ja går till 17 märkte jag. Men sånt som händer =) Kommer bli en sjukt rolig kurs tror jag, hoppas med. haha. Men är nästan säker på det eftersom det är estet, mycket verkstäder och så. Me Like!  =)
Blev aldrig att jag tog en macka så börjar bli lite små hungrig tror jag, eller iallafall tom i magen,. så blir nog att ta lite sallad snart. Som frukost o lunch! Kommer juh hem vid 18, sen ska ja baka o sen iväg kl 19 igen så kommer juh inte hinna äta då heller så.. Blir att ta lite sallad =) Ska ta med min frukt till skolan såklart. hehe =)
Vad händer denna Måndag för er andra då? Själv ska jag nu dunka lite musik och klä på mig och sen käka sallad och sen vänta på bussen! Kanske blir ett inägg till innan jag åker, får se om tiden räcker till ^^.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

17/8.o9 - Måndag!

God Morgon alla läsare!
Shit vad veckorna går fort asså. Det är redan vecka 34 liksom! Aja. Igår glömde jag juh att skriva min kusins hemsida med alla bilder, inte lätt för er att veta vad hemsidan har för adress! Haha.. Men här har nu den iallafall = http://www.fosracing.se/ ! Underbar folkracesida som uppdaterar sjukt snabbt efter en tävling! Good Work KusinVitamin! =)
La mig tidigt igår, typ strax efetr 22 tiden eller nått! Så fick ja ett sms av Frida fast från Mickes telefon och frågade om jag var vaken, så skrev att jag var det men att jag skulle lägga mig precis, och så knackade det på mitt fönster! Så var det min grymt saknade Frida =) <3 Underbart glad att se henne. Inte träffat henne på as länge =(.. Men hon kommer iallafall hit ikväll när jag kommer hem ifrån skolan och gör mig sällskap när jag ska baka rulltårta! (Eftersom jag rullade i Lördags har typ alla Folkracefolk den principen att den som rullar ska bjuda på rulltårta. Och eftersom vi har möte ikväll på klubben blir det att bjuda på det ikväll! hehe.) Så ska vi ses någon mer dag snart, kanske imorgon eftermiddag kväll med efter skolan och så! Kanske ska träffa Petra imorgon med, men jag slutar juh klockan 12 och hon ska iväg vid 15 tiden tror jag så får se när jag kommer hem! =) Ska bli skojskojs!
Sov underbart skönt i min egen säng inatt kan jag juh säga =) Marias Soffa är absolut skön, men skönt att kunnaligga påmage och sen ha benen hur man vill ^^, soffan är juh inte såå lång så man, eller iallafall jag, kan ligga raklång ^^.
Skolan börjar som sagt idag, lite nyfiken vilka som hamnar i min nya grupp! Jag vet bara att Madde gör det och sen Norrköpingsbor! Hoppas det är några trevliga prickar! =) Men ska nog gå bra !! =) Ska strax ta en macka eller nått och sen blir det att klä på sig lite med kanske.. Vill juh inte gå i pjamas linne och troser liksom. haha! illailla! Men nu ska ja kolla lite snabbt på bloggar, de ja kan utantill eftersom ja sitter vid mammas o pappas dator! hehe.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

16/8.o9 - Söndag!

Hallå bloggläsare!
Hemma igen. borta bra men alltid hemma bäst =) Nu blir det att skriva lite blogg, sen duscha och sen lägga sig. Skolan börjar imorgon, som tur är ska ja inte åka förens med 10.40 bussen, börjar 12. Men måste fixa massa innan, hitta alla skosaker och sånt med. Skönt att komma igång med skolan, men ändå sjukt irriterad på dom tack vare de där med Tentan! haha.. Men men.  De tar jag sen! =)
Dagen idag gick inte så mycket bättre än igår, hmm. Men höll mig iallafall på hjulen den här gången =P haha.. Det gick bra för en del andra finspångare iallafall, bra att det går bra för några iallafall =D 
Dessa är Finspångarna som kom till final och deras resultat :
Niklas Karlsson - 3a i A-Final.
Niklas Johansson - 6a i A-Final (båda drivaxlarna gick sönder så han kom aldrig i mål)
Veijo Heitala - 3a i A-Final.
Roland "Putte" Carlsson, alltså min far - 6a i B-Final, (dock körde han inte sista heatet i kvalomgångarna pga trasig bil, körde heller inte i Finalen, men hans poäng från gårdagen och första heatet räckte till B-Final.
Micke Malmgren - 2a i B-Final.
 
Benny fick lite bilder från min rullning igår, Snyggt att han fick med stegvis! Som tur var hamnade jag bara på taket så blev ingen stor rullning som sist! Jag har rullat två gånger sen jag började köra och båda gångerna har varit på denna banan i Linköping! Första gången gick de så snabbt o blev flera varv, alla är oense om hur många, men mellan 3-4 varv var det iallafall vad alla kommit fram till.. Nu var det bara ett halvt och det gick sjukt sakta kändes de som. Hann tänka hur mkt som helst innan ja hamnade på taket. haha..
Kan tyvärr inte lägga upp bilderna för tillfället. nått mysko fel, för när ja tyckte på att ja ska lägga upp dom försvinner själva länken så det kommer inte upp nått. Men försöker med det imorgon! Kolla gärna in deras hemsida iallafall. SJukt bra bilder från helgen! Mitt rull finns även där =) Lägger upp bilderna här så fort jag kan! Men nu ska ja hoppa in i duschen! Sen lägga mig i läsa lite! Har läst ganska mkt i helgen fast jka fast sjukt mkt annat att göra, men så fort ja haft lite tid över så har ja läst! =) Men skriver mer imorgon innan ja drar till skolan!
GodNatt o sov så gott sen allesammans!

(inte tagit några nya bilder på sjuuuukt länge, så därför de kan bli lite enformigt,
och speciellt när ja sitter vid mammas o pappas dator,
då har ja vara de bilderna jag har i själva Arkivet liksom ^^. )

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

15/8.o9 - Lördag!

