27/2.09 - Stan med världens bästa mamma, ♥

Igår var jag hemma, sen drog jag upp till Robin och umgicks med honom =) kollade när finaste Nisse fick mat, sen kom Jakob och Jocke då fick Nisse lite mer mat =) Var där till cirka 7 då de skulle och träna =) Jag ringde bästavän, men hon hade fullt upp att packa så hon hörde inte telefon så hon ringde när ja redan var hemma =) Men de gör inget.. vi ska ses en annan dag, ÄLSKAR DIG, <3
Sen på kvällen vid halv 10 tiden ringde Malin och frågade om jag ville leka med henne och Joel lite.. så jag gick ut och hoppade in i Joels 93a och jag tillbringade kvällen med världens bästa Malin och världens bästa Joel, ♥
 Kom hem vid kvart i ett i natt efter att vi åkte runt lite i finspång, sen stan och även plockade upp Orre en sväng =) Träffade Emma, Gurra och Tomi på donken med vid 00.00 tiden nån gång. hehe. sen bar de iväg hem =)

Idag ska jag tillbringa med dag i Norrköping med världens bästa mamma =) Ska shoppa lite och så!
Ska blir hiimla mysigt =) ♥
Vi ska kanske även träffa Johan, mammas kusin och ta en fika med =) Skojs..
Det jag ska införskaffa idag är Bhar, Linne, kolla på skor och lite kläder.. Hoppas det inte blir alt för dyrt. hehe =Pkänns som ja vill snåla, men varje gång jag känner för dehittar ja hur mkt som helst. Min vanliga tur.
Men men, får se under dagen.hihi..


Kvällen blir att tillbringa hos Robin då det är fest! Helt underbart! Än så länge vad jag vet så blirre Jag, Robin, Burba Jocke, Jakob, Jocke, Petra. Mycket folk jag inte umgåtts med på allt för länge.. MISS, ♥
Kommer blir en bra dag idag känner jag! Skönt =)
Nae nu ska jag mamma och pappa käka frukost =)

.  P uss ♥
Mathilda


Jag och världens bästa mamma, ♥



25/2.09 - Utan er finns jag inte!

Min familj och mina vänner är det ända jag bryr mig om, NI är det jag mår bra av, 
TACK att ni finns i mitt liv, uran er klarar jag mig aldrig. Jag finns inte utan er!
Jag Älskar Er .  ♥


.  Puss
Mathilda


25/2.09 - Onsdag, Ditt sista andetag!

Igår när jag kom hem ifrån praktiken satte jag mig vid datan som om ingenting hade hänt. Jag hade inte en aning om vad som skulle hända. Min bror messade mig och frågade om jag bjöd på kaffe så han skulle messa när han närmade dig.. Helt plötsligt står han vid dörren och sa att han glömde messa. Han sa att han hade dåliga nyheter! Mormor hade behövt åkt in för dom trodde hon hade vatten i kroppen, och läkarna sa att det kunde ta hennes liv. Jag började gråta en en gris och som tur var fanns min bror där hos mig. Timmarna gick och tårarna rann nästan hela tiden och mamma ringde någongång ibland och sa att läget var oförändrat och jag tillbringade min dag/kväll/natt med min bror och bea. Mamma ringde igen lite senare och sa att hon inte skulle överleva natten för de var dramatiskt. Men hon skulle ringa vad klockan än var när det var över. Till slut när klockan var 00.30 bestämmde jag mig för att lägga mig i sängen, somnade inte.. Pappa kom hem vid 01.30 någonting och berättade att det var oförändrat när han åkte hem också.
Efter ett tag somnade jag faktiskt och sov i 2 timmar.
Pappa kom in till mig vid 05.25 och hade telefonen i handen, det var mamma!
Det var över! Du hade tagit ditt sista andetag klockan 05.04.
 
Dom på Finspångs lassaret trodde du hade vatten i högra lungan, de var det som syntes på röntken. Men det visade sig att den högra lungan hade slutat fungera så du hade svårt att andas. Dom vet inte riktigt varför den slutade. Men du var inte ensam under ditt sista andetag, Mamma, Conny, Bittan och Tommy satt vid din sida hela tiden!

Mormor, du ska veta att du är en älskad och saknad person i mitt liv!  Vila i frid, ♥
- Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Mormor.
R.I.P ♥





.  P
uss

23/2.09 - Måndag del 2.

