31/1.09 - På ett ungefär kanske :P haha.

Så ser jag ut hittills.. Ska byta kläder och små fixa liiite till. Sen är ja klar för ikväll/natt =D
Lääängtar ! hihi.

Nae nu är de inte lång tid innan vi ska åka, så bäst jag sätter igång =)

Mathilda


31/1.09 - 30års fest!

lite halvdålig uppdatering från min sida. Aja. skriver när jag hinner och typ känner för det. Det blev inget med det jag skrve om att jag längtade till 17 dagar framåt.. men de kanske blir nån annan dag istället. Man får väl se =)

Ska strax göra mig iordning till festen ikväll.
Älskade kusin fyllde för ett tag sen och har sin 30 års fest ikväll. 
kommer bli skoj som faan!!


Träffade bästa vän på viberga 3 -4 gånger idag.lika mysigt varje gång =) myspys, <3
Saknar dig gumman.. you´r my best friend ever, <3

Nae fan! Nu är kl 3. kanske ska börja fixa sig lite smått =)
Kanske lägger in en bild hur det blir sen, kanske ;P

Mathilda


28/1.09 - sikken daag!!

Åkte till stan förut, för Malin tvingade in mig med 2 bussen, det började med att jag glömde busskortet hemma, så fick springa tillbaka och hämta det. som tur var hann jag!! Sen när vi åkt egenom svärtinge och ska åka ut på erikbergs rondellen så fick bussen punka, vilket ni ser på bilden!!!
Så ringde Malin så hon fick komma och hämta mig där istället för på station. hahaha.. Sikken jäävla dag!
 Kvällen blir definitivt bättre, =) myspys!!

Mathilda




28/1.09 - Sikken morgon!

Idag blir det att skriva samma sak här som på bdb, blev så mycket att skriva så orkar inte skriva om det igen ^^,

Sikken jäkla morgon då! =O
Klockan ringde inte, så mamma väckte mig vid först halv 6, men de minns jag inte sen kom hon in 05.50 och väckte mig igen! Flög upp, tog på mig kläder och sprang runt. Gjorde en macka, hjälpte mamma med hennes hår i typ två minuter. Pratade med mamma och pappa innan de åkte. Skulle precis käka min macka, då jag kom på att ja skulle ta fram mitt headsett! Tror du ja hitta det ? NAE!! Sprang runt som faan, ringde mamma, det var upptaget, ringde igen, det var upptaget. Till sist svarade hon och hon visste inte vart den var och hon hade sitt med sig.. Så sprang in i rummet och letade efter orginal headsettet och fick ta det. Hatar de, för det är stora snäckor till öronen. Blää! Fick äta mackan på väg till bussen, lite pinsamt. Tur att ingen såg mig iallafall! Kom nån minut innan bussen kom, Vadå tur =S

När vi väl va i skolan fick det hur bra som helst! Slutade tidigare än vad jag trodde, VFU- introt gick fort och skippade den sista föreläsningen! Kände att det var bättre att åka hem och plugga! Föreläsningen handlar ändå om det vi ska läsa så det! =)
Det hände nått hemskt på bussen hem idag, en tand med rullator ramlade i gången när bussen åkte iväg :/ stackare, men det kom en trevlig kille och hjälpte henne. Tyckte så synd om henne, men som tur var gick det bra med henne!

Nu när jag kom hem såg jag att jag fått tillbaka min miniuppsats plus respons. Bara bra ord! Helt underbart. Hon tyckte bland annat att den var mycket givande och att jag hade väldigt bra litteratur och teorianknytningar =D Wiie.. Glad!! Trodde inte det skulle vara så bra som det verkar vara =D haha.. nice!

Aja. blev mycket skriva =) ska ta det lite lugnt nu en stund sen blir det plugga! Mamma och pappa ska till Linköping idag med så är ensam hemma =). Blir nog en film framför datan sen med =) . MYSPYS!

Mathilda


17/1.09 - Plugg!

Idag har jag pluggat. Läst en hel del, men ändå mycket kvar! Blir att plugga mer imorrn! Går i skolan till 3 imorrn så kommer hem 4, är ensam hemma så det blir lättare att plugga då. När det är tyst i hela lägenheten =) Lagade även pytt i panna när mamma och pappa kom hem sen efetr maten orkade jag inte plugga mer.
Jag har hittat lite boxar jag ska köpa med, faan kan bli dyrt de där =P Vill ha House boxarna =) så jävla bra. Hinner inte se dom på tv så kan lika bra köpa dom istället. =)

Dagen har gått skapligt fort, men inte riktigt så fort jag vill! hihi.

