31/7. o9 - Fredag!

Hallå bloggen!
Kom hem för en liten stund sen, men ska in i duschen och värma mig nu. Sen blir det faktiskt lägga mig i sängen. Är grymt trött efter dagen och bilfärden, men uppdaterar om dagen imorgon såklart. Ha det så bra där ute och så hörs vi imorgon =)
God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

30/7. o9 - Torsdag!..

Hallå!

Nu har jag fixat massor under dagen,. bland annat läst ännu mer ur boken, sen har jag diskat, duschat och varit och handlat. När jag diskade kom mamma och pappa hem, så mamma tog duschen förut, sen va de pappas tur, mitt i att han duschade försvann varmvattnet när jag duschade, så knackade på toadörren för att kolla om han hade varmvatten, och det hade han. MEN bara en minut till, sen blev det kallt. Det roliga är att jag skull med duscha =O Jag ville inte duscha i kallvatten heller =O så gick och la mig i sängen och läste lite till, sen sa mamma att varmvattnet hade kommit tillbaka så hoppade in i en snabb dusch, men när jag höll på att ta bort balsamet i håret så kom kallvattnet igen. Kände hur det blev kallare och kallade så skyndade mig som fasen. Skulle raka benen och de med, men får duscha i omgångar. HAHA. illa =P Men men, efter maten - Kyckling ris och currysås, så drog Jag, Pappa och Frida och handlade på ICA, Frida hämtade din kamera, jag och pappa handlade. Så ikväll snart ska jag packa. Nu Har jag precis tagit bort en ny fästing på Montas. Han är så duktig och snäll som sitter still lungt och fint tills jag är klar! =) Så han fick en godis pille för att han var så duktig! =)
Nu ska dom äta blåbärspaj som mamma har gjort, Adde och Bea och Beas brorsson är här =) så dom ska fika lite nu, jag ska börja packa lite kläder, smink, 2 kuddar och lite smått o gott =) . Uppdaterar nog från Fridas dator sen, (A)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

30/7.o9 - Torsdag!.

Godmorgon bloggläsare!
Idag är det Torsdag och bara en dag kvar till Göteborg och Liseberg! Fasen vad jag längrat! WOHOO! Vaknade vid halv 10 (så inte godmorgon direkt men  ändå) och sen dess har jag hunnit läsa lite ur en bok jag lånade av Frida igår som jag tidigare nämnt i bloggen - 14 år till salu. Är redan fast i den. Har inte kommit så länge men ändå, man fastnar direkt!

Har även fått två tips på bloggen om nagelsalonger! En i Norrköping och en som är i Skärblacka och även i Finspång på Torsdagarna! Försökte ringa till den som var i Finspång, eftersom det är Torsdag idag, men inget svar. Tänkte ringa om en stund igen! Verkar bra där. Fanns massa fina bilder på olika naglar de gjort plus Sanna som tipsade, tror jag är en av tjejerna på bilden på deras hemsida. Jag jobbade med Sanna på sisab två sommrar för ett par år sedan och hon säger att Pia är den bästa, så är det den Sanna jag tror det är så är jag säker på att hon har rätt, för Sanna har alltid sjukt fina naglar =) Skulle vara kul att gå naglarna fixade så snart som möjligt, funkar det inte idag blir det nog att åka till Blacka för att fixa dom där. Pappa ställer upp att skjutsa! =) Thanks! Men nu fick jag ett telefonsamtal av min mamma och sa att jag skulle vänta med att ringa igen, för Robbans tjej är tydligen utbildad och har massa grejer hemma så hon kan hjälpa mig ^^ Då blir det nära och bra ifall nått skulle hända. Men de skulle prata med henne så skulle hon ringa mig när hon hade tid och så. Men blir det inte hos henne så blir det nog hos Pia =) Spännande! hehe..

Aja.. Ska hem till Frida och Micke sen under kvällen sen, ska troligen sova där inatt så vi kommer iväg imorgon. hehe. Men innan det ska jag duscha och fixa massa här hemma. Är juh som sagt hundvakt så kan inte gå iväg för tidigt eftersom jag kommer vara borta imorgon med, Mamma och Pappa hjälper mig såklart, men känner att när jag är hundvakt är det mycket mitt ansvar. Kan inte lägga allt på mamma och pappa liksom. Var iväg igår kväll och var med Frida, Micke, Chrille och Lillen, eller lillen kom en sväng senare. Men vi hade trevligt. Kollade på BigBrother såklart. Asså varför är inte dte kvar längre ? As kul o se juh ^^. haha..
Nae fasen, nu ska ja diska och sen ska jag hoppa in i dushen!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

30/7. o9 - Torsdag!

Natt blogg!
Idag har jag tillbringat min tid hos världens bästa, Frida Andersson =) Har varit riktigt trevligt! Blev även hennes veckans sötnos, väldigt tacksam =D tack gumman, och tack för de fina kommentarerna du skrev med, you are the best! <3 På Fredag kommer vi äga, det kommer bli en av våra underbara dagar tillsammans, <3

Fick ett tips av iida om en nagelsalong i Norrköping, blir nog att kolla vad det är för något =P
Tänkte bara skiva att jag är hemma nu och att det är sängen som gäller för mig nu!  Trött trött =) . Hörs mer imorgon =P
Godnatt o sov så gott alla!

Allways by your side!
Foto:
Emma

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Onsdag!....

Hallå alla där ute =)
Har precis lagat mat och ätit. Ska nu fixa lite, tvätta av mig lite, hitta nått att ha på mig för dagen och slänga in en maskin tvätt med de kläder jag ska ha på mig på Fredag! Åhh vad jag längtar! =D <3
När allt är fixat o klart drar jag till Frida och Micke! Vet ej när jag kommer hem, men det är sånt som märks =) Men uppdaterar såklart när jag kommer hem sen!
Vad ska ni göra i eftermiddag/kväll då? =) Ni får ha det så bra alla där ute!
See you later!

P.S. NÅGON SOM VET EN BRA SALLONG I STAN (NORRKÖPING) SOM GÖR LÖGNAGLAR?
måste verkligen fixa de snart känns jag, hehe. Men kommer aldrig iväg för att jag inte vet någon bra =P
Ge gärna tips och eventuell hemsida.

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Onsdag!...