Fy vad skönt det var =) Dubbelpass vattengympa! Mmmm det blir det nästa måndag med! Ska köra dubbelpass varje måndag som jag har tiden till det vill säga, men vet juh aldrig med skolan och allt sånt! men men .. Snart blirre dags för sängen faktiskt. Ska upp kl 6 imorrn och ha praktik =) JIPPI, ska bli skoj som faan =)
Nae nu blirre inget mer skrivande ikväll iallafall. Får bli mer imorrn efter praktiken. Är de nått finns ja på mobilen. Ha de bra tills vi hörs igen! =)  

Måste bara gratta Viktor som blir 20 idag, och Malin och Johanna som blir 21 =)
Grattis på er =)

.  Puss ♥
Mathilda


23/2.09 - Måndag!

Känner mig ganska duktig idag faktiskt =) Vaknade kl 8 och kollade på kl. Nån minut efter ringer Ester. Vi bestämde att vi inte skulle ses idag för hon är sjuk hon med nu! Vi är ens riktiga sjuklingar Ester och Jag, hihi =) Sen somnade jag om till 9 då klockan ringde. Somnade om igen och mamma kom in vid 9.10, Jag frågade va kl va och om min klocka hade ringt. haha.. kort minne =P Men så gick jag upp strax efter mamma gick vid 9.15. Käkade en macka med ost på och kollade lite på tv.. Sen fick jag rycket. Laddade en maskin tvätt, städade rummet. Började med att plocka undan allting som låg på golvet och sedan dammade ja hela bokhyllan och allting, drog ut sängen till minnen av golvet och städade under sängen och även resterande av rummet. Har ioförsig inte tagit databordet än, men de kanske blir sen! Sen tog jag och städade golvet i vardagsrummet, hallen, köket, matsalsrummet och barnens/gästrummet med.. hehe.. När det var klar diskade jag och sen hängde jag upp tvätten. hahaha.. Ska slänga in i en ny maskin tvätt nu strax också.. Och klockan är bara 12, har hunnit allt detta på bara 2 timmar, eftersom ja käkade frukost och massa innan ja började.. Ganska bra faktiskt. =) Nu sitter och jag dunkar musik och allmänt slappar en stund =)
Nae nu ska jag ladda den andra maskinen tvätt medans jag ändå är igång. hehe. sen blir det antingen lite dator eller tvn. =) 

.  Puss
Mathilda


22/2.09 - Söndag del 2.

Nae nu blirre sängen, blev i nte så tidigt som jag hade trott och hoppats på. Fastnade i en film med pappa =)
Imorrn blirre att sätta klockan på 9 så jag inte sover bort hela dagen. Måste kunna somna imorrn kväll med så ja orkar upp till praktiken. Aja.. Sov så gott alla =)

. Puss
Mathilda


22/2.09 - Söndag!

åhh fy faan vad skönt! Kom nyss ur en varm skön dusch som kändes behövd. hehe. Känner mig mycket bättre nu och ännu bättre nu efter duschen =) Idag har varit en lugn dag som hela helgen typ. Har kollat på polisskolan 3 & 4, käkat, legat i soffan, myst med barnen, spelat spel med barnen och tagit det allmänt lugnt!
Känns som de behövs ibland =) .
Nae men iallafall, hade tankar på att ta igen en praktik idag imorrn om jag inte skulle på Musiken i skolan. Men de blir inget av det! Blir hemma imorrn så jag blir frisk ordentligt så jag kan ta igen mina dagar som jag ska göra nu Tisdag, Onsdag och Torsdag som jag pratat med mig vägledare om. Ska göra min uppgift om sopsortering på Tisdagen! Ska bli roligt och intressant =)

Nu resterande av kvällen ska ja gå och massera min mamma lite och sen blir det bara lugnt. Ska sova tidigt ikväll om ja kan! Men det tror jag, är skapligt trött, trots att jag sovit som faan i helgen! Imorrn blirre kanske lite träff med Ester med och planera lite för vår uppsats, inte helt säkert men ska ringa henne imorrn =) Annars blirre nog lugnt. Är bokad på två vattengympapass med, men får se om ja går på dom, mår juh som sagt inte helt bra än så får väl se.. Vill verkligen träna, känns som evigheter sen.. I måndags tror jag det var sist.. EN VECKA =O Åhh herregud, har att ta igen nu när jag blir frisk känner jag =S shiit. inte bra att jag kom på det nu. hahaha.,
Imorrn ska jag även försöka tvätta lite och läsa inför tentan som är om en månad. Lika bra att börja nu. Har iallafall läst 2 böcker av 5. haha.. Nu är de bara 3 kvar =P Ska börja med en av de imorrn =) Nae nu ska jag gå till mamma innan hon somnar =) 

.  P
uss ♥
Mathilda


21/2.09 - Lördag ..> Utmanad!