Aja, ska fortsätta vara lite social här, sen blirre sova =)

Mathilda


27/1. 09 - Hope !

Idag har jag äntligen unnat mig en film =) Kändes ganska bra.. satte på den efter jag kom hem ifån vattengympan.. tänkte att det skulle bli en tidig kväll, filmen var 2.2o lång :O kl är juh nu halv 1! hahaha.. aja.. får bli tidigt imorrn istället =)

Idag har jag sovit till typ 12, vaknade av ett mess =) Sen upp, käka frukost och sen städare ja lite! Tog det lite lugnt, sen lagade jag mat till mamma och pappa kom hem,! Det blev spagetti och köttfärssås.. fasen så gott de blev.. och uppskattat =) Aja.. sen efter maten drog jag till vattengympan.. Åkte själv idag eftersom mamma hade möte och bea är sjuk.. Men hittade Anna där så pratade med henne typ under hela passet samtidigt som vi jobbade på ;P
Imorrn ska jag upp skapligt, hoppas jag iallafall.. sen blirre att plugga plugga plugga !!

Vill att dagarna ska gå fort. 17 dagar - Längtar!

När man väntar på någonting speciellt går tiden så jävla sakta,
men när det speciella tillfället kommer rinner den troligtvis bara iväg!
=(


Mathilda



24/1.09 - FY FAAN VILKEN JÄÄVLA LYCKA!!

Jag är så JÄVLA GLAD!! Klarade andra salstentan som jag hade nu den 7de januari i kursen kultur och kommunikation. Fy faan vilken lättnad =) Är helt klar med den kursen nu ... YEEEEES!!!!! Jag sitter här och är helt överglad ! Vet inte vad jag ska göra. hahaha =D Skulle och hämta sallad åt Johan, mammas kusin.. så träffade jag Johanna som går i klassen och pratade lite med henne om skolan! Så sa hon att hon hade klarat tentan, och jag visste inte att resultatet hade kommit än, så jag nästan sprang hem och in direkt till datorn och ingen fattade någonting så kollade jag och jag bara skrek rakt ut att jag klarat den =D Ahh fy faan!!! Så underbart!!

Kvällen igår var helt underbar! Tilllbringade den med Bästa vän, Micke och Jossa först.. vi spelade sanning eller konsekvens! Sen helt plötsligt när vi spelade och Micke fick konsikvens och skulle dansa sexigt så kom det in 4 personer till och då blev han lite feg, men fick hjälpa honom lite., haha =D Men det var en lyckad kväll!! =)
Nae fy faan! Nu ska pappa få datorn. Han skulle precis ta den när jag kom hem springandes mot datan direkt och sa att han inte fick sätta sig!! Haha, stackare =)

Mathilda

22/1-09 - Dagen!

Idag har jag varit ledig. eller schema fritt iallafall..Skönt som faan! Har tagit det lugnt typ hela dagen! Ganska trött idag, somnade vid kanske vid halv 2 inatt. Malin ringde vid 12 och var lite pratglad så vi la på vid kvart över 1. Då va de bara att kissa sen sova =) Mathias kom hit en stund och var lite social, kollade lite på youtube och grejer! annars har jag lagat mat, städat av lite grann, pluggat föööör liiiiite. Hade bestämmt mig för att kolla på film idag, blev de det? Nae !! Ta mej faan! haha =) . aja, handboll nu! Sverige ligger under med 27-23 och det är 6 min kvar :/ What a fuck!! Jävla skit!! Aja.. får se om jag kan skriva nått imorrn! Går i skolan mellan 10 och 15, kommer hem 16, baka till Bea och sen ska jag göra mig iordning och dra till Frida och Micke och festa! =) Skojsigt värre ! Tillbringa mer tid med min Bästa Vän, <3

Aja handbollen hann ta slut medans ja skrev inlägget pga av att jag fastnade i tv.n hela tiden, de förlorade med  30-26!
Det var synd som faan! Älskar att kolla på handbolls vm =P
Nae nu blir det sängen! Trött som faan! haha.

Mathilda


21/1.09 - Ett tag sen man skrev!