Hallå bloggen!
Blev inte att duscha nu, tar de efter maten sen istället. Va ut med hunden förut, så passade på att ringa Frida när jag avr utanför henne, hon svarade, men hon sov. Stackare, inte meningen att väcka dig ^^. Sorry sweetheart! Men ska ringa senare sen igen!
Tog bort en fästing på Sötnosen förut med, stackare, han hade en en liten bit ovanför ögat. Hmm. Men han är så himla duktig och sitter still och lugnt kan jag ta bort den! Sen fick han lite godis eftersom han var så duktig =) Han ligger nu och sover bredvid mig i soffan på ett påslakan ja lagt ut åt honom  =)
Nae nu ska ja vänta på mamma och pappa så jag kan börja laga mat, ^^ de är och handlar det som behövs =)
See you later!

dec - 08!

 
. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Onsdag!..

Hallå igen bloggen!
Klockan är nu snart halv 12, ska strax diska och sen duscha. Måste även gå o handla lite, ska göra mat till mig mamma sen medans pappa ska äta nått äkligt skit som vi inte äter. haha. Men mamma och jag ska ät min mat som jag kallar det, som jag lärde mig göra när jag var tillsammans med Robin, men jag har gjort om den, därför jag säger min mat. hehe. Funderar på att göra mat till mig och Frida någon dag med snart, som jag kallar Fridas och Mathildas mat, hahaha. Frida, du vet vad jag menar ;P Frida som lärt mig att äta den iallafall! hehe..
Tycker Frida fis ska vakna snart =P ioförsig kan jag inte gå till henne förens mamma och pappa kommer hem eftersom hunden är här, så hon kan juh likagärna få sova en stund till =) Men jag undrar hur fasen hon kommer komma upp på Fredag när vi ska åka så tidigt ;) hahaha.. Jag ska sova hos henne och Micke då, det roliga är att jag kommer inte kunna somna tidigt, för det kan man aldrig när man sover hos henne ;) haha. Men men, får sova i bilen, tar juh 4 timmar till Liseberg så. hehe. Nu ska jag fixa massa här!
JUST DET! Hittade en bild sen festivalen, haha. Jag kör min kusins bild (den gula) haha så går det för dom som vill köra om mig ibland, in i vallen med er bara ;) mohahaha!!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

29/7. o9 - Onsdag!.

Nu gör vi så här Frida! Du hör av dig när du vaknar ;P du skrev i din blogg o som kommentar att jag skulle ringa när ja vaknar, men tror knappast att du är vaken kl 9 ;) mohahaha.. Sötnos är vad du är gumman, <3

Vaknade som sagt tidigt imorse, av att Montas kom in och hoppade i min säng och slickade mig i ansiktet. Åhh vad jag saknat dig killen =D Ska vara hudvakt till denna sötnos från idag till Torsdag eller Fredag! Men eftersom jag inte kommer vara hemma på Fredag (jag ska juh till LISEBERG med Frida, Micke, Chrille och Lillen =D) men nu ska jag äta frukost, men kommer tillbaka senare =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

29/7. o9 - Onsdag!

Natt Natt bloggen!

Tänkte slänga in ett godnatt inlägg lite snabbt. Frida skitungen kommer inte till datan när jag messar så hon kanske sover, skrev att hon skulle komma dit om hon var vaken. Vågar inte ringa så här sent ifall de sover liksom. Därför blev de ett sms. Men eftersom hon inte svarar så kan det vara möjligt att hon sover! =)
Blev inte att se klart filmen, Sami ringde och frågade om jag kunde hjälpa honom med anonser, så klart jag gjorde det! Så vi ska kolla klart på den imorgon istället. Ska även till Frida imorgon =) Wiie =)
Haha, fick mess från ett nummer förut, förstod direkt vem det var ifrån med hjälp av innehållet. Det var lillen, han som ska köra till Liseberg på Fredag. Han frågade om det var jag som skulle följa med hehe. Sen dess har vi messat faktiskt. Verkar vara en Trevlig kille, har träffat honom en gång, men då satt han i framsätet och jag bakom när han skulle skjutsa hem mig Frida och Micke från sjukan i stan när Micke var inne med sitt knä! Men men.. Nu ska ja lägga mig!
Frida fis, om du läser det här.. Ring mig eller messa eller nått när du vaknar imorgon så vi kan ses =D LOVE YOU!
God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Måndag!.....

Nu blir det film med mamma och pappa som jag väntat på ett tag nu. mohaha. Det blir som jag skrev i ett tidigare inlägg Wallander - Kuriren! Hoppas den är nått o ha. hehe. Men nu blev det plöstligen lite uppskjutet, mamma ska hoppa in i duschen, hon såg precis att hon hade en fästing på sig, ursh. Hon och pappa hr varit ute i skolan nu ikväll och letat svamp, men dock inte hittat så mycket. Men de ska ut igen imorgon! Men strax blir det film och efter den ska jag och Frida ut och gå en promenad tillsammans med sötnosen Diezel, <3

JUST DET! Har en datamus nu till min bärbara, den är Rosa, as sööt. hehe. Sen har vi köpt en ny tv till vardagsrummet. Bilder kommer senare sen! =)
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Tisdag!....

Hallå!
Mamma har gjort rabarbersjpaj, så va tvungen att smaka lite =) inte så förtjust i paj, men mammas är faktiskt god för det mesta! Men kan inte äta för mycket, för såå gott är det inte =) . Inte min favorit! Men dricker däremot min favorit till pajen, RAMLÖSA MANGO! =D så jäävla gott ^^. Har ni inte provat den, gör det! Muuma =)
Frida svarar inte när jag ringer, dock är min lånetelefon helt sjuk, så kommer inte fram när jag ringer heller. Men har kommit fram en gång och då svarade hon inte. Hatar mobiltelefoner. Har "fått" mess av Robban flera gånger de senaste dagarna som inte kommer fram, så kan jag inte ringa ibland heller, hmm. Blir sur på riktigt alltså! Längtar tills den 11 aug då jag får tillbaka min mobil igen! Saknar den sjukt mycket.

Just nu sitter jag och lyssnar på en skiva jag brände ut när jag pratade mycket med Patric. En rallykille! Jag gjorde dock bort mig pga. en viss annan person. Men nu har vi äntligen börjar prata igen och det känns så jävla underbart! Saknat honom så det inte finns ord för det! Ledsen för att det blev som det blev, men glad att det är på bättringsvägar igen! Saknat dig Patric!

Nu kom Frida in på msn så nu pratar jag med henne där istället för i telefon =D haha.. bra at man får tag i den lilla tösen iallafall, tro fasen att hon hade mobilen hemma när man försöker få tag i henne ;P Frida lilla. haha =D Nee skojja, älskar dig ändå =D <3
Nu ska jag skriva med henne på msn och snacka lite med mamma och pappa lite =)
See you later!