Jag har blivit utmanad av - http://imdoublenature.blogg.se/

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Mathilda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mina
3. Flicknamn: Maria
4. Pojknamn: Mathias
5. Yrke: Massör
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Matta 
10. Plats/stad: Motala
11. En orsak att vara sen: Motorstopp
12. Något man skriker: Mamma ;P
13. Film: Mumien
14. Något man dricker: Morotsjuice
15. Band: Metro Station
16. Djur: Majsorm
17. Gatunamn: Mandelblommsvägen
18. Bil:  Mustang GT
19. Sång: Missing you

Jag utmanar: http://emmaaaarydell.blogg.se/ - http://missturbo.blogg.se/http://sannabrangenfeldt.blogg.se/ - http://miltonsmamma.blogg.se/
.  Puss
Mathilda

21/2 - Fredag - Lördag!

Fredag:
Gick i skolan mellan 10-12, hade förbannat roligt med Ester haha. köpte en tidning med 100 heta sidor och vi satt och kommenterade bilderna och massa skit.. as kul =) Åkte med 12 bussen hem och träffade på Tina, Cornelia och Nadja, vi skulle åka samma buss, hon skulle till syster och hälsa på! Aja, gick av vid Frida och Micke, färgade hennes hår, blev as fint. Kolla -> http://imdoublenature.blogg.se/ =) Bästa vän, Älskar dig <3
Resten av dagen tillbringade jag hemma tänkte ja säga men var och handlade med som tog ett bra tag! Haha.. men iallafall efter de var jag bara hemma! Mådde inte alls bra! Mina ögon rinner, näsan är täppt, nyser hela tiden, svårt att andas, varm som en gris, feber och allt jävla skit tillsammans! Orkar inte vara sjuk!
Fick avboka vattengympan som var idag med, HATART!! ville verkligen gå. Blev heller ingen utgång ikväll pga att jag är sjuk. Blää!

Lördag:
Aja, idag då. Vaknade 13.05 . Sov i nästan 14 timmar =/. Men skönt var det. Märks att jag är sjuk, annars sover jag aldrig så här länge. Aja, idag har jag inte gjort allt för mycket. När de andra kom hem ifårn badhuset och allting hade jag varit utte några minuter bara. Efter vi käkat lite så kollade vi på polisskolan 1 & 2, skoj skoj =) Nu ska jag strax gå ut till de andra igen och vara lite social, så gott ja kan iallafall.

.  P
uss ♥
Mathilda


19/2.09 - Torsdag

Jag mår inte så där jätte bra faan.. Börjar bli förkyld eller nått skit! Blää..Aja.. skola idag då. Hade litteraturseminarie kl 8.15 till 9.15 gick bra =) var jätte intressant och han var verkligen jätte bra Klas =) ..
Sen skulle vi ha 6 timmars håltimme tills vi började igen, alltså skulle börja 15.15 igen, men åkte hem så länge. Orkade
inte vara i stan i 6 timmar och inte göra så mycket, kändes skönt att komma hem och ta de lugnt innan. Ester och jag kommer som sagt göra uppsatsen tillsammans så hon mejlade Han vi ska ha i eftermiddag och kollade om det var okej om vi inte kom eftersom vi vet vad vi ska skriva om och allting, och det var helt okej. så åker inte tillbaka till skolan igen! Ganska skönt, ska ligga och kolla film, håller på med Hannibal, orkade inte se den igår heller så den får bli nu =) haha..
Ska även läsa lite sen om ja orkar! JUst nu känner ja inte för de.. men får se hur de blir =)
Nae nu har filmen varit på Paus för länge ^^,

.  P
uss ♥
Mathilda


18/2.09 - Onsdag, Stockholm - Cosmonova ^^.