Hallå bloggläsare!
Sa ju att det kanske skulle bli lite inlägg under helgen ändå. hehe. Lånar systers dator och trådlösa, hon är hemma här nu med Henke och visar upp honom eller vad man ska säga. En himla trevlig o snäll kille! Klart godkänd =D så himla glad för min syster att hon hittat en kille (som vi får reda på) liksom =) Love you sis!, <3
Får se hur galen jag hinner bli innan det här inlägget är klart. Världens segaste dator =) men glad att ja får låna den såklart. hehe.. Men iallfall, skriva lite om dagen då kanske.
Åkte till motorstadiet vid 8 tiden, sen va de att gå banan, sen förarmöte vid halv 10. Vid 10 gick första start. Jag gick ut i heat 16, fick startspår 5 och vi var sex stycken på banan och så slocknade den röda lampan och det var bara att köra =) hur taggad som helst! Kom iväg som tredjebil och låg som sagt trea, men så kommer en volvo och puttar på mig som faan så ja kommer i glider på sidan och så helt plöstligt kände ja, nu hamnar jag på sidan, nu ligger jag på sidan, nae fan nu ligger ja på taket.  och där stannade jag. Låg på taket medans alla andra bilar körde förbi. hmm.. Funktionärerna kom framspringande och frågade om det var okej med mig, så de började försöka få mig på hjulen igen. men inte gick det inte. utan de andra bilarna kom tillbaka så funktionärerna var lite roliga och kom med en skoj kommentar, - bilarna kommer, vi kommer snart igen. häng kvar.. ehh aa.. skulle inte kunna springa iväg liksom. haha.. men men.. de fick iallafall upp mig på hjulen igen.. Bara att starta bilen igen och köra in i mål oh få sitt ynka lilla 1poängare.. Andra heatet hade jahg startspår 1 och jag kom 4a, låg 3a hela heatet förutom sista kurvan då den jäveln körde om mig.. Försökte hålla i men de gick sådär. Fegade faktiskt med, men jaa så kan de gå. Sen sista heatet gick verkligen skit illa, jag hade startspår 5 igen och sen hoppade växeln ur 7 gånger, så fick juh krångla med det hela tiden så hängde inte med så jäkla bra faktiskt.. så sjuuukt dålig dag för min del =( fick bara 5 poäng och hoppas på en sjuuukt bättre dag imorgon!
Men gick sjukt bra för Veijo, han kom 2a i första heatet och i andra kom han 1a och lika så i tredje heatat. Det är sjuuukt bra =D GRATTIS GRATTIS! Sen Hollo hade också otur idag, eller han vann första heatet och andra rullade han på samma ställe som mig, men hans bil gick sönder på pass att han inte kunde fortsätta idag, så han åkte hem skapligt och började meka bil.. Resten av Finspångare har ja inte riktigt koll på, men Nicklas Johansson gick de bra för, som vanligt, han är grym.. hehe.. O även Niklas Karlsson har de gått bra för =D Nice! Skönt att det går bra för de andra iallafall =D haha.. Men Men. Imorgon är det en ny dag och nya tag! =) hehe..
Nu ska jag vara lite social med mamma, pappa, Maria och Henka innan Maria o Henka drar! Sen blir det faktiskt att krypa ner i sängen då. Är trött faktiskt! Innan Maria o Henka kom förut så höll ja på att somna, hade de kommit 5 minuter senare så hade jag somnat. haha.. Men blir nog inge mer uppdatering innan jag kommer hem imorgon, Hinner juh inte skriva mer ikväll eftersom ja snart ska sova och sen imorgon bitti kommer det inte bli nått, hehe. så det blir inte nått förens imorgon! Men håll koll som sagt ^^ haha.


Glad över att träffa sis igen, hon läser inte min blogg så hon har inte läst inlägget om att jag saknar henne, men sa det till henne idag, hon sa att jag självklart får komma hit någon helg snart och vara med henne och bara umgås. Sist jag var här under en helg och umgicks med henne själv var när det tog slut mellan mig och Robin första gången (av två). Det är 1½ år sen nu. Bilden är från den helgen. En helg jag aldrig kommer glömma, <3
Jag älskar dig syster, <3

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/8.o9 - Fredag!...

Hallå.
Sa juh att ett inlägg hit o dit kunde komma..så håll koll ;) Sitter nu hos Adde o Bea, Adde fick självklart jobba över, men han är i duchsen på jobbet nu så han kommer nog om en stund =) Pappa kommer sen o hämtar mig samtidigt som han hämtar mamma när hon slutar vid 4 tiden! Men nu ska vi äta, för adde är här.. Skriver kanske senare som sagt! =)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


14/8.o9 - Fredag!..

Hallå bloggläsare!
Nu drar jag till min bror o hans tjej! Men vi hörs på söndag om inte tidigare av någon anledning =) hihi.. Men håll utkik, kanske kommer nått inlägg nån gång då och då. vem vet =) hehe.. Ha en underbar helg, det kommer jag ha =) , <3


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/8.o9 - Fredag!.

Åhh just det. Drömde i natt.. =(
Jag drömde att Mormor satt bland oss vid matbordet en fin sommardag, alla var glada och skrattade och hade jättte trevilgt. Sen va det någonting som prasslade i buskarna, så kollade åt det hållet och när jag kollade tillbaka på bordet var Mormor borta igen. Jag började storgråta och vaknade av att jag grät på riktigt =( Asså det är helt sjukt vad jag saknar min Mormor. De va så hemskt att se hennes bland oss och sen nästa sekund borta igen. Och att jag vaknade av att jag grät på riktigt, det är inget jag upplevt sen min morfar gick bort, vilket är 11 år sen. (även han är en sjuuuukt saknad person i mitt liv =´( .. )
Den 25 aug är det ett halv år sen Mormor gick bort =´( allt känns tomt. Ingen Mormor som ringer flera gången om dagen och vill ha saker handlade eller att Mormor ringer och frågar hur det är med oss och sen vill prata med mamma! Ingen Mormor som man kan gå till och spela Yatzy med, ingen Mormor som allitd, och då menar jag ALLTID får Yatzy. Spelar ingen roll när vi körde, alltid. Saknar henne nått så sjukt mycket!
Tårarna rinner ner för kinderna nu när jag skriver det här, sitter o lyssnar på  --> http://www.youtube.com/watch?v=yGPVHSCeF4g vilken är hennes låt. Hon älskade den och hade den på sin begravning, <3


Jag kommer alltid älska dig Mormor, du är en stor saknad bland oss!
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar dig
och hur sjukt tomt det är utan dig!  <3

. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/8.o9 - Fredag!

Hallå bloggläsare!

Igår blev de inte att läsa nått i boken. fastnade lite vid msn där ja pratade med Chrille o två till. Sen när ja gick o la mig så somnade ja typ direkt, vilket var vid 23 nått. För hade mess 23.11 och då sov ja. hehe..
Idag vaknade jag vid 10 tiden av alla barn ute på gården som skrev utanför fönstret och sprang in och ut i porten. Sjukt irriterande! Men gick upp då, diskade och sen käkade ja frukost. Nu blir det att klä på sig och sen blir det att packa lite inför helgen! (typ, tandbortse, tandkräm, sovkläder, täcke, kuddar, bok, mobilladdare, kläder, folkracekläder o skor o allt sånt, o lite smått o gott).  Vid halv 2 tiden så drar jag till min bror o hans tjej för att äta middag och ha allmänt trevligt en stund. Inget kul att laga mat till sig själv så blev uppbjuden dit på Tacos! så tackade självklart ja till det! Sen vid halv 5 hämtar pappa mig samtidigt som han hämtar mamma på jobbet, sen drar vi hem o packar och åker till Linköping med Folkracebil nummer 1, (min eller pappas). Sen lämnar vi av den och lastar av, lämnar mamma i sis längenhet och sen drar ja o pappa tillbaka till Finspång och hämtar bil nummer 2 och kör in till Linköping igen och lastar av o besiktar dom. Sen blir det att vi sover i sis lägenhet hela helgen. Hon och Henka (hennes kille) kommer dit en sväng på lördag, så får man träffa honom för första gången. Spännande! Sen är de FOLKRACE både Lördag och Söndag! ÄLSKART! =D  <3

Så blir ingen uppdatering alls förens på söndag! Tänkte först ha med datorn, men hon har bara en dongel, så hon lär väl ta med den.. Vill juh inte surfa upp hennes pengar liksom! Så blir att uppdatera om helgen på söndag när jag kommer hem! Kommer bli sjukt skönt att sova i linköping hela helgen, är juh bara att gå en en liten stund innan vi sa åka.. Är juh bara 5 min bilfärd. Istället för att åka här i fårn och dit =) YesYes! Men hur som helst. Kommer alltid finnas på Mobilen under helgen, svarar jag inte så kör jag, sover eller nått annat! hehe. Har en vana att råka sova när ja får massa mess nu de senaste dagarna, men svarar när jag är vaken ^^. hehe..



Hollos saab blir det i helgen! Har inte gått iordning min än, inte fått tag i delar.
Blir tokig snart. Måste ha min pärla fixad till Björkvik =S :@
Bilden är från motala festivalen när en Laxå tjej försöker köra om mig men kör in i vallen istället. hehe. =P
KANSKE KANSKE KANSKE KANSKE kan bli nått litet inlägg innan jag drar till min bror, men vi får se om tiden räcker till, bara hålla koll ^^,

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

13/8.o9 - Torsdag!.