Faan länge sen jag uppdaterade märker ja! Fullt upp med annat och ingen ork får jag skylla på, Men men. I måndags var jag i skolan. Gick mellan 8-12 och hade drama =) skit skoj =) När jag slutade gick jag till stan och mötte Bea, vi drog och käkade på Paus .. MUMS med kyckligsallad =P. Sen skulle jag handla en bikini, kom hem och hade handlat för 1400 typ :/ fattar inte vart allt kom ifrån! Haha.. bara flög till mina händer! haha, eller inte, men ändå! Har egentligen inte pengar till det, men fan. Hittar man äntligen nått så kunde ja köpa det! Fick ta sparpengarna :/ haha.. Får lägga undan nu när jag får studiemedlet :P haha.. Sen när jag kom hem tog jag lite lugnt och sen drog jag och Bea iväg på vattengympa =) Träffade även på Anna där så hade lite skoj tillsammans!

I går började den nya kursen i skolan som heter: Universum och stjärnorna. Hade kursintro och sen en föreläsning! Det verkar bli en intressant kurs som tur är =), men det jobbigaste med gårdagen var att vi hade kursintrot mellan 10.15-11.00 sen började vi inte igen förens 15.15-16-45! så hade typ ingenting att göra så vi satt och pratade massa timmarna igenom jag, Ester, Nathali och Ida! Var trevligt det med =) sen när ja kom hem var jag helt tung i huvudet så jag gjorde typ ingenting. käkade lite mat, sen tv.n. låg i soffan helt slut! Var ensam hemma så när mamma och pappa kom hem vid 9 så kollade jag på när dom och Janne dar in baren mamma och pappa köpt =) kommer bli kamomfint när den kommer upp helt och hållet i vardagsrummet :D ME LIKE!! Kommer bilder på den när den är klar. Nu är den typ halvdan, underdelen sitter där den ska och så men övedelen och allt plock är inte klart. haha..=) sen gick jag och la mig vid typ 11 kanske.

Idag gick jag i skolan mellan 10-15-11-45! Hade en föreläsning! Den var intressant.. Så nu idag har jag bara tagit dte lugnt sen jag kom hem! käkat lite, kollat lite tv och nu ska jag plugga till litteraturseminariet som är nästa torsdag =) ..
Det visade sig att de inte är obligatoriska att gå på ? :S helt jävls mysko upplägg. men jaa.. jag ska dit iallafall eftersom alla böcker kommer på tentan så då kan man prata, lyssna och disskutera boken som hjälp till det =) Ska även på vattengympa idag med Bea! Mamm är fortfarande dålig så hon ska inte med.. tycker synd om henne!!
Nae nu ska jag börja läsa. Ska även messa bästavän.. Saknar dig nått så grymt gumman gumman, <3 <3 <3

Mathilda


18/1.09 - Gårdagen var så jävla undeerbar, <3

Som jag skrev igår, dagen kommer blir underbar! Jag hade såå jävla rätt =)
Åkte till Sebastian och Sabina, det var så himla mysigt! Saknar dom nått så grymt jävla mycket =( Hade jätte roligt med sabina, vi låg och busade i soffan som faan! Skrattade så tårarna rann på mig =)
Sen blev de hem, käka, gör mig iordning sen drog jag till Frida och Micke, hade verkligen SKIT KUL!!
Underbart att träffa min flikka igen, LÄNGE SEN =( <3 De kom en hel del folk iallafall, De va Micke, Frida, Ja, Sofie, Ida, Joel, Kalle, Danne, Sara, Emil, Johnny, Dennis och Ernst tror jag, kan ha missat nån, förlåt isåfall. hehe.. Men sen kom även Tobias och hälsade på. Så jag gick hem kvart över två samtidigt som Sofie, Ida och Tobias! Sen blev de sängen! eller ja käkade en macka först. blev hungrig =P

Aja. idag har jag sovit, sen väckte mamma mig vid 10, sen 11. Gick upp typ kvart halv 12. Gör 2 ägg nu som ska bli min frukost, fast kl är nu snart halv 1. haha, men efter det ska jag börja läsa första boken i kursen. Annars kommr jag aldrig bli klar. Ska ta mycket anteckningar så jag har nått att säga på litteraturseminariet med! Så det kommer juh ta lite tid att läsa den ifall man ska stanna och skriva mitt i allt också! Men men, Nu är mina ägg klara =P Puss

Mathilda

  ÄKTA VÄNSKAP <3  


17/1.09 - Dagen kommer bli underbar!