Hade svårt att somna igår, låg i sängen och sjöng lite för mig själv istället. hahaha. sista gången ja kollade på klockan var den 00.12 så somnade väl strax efter iallafall! Upp kl 5.30 och var skapligt pigg ändå, lite halv seg, men trodde jag skulle vara skit trött men de va ja inte som tur va =) Gjorde iordning mig matsäcks macka och packare väskan, klädde på dig och sminkade mig lite och så. Bussen till stan gick 6.45 från centrum så gick ut så jag var där redan 40 i för jag ville verkligen inte missa bussen =P Aja bussen till Stockholm gick vid 8.00, fast kom inte iväg förens typ 10 över kanske, haha. Satt med Nathali, och Ester och Ida satt bakom =) Stannade i siljekrog eller va de nu heter sen dar de iväg till Stockholm.. Kom dit en timme innan cosmonova föreställningen började så letade vart man kunde hänga av jackorna och gick runt lite. Föreställningen handlade om svarta hål i rymden, vilket passar as bra eftersom vår kurs heter universum och människan. Den var väldigt intressant =) Efter gick vi på Naturhistoriska riksmuseet =) tilringade en tid där inne och det var väldigt intressant det med.  Måste ara tillägga att vi tillbringade sammanlagt 6 timmar på att åka buss idag, först från finspång till stan sen stan till stockholm, från stockholm till stan från stan till finspång..
Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket.. är piss trött och börjar bli sjukt förkyld känns de som =S Tog nyss en ganska lång dusch, en timme.. Skulle kunna vara där inne längre, men började bli lite snurrig så lika bra att gå ut. Nu ska jag lägga mig och kolla film. Hannibal, =) de blev inte igår. hehe. kommer garanterat somna men då får ja göra de.. sover jag nog gott tills imorrn när kl ringer 6.. snark.. JUST DET! Mina House MD boxar har kommit =D=D=D ska hämta ut som imorrn. hihihihihi. aja, ha de bra..

.  P
uss ♥
Mathilda


17/2.09 - Tisdag

Hmm, idag blev de en riktigt slappar morgon. Satte klockan på halv 10, men gick upp vid typ halv 11. Fast låg vaken hela tiden =) Sen la jag mig åt andra hållet och satte på en film på datan. Först blev de När lammen tystnar sen käkade ja blir mat sen kollade jag på Elina =) Elina var bara 1 timme och 13 min så den gick fort =P Båda är bra! Ska se Hannibal sen med har två till =). Fick mejl från Ginza idag med. Mina två House MD boxar är skickade nu, säsong 1 & 2.  =D NICE NICE!! ska ha alla boxar, men blir för dyrt just nu om ja ska köpa alla på än gång! Måste köpa busskort idag med =S kom på de nu precis när jag skrev de, tur att vi ska till viberga så ja kan ladda på i quickautomaten eller va faan de heter ^^,

Nu om typ 20 min kommer mamma och pappa och hämtar upp mig så ska vi och handla. Måste köpa lite matsäck eftersom vi ska till Stockholm med skolan imorrn =) ska på cosmonova och sen film som är cirka 30 min sen har vi fri tid. Vi åker från Norrköping kl 8 och är tillbaka 17. så blir en långdag imorrn. kommer vara skapligt trött.. Bussen till stan går vid 06.45 och kommer hem vid 18 om vi har tur annars kommer vi hem till Finspång vid 19.. Aja.. nu ska ja klä på mig lite. ligger nästan i sovkläderna fortfarande =P Och efter viberga blirre storstäda lägenheten med mamma och pappa sen blirre Hannibal film =DmPuss

Mathilda


16/2.09 - Dagen!

Skola idag, hade en föreläsning mellan 13-15, tur de för ja vaknade vid halv 12 och bussen gick 12 =S skulle gå upp vid 10 men de blidde inte så, var liiiiiite för trött för de =S..
Men sen så satte ja mig på bussen med Nathali och hade skoj som vanligt =) Föreläsningen var jätte intressant och den gick as fort. sen var det 30 min innan bussen skulle gå hem så vi gick och förnyade våra LIU kort och sen tog vi 113 till första stationen så de skulle vara lite folk som gick på bussen så man kunde sitta vart vi ville.. men sen så var vi bara 5 stycken som satt på bussen till Finspång ändå ;) hahahah.. aja.. sen ja kom hem har ja tagit de lite lugnt och suttit vid datan och lite så.. Nu ska ja upp och ha vattengympa =) skoj som faan!!
kanske skriver mer sen =) Puss

Mathilda


15/2.09 - Söndag del 2.

Åkte tillbaka till Viktor som var själv hos Danne och Sara för Danne jobbade och Sara var hos sin syster! Pappa körde upp mig, men sen när ja typ var framme fick jag meddelande av Danne att jag ska ringa Viktor och då skulle han åka och träffa Danne lite snabbt på hans rast, så ja hoppade ur pappas bil och åkte direkt med Viktor till Dannes jobb. hehe.. Sen åkte jag och Viktor tillbaka och kollade film.. sen kom Danne och Sara hem vid 18 tiden typ.. så satt vi och var "sociala".. eller nått.. alla låg / satt typ helt döda. haha =) sen gjorde Sara sig iordning sin matsäck till imorrn och sen för sängen för hon va svintrött. Efter ett tag drog Danne, Viktor och jag och kollade på en bil i falla sen körde de hem mig. Så sjukt trött jag är idag då. Fast blev inte så tidigt i säng som jag trodde. Duschade typ en timme och sen har ja masserat mamma och varit lite social med pappa i soffan =) Nu blir det att sätta på en film på datan. lägga mig i sängen och ha datan på datastolen så somnar jag så är juh inte datan i sängen och kan ramla ner och grejer.. Fan va smart ja kan vara ibland. hahahahahhahaha.. eller nått. Aja nu ska jag kolla film. Puss¨

Mathilda


15/2.09 - Söndag!