Hallå bloggen!
Nu är jag äntligen hemma! Shit vilken dag säger jag bara.. Huvudvärk till tusen, irrriterad och arg till MAX! Kan juh inte bli bättre! Hmm.. Aja, kan börja från början! Tentan gick skit, som det kändes som! Man vet juh aldrig säkert, men känns inte som jag klarade den iallafall! Inte alls det jag pluggat på. Som sagt, det jag skrev i ett tidigare inlägg, sjukt svårt att plugga på begrepps tentor! Men iallafall! Innan vi gick in och skulle göra den fick ja reda på att vi bara har 3 chanser på den här tentan, innan brytningsdatumet. Detta innbär att om man inte klarar tentan innan okt så få man gå klart den kurs man håller med, men får inte fortsätta med nästa kurs förens man klarat JUST DEN tentan. =S WTF liksom.. Men sen var den en annan som sa att man har rätt till att göra tentan 5 gånger så att det inte kunde vara så. Så när jag gick in på tentan så var jag splittrad av tankar.. Men PA, en lärare för den kursen kom in efter 1 timme typ, så viskade till honom och frågade hur de egentligen låg till.. Och det första var rätt.. Och det roliga är att den första tentan, som jag missade pga systemfelet är en av mina gånger :O så har bara den här gången och den i okt på mig för att kunna fortsätta min utbildning som jag ska!!!?? fattar inte hur faan det kan vara så! För ja, Nathali och Sanna satt o diskuterade det efter Tentan, varför tog dom inte någon av dom tentorna som var i början av året för? Då hade man hunnit ha de 5 tillfällena innan brytningsdatumet liksom =S Assa bablar bara på, ingen kanske inte fattar någonting men blir bara så jävla arg! Man har 5 tillfällen på sig sen får man inte gå kvar på utbildningen, så varför inte ha en av de första tentorna om brytningstenta så man hinner ha de 5 tillfällena liksom? Blir så förbannad. Så om jag inte klarar den tentan som jag gjorde idag, och omtentan i okt så kommer jag få avbryta min utbildning, tills jag klarar tentan. Tentan är en 4 gånger på ett år, så det är ett bra tag mellan dom! När jag väl klarat tentan ( om man klarar den inom de 5 gångerna såklart) så kommer man få hoppa på utbildningen igen, men fast med dom som börjar året efter. Så vi säger om jag skulle missa nu innan brytning och klarar den nästa gång får jag vänta till nästa vinter innan ja får börja plugga igen? Det är juh helt jävla sjuuuuukt!! Jag hoppas så jävla mycket att jag missuppfattat allt fel och att PA inte hade en aning om vad han pratade om.. För fy fan! Blir så arg! Tror heller inte många kommer gå kvar på utbildningen eftersom de får vänta i 1 år utan pengar och ingenting!
Men nått Måste vara fel med själva tentan /kursen/ eftersom det var cia 70% som inte klarade tentan? En tenta ska man egentligen inte behöva plugga på enligt lärarna. Men tydligen så kuggar man även om man pluggar som en svin liksom! Aja.. blir så arg så allt bara exploderar för mig snart! Hoppas nått så innerst att jag kommer klara tentan innan okt alltså!!´

Vid 5 tiden kom mamma, pappa, Adde och Bea och plockade upp mig vid ICA på skvallertorget. Vi åkte då till ONOFF och hämtade min nya mobil. Pratade med Lise-Lott som hjälpt mig mycket nu med mobilen och hon undrade hur fan ja kunde få tillbaka en sån här mobil. Hon sa att den såg misshandlad ut. Och det gjorde den faktiskt. Försökt bänt upp den och sen metallbiten som var trasig o allt. Hon blev irriterad på dom som hade såkallat "lagat" den! Men fick iallafall en ny. Hon är den Bästa på ONOFF alltså! =) Like her! Utan henne på ONOFF hade ja blivit tokig, eller mer tokig än vad jag redan är! Sen blev det Media Market, Adde o Bea kollade på nytt kylskåp o mamma köpte en exters hårdisk! Sen blev de Lions! En 90grams hamburare med ost och en pomme =) MumsMums! Sen blev det hem! Nu är jag hemma, har fixat med mammas nya minneskort med, hon fick ett av mina, fick ett extra med den nya mobilen, behöver inte 3 så hon fick ett för hon hade ett sånt litet, 512, nu fick hon ett 2g. =) Mycket bättre. hehe..
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok, blir "När ingen annan ser"  sen kommer jag nog somna. Trött som faan och huvudvärk till miljoner! Men finns på mobilen, blir nog ingen mer dator ikväll iallafall!
GodNatt o sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

13/8.o9 - Torsdag!

Hallå bloggen!
TENTA IDAG DÅ!
Vaknade vid 9 idag, men gick upp typ 20 över! Somnade vid 22 igår, för hade massa sms när jag vaknade imorse. Men så kan de gå om man somnar ifrån dom man messar med! haha. Aja.. Har nyss käkat frukost. Blev en äggmacka o ett glas mjölk! Nu blir det att klä på sig dagens kläder, får väl se vad det blir. Sen plugga som en tok.. Innan Sanna o dom hämtar min halv 1 så ska ja hinna glra mat, äta o gå till Netto en sväng.. Så måste komma igång! Men jag uppdaterar senare sen när jag kommer hem! Har ingen aning om när det blir. Beror på hur lång tid det tar att göra Tentan! För fick missat samtal från onoff igår med, så min mobil kanske har kommit igen! (fick juh tillbaka en trasig så de skulle beställa hem en ny till mig) Men de svarade inte när jag ringde upp under dagen så får väl se om de ringer idag. Mamma o pappa ska in till stan med Adde o Bea så antingen åker jag med dom till onoff och sen fixar allt dom ska, eller så åker jag hem med Sanna, Nathali och Hanna! Allt beror juh på tiden som sagt! Mamma o pappa slutar halv 5 så får se! =)
Skönt att kunna släppa det här med Tentan nu efter idag. När skolan börjar på Måndag börjar nya saker, men kommer ändå hinna träffa kompisarna (Saknar, <3) mer än den här veckan när ja pluggat och jobbat! Men nu måste ja sätta igång, men uppdaterar som sagt senare sen ikväll nån gång!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

12/8.o9 - Onsdag!

Hallå!
Sorry för dålig uppdatering! Började halv 7 idag så blev inte att sätta på datorn imorse överhuvudtaget! Jobbade med Lagge både igår och idag. Har haft så jävla kul. Helst idag. haha.. Har skrattat ja ja fått huvudvärk! Tack vare dig Lagge =D haha.. Slutade iallafall vid halv 4 idag. Pappa o mamma kom o hämtade mig då, de regnade. Hmm.. Inte skoj! Vart är värmen? =S  Aja. När jag kom hem beställde mamma hem en pizza som vi delade på och sen blev det plugga för min del. Pluggade tills jag kände att jag somnade i boken. hmm, så kan det gå! Så jag gick upp, skrev i lönepappret och sen hoppade jag in i duschen! Duschade i en VARM dusch i 40 minuter eller nått. Skönt som faan! När mamma kom in och skulle hämta nått kunde hon knappt andas. Ups! Trodde inte de va så varmt. hehe.. Men men, skönt var det iallafall! =)
Nu blir det en film med mamma o pappa, sen blir det att sova för min del! Jag är så himla trött! Så blir att gå upp vid 9 tiden imorgon och plugga på förmiddagen! Åker bil med Sanna Tapper imorgon, TAACK att jag får åka med dig, Nathali och Hanna =) Supersnällt! Inte så kul att ta bussen kl 12 när man börjar vid 14 =) De hämtar upp mig efter halv 1 och sen åker vi. Blir nog att gå till Netto o köpa en bon aqua silver päron innan med så ja har till Tentan! =)
Så nu har ja uppdaterat lite iallafall! =)  Har lite bilder från dagen med på mobilen, men orkar inte starta min dator så får lägga in dom imorgon efter tentan eller så! =) Nu blir det film, men finns på mobilen i ett par timmar till!..
GodNatt o sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

11/8.o9 - Tisdag!..