Blir inte mycket skriva idag, har fullt upp med annat =) haha..
Ska iväg på vattengympa nu kl 9, sen blirre hem fixa iordning sig lite grann och sen dra iväg till Arkesund till Sabina och Sebastian, <3 kommer bli underbart!  SAKNAR DOM NÅTT SÅ GRYMT MYCKET !!!
Sen när man kommer där ifrån ska jag hem och käka, sen göra sig iordning för kvällen! Ska festa med Frida, Micke, Sofie och sen va de nån mer sen vet ja inte om de är nått mer folk! Blir nog inte utgång, men lite fest ändå. Har faktiskt inte festet sen nyår! Så det ska bli kul att träffa Frida igen! Har inte blivit så mycket nu när skolan kom igång igen, haft mycket att göra och mer kommer jag att ha . =S Ska läsa en bok på 400 sidor tills nästa torsdag och sen till torsdagen efter ska jag ha läst 2 böcker till!! så de blir mycket läsa nu dagarna som följer....
 Dagen kommer bli underbar,  vattengympa -> Sabina och Sebastian ->
Fest med Bästa vän,<3

Aja, faan ska dra strax!! Men kanske kanske kanske kanske hinner skriva nått sen,
sånt som märks!

Mathilda


16/1.09 - Lugn dag!

Idag vaknade jag vid 10 tiden, mamma kom in och växkte mig och frågade om vi skulle äta frukost. Hon är sjuk så hon var hemma från jobbet idag!  Så efter det började jag leta efter bilder som jag har gjort två tavlor av till sabina och sebastian. Vi ska dit imorrn, lääängtar!! Vi ska fira dom eftersom Sebastian fyllde i dec och Sabina fyller nästa måndag eller vad det är! Sen drog jag och pappa till viberga och handlade lite. Nu är jag hemma igen och ska strax dra upp och simma lite i badhuset! Såå skönt =D . Ska kolla runt lite nu innan Bea kommer så vi ska gå upp och simma!!
Mathilda













15/1.09 - min otur har nog vänt! =) LYCKA!

Min otur har nog faan vänta =) Allt känna bra nu! Skickade in mina två sista arbeten nu för en liten stund sen och strax jag ska kolla på film! Känns så himla skönt att jag är klar i god tid nu så det inte blev som med miniuppsatsen! haha.

Aja, orkade inte riktigt gå upp kl 7 som jag skrev igår. Mamma kom in innan hon åkte till jobbet kl 7 och sa att hon hade bokat oss redan men att jag skulle gå upp ändå. vilket jag skulle!! Lovade mig sjäv med igår, men höll det inte. Gick upp kl 8 istället! haha. men jaa. det varj uh inte så farligt =) Fast låg HALVvaken när mellan 7 och 8. Jag vågade inte somna för då skulle jag inte vakna förens 12 säkert! . =P
Dagen idag kommer se ut som följande: Ta det lugng, Ta de lugnt oh Ta det lugnt =)
Är lite sugen på att åka upp och simma, men då blirre simma igår, idag, imorrn och på lördag =/ så blir nog inget idag!
Ska knata ner till banken sen med, vet i faan när det stänger! Annars får jag ta det imorrn!
Någon som har nått bra filmtips? Kommentera gärna det då =)

Mathilda


14/1.09 - YesBox!

Vattengympan idga var helt underbar, bara koppla bort allt som gått emot mig de senaste dagarna och bara tänka på annat =) Min tur ska faan vända nu. Ska till banken imorrn och fixa nytt bankkort =)   ..
Nu har jag suttit och skrivit lite på mina två sista arbeten i denna kurs = ) känns skönt att komma igång !!
Ska sova nu. Eller försöka iallafall, kunde juh inte somna inatt som jag ville så får hoppas att jag somnar tidigt ikväll eftersom jag ska upp kl 7 imorrn och boka vattengympa tills på måndag =) =) .. Sen ska jag inte gå och lägga mig igen utan ska plugga!! Sen banken!! Sen plugga!! hahaha.. det kommer nog gå bra!
NattNatt!

Mathilda.

14/1.09 - Just min lycka!