Trött man är idag då. Viktor skulle skjutsa på lite folk igår vid halv 2 typ för de ringde. Låg i soffan och kollade på film medans Sara och Danne sov. Hör att han åker iväg sennågon minut efter hör man bilen komma tillbaka, tänkte va faan, så gick ut på balkongen och kollade va de va. Då hade han punka på väster framdäck, han lånade min telefon och ringde dom han skulle skjutsa sen kom han in igen, letade efter nått för att fixa bilen, eftersom han skulle skjutsa hem mig sen. Men så fick ja ett mess av mamma så ringde henne eftersom du hon var vaken. Då sa ja att jag sov kvar på soffan istället så han slapp fixa de mitt i natten så grannarna skulle vakna..
De tog tid innan jag/vi somnade, var lite elak haha, han fick sova på den korta sidan på soffan, (han är längre än mig, mohahaha) ;P Aja.. men så kan det vara! =) somnade vid halv 4 kanske, vaknade titt som tätt hela natten men vaknade faktiskt inte när Sara körde Danne till jobbet vid 7 nånting. konstigt nog för den bilen är inte tyst om man säger så =P. Sen vaknade jag av Viktors armbåge i huvudet. hahaha.. finns juh skönare sätt att vakna på ;P men somnade om igen. haha.

Nae nu ska jag faan byta om lite, ska käka världens godaste mat om en stund. SVårt att förklara men mammas hemmagjorda potatisgratäng och kött med mosarellaost och soltorkade tomater i. hehe =P mums mums =) Puss

Mathilda


Nisse sötnos ^^,


14/2.09 - lite om gårdagenoch dagen!

Får bli en kortis idag.Orkade inte skriva igår när jag kom hem. Kom hem vid 01.40 typ och kom isäng vid 2.. hade grymt trevligt igår =) Danna och viktor lagade mat medans jag och Sara satt/låg i soffan och spelade kort och skrattade som jag vet inte vad. Sara sa att hon inte skrattat så mycket på länge =P låg och kollade på film och så med sen framåt timmarna =) ..

Klockan är nu halv 9 och ska snart klä på mig och dra på vattengympa =) skooooooj värre =D
Dagen kommer se ut som följande, vattengympa, hem, ta de lugnt, Åsa Johan och Martin kommer på middag sen och sen blirre att åka till Sara och Viktor, Danne jobbar 12 timmars idag så får väl se om man är kvar när han kommer hem, sånt som märks =)
Aja, nu måste jag packa ^^,
Puss

Mathilda





Bästa vän, du betyder otroligt mycket för mig! Inga ord kan förklara hur glad jag är för att du finns i mitt liv, heller inte för hur mycket jag älskar dig Frida. Ingen kan göra mig lyckligare än du. JAG ÄLSKAR DIG FRIDA ANDERSSON,<3


( bilden omgjord av bästa vän, <3 )







You´r my one and only, <3


12/2.09 - Bra dag =)

Gud va Nisse är mysig ^^, har varit en bra dag idag. Praktiken var helt underbar. =) Sen gick jag till Robin en sväng. Sen gick vi till arken och skulle köpa möss till Nisse som skulle få äta idag =P Pappa hämtade oss för ja skulle till statoil och hämta ut ett paket! Sen när ja kom tillbaka till Robin var hans mamma där =) sen efter typ 10 min kom Jocke med =) trevligt trevligt. Sen kollade Ja, Robin och Jocke på nån film, jackass fast värre.. vet inte va de heter.. fy faan höll på att spy vissa gånger.. usch. riktiugt jävla snuskigt. bläää.. aja. sen drog Jocke innan filmen va slut, men ja ville se klart så stannade lite längre.. Sen när kl gick så drog ja med hem! Sen dess har jag varit hemma och tagit de lugnt.. Kl är nu snart 23, ska nog krypa ner i sängen.. är juh skapligt skönt =P
Ska upp kl 6 imorrn med, men de blir kul =D
Nisse sötnos på bilden, tagen av Robin, mina kort ligger på telefon, kass kvalité och de, men han är mys ^^, hihi.