Hallå bloggen!
Varit i garaget och fixat klart med bilen, sen blev de mkt snacka där nere med =) Sen när ja kom hem så var Martin Plutt här. Han badade bröd med mamma. Bild på hans fina hålkaka bröd kommer imorgon. Orkar inte fixa de nu! Och innan dom gick busade ja upp Martin totalt, hur söt som helst och jag bara ÄLSKAR hans skratt, <3
När de hade gått så hoppade jag in i duschen! Fy faan vad skönt det var! Blir sängen för min del nu! Upp tidigt imorgon, men ska inte sova än, ska ligga o läsa ett bra tag först ^^. haha.. Skriver mer imorgon! =)

GodNatt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

11/8.o9 - Tisdag!.

Hallå.
Hemma från jobbet och från affärn! Va o handlade mjölk o tomater, gurka o lite så från Viberga med pappsen! Måste juh ha grönt (o rött) till maten liksom  =) hehe. Har huvudvärk så jag vet inte vad. Har tagit en värktablett så hoppas den hjälper. Pappa står o håller på med maten, blir spagetti och kättfärssås. Mums! Sen en tomat o lite gurka till det, o ett iskallt glas mellanmjölk! MumsMums! Så nu ska ja lägga mig en stund på soffan innan maten är klar och vila lite o se om huvudvärken släpper, sen blir det äta och sen garaget!! Jipppii =) Har mina snygga arbetsshorts som ja fick av Bosse på jobbet förr förra året =) Det var då lagen kom att man va tvungen att ha långbyxer på sig på jobbet så fick ta hem dom här o ha i garaget o så sa han ^^. Saknar att ha Bosse som chef på Sisab! Han var den bästa chefen man kan ha!
Jag uppdaterar senare sen när ja kommer hem ikväll. Ingen aning om när det blir men de är sånt som märks! Jag hinner heller inte läsa så många bloggar nu, har kollat 2-3 stycken bara, så.. Resten får ja ta ikväll!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

11/8.o9 - Tisdag!

Godmorgon bloggläsare!
Sovit gott? Hoppas många av er sover fortfarande när ja skriver. hehe.. Klockan är bara 06.35 och ja g ska snart cykla till jobbet! Har precis käkat en liten macka och druckit ett glas juice! Apelsin såklart! =) Jag skrev redan igår hur dagen kommer se ut för mig idag, men en sak som ja osäker var juh när ja skulle till garaget, men det blir efter maten iallafall! Pappa o ja ska göra spagetti o köttfärssås och sen drar vi ner. En del att göra med Hollos bil. Han rullade med den när han körde i Askersund så är en del att rikta o så iallafall, sen vet ja inte så mycket mer. Märker när ja kommer ner till garaget om inte annars. hehe. Måste bli klara idag där nere för imorgon efter jobbet måste ja plugga sen på Torsdag har ja juh tentan och sen är ja o pappa sånna att vi inte vill göra klart allt kvällen innan tävlingen. Blir sån jävla stress o massa skit så! Klara i god tid är nått ja o pappa alltid är, om det går som vi vill som sagt. hehe =P
Aja, skulla slänga in ett litet inlägg innan ja drog iväg tänkte ja.. Vad ska ni hitta på idag i detta vädret? skulle bli regn tror jag. hmm tråkigt.. Hoppas ja hinner cykla till jobbet innan de kommer och hoppas det är uppehåll de gånger vi ska vara ute. hehe. Men skriver när ja kommer hem istället =)
OCH du Frida fis, vart är bilderna på kakorna du skulle lägga ut tills jag vaknade? haha. Slog juh på datorn för att se om du hade lyckats o så finns de ingen bild ens? ;) haha.. Sötnöt du är! <3
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

10/8.o9 - Måndag!..

Hallå!
Kom hem från vattengympan för en liten stund sen. Hur skönt som helst! =) När vi kom hem käkade vi lite och sen diskade jag! Nu messade ja nyss Frida Fis och bad henne komma till msn, får se om hon gör de. hehe. Se hur de gick att baka för henne ;) Ska strax sova iallafall, ska upp klockan 6 - 6.15, sen cyklar ja till viggestorp för att jobba på äldrefrita. Eller den första halvtimmen ska ja vara på ängen!
Nu ringde Fisungen, Frida alltså. Haha.. Hon höll på att baka nu, de hade blivit försenat av lite anledningar. Men berättade lite mer på telefon hur hon skulle göra med kakan ^^. Hehe.. Skickade mess till henne med receptet igår ikväll, blev 6 sms långt. haha.. =D tur att man har gratis sms liksom =P.
Just de, läste klart boken igår! 14 år till salu! Så blir att börja på en ny snart. Men blir nog inte förens efter tentan! Blir att läsa mycket om det nu tills på torsdag! =) Jag trodde tentan var mellan 8.00-12.00, men nu fick ja mejl om att den är mellan 14.00-18.00. Tur att man kollar skolmejlen även på sommaren. haha =D.. Då hinner ja även träna lite på torsdag förmiddag! Måste vara i skolan redan vid 13.45 så blir att ta 12 bussen och sitta och vänta på att tentan ska sätta igång. hmm. inte det roligaste.. Men är juh fler som ja vet som ska göra den som troligtvis åker samma buss så får sitta o prata med dom under vändetiden. hehe. =) Som jag skrivit innan så kuddade ja inte på den här tentan, utan att det var fel i anmälningsystemet så ja blev anmäld till fel tenta och det fanns ingen mer plats så jag kunde därför inte göra tentan innan skolan slutade innan sommaren, så får göra den nu! Många kuggade på den här tentan, jag är därför lite nervös för vilka begreppspar som kommer komma! Hade dom som varit första gången varit hade ja kunnat en del, (fått reda på några som var) men dom kommer juh inte igen så får väl se vad som kommer komma den här gången liksom. Det är det som är det värsta med begreppstentor. Vilket centralt begrepp som helst kan komma, medans om man har en "vanlig" tenta så vet man på ett ungefär vad man ska plugga på och kunna. Nu är det bara att läsa, läsa, läsa, läsa, läsa och hoppas att de man kan kommer typ. hehe. Men men.. klarar man det inte är det bara att ta nya tag och plugga till omtentan liksom! Har tills årskiftet att klara just denna tenta som är på Torsdag! Aja, Nog snackat om tenta!!

Imorgon blir det heller inte mycket uppdatering. Jobbar mellan 7.30 - 16.00 och sen hem o käka, sen blir det garaget och fixa med Hollos bil, eftersom jag ska låna den i helgen! Längtar som faan! Två dagars med FOLKRACE, <3 som tur bor juh min syster i Linköping (där tävlingen är) och bara 5 minuters bilfärd från banan så hon bor hos killen den helgen så får vi låna lägenheten! Thanks! (A)  Saknar min syster Maria faktiskt. Är inte så jätte ofta man träffar henne! Hon har alltid fullt upp med jobb, resor, malmö hit, någon annan stans dit.. Och nu har hon kille med liksom =D Är glad för hennes skull =) Skulle till henne i sommar, men blev att hon jobba, ja fick jobba, och alla resor hit o dit som sagt. =) Så får hoppas ja kan åka dit nån helg snart iallafall!


Nu ska jag sova! Är trött och ska upp tidigt imorgon. Har som tur är vanan inne att inte somna allt för sent! Hade ja inte jobbat så hade ja vänt på dygnet totalt. hehe.. Nae men vi hörs imorgon någon gång, kanske blir nått snabbt inlägg innan jag drar, eller så blir när jag kommer hem .- mellan maten och garaget! =)
GodNatt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

10/8.o9 - Måndag!.