BTW, Väldigt dåligt med kommentarer tycker jag. HMM! Skärpning! =D

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Tisdag!...

Bilder från smultronstället!




. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7.o9 - Tisdag!..

Hallå bloggen!
Har varit iväg idag då, på smultronstället med barnen för att säga ett sista hejdå! Kommer sakna dom =/ När vi åkte förbi stan så hoppade jag av vid biblioteket där jag skulle möta Petra! Vi gick runt lite i affärer och kollade lite, och handlade lite. Blev inte alls mycket handla idag, blev bara en väska på Wedins accent för 299:- sen tog Petra en fika medans jag åt en sallad på PAUS, eftersom mamma och pappa käkade när de kom hem tänkte jag att jag skulle ta en sallad så jag med åt nått idag =) . Efter fikat/salladen så gick vi till Make up store! Petra köpte en foundation och en pensel, hehe. Både hon och jag är skeptisk mot penseln, men får väl se om den blir bra. Eller hur Petra =).     Träffade Alexandra i stan med, inne på H&M, snackade lite med henne och så! TREVLIGT TREVLIGT =)
Ikväll ska mamma och pappa troligen iväg en sväng, sen ska vi kolla på Wallander - Kuriren! Innan det ska jag ringa Frida och kolla vad hon sysslar med =) Men uppdaterar mer senare sen! Här kommer bild på väskan jag köpte idag, hoppas den får plats med det jag ska ha i den, annars är den bara onödig, men skulle den vara för liten lämnar jag tillbaka den, Varför ha en väska som man inte kommer använda om den är för liten liksom =) men ska prova det sen! hehe.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda



28/7. o9 - Tisdag!.

Hallå igen bloggen!
Nu är det dags att åka, mamma ska bara dricka kaffe så passar på att slänga in ett inlägg till ^^,  Dagens klädsel är leggjeans jeans, och ett vitt linne och sedan ett rosa linne över det vita, vita tygskor och en svart långärmad tröja över allt eftersom det är lite mulet väder och garanterat inte så jätte varmt ute =)
Vi kom iväg senare än vi trodde, eller jag trodde. Mamma och pappa sa att vi skulle åka strax efter 9, men nee då. Vi skulle åka 10. Men men! Haha, hann juh med en hel del imorse! Men nu ska vi åka, nu fick de brottom. haha. Uppdaterar när jag kommer hem!
See you later!
. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/7. o9 - Tisdag!

God morgon bloggen!
Tisdag idag då, klockan är strax efter 8, gick upp strax innan halv 8 och hoppade in i duschen direkt! Skönt! =) Nu ska jag klä på mig och sen blåsa håret och sätta upp det i en tofs och små fixa mig lite, jag menar, jag sminkar mig aldirg längre typ, bara ytterst lite varje gång isåfall =)

Ska iväg om cirka en timme, om inte mindre, så ska hinna äta frukost med mamma och pappa, pappa ligger fortfarandeo sover den sömntutan. hahaha. Aja, ska väcka honom snart!
Sen efter vi har varit med barnen idag ska jag träffa Petra, =) Skulle ses i veckan när hon kom hem ifrån öland och nu är hon hemma och jag åker ändå förbi stan så tänka ta två flugor i en smäll =) hihi. Ska nog försöka hitta nått i klädvägen med faktiskt =P är sugen på att shoppa nått fint =)
Men nu har jag inte tid att sitta här för tillfället, sorry ^^, Men kanske hinner uppdatera innan vi åker, men inte säkert. Annars hörs vi juh senare =)
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

27/7. o9 - Måndag!.....

Hallå bloggen!
kom nyss hem i från Frida,  var trevligt. Fan Jag, Frida och TOmmy och Micke fick världens skrattanfall, alla hade as ont i magen efteråt som jag förstod det iallafall. Det började med att Tommy började "fejk" garva eller man vad nu ska säga, sen började Frida härma honom och sen va det igång, Tommy skulle föröka dricka cola mellan skratten med, men varje gång började Micke göra massa ljud så tillslut kunde inte Tommy ha kvar colan i munnen så det hamnade på hans jeans ;) haaha.. Lite små skoj .. Fy faan va vi garvade, =D skönt att skratta faktiskt =) det var ett tag sen jag skrattade så där mycket =)
Men iallafall, imorgon ska vi träffa våra förra stödbarn för att säga hej då! Det ska flytta och därför kommer vi inte ha dom kvar nått mer, åker vid 9 imorgon bitti och drar till smultronstället. Igen, haha. shit. Aja, inte ofta man är där annars så det funkar juh =) ska bli underbart att träffa dom igen, och kunna säga hej då! Kommer sakna dom!
Nu ska jag sova i ett par timmar innan det är dags att gå upp igen! Men skriver mer imorgon och så =)
God natt, sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

27/7. o9 - Måndag!....

Hallå bloggen!
Kom nyss in i Fridas o Mickes sovrum där Frida har datorn. FAN vad svårt det är att skriva på en minidator då! shit, men ändå ska ja köpa en jag med någon dag faktiskt. men men. Har suttit och kollt på när Micke och Tommy har spelat nu ett tag medans Frida suttit lite vid datan, men nu gör hon marängswitch eller hur det nu stavas. hahaha.. Ska bli gott! Men ville bara slänga in ett inlägg och uppdatera lite. Skulle skriva det innan jag pkte och handlade, men hann inte, blev brottom! =) Skriver mer senare när jag kommer hem.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

27/7. o9 - Måndag!...

Hallå igen!
haha. blev ett inlägg typ direkt efter förra, Jag ringde Frida, men de va nästan klara så skulle gå till Frida sen när de kom hem istället =) så blev inte att dra till Fridas mamma!

Kollar på trean just för tillfället, det är Tyra show. Asså det är en kvinna som är 45 år och även är en "sugermama" som söker en "boytoy". Kvinnan har barn som är 26, 25 och 20 år gammla, och hennes yngsta pojkvän var 25. asså okej om man gillar yngre killar, men han är yngre är hennes egna son =O Jag tycker det är lite väl? Men det kanske bara är jag, men ändå! Aja.

Nu ska jag kolla lite på tv och kolla runt lite på olika bloggar, mina dagliga som jag alltid kollar =)
See you later!

Måste bara tillägga, den här blomman fick jag av Micke.O en gång när vi träffade honom på centrum efter krogen. Jag tror inte ens att han minns att vi sågs den kvällen. haha. Men både jag och Sofie fick varsin blomma när vi stod och väntade på att Pär skulle hämta oss =)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

27/7. o9 - Måndag!..