Imorrn blirre nog att skriva blogg sent med, ska till praktiken vid 7, börjar halv 8.. Sen ska ja hem en sväng sen kommer Viktor och hämtar mig så drar vi till Danne och Sara en sväng =) ska bli skoj ^^,
Puss

Mathilda


11/2.09 - Läsa!

Idag blir det att plugga så mycket som möjligt. Är juh hemma idag med som ja skrev igår. Har fixat lite praktik papper och ska nu börja läsa den engelska boken: High noon. Handlar om glogalisering .. blää.. den verkar jobbig att läsa faktiskt. mycket komplicerade ord och grejer. men men. får ta de som det kommer! hehe.  Ska även laga mat till mamma och pappa kommer hem sen vid 5. Blir ugnstekt falukorv och potatismos. Kan egentligen inte skala potatis, skuvvnar upp i halsen och får svårt att andas, men får försöka så gott ja kan. Har aldrig haft provlem med det förut, men de kom en gång under pollensäsongen och ja skulle skala potatis, Robin var hemma här med mig då som tur va ,(då vi var tillsammans) och jag vart helt borta, fick sätta mig i duschen och ha kallvatten på och grejer. sisa jag provade fick ja svårt att andas och klåda i halsen. men de går nog bra. känner ja av att ja inte kan så får ja vänta tills de andra kommer hem =)
Nae nu ska ja fixa lite och sen läsa! PUSS

Mathilda


10/2.09 - jahopp!

Jahopp. Idag mår ja bättre iallafall. Ringde min vägledare förut och hon tyckte jag skulle vara hemma en dag till för att bli frisk. Barnen skulle till musikskolan hela dagen typ så hon tyckte det var bra om jag var hemma så jag inte bar på smittan fortfarande.
Dagen har sett ut som följande, film, tv, film, tv, dator, sms, ätit och sovit typ. Har även diskat och hängt upp tvätt. haha. sov till typ halv 1 idag. Ganska skönt, men blir tidigt ikväll, eller skapligt iallafall, måste upp skapligt så jag kan somna imorrn kväll så ja inte är så trött på praktiken =P

Aja. nu måste nått hända snart. Är LIIIIITE rastlös! =)

Mathilda


9/2.09 - blää!

Jahopp.. Gick och la mig direkt efter jag fåt tag i min praktikplats. MIn vägledare hade inte börjat men hon jag pratatde med skulle framföra att ja var sjuk. Ska ringa henne senare ikväll och prata med henne och så! Så somnade vid halv 7- 7 kanske. vaknade av att mamma kom en en sväng vid 10 i 9, somnade direkt, hon kom in igen 5 i 9 och jag hade missat 2 sms och ett telefonsamtal =S illa som faan! Men hon gick till jobbet och jag somnade lika fort igen! Vaknade vid 14 igen av att hja va tvungen att spy =( Usch..
Nu är kl kvart i 3 och käkade nyss en rostad macka med bara en skinkbit på för att magen är helt tom, men nu mår ja mer illa än tidigare.. blä blä blä på det här!! Jag vill ha min praktik.. missar juh som faan. Men som tur är har vi lite halvslappa dagar sen efter så jag kan ta igen praktiken! Annars skulle de vara panik! Nae nu ska jag lägga mig i soffan en sväng. Kolla en film eller nått! Märker väl om ja somnar igen, fattar inte att ja kan sova så mkt när jag är sjuk. Sov nästan hela natten, och sen nästan hela vägen fram till 14 =S Aja! nu blirre nån bra film.

Mathilda


9/2.09 - just min jävla lycka!

Jahopp, troligtvis magsjuka då! Fy faan va trött jag blir. Kände lig lite halvträlig igår, men tänkte väl inte så mycket på det. Men så vaknade jag nu på morgonen vid 5 och mådde illa. Tänkte va faaaaaan.. Så gick upp för att de kändes som ja skulle spy, vilket jag gjorde. Efter ett tag gick jag in till mamma för att säga att ja inte kan gå på praktiken och då hade hon vaknat av att ja låg och spydde! Mår inte alls vidare bra! Jag som hade sett fram emot praktiken coh fixat massor! Sen skulle ja och hälsa på Robin idag med. Men Nae! De blev inget! Ingen idé att lägga sig förens ja pratat med mig vägledare på praktiken, hon öppnar idag som tur är så kan ringa vid 06.15. Mamma kan heller inte somna om så vi ska lägga och oss kolla på en film så länge! Hoppas jag inte får springa så mycket, jag hatar verkligen att spy.

Aja, faan! Ska väl sätte mig i fotöljen och kolla film! Puss

Mathilda


8/2-09 - God natt!