Nu har jag pluggat, fixat med böcker till den nya kursen, alltså kollat över vilka man kan låna, vilka ja måste köpa och såvidare. Sen kom Jocke hit, eller utanför och lämnade filmerna, och sen träffade vi Frida, Micke, Chrille, Tommy och Diezel utanför när vi stod där! Nyss kom mamma hem och vi ska åka upp till Medley och ha vattengympa. Skönt att rensa hjärnan lite efter alla böcker o allt pluggande. haha. Skriver mer senare sen när ja kommer hem och så!
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

10/8.o9 - Måndag!

God Morgon!
Idag kommer det inte bli så mycket uppdatering känner jag. Har en del att göra! Nu sitter jag och käkar frukost, Danone - Danio jordgubbs yogurt! Mums, den är god =) Sen ska jag PLUGGA inprincip hela dagen! Mellan det ska jag även hinna hå o handla till maten, laga mat, äta, diska, träffa Frida en sväng, hinna hem till Jocke någon gång under dagen efter klockan 4 och hämta filmerna, till Anna och lämna filmen, ha vattengympa och PLUGGA! Så hinner nog inte uppdatera allt för mycket! Ska även jobba imorgon och på Onsdag på Viggestorp tillsammans med Lagge! Ska bli skoj! Imorgon börjar jag 7.30, så måste väl cykla vid 7, och på onsdag börjar jag vid 6.30 så måste cykla kl 6.. Snark! =) hehe. Men som sagt, mycket idag! Nu ska ja kolla några bloggar innan ja sätter igång.. men det blir absolut inte alla och inte så noga. Men får ta de sen eller nån annan dag. haha..
See you later!

old pic med camen!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

9/8.o9 - Söndag!..

Fasen vad det är skönt att duscha! Love it! Kommer ihåg när ja va liten, har hört måååånga som var och är likadana fortfarande, att när man skulle duscha ville man absolut inte duscha, men när man väl kom in i duschen så ville man inte komma ut. hehe.. Nu vill ja duscha ofta, och fortfarande inte komma ut, hehe.. LoveLove! Det ända som saknas är ett badkar här hemma! =) Men iallafall, sitter o kollar på en deckare med mamma o pappa, men ska snart lägga mig i sängen o läsa boken! Får se om ja hinner klart med den ikväll. Fastnade juh här. haha =D

JUST DE! Har köpt en ny saab 900 nu. Den är inte hemma än, men den är ändå min! Han som ja köpte den av ska komma med den i veckan! Den ska jag o pappa bygga om till Folkracebil =) FETT NICE!! =D har även fått en annan bil på tråden, min kusin o hans Tjej vet en som har en avställd 900 och så.. Så väntar på mer information om den så kanske köper den med. hehe. =) Sånt som märks! Måste fixa motor o låda till min pärla med. Ska juh köra med den den 30de. Ska även köra nu i helgen, men då blir det att låna Hollos 99 igen! TAACK KUSIN, <3

Nae nu ska jag kolla, sen blir de sängen o boken! Uppdaterar mer imorgon såklart. Men finns på mobilen i ett par timmar framåt, så bara messa eller ringa. Sover ja svarar jag inte. haha,
Godnatt o sov så gott!


Saknar min pärla, hoppas ja kan fixa delar så ja kan komma ut med den snart, <3


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


9/8.o9 - Söndag!.

Hallå bloggen!
Nu kommer lite mer uppdatering än tidigare idag.
Igår var vi som sagt på O´learys. Jag bjöd mamma o pappa på mat! Så klart kom ja på att jag skulle ta kort på maten när vi redan hade käkat ett tag, sen missade ja att ta kort på lite annat som buffalo wings som vi käkade innan maten och sen på mammas och pappas efterrätt. Men fick iallafall med lite på maten och drickat. :

Pappas mat, nån burgare, kommer ej ihåg vad den hette :


Mammas mat, Fahitas burgare :


Min mat, Chicken Thai såklart, :


Vi drack även lite under kvällen,


Öl o Cider =)

Var en sjukt trevligt kväll =) Love you , <3


Mamma fyller som sagt idag =) GRATTIS igen! Jag har bakat min första tårta idag, =)
Men den gick åt så tror den va god iallafall ^^, haha..



Jag ska strax hoppa in i duschen och sen blir det lugnt resten av kvällen, blir nog att läsa de sista ur boken med, är inte så himla mkt kvar. Sen imorgon blirre PLUGGA PLUGGA PLUGGA till tentan på torsdag !!!

Sen kommer även min älsklings flikka på fika, Frida Andersson, <3 Vi ska snacka lite skit (inte om någon) men om allt typ. hehe.. Som man gör när man är med ens vänner, Frida är en VÄLRIDGT speciell vän för mig och kommer ALLTID att vara. Älskar henne av botten av mitt hjärta! JAG ÄLSKAR DIG! <3
glöm aldrig det!

Ska även en sväng till Jocke och hämta filmer som jag har där! En är Annas, glömde den där. Och sen har han även alla sällskapsresan filmerna med! Så ska hämta det imorgon, och även lämna Annas film till henne!

Får se om ja hinner uppdatera mer ikväll eller om det blir imorgon! Men sånt som märks som sagt. Ska bli sjukt skönt med en dusch nu iallafall =) .
See you later eller God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

9/8.o9 - Söndag!

God Morgon!
Sovit gott? Det har jag. Så in i norden! Somnade direkt när jag la huvudetpå kudden, hann knappt det. haha. När vi kom hem igår fastnade jag vid en film som pappa kollade på på tvn. Hann inte ens kolla klart på den innan ja gick o la mig! bilderna från igår kommer sen, jag sitter en snabbis vid mammas dator nu. Har precis käkat frukost. Ska snart o handla på Viberga, ska köpa ingridienser till mammas tårta som jag ska baka ;) mohahaha... FÅr väl se hur den blir. Aldrig gjort en tårta i hela mitt liv ^^, Nu ska jag gå och klä på mig, och sen blir det nog att åka till viberga väldigt snart =) En sak jag ska köpa till mig själv är faktiskt Plopp Lakis! Åhh shit vad gott det är, har varit sugen på det ett tag nu. hehe ^^.
See you later!

Grattis Världens Bästa Mamma På 48 Års Dagen! Hoppas Du Får En Underbar Dag, <3

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

8/8.o9 - Lördag!..

Hallå!
Om cirka en halvtimme drar vi till O´learys =) Tänkte slänga in ett litet inlägg innan! hehe.
Har läst 2 kapitel o boken, höll på att somna så gick upp istället =) Får inte glömma plånboken, det är juh jags om ska bjuda idag. hehe.. INte allt för vanligt, speciellt inte när det bli så dyrt. hehe, Men det är mamma o pappa värda.

Jag älskar mina föräldrar enormt mycket. Klart att man tjafsar o så, men det gör väl alla familjer liksom! Alla har sina viljor osv. Men jag är hur stolt som helst att ha mina föräldrar som just mina föräldrar!
Dom finns alltid för mig vad som än händer och kan alltid komma till dom om det är någonting.
Får så himla mycket av dom så att bjuda dom på O´learys är det minsta jag kan göra för dom!
Mamma och pappa - jag älskar er  <3


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

8/8.o9 - Lördag!.

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG HATAR MYGGOR OCH MYGGBETT!! Det kliar så förbannat..
Fick ett antal när vi va o fiskade i tosdags, o de kliar fortfarande.. BLIR TOKIG!!

Hoppas ni sluppit skiten!
BLÄÄ!!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

8/8.o9 - Lördag!