Hejsan!

Nu har jag precis käkat, har även pluggat en del till tentan! Är juh en hel del att läsa, men man känner juh igen en hel del med från det man läst tidigare! För er som undrar så har jag inte gjort den här tentan innan, men ska göra "omtentan". Det blev så eftersom anmälningssystemet strulade och anmälde mig till fel tenta så blev inte anmäld och fanns ingen plats kvar så, jaa..
Frida ringde för en liten stund sen, innan vi käkade och vi ska o hjälpa hennes mamma med sista delen av flytten strax. Jag har precis käkat klart och ska ringa Frida när som helst! Jag får uppdatera senare sen när jag kommer hem.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

27/7. o9 - Måndag!.

Hallå !
Har precis varit hos Janne och Niklas på en kopp kaffe och käkade bigarråer, Fasen så gott det är =) De har fullt i deras tomt så vi kan åka o käka när vi vill typ, MUMS, TAACK! =)

Ringde Frida förut med, men hon svarade inte så hon sover för fullt antar ja =P Men får ringa om en stund igen och om hon är vaken eller om hon kanske vaknar! hehe.
Idag kommer min bror och hans tjej på middag, ska bli trevligt. Min bror och jag ska även boka oss till träningen som är imorgon och hoppas att vi får plats. Vi ska börja med Box på Medley! Fan vad roligt det ska bli. Slå av alla aggeressioner jag har förtillfället i mig! Då får bror min vara stark och ha balans, för det kommer nog behövas tror jag. Men skit samma. Sånt som märks imorgon!
Pappa ska sälja opeln idag tror jag, eller han ska prata med han som ska köpa den och så, tror han skulle sälja den helt och hållet. Hoppas de, så har ja lite pengar till att leta ny bil och ny motor och låda. Eftersom jag inte kommer iväg till Grekland så kommer jag köra folkrace den 15-16 augusti i Linköping, men måste juh ha en fungerande bil tills dess liksom! Helt min egen älskade pärla! Men sånt som märks om vi hinner fixa eller hinner hitta en motor och låda för det första!

Någon som vet någon som har en saab 900 i 16 v eller nått? Iallafall motor och låda ? HJÄLP! =S

Aja, sitter hemma nu och funderar på om jag ska lägga mig o läsa lite. Vi ska käka vid 15 tiden och sen efter det tänkte jag dra till Frida om hon kan då såklart. Så hinner jag läsa lite med så jag kommer igång med pluggandet. Ingen lust, men vill juh klara tentan liksom =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


27/7. o9 - Måndag!

God Morgon!
Vaknade typ för en liten stund sen när mamma kom in och sa att de va hemma, va typ halvvaken då redan så jag blev pigg och sen tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp! strax efter 9, hehe.. Märks att jag är van att gå upp skapligt nu när jag har jobbat. Annars hade jag sovit ett antal timmar till kan jag lova. Har inte sovit så jätte mycket inatt, pga. det jag upptäckte igår med schemat!
Frida ringde mig vid 12 tiden när jag precis hade lagt mig typ och frågade om jag skulle med henne, Micke, Chrille och Lillen till Liseberg, JA TACK! JAG SKA MED! Pratade med mamma o pappa idag om det, och jag fick självklart följa med! Skulle vara hundvakt från onsdag till fredag, men de ska hjälpa mig och ta Montas den dagen jag åker iväg! TACK! Längtar sjukt mycket, har aldrig varit där så nu är de det jag ser fram emot istället för tillfället =)
Taack Frida, att du ville att jag skulle med, <3 Saknar dig som faan, <3

Nu tänkte jag typ käka frukost eller nått, om ja hittar nått gott, sen ska jag vänta på att klockan ska bli dags för att ringa Frida och väcka henne efter 11 =P
Fasen det där inlägget tog ett tag att skriva, kom massa saker emellan, ska troligtvis byta rum med mamma och pappa ^^, så ska tapetsera om eller måla om och fixa, men nu är det lite osäkert om det kommer gå att mublera in allt mitt i det rummet, har lite mer saker nu än när jag hade det när jag hade rummet precis när vi flyttade in här. hmm. Måste kolla mer på det innan jag besätmmer mig om jag vill byta, men är skönt att ha balkongen på min rum faktiskt =) End el av mina vänner röker ju, men samtidigt lite tråkigt ifall annat folk kommer och de ska in i mitt rum och sen ut o röka. hmm. Aja, vi märker hur det blir med den saken! Nu ska jag käka frukost och sen blir det att klä på sig och sen får ja se. hehe ^^.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/7. o9 - BLIR SÅ JÄVLA LEDSEN!

Hej =(

Blir ingen utlänadsresa för min del med Johan. Blir så jävla ledsen så det finns inte. Har gått o väntat på det här från den dagen vi bestämde att vi skulle åka! Nu är det så att jag kommer börja skolan den 17 augusti och kommer ha saker varje dag under hela veckan och ändra fram till kursen slutar, trodde (fick info om att) vi skulle ha upprop och sen att vi skulle ha mjukstart, men nee då! Pang på med allt på än gång. Kan juh fan inte vara borta från skolan en vecka när det är schemalagt måndag - torsdag. Blir så jävla ledsen, när man väl får chansen att åka utomlands på en solsemester i en vecka och bara tänka på sig själv och skita i allt annat så skiter det sig.. Just min jävla lycka!
Det här är det ända jag sett fram emot på hela jävla sommaren och längtat till i hur många år som helst, att bara åka iväg, solsemester, vilket jag aldrig varit på i hela mitt liv, och så blir det så här? Varför? ÅHHHH! JAG HATAR DET HÄR!
Jag orkar inte skriva mer, har ingen ork, tårarna bara rinner på mig. =´(
GODNATT!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/7. o9 - Söndag!....

Hallå bloggläsare!
Nu har jag läst klart boken En blomma i Afrikas öken vilket är en av de bästa böckerna jag läst! Har hört att den är bra, men den var mycket bättre än vad jag trodde, titeln lät juh inte som om det skulle vara en wow bok liksom, men shit. Älskarn, Ett väldigt bra boktips =) Läs den!


Baksidestext
Waris Dirie är född i Somalia - vid sex års ålder vallade hon geter i den somaliska öknen. När hon var tolv skulle hon giftas bort med en för henne okänd sextioårig man. Hon flydde då till Mogadishu och lyckades ta sig vidare till London där hon fick arbete som oavlönad piga hos en farbror, den somaliske ambassadören. I London "upptäcktes" hon som fotomodell och inledde en sagolik karriär som toppmodell med hela den rika världen som arbetsfält.