Måste börja detta inlägg med att det jag längtat till, som ja skrivit om inte blir av. Blev inte som det var tänk.
Aja, va på fest idag hos Sofie. var trevligt! Kom lite roligt folk och de va skoj =) Nu är jag hemma, kl är 03.45, jag känner mig lite hängig, är väl för att ja lyssnar på depp musik typ. haha. Men men. Ska stänga ner och sova nu.. försöka iallafall, hehe.. Jag är inte osams med någon länge, hur skönt som helst. Allting löste sig under fredagen, helt underbart verkligen! Nae fan! Kanske skriver senare idag efter ja sovit ett antal timmar känner jag.

Vill bara att du ska veta att jag alltid kommer finnas vid din sida och stötta dig så gott jag kan, du kommer alltid vara en förbannat bra vän, en av de bästa jag har! <3

Mathilda


6/2.09 - Bergska idag då!

God morgon! Så här tidigt brukar ja inte gå upp när jag är ledig, hehe.. satte kl på 8 men självklart ringde den inte. SOM VANLIGT. måste lämna in skiten snart. måste bara få arslet ur vagnen ^^, Messade massa med Mys inatt, så somnade vid kvart i 3 eller nått =P Vill att dagarna ska gå fort nu! Om en vecka så kommer du =) Myspys..
Vaknade av att mamam ringde 20 över 8 så gick upp och tvättade håret, fast låg kvar en liten stund =P sen käkade ja en macka nyss. Nu är kl snart 10 över 9, ska till Bergska idag och hälsa lite på lite folk =P När ja vaknade såg ja att de va MASSA snö och att det vräkte ner, så tar faan bussen som går 20 över 9 från dunderbacken ^^, vet inte hur mycket det snöar just nu men ändå. =) Fan jävls skit .. Aja, bästra att klä på sig lite nu då, bussen går juh om 10 min =P

Mathilda


5/2.09 - Hihi

Idag har tiden gått fort. Den blev inte som ja trodde men de blev bra ändå!  Skulle upp skapligt och städa och diska och fixa lite sen tänkte ja dra upp till Bergska och hälsa på lite folk och prata lite med mina gamla lärare tänkte ja. Men blev inte så. Vaknade av att mamma ringde vid typ halv 12, låg kvar till kanske 12 om inte mer. hehe skönt som faan! Vakade första gången vid typ 10, men somnade om fort som fan igen =P Så ska dit imorrn istället. Ska träffa Sabina och viktor då med =) sen får man väl se vilka man stötter på . =P Idag har jag även tagit de lugnt. Nae nu ska jag leta fram en film som ja ska lägga mig i sängen och kolla på =) Får se va de blir för nån =)
PUSS


Mathilda


4/2.09 - dagen!

Jahopp.. Ännu en dag har gått. Kom nyligen hem ifrån vattengympan. Var där med mamma och Bea.
Innan vattengympan bubblade vi, träffade då min gamla lärare från Bergska (gymnasiet) så vi satt och pratade lite.
Sen under vattengympan va de som vanligt, retades lite med bea bara då ja skvätte vatten på henne ;P haha..
Efter vattengympan gick vi in i varmvattensbassängen och värmde oss lite. Trodde vi skulle slappa lite, men ja började leka istället. har inte sett min mamma skratta så mycket som hon gjorde idag på länge. Va himla roligt att se. Hon tycker jag såg ut som ett bii med vingar. Men råkade juh göra bort mig lite när ja tog bort det som såg ut som vingar och sa att det var fjädrar, mamma asgarvade ännu mer och sa att hon aldrig sett ett bii med fjädrar. haha. Inte så roligt när man läser här kanske, men där va de roligt som faan!

Aja, dagen som helhet har varit bra, var i skolan mellan 10-12. Helt underbart, förutom föreläsningen. haha.. den va ganska intressant efter ett tag, men va så seg och trött att ja höll på att somna innan pausen. Sen fick jag höra att det var flera som sov. haha. illa.. ja klarade mig iallafall =) På bussen hem satt jag och Nathali och pratade massor. Himla trevligt =) MÅSTE BARA SKRIVA: När Nathali skulle köpa korv på pressbyrån i stan vid stationen förra veckan så sa hon en fransk hotdog, då frågade hoin i kassan vad hon skulle ha till, så svarade nathali ketchup och stark senap, Ingenting mer? frågade hon i kassen, då tog nathali det som typ läsk eller så så hon sa nej. Vad fick hon tillbaka då? Joo ett BRÖD med ketchup och stark senap.. Ingen korv?  hhahahahaha.. Sen idag när jag skulle köpa en korv, då sa ja bara för att få en kokt korv i bagett, så frågade hon vilken dressing så ja sa vitlök, . Ketchup och senap? frågade hon. Jag bara Nej tack. Och vad gör hon? Hon tar i ketchup och senap med =O Aldrig mer korv på pressbyrån. haha. Vågade inte säga till heller så gick därifrån och fick äta ändå. haha.. Illa faan =P
Vad har jag gjort mer idag, tagit det lugnt, ringt min praktikplats.. Ska dit på måndag kl 7.30 och börja min vecka =D ska bli himla kul att komma tillbaka efter så pass lång tid, synd att det bara är en vecka =/ Men sång man får ta. Blir bättre sen när vi börjar tvåan, mer praktik då =D =D