Hallå Bloggläsare!
kom hem för en ltien stund sen, har varit på smultronstället som sagt med mamma, pappa Adde och Bea. =)  Var trevligt och gott, men orkade inte hela idag, så slängde över till pappas en del. haha. Så åt det godaste på den ^^, sen köpte jag även två armband, billiga men fina =) Bilder kommer nedan! Kan juh säga att jag tog samma glass som de två senaste gångerna så bild på den behövde ja inte ta. haha. Men för er som vill se igen kommer en bild från förra gången igen. hehe.
Var hur trött som helst imorse när jag vaknade, avbokade vattengyman igår kväll för att jag kände att ja behövde sova. När ja gick o la mig va ja som sagt tvungen att bädda rent med nya sängkläder.Orkade knappt det. Ville bara slänga mig i sängen. Skrev några rader i ett block när jag var klar och sen somnade jag som en gris på kudden. Hann knappt lägga undan blocket eller någonting. Men va hur skönt som helst att sova inatt kände ja. Skulle kunna sova flera timmar till, men skulle juh iväg.
Nu är klockan strax efter 16, jag ska snart lägga mig o vila lite tror ja, kanske läsa lite om ja inte somnar =/ hmm. hehe =P Ska dra iväg vid 18 tiden kanske och gå upp till O´learys. Ha ett bord bokat åt oss ute ikväll, skönt och mysigt. Kommer nog ta lite bilder sen under kvällen. Har rensat min mobil på över 550 bilder =S hade fullt, men nu har ja bara strax under 400 bilder kvar =) haha.. Så nu kan ja börja ta lite kort igen! Hehe.. har typ inga nya bilder på mig själv, så de blir nog att ta nått någon dag så man kan variera lite på bloggen igen, haha.
Saknar min Frida. =( <3  Har inte träffat henne sen i Onsdags =S har juh jobbat och åkt till stan fram och tillbaka med mobil jävlen och grejer.. Och igår hade vi besök av Johanna o Jakob o så.. O ikväll ska ja bjuda mamma o pappa på mat, och imorgon fyller mamma år, men då kommer Frida en sväng =D de lovade hon mig förut i telefon ;) hihi..
Just de, det med mobilen. Fick juh tillbaka den trasig efter att den var inlämnad pga. att högtalaren var paj, fick åka in och visa upp telefonen och så att de kunde kopiera kvitton o grejer, sen fick ja åka hem. För han som kunde bestämma vad som skulle hända skulle komma dagen efter, för han var ledig idag. Fan va tjuriga vi var. Åkte till stan för det? då kunde vi juh likagärna kunnat åkt in dagen efter? =S aja, iallafall. De ringde på mobilen när jag var på jobbet i Fredags, då sa de att jag skulle få en helt ny telefon pga. att den var trasig. Men att de skulle skicka efter den först, så de skulle ringa när jag kunde hämta den! Trött jag börjar bli. En chans till, sen är det nog! nae faan, om man skulle o lägga sig o läsa eller försöka hitta nått att ha på sig ikväll iallafall. haha.. =P Klockan tickar juh iväg, har 2 timmar på mig att hitta kläder, ta på mig, fixa och sen vila. haha =D, de hinner ja ^^. Men uppdaterar senare sen, finns på mobilen under hela dagen =)
See you later!





Mina nya armband, tyckte de va söta så köpte dom. hehe ^^.
Nu blir det vila med en bok i sängen, antingen läser jag eller så handlar boken i ansiktet på mig och jag somnar =)
Hinner nog kanske inte lägga in nått mer inlägg innan vi ska dra, men annars skriver ja efter såklart ^^.

Tycker det är sjukt dåligt med kommentarer nu för tiden. hmm.. skärpning va? Haha.

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

7/8.o9 - Fredag!.

Hallå Bloggen!
Nu gick precis Jakob o Johanna hem. Har ätit och spelat kor toch haft hur trevligt som helst! =) Det måste vi verkligen göra fler gånger. Fick även en nackmassage av Jakob, fy faan vad skönt det var. Har inte fått massage hur hur många månader sen som heelst. Mmm skönt. Skojade med honom och frågade hur mkt han skulle ha att massera två gånger i veckan. men kom inte fram till nått bra ;) hahaha..
Idag är jag hur trött som helst, hade inte dom varit här hade ja sovit för länge sen. Men är glad att de var här såklart =) Var även bjuden på 20års fest hos Sanna, men fick reda på de så sent så kunde inte gå. Hon hade skickat ut inbjudan på facebook, och jag är aldrig inne där, så hade jiuh redan planer för kvällen. Lite synd att ja missade hennes 20års fest. Skulle kunna åka dit nu, men är så sjukt trött efter jobbet de senaste dagarna, mycket i tankarna om allt som hänt och hur dystert allt varit och så.. Tagit mycket av mina krafter känner jag!
Så nu ska jag bädda rent sängen, blev inte det igår. Pappa hade tvättstugan idag så han tvättade allt idag och eftersom jag har 6 kuddar så vill jag gärna ha samma färg på dom, och har bara 6 röda! Vill juh inte ha 2 vita, 2 blåa, 2 av nån annan liksom.. Så använder typ alltid dom röda. Men har olika påslakan och så ibland, varierar lite.. Har juh två täcken med, och det jag har nu, det röd/vita har ja två av, annars får ja ta snarlika, ett ligger mot väggen som jag kryper upp mot innan jag somnar, Underbart =) hehe.. Älskar att ha renbäddat och fräsht i sängen .. Bland det bästa =) Men ännu bättre är som sagt när man är nyduschad. Men får bli imorgon.. hehe..

Imorgon blir det heller inte så mycket uppdatering, ska till smultronstället på förmiddagen med mamma, pappa, bror och hans tjej. Sen blir det att gå vid kanalen och bara ha de mys. Sen på kvällen ska jag bjuda min mamma och pappa på O´learys =) Tycker de förtjänar det, sen fyller mamma år på söndag och pappa har namnsdag samma dag så =) Kan bli mys att fira lite med dom dagen innan, kommer juh folk på söndag så hinner inte dra upp dit då liksom =)

Men men. ska sova nu.. Men skriver mer imorgon mellan smultronstället och O´learys!
God natt och sov så gott!

Haha hittade en bild bland alla festbilder, passade bra i idag efter den varma dagen =)
Denna fest var i dec, haha. Men va så stressad och upprymd över lite olika saker så blev så varm. haha..
Var en trevlig fest med en hel del folk =)
Saknar festerna med de närmaste. Var även kul när man träffade nytt folk o så =)
Men funderar på att kolla om ja kan ha fest snart. Bjuda lite trevligt folk o ha kul om fan =) Myspys!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

7/8.09 - Fredag!

Hallå bloggen!
Nu sitter jag här med Mamma, pappa, Johanna och Jaxob. Har suttit här en liten sväng, innan käkade vi tacos och så =) GottGott! =)
Idag kom jag till jobbet 06.45 och då va det dags att jobba. Sen så slutade jag vid 15.36 och sen va de bara hem, träffade lillfisen Martin en liten stund, och sen in o städa av liiite snabbt och sen duscha och fixa. Sen kom Johanna o Jakob. Ska snart spela lite kort och mysa lite. =) Känns hur bra som helst att umgås med dom igen =) Va ett tag sen. Sen de tog slut mellan mig och Robin så har vi nästan aldrig träffats. Nån gång på fest och så. Men känns hur bra som helst =) Happy Happy =)
Nu ska vi spela kort, innan de tjatar ihjäl.. Haha, just de. Jag och Johanna satt o kolla lite bloggar förut, och sen började vi snacka om några stora bloggare och grejer. Då kollade mamma, pappa och jakob kolla på oss som vi var knäppa. hahahah =D Aja, =) sådant . hehe.. Nu blir det kort =) uppdaterar senare sen!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

6/8.o9 - Torsdag!.