Vad fan har jag gjort för att det inte ska gå bra för mig just nu? Läste alla uppsatser igår, så märkte jag vad fel jag hade gjort.. Men sen visade det sig att det inte alls var mycket fel på den så låg i sängen orolig som faan och inte kunde somna helt i onödan! Det ända jag skulle göra om var att dela in lite saker i underrubriker vilket jag visste redan när jag lämnade in det att jag skulle gjort. Men som sagt. Gjorde juh uppsatsen på 1 dag eftersom jag trodde det skulle vara 5000-12000 ORD fast det skulle vara tecken! Men jaa . skit samma =) sen gick resten av dagen bra. TILLS jag skulle och handla till maten idag! Då funkade inte kortfaan! :@ Åhhhh.. Ingen var hemma, hade inga lösa pengar hemma som jag kunde hämta heller. Så fick gå till en filmgiganten för att köpa nått och ta ut på en hundring, men de gjorde inte det egentligen, men bad jätte snällt så han gick med på det men tog extra avgift för det. men det sket jag i.. Fick kosta vad det kosta ville! Men aja.. Har precis skickat in den rätta miniuppsatsen nu! Känns skönt. Är klar med boken jag skulle läsa till idag med, ska skriva om den nu! Den ska bli klar idag med. Sen ska jag upp och  ha vattengympa och bubbla med ^^, Myspys! Efter det blir det hem och plugga igen. Antingen óm jag inte är klar med den med boken ska jag göra det, om jag är klar med den ska jag börja med Möte och kommunication på nätet =) Pratatade lite med Tina och fick lite små förslag vad man kunde ha med i den vilket var himla bra saker! Så det kommer nog flyta på hoppas jag =) det ska juh vara inne på fredag så. =P

http://www.youtube.com/watch?v=ZYrTvoctymg så jäävla rolig..
Jag kollade på den nyss när jag var som mest arg! Faan kan inte sluta skratta hur irriterad jag än är. haha. =)
En av de bästa klippen som finns faan!!  
Det var så lågt, så tarvligt ;P

Nae nu ska jag börja skiva här =) Ha de bra. skriver mer senare kanske!

Mathilda


13/1.09 - Förbannad gånger 2 !!!!!!

Jag var förbannad innan jag skrev detta inlägg men när är jag ÄNNU MER FÖRBANNAD!!! JÄÄÄVLA SKIT! Skrev nyss ett långt blogg inlägg, men va faan händer ? ALLT FÖRSVINNER :@ nu försöker jag 1 gång till, annars får det faan va!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vattengympan igår var kanonskön! Kom dit så pass tidigt att jag, åsa och bea passade på att leka av oss lite med. haha. Eller jag och åsa, bea var i vattnet och kollade på typ =)

När jag kom hem käkade vi, sen bakade jag en kladdkaka som mamma ska ha med sig till jobbet imorrn! Efter det hoppade jag in i duschen sköönt =) Sen blev det att läsa i boken =) Har nu 20 sidor kvar, orkade inte ta de ikväll då kl är 23.21 nu. Ville kolla mejlen innan sängen =) . så tar det sista imorrn ! Sen ringde Frida mig och kom hit en stund! Vi kollade på massa roliga klipp på youtube. klockren minn av Johan Ullvesson i parlamentets avsnitt http://www.youtube.com/watch?v=ZYrTvoctymg när tiden är på 1.40 =) haha Frida och kunde in te sluta skratta . haha =) Johan Glans är också så jäävla bäst =) !! jag älskar dig Frida Andersson, <3

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är så jääävla förbannad !! Jag fick tillbaka en helt ny telefon från onoff efter ett ANTAL dagar/månader!! Aja, var as glad! Sen dess har det hackat lite i musiken om man säger, när man får sms eller nått så stannar musiken nån sekund precis innan smset kommer. Så blir det ganska ofta fast jag inte får sms och när jag får sms stannar det inte typ. MYSKO. Men iallafall. I onsdags hade jag tenta. Skulle gå upp kl halv 6 för att hinna med bussen! Mobilalarmet ringde inte, men jag trodde jag slog av det i sömnen, men det lustiga var juh att kl och allt stod kvar att den skulle ringa, vilket det aldrig gör annars! Men sen tänkte jag inte mer på det för mamma kom in och väckte mig en kvart senare.
Har inte varit i skolan sen dess etersom det varit schemafritt! Idag skulle jag sätta klockan så jag inte sov så länge som igår eftersom jag måste plugga massor idag.. Va faan händer? KLOCKJÄÄVELN RINGER INTE!! Hur faan ska man kunna lita på en telefon inte ringer ? =@ Jag blir så irriterad :@ !!!!!!!!!!!!!!!

Mathilda


12/1. 09 - Panik morgon!