Waris Dirie är bosatt i New York. Hon arbetar fortfarande som fotomodell men är också s k human rights-ambassadör vid FN med uppgift att skapa en världsopinion mot kvinnlig könsstympning. Hon utsattes själv, som liten flicka, för könsstympning av grymmaste slag.

'En blomma i Afrikas öken' är en omtumlande läsning som ger inblickar i seder och bruk i en somalisk nomadfamilj men också i det glittrande livet i den internationella modevärlden. Boken är också ett kraftfullt dokument i kampen mot kvinnlig könsstympning.



Nu är klockan strax efter 21.30 och vi skulle egentligen kolla på nya Wallander filmen - Kuriren, men det är en deckare på tv så ska kolla på den istället, eller håller på för fullt samtidigt som jag skriver blogg och messar med Kusin vitamin och Robban. Sen efter deckaren blir det nog sängen för min del, om jag orkar jag ska börja läsa en utav alla böcker som är inför tentan. Den viktigaste av dom, minns ej vad den heter bara för det . haha men men . Den och några till ska ja försöka läsa ganska snart så jag är lite på läst inför tentan =) Efter allt pluggande och tentan drar jag utomlands! Äntligen!
Längtar så himla mycket, <3
Men nu ska jag fortsätta kolla på beckaren och så. Men skriver senare sen!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/7. o9 - Söndag!...

Nu blir det att käka lite och sen plugga! Men skriver mer sen när jag väl pluggat ett tag. Har som sagt inget mer jobb vad jag vet om så kan ligga och läsa ett bra tag i kväll och i natt, så blir en paus senare då jag tänkte sitta vid datan o så lite ^^. Finns på mobilen för er som har mitt nummer =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/7. o9 - Söndag!..

Hallå!
Ganska tråkig kväll faktiskt, sitter och lyssnar på musik och tar de lugnt i soffan. Funderar på att lägga mig och läsa lite. Först läsa ut boken och sen börja pluggläsa inför tentan som är den 13de. Nathali var och lämnade en av de viktigaste böckerna idag så ska nog försöka börja med den idag eller i morgon! Får se hur lång tid det tar med det sista ur boken jag håller på med, blir ett par dagar innan ja läser varje gång så blir juh aldrig klar med den. Hmm..
Sitter o pratar lite med Frida på msn nu, Miss you! så blir att läsa och plugga efter det! Försöka äta lite med kanske, har inte käkat nån mat idag än, så får bli snart =)
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/7.o9 - Söndag!. -> Smultronstället!

Hallå på er bloggläsare!
Kom precis hem från Söderköping! Var himla trevlgit faktiskt. Det var jag, mamma, pappa och Martin,<3 Först gick vi runt o kollade lite och sen blev det smultronstället, bilder på glassarna kommer nedan! Efter glassen gick vi en bit till och kollade på alla båtar och runt i kring, det är himla mysigt där faktiskt! Ska ner någon dag igen, men då är det för att mamma och pappa ska till deras kompisar där, och så ska jag träffa Danne med =) Ska bli underbart kul faktiskt! =) Så får se vad som hittas på då! Men åter till dagen, När vi var klara där så åkte vi till mammas och pappas kompisar och tog en kopp kaffe, riktigt gott, myske med hunden och  pratade typ. Var trevligt. När vi åkte hem stannade vi på City Gross, mamma och pappa skulle handla, och Martin var hungrig så han och jag stannade utanför så han kunde äta lite korv med potatismos! Sen åkte vi hem! Martin är nu hemma hos sig och vi är hemma hos oss. Börjar få huvudvärk med så det är inte det roligaste, men men. Sånt man får ta! Försökte få tag i S.J när jag var i stan med, men tror inte hon har kvar samma nummer som jag har, va väldigt länge sen vi messade eller pratade i telefon så har ingen aning om hon har bytt. Men så kan det kanske vara! =)  Idag gjorde jag en litet tabbe och tog på mig mina leggjeans jeans, blev lite varmt med dom eftersom det fina väldret höll i sig, men annars tar dagen varit toppen! Men nu ska ja kolla litep å tv eller nått, men som alltid:
See you later!


Världens finaste kille i kön till smultronstället, <3


Sötnosen med hans laktosfria glass ^^, <3


Jag åt wienervals, as god, men tycker inte om grädden på toppen så hade börjat pilla bort det när jag kom på att jag skulle ta kort på den. haha. Plus att jag inte har den bästa kameran heller. Men ett tips för er som älskar wienernogat och hallon. MUMS, älskar den!


Pappas Glass, minns en vad den hette, men hade bananer och maränger på och nått . hehe


Mammas glass, Chansen heter den =) Hon vann tillochmed 10 kr på lotten man fick med. hehe..

. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/7.o9 - Söndag!

Hallå bloggläsare!
Hemma från jobbet och smultronstället, här kommer vi ^^, Är lite stress nu! Uppdaterar senare med bilder o så.
See you later!

(foto: Frida Andersson)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/7.o9 - Lördag!.....

Ska sova nu =) men hörs mer imorgon efter jobbet =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


25/7.o9 - Lördag!.....

HAHAHAHA, min bror hade roligt med Martins trehjuling förut när vi kom hem i från O´learys, Fick inte visa att det var han, så gjorde ett eget ansikte på honom ;) mohahaha!


. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/7.o9 - Lördag!....

Hallå igen bloggläsare!
Mycket skrivande idag känner jag, men va fasen, hehe.. =) Sitter och dricker Lipton, Forest Fruits Tea! Pappa kom med en kopp åt mig =) Thanks =) Det var ritkigt länge sen jag drack Te här hemma faktiskt! Likadant med Kaffe, dricker gärna borta, men blir typ aldrig hemma =P Knas =) haha..
Martin sötnosen sover snart, han ligger i sängen iallafall. =) <33

JUST DET! haha. Fick en present av min syster igår när jag kom hem ifrån N. COCA COLA VANILLA! Fy faan vad gott det är alltså, drack upp en igår och den andra idag! Mums. TAACK SIS, <3
Men uppdaterar nog senare igen sen, hehe.
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/7.o9 - Lördag!...

Hallå bloggen!
Måste bara slänga in ett inlägg nu när jag kollar på Ica Age, fasen var jag tänker på Grosvadstiden när Ice Age kom. När Sanna alltid härmade Sid och de va så jääkla lika =D Minnen som alltid kommer finnas kvar när jag kollar på Filmen =).  