Hallå bloggen!
Fick åka in till stan med mobilen, men va fan gjorde dom? Dom kollade på mobilen och kopierade pappren sen ska ja komma tillbaka imorgon för att han som bestämmer över de där inte var där förens imorgon, Då kunde ja väl likagärna åka dit imorgon för fan =S jäva idioter. Hatar vissa på ONOFF asså! Shiit! Aja, ger dom EN chans till, sen skiter ja fan i dom. Hatart!!!!!!!!

Aja, drog på vattengympa direkt efter stan, sen nu har vi käkat räkor, kex och lite ost. GottGott! Ska nu in i rummet och bädda rent sängen och sen blir det att lägga sig och läsa och sen sova. Sjukt trött ikväll! Men skriver mer imorgon såklart. Ska jobba imorgon med, så slutar 15.36 men är hemma vid 16 kanske som de andra dagarna! Och sen imorgon kommer Jaxob och Johanna och käkar tacos hos oss. Kommer bli sjukt trevligt =)
See you later!


Älsklingen fick mat idag med, två dansmöss. Micke köpte den här gången och gav honom det, jag fick juh jobba och sen stan direkt så. aa.. Men han fick juh mat i sig iallafall =) , <3

. Puss då! - Survive,
Mathilda


6/8.o9 - Torsdag!

Hallå bloggen!
Nu är klockan 16 och jag kom nyss hem i från jobbet. Vi ska äta strax så får bli ett snabbt inlägg nu. Ska ringa ONOFF nu innan maten och prata med dom om min mobil, det är en bit som fattas som gör att min mobil river upp mina byxor. Det är någon metallbit som gått av.. Den var inte så när jag lämnade in den, men den va så när ja fick tillbaka den! Men men.. brottom nu. Skriver senare sen! Har vattengympa sen med, så får se när det blir.. men..
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

5/8.o9 - R.I.P !



VILA I FRID J "K" E!
Vi tänker på dig och dom i din närhet! Hoppas du har det bra där uppe. Många saknar dig här ner, alla kommer vi ha minnen av dig med oss, även om vi inte kände dig så väl utan bara visste vem du var och träffat dig. Jag är en av dom. Jag kände dig inte. Men jag vet vem du var och hade träffat dig under den tiden jag var tillsammans med Robin. Ni gick i samma klass och jag hörde mycket gott om dig och du verkade vara en himla bra kille!
Du blir aldrig glömd, minnena lever kvar, liksom du i mångas hjärtan!

5/8.o9 - Onsdag!

Hallå bloggen!
Sorry för sjukt dålig uppdatering! Men dagen har varit fullt upp! Och gårdagen med! Men börjar skiva om gårdagen =)
Var hos Mickes mamma i Ramstorp, grymt skönt att komma iväg och bara vara =) Vi åkte ut och fiskade några gånger och sen grillade vi och käka och sen ut o fiska igen =) Jag Fiskade för första gången i hela mitt liv och fick en fiskjävel. haha.. Men det var en liten abborre skit som inte var större än lite över en decimeter. haha. Men det var en fisk iallafall =D Sen när jag och Chrille metade fick jag 4 mörtar. haha.. Dom gav jag till katterna =) (inte mina, för ja har inga, haha utan Mickes mammas katter) Hade en grymt trevlig kväll dag! Lillen körde ut oss och han hämtade oss senare sen också. När vi åkte hem hoppade jag av här hemma och duschade och så, sen drog jag till Micke och Frida igen. Jag och Micke käkade kräftor, MUMS. Tack Micke =D Sen drog ja hem efter en stund, Sami kom och ja hjälpte honom att lägga in 3 anonser på blocket. Sen blev de lite dator och sen sängen vid 1 tiden!

Dagen!
Vaknade av att telefonen ringde, det var Bitte (chefen). Hon frågade om jag ville jobba idag, trodde klockan var 7 typ men hon var 10. Tyckte det var en konstig tid att börja på men ja sa självklart ja. Sen när jag kom till jobbet var det två personal där och vi sa hej och ja satte igång och gjorde det jag skulle. Sen när nyheterna var på radion och när de berättade om en 20årig kille som dog i en bilolycka när en personbil kolliderade med en timmerbil, fick jag reda på att det var därför jag skulle jobba. Jag jobbade för hans mamma. Hon fick reda på vad som hänt och åkte direkt till sjukhuset som hon blivit tillsagd. Det är så sjukt hämskt det det finns inte. Han blev bara 20 år gammal. R.I.P! =(
Jag känner honom inte, men jag vet vem han och hans familj är.  Men jag tänker inte nämna hans namn pga. det är så färskt och med väldig respekt för hans familj! Många vet säkert redan om det, men det spelar ingen roll. Det är ingenting jag slänger ut i bloggen. J, jag lider med dina föräldrar, dina syskon, din flickvän, dina vänner och  alla i din närhet. Det värsta är väl alla spekulationer som kommer.
Usch. Va ingen rolig stämning på jobbet idag och vi har ingen aning om när hon kommer tillbaka. =(



Resten av dagen har gått sjukt fort. Kom hem vid 4 tiden, käkade och sen drog jag och pappa iväg och hämtade min mobil som varit på lagning, fick den mycket tidigare än jag skulle få. Så tog med mig en skiva i bilen så pappa och jag dunkade fin musik och åkte till stan. Sen likadant när vi åkte hem =) Sen när vi kom hem så var det bara att packa och sen upp till vattengympan och vem hade inte det om inte T? hehe. Klockrent! Han kommer ha vattengympan nu varje onsdag. Skönt som faan, han kör på med många kroppsdelar på bra sätt! =) YesBox!

Nae inlägget tar sån jäkla tid känner ja, håller på med massa annat samtidigt.. Men skriver mer imorgon efetr jobbet! Kanske kommer något godnatt inlägg, får se =)

See you later, eller, God natt o sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

4/8.o9 - Tisdag!

Hallå.
Blir ett as snabbt inlägg här. Har varit på vattengympa, sen o handlat lite med mamma o pappa. Nu väntar ja på dom och sen blir det att dra till  Frida och Micke. Sen ska vi o handla, sen ska vi ut till Mickes mamma och vara där hela dagen, Fiska, Bada och grilla o mys! Ska bli hur skönt o trevligt som helst =) WOHO!!Uppdaterar senare när jag kommer hem sen!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

3/8.o9 - Underbara Sötnosen, ♥

Min (o Mickes) Underbara älskling, ♥
Längtat till denna dag nått så sjukt mycket, äntligen är den här, ♥
Här kommer lite bilder på honom, ♥








LOVE,

Foto: Frida

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

3/8. o9 - Måndag!....

Hallå!
KOm nyss hem ifrån Frida och Micke. Har haft trevligt som vanligt =) Kollar lite på BigBrother, myste med Nisse och sen kom även Gurra och Joel på besök. Trevligt. Länge sen ja träffade Joel nu! Så va himla skoj =)
Nu ska ja o lägga mig när som, håller på att ta emot bilder på Nisse som Frida tog förut. Tänkte lägga in lite bilder på nya skatten, <3 =) Men hörs mer imorgon, ska upp klockan 6 typ, upp o ha vattengympa klockan halv 8, men åker här ifrån 6.45. Så blir att sova så fort bilderna kommit fram och efetr ja lagt in en bild eller två =) .
God natt o sov så gott!
. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

3/8.o9 - Måndag!...

Nu blir det att dra iväg och träna. Vattengympa med Mamma och Bea medans Pappa är o simmar =) Sen ikväll blir det att dra till Frida och Micke! Då blir det att mysa med Nisse innan han ska äta på Onsdag, då kan man inte ha honom uppe på ett tag! så.. Men men.. nu måste ja dra.. Uppdaterar sen senare sen!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

3/8.o9 - Måndag!..