Nae nu ska ja och sätta mig vid min dator igen, har skickat över massa blder från rs tävlingen i norrköping då jag delade bil med Tenselius. Han ville ha bilderna och även lägga in lite på hans hemsida:  http://www.gripenor-racing.se/webb/ 
Kolla gärna den! =)

Mathilda


3/2.09 - tankar flyger omkring,

Vill inte att det ska vara såhär =/ . jag försökte..
vet inte ens va ja ska skriva mer än att jag hoppas du tror på mig.
Tankarna i mitt huvud bara flyger omkrig! Kan knappt konsentrera mig på att läsa =/.
Men har läst ut ens boken nu. Grymt skönt! Va på vattengympa igår, skönt. Imorrn ska ja dit igen,ska även simma av mig då hade ja tänkt.
Idag har min dag gått åt till att läsa, läsa och läsa! Hann som sagt läsa ut en bok, eller var på sidan 30, men ändå.jävligt bra för min del.. brukar inte kunna läsa så mkt.
Nu är kl snart 20. 00 och kvällen kommer nog gå åt till att ta de lite lugnt.. sitta på msn, lyssna på musik och så.
Ska sova tidigt idag. har blivit sena nätter de senaste dagarna.
Men imorrn ska ja med bussen som går kl 9 så ska upp kl 8.
 
Mathilda


1/2.09 - roligt som faan!

Va på 30 års festen igår då. Så jäävla roligt det var =D Vi var runt en 40 pers till maten så kom de lite fler efter de sen! När vi käkade fick 10 av oss ett uppdrag, utan att de andra 30 fått reda på det. Orck jag ett då då! På min lapp stod det att jag skulle ta mat från grannens tallrik. hahahahaha.. Satte mig brevid Adde (bror) och johan (mammas kusin) och så satte sig tobias mittemot.. Tog mat från alla tres.. Min bror blev galen. Han sa att ja skulle hämta eget och massa. När han hade blivit irriterad 2 gånger gav han mig tallriken. HAHAHAHAHAHAH. fast ja ville juh inte ha.. va juh as mätt.. men har man ett uppdrag så har man. De va ganska många som reagerade. men fan va kul de va :D Sen efter maten och fikat avslöjade dom att det hade varit lite spel under maten och berättade vilka som hade vad, ja hade ta mat från andra, Anna skulle klaga på maten, Nicke skulle säga fel namn till alla, En annan Nicke skulle skåla hela tiden och massa roligt :D Asså faan va alla tyckte de va kul.. Då fattade min bror varför jag tog mat fårn honom. hahahah.. som tur var va de juh tacos så ja kund eta tacochips av honom ;P
Aja. efter ett bra tag gick jag och träffade viktor en stund. Danne och Kalle satt med i bilen så satt och pratade lite. Sen kom Johan, Frigge, Sabina och Frida dit med. Sen Wall och Amnell tror jag det var! Sen skulle alla dra, så de sa att ja skulle sätta mig där bak ja med. Så gjorde de. Åkte aldrig tillbaka till festen. Fastnade i bilen ;P Åkte runt som faan och hade skoj =) Viktor, Kalle, Danne och jag drog till Leons och käka lite. Sen lämnade vi av Danne och Joel kom på =) . Sen åkte vi runt vi i en bil och Johan, Frigge, Sabina och Frida i den andra! Va lite skoj .. =) Kom hem vid 4 imorse och sov till 1.. fatta va skönt dte var =) hann knappt ligga i sängen i 2 min förens ja sov :D

Aja idag har det varit lugna puckar! Kommer fortsätta vara det med. ska plugga lite idag om ja orkar. annars tar ja de imorrn. ska uallafall kolla på film idag :) Nae nu ska ja kolla runt lite och vara social på msn =)
Puss

(looken för gårdagen blev sådär som på bilden till slut.)

Mathilda


RSS 2.0