Tankar:
Helt galet vad minnen kan få en att lee mitt i ingenting =) Saknar tiden när man var med alla kompisar och alla kunde umgås med alla utan problem. Ja menar, när man gick i skolan så var man med alla varje dag och gick o fikade och var social varje dag. Nu är man knappt med någon längre och gör sånna saker. På universitetet är det juh absolut inte alls som när man gick på gymnasiet, man är med sin grupp när man ska jobba och gå på föreläsningar typ. Kanske nån lunch ihop nån gång med några i gruppen men inget mer. Känns lite tråkigt faktiskt. Men det är sånt man får ta, sånt man får minnas och längta tillbaka till =) Som tur är har man juh vänner utanför skolan och de, trots att man inte umgås mycket så finns de kvar, iallafall de flesta! Jag är iallafall en sån som finns kvar även om man inte pratar med varandra varje dag, eller varje vecka. =) Men jag finns till för mina vänner och jag vet att dom finns för mig med när det väl gäller, vilket jag är grymt tacksam för! Ni vet vilka ni är, <3
See you later!

Bild: Frida Andersson,
Redigering: Jag!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/7.o9 - Lördag!..

Hallå!
Martin följde med till affären och även mamma, han var hur lugn som heslt trots att han snart är 2 liksom =) Han är den underbaraste och sötaste som finns! Saknat honom så in i norden, <3
Blev att köpa chips när ja va i affären, blir att mysa med en film nu med, Ice Age 1 tillsammans med Martin sötungen, <3
See you later!

Min nya favorit, älskar dom!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/7.o9 - Lördag!.

Halllå alla bloggläsare!
Kom nyss hem ifrån O´lerarys, var himla trevligt och gott som faan! Var ett tag sen jag åt där och Chicken Thai. Är den godaste rätten som finns, 139 kr. Mums! =)  Jag hann inte skriva nått inlägg innan vi åkte, va tvungen att byta om o grejer först =) Men så kan det gå, här är lite bilder på det vi käkade:

Jag drack Ramlösa citron ^^

Och åt Chicken Thai ^^ MUMS, <3


Här är de andras mat som beställdes. Beas bild blev inte asså bra, men det är fahitas med lite olika tillbehöver som ost, guackamole eller hur det nu stavas och sen nått mer =P kollade inte så noga! Men ändå ^^.

Är lite trött nu efter maten och så, men ska nog ner till affären en sväng om en stund, ska köpta BonAqua silver päron =)  GottGott! Men får se när jag kommer iväg som sagt. hehe.

Nu är klockan snart halv 5 och mamma och pappa är på väg för att hämta skrutten . Martin (Min systerson för er som inte vet det) ska komma hit och vara hos oss över natten och imorgon =). Har inte träffat honom på över två veckor =O sjukt länge faktiskt. Vanligtvis träffar eller ser man honom iallafall minst några gånger i veckan :P


Sålde nästan alla mina böcker från första kursen till Eva förut, alla utan två stycken som jag själv ville ha kvar som jag tyckte var jävligt bra. Böckerna heter : Det sociala livet i skolan, som är skiven av R. Thornberg och den andra heter Genomskap och utanförskap som är skriven av Nilsen tror jag det var, inte säker! Så nu har jag lite pengar att köpa böcker för senare sen när jag vet vilka jag ska ha. Hoppas bara på att jag inte sålt böcker som jag själv behöver. hehe, men men, sånt som märks =) det vara så och hon inte anväder som för tillfället skulle jag självklart få låna dom av henne =) Nog snackat om det! hehe.
Om man skulle gå till affären medan men ändå har det i tankarna, annars kommer jag väl på det när det är för sent. Men men,
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/7.o9 - Lördag!

Godmorgon för flera timmar sen!
Shit panik imorse, kom juh som sagt i säng ganska sent igår, men så fort jag la mig i sängen somnade ja UTAN att hinna sätta klockan på ringning =S Mamma kom in och sa att klockan var 7.45 =O jag börjar juh kl 8 =O det blev brottom upp och sen cyklade ja till jobbet direkt, stämplade in 8.06 så var inte så sen iallafall. =) Bytte om och sen drog iväg för att jobba, fanns inte alls mkt att göra idag, och det kommer det väl inte vara imorgon heller. Typ alla har semester där så det är bara underhållsavdelningen som är där så inte mkt att göra som sagt! Stämplade ut vid 11.08 tror jag och cyklade hem, käkade färsk bröd (hålkaka) som mamma bakade igår och ägg tillsammans med ett glas juice. Va gottigt!
Nu sitter jag och väntar på att Eva ska komma och kolla vilka böcker hon vill köpa och så. så uppdaterar senare sen innan vi ska dra iväg och käka =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

24/7.o9 - Fredag!..

Hallå!
Sami har inte kommit än, och snart skiter jag i det här för ikväll. Är trött och huvudvärk och vill sova så jag orkar med morgondagen! Jag kunde liksom sovit för flera timmar sen =( Skulle inte Sami kommit hade ja lagt mig efter duschen, men nae! Men tror inte han kommer ringa nu ioförsig, men sätter mobilen på ljudlöst snart och går in och lägger mig! Tired as hell! Som tur är så har jag juh fått socialt sällskap på MSN medans ja väntat av Petra, Sandra, Macke, VIktor, Patric, Niklas och några till =) Thanks ^^ hihi. Annars hade ja somnat i soffan ^^. 
Men nu ska ja fasen lägga mig! Hörs mer imorgon, skriver antingen efter jobbet, innan Eva kommer, eller så skriver jag efter det och innan O´learys ^^.
Sov så gott alla sötnosar. Nattnatt!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

24/7.o9 - Fredag!.

Hallå igen bloggen!
Kom nyss ut ifrån duschen, fy faan vad skönt det var kan jag lova.. Väntar på Sami som kommer hit om en stund, ska hjälpa honom med lite anonser och så på blocket. Vet inte riktigt när han kommer, men får bli snart hoppas jag! Ska juh upp och jobba imorgon. Men men, märker! Sen jag skrev sist har jag fixat med lite allt möjligt, sen drog jag upp och käkade lite grillat och sallad och sen åkte jag hem och duschade typ direkt! Har huvudvärk, så skulle inte Sami komma ikväll skulle jag legat i min säng just nu! =) Nae fasen. vet inte vad jag ska skriva ärligt talat. Inte hänt så mycket så får väl avrunda lite nu! Finns på mobiler i ett par timmar till.
See you later!

 Brist på bilder, har juh som sagt en lånetelefon som har kass kamera, så blir nog inte så många nya bilder tills jag får tillbaka min, vilket blir cirka den 10 augusti.