Hallå älskade läsare!
Åhh är hur glad som helst idag! Dagen kan nog inte bli bättre än vad den är just nu! Nisse är hemma hos Micke och Frida nu. Va o hämtade honom med Micke och pappa förut, sen har vi gjort iordning i terrariet och så. På onsdag ska vi ner och köpa mat åt honom, två dansmöss, levande! Sen ska vi även se om vi hittar lite dekoration, växter o så till honom =) Han har juh mindre terrarie nu än vad han hade hos Robin, men han bodde i det terrariet han är i nu när Robin köpte honom och innan han köpte de andra och även ägaren innan Robin hade honom i detta terrarie! Blir så bra så bra! =)
Nya Bilder på älsklingen kommer senare. Frida tog några när ja höll i honom förut innan vi la ner honom i terrariet, så får sen när hon skickar dom till mig sen!

Är även glad för att pappa messade förut och sa att han hade köpt en ny Saab 900 åt mig, eller ja kommer juh köpa den för de pengarna ja fick när ja sålde opeln. Men han har fixat den åt mig =) WOHOO! Så nu är det bara motor och låda till min 900 ja har =) Om ja inte hinner fixa någon innan Björkvik kommer jag, eller rättare sagt pappa få hjälpa mig att byta så jag har min bil i Björkbik. Leden juh cupen där så vill gärna ha en bil som jag vet går bra och som jag kan. Mathias Larsson i stan ska hjälpa mig att hitta en motor o låda till min inne i stan, han lever juh inprincip på skroten så han skulle kolla lite ^^

Allt flyter på för min del just nu! Allt känns som det går min väg igen! Har varit lite nere nu när jag inte kunnat åkt utomlands och allt. Men känns som det börjar vända, allt runt i kring är hur bra som helst! Underbar Familj, underbara vänner, Nisse, Bilarna, skolan börjar snart, vilket jag längtar grymt mycket till! =) Mmmm.. Underbart!! Livet leker!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

3/8.o9 - Måndag!.

JUST DET!
Idag ska jag och Micke köpa Nisse =) Åhh är så himla glad asså! När Robin skaffade honom sa jag att jag ville ha honom den dagen han inte skulle ha honom kvar. Nu är det så, jag får tyvärr inte ta hem Nisse till mig eftersom Mamma är livrädd för ormar, så jag och Micke kom fram till att vi skulle ha honom tillsammans fast hos honom! Så ska dela på priset, köpa mat varannan gång och sånna saker!
Så lycklig för min nya älskling Nisse, <3


åHH my baby, <3 hihi..

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

3/8.o9 - Måndag!

Godmorgon läsare!
Somnade lite sent igår, vid 1 tiden kanske. Men la mig mycket tidigare men hade svårt att somna. Men men. Nu är klockan snart 9 och jag blev väckt för en stund sen när Martin sötnosen kom in och pussade på mig =) så söt han är. Vi gick upp o käkade frukost och nu sitter jag här. Jag mamma och pappa ska cykla ut till Janne ute vid Risinge om en stund och dricka kaffe. Sen ska mamma plocka körsbär, hon ska köpa spottsoppa. Själv ska ja plocka lite bigarråer. Mums. GottGott! Men ska klä på mig nu iallafall, vill inte åka i sovlinnet o troser direkt! De bli mysbyxor och ett annat linne och även en tjocktröja. Det är juh inte så jätte varmt ute för tillfället! Men skriver sen när jag kommer hem igen =)
See you later!


Världens finaste kille, <3


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

2/8.o9 - Söndag!.

Hallå bloggen!
Kom nyss hem i från Mickes mammas. Älskar det stället! Hur skönt som helst att vara där! Micke, Frida, Jag och Diezel drog iväg med båten och Micke fiskade. Han fick en Gädda och en Abborre. Faan den Gäddan tyckte jag inte om, även fast Micke högg den med kvin i pannan och grejer så levde den. Vi märkte det när Micke hade börjat fiska igen och Gäddan började hoppa och grejer., KOm närmare mig hela tiden, vadå panik.. =S så Micke fick dra in linan fort som fan och sen hugga den mer. haha. Men tro fan att han levde fortfarande, men sen trejde gången då jävlar dog han! Tur för den! hahaha.. Aja, sen när vi kom tillbaka till huset så fikade vi med kaffe, mums =) Efter en stund åkte Micke vattenskidor och även gummiring =) va skojs att se. Ville med åka ring, men va så jävla kallt i vattnet så badade inte ens. Så det blir premiär dopp en annan dag =)
Nu ska ja käka nått, åt bara en omelett förut innan jag drog!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

2/8.o9 - Söndag!

God morgon alla bloggläsare!
Gick upp vid 12 tiden idag, seg som tusan, men sen dess har jag försökt vakna till, suttit vid datan och varit o handlat med Frida och Micke! Idag ska ja Frida och Micke ut till Mickes mamma och bada. Ska bli kul o skönt, har inte badat nått i år än, så blir premiär =) hehe. hoppas det inte är svinkallt i vattnet bara, men sånt man får ta. Hehe.
Men nu ska ja försöka komma på nått att äta lite snabbt, innan vi drar iväg! Men uppdaterar senare sen såklart, skriver om gårdagen/natten då med! =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

1/8. o9 - Lördag!

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD FÖR TILLFÄLLET! ALLT JAG SKREV OM GÅRDAGEN OCH DAGAR FÖRSVANN UTAN ANLEDNING!!!! HADE FAAN SKRIVIT I ÖVER 30 MINUTER FÖR FAN!!!!
Nu försöker jag igen, men det kommer inte alls bli lika bra som det andra, men är sjukt irriterad och stressad just nu!

IGÅR åkte vi till Götebort och Liseberg! Lillen hämtade mig, Frida, Micke och Chrille vid 7 tiden. Alla sov hos Frida och Micke och vi gick upp vid 6 tiden. Vi åkte en väg som jag aldrig i hela mitt liv åkt innan, men vad tusan, vi kom fram iallafall! Vi var framme vid halv 11 kvart i 11 någonting och gick in. Det första vi åkte var Balder! Sjukt rolig att åka =D Efter den blev det Jukebox, vilket blev en av min och Fridas favorit! Åkte den typ 3 gånger i rad innan vi gick till nästa, vilket blev Flumrid, Åhh älskade den! Haha så klockren den var. Men faan så blöta vi blev. Det var dock en tabbe, för dte blåste kallt som fan i Göteborg och de gjorde att vi belv as kalla och att jag och frida o chrille börjar må lite dåligt, asså frös och grejer.. Jag fick också världens huvudvärk så fick gå till sjukstugan och fråga om en huivudvärkstablett, hade juh glömt mina =/ sjukt dåligt eftersom jag vet att jag alltid får huvudvärk när jag spänner mig, skriker o allt vad man gör. Men gick skapligt sen ändå, mådde lite halvdant så åkte inte så mycket i slutet innan vi åkte, men nästa gång pratade vi om att hyra en stuga om vi är ett par stycken och sen vara där i två dagar. Åkbandet kan man juh åka på i två dagar om man säger till innan man går ut så betalar man vara 100 kr extra så. Blir nog bättre då, och även att ha med sig kläder så man kynde byta om liksom! Men men. Fan vill tillbaka, sjukt roligt. Ännu fler minnen att bära med sig! Me like alot!

Mellan allt detta skrivande och irritationen så har jag varit och handlat, hustler så jag kan dricka jäger ikväll! För ikväll är det FEST! Blir att dricka Cider, Jäger/Redbull eller i mitt fall hustler, och även lite Dooleys! =) Mums! hehe.. Hoppas på en underbarkväll, men de borde de bli eftersom jag är med några av de allra bästa, <3
NU skka jag göra iordning mig och hitta nått att ha på mig =O, finns på mobilen under hela kvällen och natten, (tills jag somnar).
PUSS på er. !


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

RSS 2.0