Idag kom mamma in och väckte mig för hon skulle äsga en sak innan hon gick till jobbet. kl var då typ 8 eller nått 9 kanske.. kollade inte på klockan. Somnade om innan jag visste ordet av det och sen vaknade jag och det var kolsvart i rummet och skulle kolla på kl. då hade mobilen dött! Satte den i laddaren och så satte jag på den. Kl vad juh för faan 12.54 =O HALLÅÅ.. hela dagen förstörd fan =/
Ska hinna pluggar massor idag, ska hinna baka åt mamma som hon ska ha med till jobbet imorrn, sen ska ja på vattengympa kl 18.30 och sen käka och sen plugga igen =O  Fick lite panik när jag vaknade. Trodde hon var typ 10-11 kanske. Men Nae !! Faan! Har skrivit lite mer på estetiska läroprocesser nu, var klar, men gick igenom boken Nathali ska komma och hämta idag så hittade jag lite till. Ska strax in i rummet och läsa boken. Läste lite lite igår kväll / inatt innan jag somnade så är väl på sidan 134 eller nått nu! SKA bli klar
 med den idag hade jag tänkt, men vet i faan om jag hinner det nu =/ annars får jag sitta imorrn förmiddag. Ska sätta kl på 9-10 imorrn faan! Skandal! Aja, ska strax käka lite sen blirre att köra igång =P

Mathilda


11/1.09 - Dagen som helhet!

Vaknade kl 10 av att mamma kom in och väckte mig imorse! SKAPLIGT TRÖTT!
Idag blire lugna puckar. Har umgåsts lite med barnen innan de åkte hem vid typ 4, sen läste jag ganska mycket förut. Var på sidan 125 av 300, men nu är jag på sidan 220. Mamma och barnen kollade på rädda willy 3 förut så då passade jag på att läsa lite. hehe. Sen när barnen åkte hem skulle jag duscha, men var barnvakt en liten stund åt Världens Sötaste Martin! Han är den mysigaste mysungen som finns =)

Nu har jag alltså cirka 100 sidor kvar i boken, det ska jag läsa klart imorrn, sen ska jag skriva om den så är hela det arbetet klart! Tror jag kanske kan bli klart med den imorrn annars på tisdag!  Har jätte lite kvar på opposition också som är till på onsdag, ska även läsa 5 uppsatser tills dess med. Så det får jag ta på tisdag! När det är klart har jag: Mötet och komminication på nätet kvar som ska vara klar till på fredag!

Det blir mycket plugga i veckan, men den nya kursen börjar på måndag nästa vecka så det är bara att plugga på =) Håller på med intressanta saker nu så det gör mig inte så mycket  =) hihi. Sitter faktiskt och tar en liten paus just nu. =)

Mathilda,
 


10/1.09 - MysMys! =)

Åhhh Milton är såå hiiiiiiimla mysig ^^, 
Var ute och gick med honom med Frida och Micke förut.
Sen gick vi in till Sofie och så myste jag med Milton =)

Resterande av kvällen har varit lugn. Suttit vid datan,
Käkat kvällsmat och mest kollat runt.. =)

10/1.09 - =)

Vattengympan var det skönaste på länge! Fick lite hostattacker ibland med de var inte så farliga =) . Hade vatten med mig som låg på sidan av basängen och halstablett i munnen så det hjälpte =) . När jag kom hem var jag lite med barnen medans mamma och pappa var och handlade och greja. När de kom hem gick jag in i rummet för att läsa boken jag måste läsa tills på onsdag! Har läst till sidan 88 sen somnade jag =O haha.. Mamma kom in och väckte mig! Upps =P
Nu ska vi strax äta. Är lite hungrig faktiskt. =)
Kom på att jag inte lagt ut bilden på min och fridas nyårs puss än juh =O hihi.


10/1.09 - Vattengympa =)

Jahopp nu är kl 9.00 och somnade kanske vid halv 2 inatt. Blev väckt av mamma kl 8.15 eftersom vi ska på vattengympa =) Bea är på väg hit nu så vi ska tillsammans gå upp och gympa! Ska bli skoj och så jäävla skönt att komma igång med! Har juh inte varit sen förra lördagen pga av min jäävla hosta :@ Morr !! Nae faan nu måste jag dra, Bea är snart här och ska ladda upp med hostmedicin och halstabletter! =) Får bli ett längre inlägg senare sen =)
Puss!

9/1.09 - Ändrade planer!

Det blev ändrade planer för kvällen. Blev ingen film, efter vi åt åkte vi till Frida och spelade Buzz istället.
Åkte hem vid typ 22.30 eller nått. Nu kommer kvällen bestå av sängen! Ska upp imorrn bitti vid 8 och åka på vattengympa. Hoppas det funkar med hostan!!
Annars vet i faan vad som händer. Får hålla mig till kanten ifall jag får hostattacker och grejer! Aja.,
Frida älskling. Du vet att jag älskar dig så himla mycket. Glöm aldrig bort det!