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


24/7. o9 - Fredag!

Heej bloggläsare =)
Då var man hemma igen,. eller kom hem vid 18 tiden, men har fixat lite innan och så. N körde hem mig och kom in i typ 45 minuter sen drog han hem igen. Är juh ändå nästanm 2.5 timmar att åka! Har haft det trevligt igår och idag, åkte lastbil för första gången i hela mitt liv, fan vad skönt man satt i den då =P Åkte till göteborg och fixa lite, sen tillbaka till Jönköping där N bor, sen sov och sen kollade på film nu på förmiddagen och sen hem! Skrev juh att det var en hemlis, men det var det juh inte direkt. hehe. Bara att jag inte sagt det till någon typ, men va mest för att se om ni va nyfikna. haha. Men men. så Kan det gå =P
Nu har jag suttit och fixat massa med skolböcker, ska sälja mina till mammas jobbarkompis som ska börja plugga nu, hon kommer hit imorgon och ska kolla på dom och se vilka hon ska ha och så. Så ska jag jobba i morgon med, och på söndag! Blir lite fullt upp i helgen känner ja, Nu ska jag iväg till några där mamma och pappa är och grillar, sen ska ja hem och sova, imorgon blir det upp och jobba, sen kommer Eva tror jag hon heter (hon som ska ha böckerna) sen ska jag, mamma, pappa o kanske adde o bea upp o käka på o´learys och sen barnvakt åt Martin och sen söndag jobba och sen dra iväg med Martin till smultronstället. hehe.. Blir en hel del. Men men. Så är det. Jobbar nu i helgen som sagt, och det är det sista jag ska jobba som jag vet iallafall. Förhoppningsvis ringer de om de behöver hjälp =)
Nae fan, nog skrivet. Skriver senare igen istället. Ska dra mig om en stund, ska bara fixa lite mer först. Men finns på mobilen, för er som har mitt numer vill säga, =P Men som sagt....
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

23/7. o9 - Torsdag!.

Hallå bloggen!
Nu ska ja dra iväg med N, han är här. Vi har käkat lassagne med mamma och pappa och Janne och även kollat film och så. Nu ska han och jobba och jag ska hänga på. Åka lastbil för första gången i hela mitt liv. haha.. Men men. ska dra mig nu. Kommer hem inatt eller imorgon. Sånt som märks!
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

23/7. o9 - Torsdag!

God morgon bloggläsare =)
Eller god morgon, jag gick upp för två timmar sen på ett ungefär. Har städat hela morgonen och tog nyss en paus för att käka två rostade mackor och juice till frukost ^^. Gott gott.. Johanna kusin kom nyss med så blir att vara lite social med henne en stund och sen ska jag hoppa in i duschen! Eller först ska ja fortsätta att städa lite.. Måste städa mitt rum, ser fördjävligt ut.. Resten är klart. Fick hjälp av mamma så det gick ganska fort ^^. Men nu är det som sagt bara rummet kvar ^^.  Klockan tickar och tyvärr går den liiiite för fort, skulle vilka att den gick lite saktare så jag hinner med det jag ska göra innan klockan 11 - 11.30. Måste juh som sagt hinna ducha med. haha. Men men. får bli en snabb städ i mitt rum. Men nu ska ja vara social med Johanna, men skriver senare sen =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

22/7. o9 - Onsdag!.

Självklart så vann jag på jim jam ikväll då =) är man bäst eller är man =D haha.. men hade ja inte klarat det sista spelet hade jag kommit tvåa efter mamma, men nu vann jag ^^. Nu ringde N, så ska o lägga mig och sova strax och så.  Lite smått nervös. Ska upp tidigt och städa och fixa! S.J höll självklart med mig om Mikael Persbrandt =D WOHOO =P hehe. Goo Girl =D
Men kan skriva mer imorgon =)
God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

22/7. o9 - Onsdag!

Hallå bloggen! =)
Jobbade idag då, gick hur bra som helst! =) Men vaknade inte på ett allt för roligt sätt, mamma kom in och sa att klockan var 7, jag satte klockan på 6. Kollade på min klockan och den var strax innan 6, men då visade det sig att min lånetelefon gick en timme fel =S så bara upp o klä på dig. Men de ringde från jobbet strax efter mamma kom upp och sa att Maria fortfarande var sjuk, men det visste jag juh redan, men de visste inte de på jobbet om. hehe. Men kom iväg till jobbet så jag var där vid halv 8 men då funkade inte stämpelklockan, så när jag slutade jobbet så fick jag ringa och säga tiden jag jobbat till Bitte, har juh inte nummret till den högsta Chefen så har han semester med så kan inte nå honom ändå. Som tur var så fixar Bitte det åt mig =D Så idag blev det cirka 8 timmar betalt =)
När jag slutade ringde ja mamma o kollade om vi skulle ta en glass på centrum o ta en glass. Pappa hängde såklart med. Men det blev ingen glass för mig det blev en choklad/banan milkshake. Mums va gott det var ^^ länge sen ja käkade det, det var nog när jag och Sara kom hem från Blacka för ett antal år sen =/ shit. aja..
Imorgon blir det inget jobba, för då ska jag göra en annan grej, inget jag kommer skriva i bloggen förens på Fredag ;P hehe. HEMLIS ^^. mohaha. Ingen som vet förutom min mamma och pappa faktiskt. hehe.. spännande! =P

Ikväll då, har pratat med N i cirka 2 timmar och nyss så käkade jag ostsnitzel med bröd och strax ska ja mamma och pappa spela lite kort, blev så jävla sugen på det så tvingar på dom det =D hehe.. stackare ^^ som tur var sa de inte så himla mycket om det iallafall, så de offrar sig nog inte så himla mycket! hehe.

Åh, S.J kommenterade mitt inlägg om att Ola saknas i Wallander, så kom jag och tänka på Mikael Persbrandt. Asså han gör BECK filmerna! Blev sjukt sugen på att se alla BECK (just för att se Mikael)  har juh alla hemma,så blir att se dom snart. Mmm. Hans roll i BECK, Gunvald är underbar! Han är den bästa rollen i heeela filmen =) Har en bild här hemma där Mikael sitter i rallybilen med hans ljusblåa sjukt snygga ögon.. Asså han är grymt snygg =O kolla bara på bilden, mums på den! haha. Sandra, va tycker du om BECK då? Skulle det vara desamma utan Persbrandt? =P
Ni andra med kan gärna svara =P Nån som har nån kommentar eller tanke gällande BECK och Mikael Persbrandt och så.
Men Nu ska vi spela lite kort, skriver ett inlägg senare sen istället!
See you later!