9/1.09 - MYSKVÄLL <3

Idag har jag tagit det mest lugnt ! Pluggat lite och så, mest bara varit. Är så himla trött. Barnen kom nyss.
Frida älskling kommer snart till mig också.. MISS YOU LIKE HELL, <3
Kvällen blir lugn, har köpt lite godis och läsk så kanske lurar på Frida en film sen ;P hihi mys =) Vi kom fram till att vi skulle se Kniven i hjärtat =) Ska även äta hamburgare ikväll.. mums.. Kommer blir en myskväll med bästa vän.
Har längtat efter det.
<3
  (`v´)   MYSKVÄLL   (`v´)   


8/1.09 - saknar bästa vän och folkrace !

Jag har världens bästa vän, Frida Andersson ! Hon har gjort om min blogg så den blev så här fin ^^ DU ÄR BÄST!
Det är 5 dagar sen jag träffade Frida och det är jobbigt. Saknar dig så grymt mycket gumman, <3

Är fortfarande sjuk, vilket suger stenhårt.. Jag vill bara bli frisk nån gång så jag slipper den här jävla hostan!
Kunde inte somna ordentligt igår heller, men somnade innan 01.30 =D rekord =P haha.
Aja.. gjorde on en bild förut =) Saknar verkligen att köra folkrace. kanske inte att man går upp kl 5 och åker halv 6, men att bara åka iväg, sen stå på startplattan och bara gasa iväg när lampan blir grön =) ME LOVE !!
. Blir kanske en tävling redan den 8 mars =D Här i Finspång.. Fatta vilken känsla det kommer bli.. kommer vara piss nervös vilket jag alltid är, men eftersom jag inte kört på hur länge som helt så kommer det vara ännu värre.haha.. Aja..
Tar det när det kommer, om det nu blir att jag åker den tävlingen, vem vet vem vet =P



Nae faan nu ska jag göra mat, stekt potatis och kotletter och sallas =)

7/1.09 - SOVA!

nae nu blir det faan sängen, duschat två gånger idag.. sista gången blev det 1 ½ timme.. mår så jäävla mkt bättre när jag är i duschen när jag mår så här jäävla dåligt.
Kallsvettas nu igen så vill duscha igen, men blir sängen istället.. hostar så jag har spränghuvudvärk, klarar snart inte mer.. Blir väl att sitta och sova inatt igen ! =/
FAAAN VILL INTE HA MIN HOSTA !
Aja nu blir det sängen, god natt!


7/1.09 - Tentan gjord !

Nu är tentan gjord! Det gick väl sådär. Har ingen aning om det blev godkänt men det är sånt som märks när vi får reda på svaren. Jag kan aldrig säga om det gick bra eller dåligt på ett prov! Säger jag att det kändes bra går det dåligt och säger jag att det går dåligt blir det juh bara bättre om det går bra ;P haha. Jaja.. Ska börja plugga med lite andra saker nu idag. Ska göra två uppgifter, en om entiska läroprocesser och sen ska jag läsa en bok som jag ska referera till och massa. Sen ska jag även skriva ett arbete som heter: mötas och kommunicera på nätet. Ska bli intressant! Alla dessa ska vara klart nästa fredag så har tid på mig. Det som känns mest tungt är att läsa boken. =P Men ska börja med den redan ikväll och sen är jag ledig imorrn och på fredasg och måndag och tisdag nästa vecka med så. Ska till skolan igenm på onsdag då vi ska ha opponerat så det blir nog bra. Idag ska jag även laga mat tills mamma och pappa kommer hem vid halv5. Mamma hade tagit upp köttbullar så det blir kättbullar och makaroner =)


6/1.09 - sjuk och huvudvärk..

Jag har faan inte mått så här dåligt på bra jävla länge :(    Nu skiter jag faan i det här! Ska fan lägga mig nu..
hoppas jag klarar tentan imorrn iallafall.. har försökt plugga så mycket kan har klarat av .. Jag vet att jag var lite sent ute att börja plugga, men kär mig bättre om jag läser intensivt dagarna innan.. Inte faan tänkte jag på att jag skulle bli så här sjuk =/   Vet juh lite vad som kommer komma på tentan så hoppas det går bra iallafall..
Fick en febertopp mitt i allt förut idag med.. Låg i sängen och pluggade, hostade, hade världens huvudvärk pga allt hostande och sen började ja kallsvettas och blev as varm! Nått jag hoppas så grymt mycket just nu är att jag får sova inatt.. De senaste nätterna har jag inte somnat före kl 3, och imorrn ska jag gå upp klockan 05.30..
Så hoppas hoppas hoppas jag får soooova.. Ska ta 2 huvudvärkstabletter och hostmedicin nu så hoppas jag det blir lite bättre. annars får jag väl sova sittandes! =S blää..

Aja.. nae nu blir det att försöka sova!

6/1.09 - plugga.

Nae nu blir att plugga till Tentan imorrn !

6/1.09 - fortfarande sjuk .. =/

Jag hatar min hosta =/ Den höll mig vaken inatt med och mammas kusin Johan som sov i rummet bredvid mig tycker jag lät som en karl när jag hostade inatt.. haha.. Men va faan.. =P

Nu sitter jag och Johan i soffan och kollar lite på datan ^^, Ska väl snart börja plugga till Tentan imorrn.. Hoppas det går bra.. Dagen ser ut så att jag ska duscha, plugga och ta de allmänt lugnt.. Har ingen ork till något annat när jag är sjuk.. faan.. Vill egentligen bara ligga och kolla på film i soffan under täcket och bara vara.
Aja.. nu ska vi fortsätta här =P



5/1.09 - Hate to be sick !

I Hate To Be Sick ......

Har legat i soffan hela dagen fan. Somnade vid 03.30 inatt pga av min hosta, eller då var sista gången jag kollade på kl.. Men hade somnat nån minut hit och hit innan ja fick hostattacker vill säga. Sen väckte mamma min kl 12 och sa att jag skulle komma och lägga mig i soffan och kolla på film med henne. Har legat där typ hela dagen.. Har hunnit diska med precis.. ska Hjälpa pappa lite smått med maten med när som helst.. Sen Blir de sängen eller soffan., Måste plugga med, men huvuden känns tungt som faan och mår inte alls bra så de känns tungt.. Men ska plugga lite idag med. Får plugga som faan imorrn istället.
Aja.. Nu ska jag hjälpa pappa..
Puss

Längtar som FAAN tills det är dags att börja köra igen!!!!

4/1.09 - sjuuuk..

Idag har jag pluggat ganska mkt, men orkade inte så mkt som jag egentligen ville..

Ligger hemma o soffan och är sjuk :/ faan hatart.. Världens hosta och ont i halsen, frysen som en idiot och har huvudvärk... Morr.. =(
Ligger under täcket och kollar på Macken med mamma och pappa =)
Slängde nyss in varma mackor med vitlök i ugnen .. kanske hjälper det lite till halsen iallafall..
Nae nu ska jag lägga mig igen!



Saknar bästa vän, <3


3/1.09 - tröööött..

Gick och la mig 02.00 och gick upp kl 8 och åkte och simmade .. Sköönt som faan.. Fick även pappa att åka forsen 2 gånger.. han skrattade till och med ;)

sen blev de hem och ta de lugnt.. fixa mat och så. hade folk på middag idag.. 3 rätters oh mys =) .efter maten blev de att dra till Frida och Micke =) Spelade x.box sen blev de  lite städa och sen blev de film .. mys..  
Ska faan lägga mig snart.. Trött som en gris efter en fullspäckad dag. =P


2/1.08 - Mina inköp =)

Idag gjorde jag lite fynd =) Köpte mitt efterlängtade bissmarksarmband eller hur de nu stavas. Köpte även ett nytt halsband, ett linne, en maskara, två ramar och 4 örngott.. kan ha missat nått, men jaa.. överlag var de det jag köpte  =) .
Har haft en trevlig dag, kollade runt mycket med Frida när vi var på Ikea, faan va de finns fina saker .. man blir sugen på att flytta hemifrån, men det blir jag alltid när jag är på Ikea, finns så mycket man vill dekorera lägenheten med.. Men flytt blir det inte än. =) vet i faan hur kvällen ser ut.. men det blir väl en lugn kväll.. aja.. nu ska ja kolla runt lite på internet en sväng, sen får ja se vad som händer.. 
Puss
re
Jag och Wipps på Nyår =)
(Wipps är Fridas kisse)


2/1.09 - Happy day faan =)

Idag gick jag upp kl 8.00, käkade frukost med mamma och sen gick vi upp till grosvad .. Medans vi väntade på bea registrerade jag mig så jag blev medlem idag.. Ska försöka simma så mkt som möjligt nu =)

Nu sitter jag och tar det lugnt.. ska sanrt börja göra mig iordning för Linköping =)
Jag, Frida, mamma och pappa ska dit och gå på Ikea och Ikanohuset och så blir det garanterat biltema med såklart.
ska blir skoj skoj  ^^,


RSS 2.0