(bild goggle)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

21/7. o9 - Tisdag!..

Heej igen bloggläsare!
Jag kom på att jag hade Marias (hon som jag jobbade för idag) så jag messade henne och frågade hur det var med henne och så och om hon visste om hon skulle jobba imorgon, men hon var fortfarande kraslig så hon skulle vara hemma imorgon med, så ska jobba imorgon med. Så börjar 06.45 och slutar 15.36 om det inte blir övertid eller så vill säga. Det är ingenting man vet förens tiden rinner iväg. haha. Mamma ligger här och snarkar bredvid mig och pappa, vi kollar just nu på en deckare som gåt på ettan,. men jag ska nog pysa in i sängen och messa till N att han kan ringa =) Han har väntat på det sen jag var hos Frida, men har haft fullt upp typ. Så nu ska jag fylla min vattenplaska, ta en värktablett (för nu ikväll har ja sjukt ont i halsen, kan knappt svälja =/ ) och lägga mig i sängen och prata med mys och sen sova, upp tidigt imorgon och jobba. =) 
Filmen var hur bra som helst. Älskar juh Wallander, men det är sjukt tomt utan Ola Rapase i filmerna. Han var en stor del till att jag älskar Wallander, inte lika bra utan honom, men absolut sevärt ändå! Filmen slutade lite elakt tycker jag, ville veta vad som hände efteråt liksom =P men men, sånt man får fundera ut själv tydligen ^^.
God natt och sov så gott så hörs vi i morgon efter jobbet!

Ola Rapase! (bild lånad av goggle)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

21/7. o9 - Tisdag!.

Just det, kanske skulle skiva vad vi ska se för film med kanske =P

Wallander - Skulden

Någon som sett den?
Vad tycker ni om den isåfall?


. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

21/7. o9 - Tisdag!

Hallå alla bloggläsare!
Idag har det inte blivit mycket bloggande, det beror på att jag nyss kom hem =) Imorse vaknade jag av telefonen som ringde vid 06.45 och det var Birgitta från tvätten som undrade om jag kunde jobba idag, utan att tänka efter hur ja mådde tackade jag ja och la på. Sen kom jag på att fan jag är juh sjuk =/, men när jag gick upp kände jag att jag hade as ont i halsen, men tänkte att jag klarar av att jobba, bara ta lite värktabletter som jag gjort sen i söndags kväll. Så mammagjorde en macka som ja kunde ta med mig medans ja klädde på mig och sen körde pappa mig så jag var där till 7. Det gick väldigt bra att jobba och jag slutade vid 16. När pappa hämtade mig så drog vi direkt in till stan och lämnade in min telefon, eftersom hägtalaren slutat funka. OCH VEM JOBBADE ? OM INTE TORBJÖRN! Fatta var underbart det var att se honom igen, men tyvärr jobbade han abra för för veckan =/ han slutade juh där. (för er som inte ver vem det är så är det han som alltid hjälp mig med min telefon på onoff, har alltid varit super snäll och verkligen förstått att jag varit förbannad,) (sen han slutade har jag alltid gott till Lise-Lott som också varit hur underbar som helst mot mig) Så nu är min mobil på lagning och jag har en låne telefon istället, nån sony ericsson med orange baksida. Inte den bästa, men den duger till jag får tillbaka min c 905 igen ^^. Får tillbaka den troligtvis den 10 augusti. Längtar redan =/ haha.. Aja.. När vi åkte hem åkte vi först till ICA och där kom Frida springandes till bilen och sa att ja skulle komma hem till henne en sväng när ja kom hem, så det gjorde ja. Snackade lite om allt o ingenting, kollade lite blogg och sen pratade om böcker, och så lånade jag även en bok av henne. Ska läsa den så fort jag är klar med den jag håller på med nu. Och efter det ska jag få låna en annan bok som jag med fastnat för trots att jag bara läst baksidan, - 14 år till salu  Nu har jag lånat - När ingen annan ser. Bilder på böckerna kommer nedan!
Nu ska jag och mamma och pappa kolla på film, blev juh aldrig nått igår, och ska hämta kuddar och burra ner mig i soffan och bara ta det lugnt. Blir att lägga sig tidigt för de kan ringa imorgon och vill att jag ska jobba med, för hon jag jobbar för är som sagt sjuk, så hon kan juh vara sjuk imorgon med. Hon hade inte hört av sig så. Ja. Bra hoppas =) Inte för att hon ska var sjuk, men jag vill juh jobba liksom. Är juh pengar =). Men skriver en rad eller två senare sen =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/7. o9 - Måndag!....

Tror ni det blev någon film ikväll eller? Nae. hehe..
Mamma och pappa ska o lägga sig de ska upp tidigt och jag ska nog sätta mig vid tv-spelet en liten stund. Blev jäkla sugen på de nu. Pratar med N i telefon nu igen =) Mys! Så nu blir det att säga god natt för kvällen, för nu blir det tv-spel och prata med mys sen blir den sängen och sova ^^. Skriver mer imorgon och då blir det kanske filmen istället. haha.. Vem vet, vem vet! =)
God natt o sov så gott!

(bild tagen från google)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/7.o9 - Måndag!....

Hallå igen alla bloggare!
Fasen vad jag skriver idag känner jag, =P hehe. men så kan det gå ibland.. Snackade med mamma och pappa förut, så imorgon ska vi till stan och lämna in min mobil på ONOFF. Jag är lite trött på att prata med högtalaren på eller att alltid springa för att hämta headsettet för att kunna prata med någon. Så hoppas de kan fixa det så jag får en telefon som fungerar. SÖtnosan Alexandra kommer ringa mig snart, hon är på jobbet och har tråkigt. Hon jobbar natt och har inte så mycket att göra för tillfället =) Sen senare så hoppas ja på den där filmen jag och mamma pratade om att se på, vet dock inte vilken det blir än, men blir att bädda ner sig i soffan med kuddar och täcke och bara ligga och kolla. Somnar jag så somnar ja, men om ja känner min mamma rätt kommer hon somna ganska snabbt. haha. Men då får jag väcka henne ;P mohahaha.. Ne fy vad elak jag är nu. haha. men så kan de gå ^^. Nu ringde Alexnadra så ska prata med henne och sen se film, skriver ett godnatt inlägg sen ^^.
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/7.o9 - Måndag!...

Det blev ingen film nu när de kom hem, det blir efter fotbollen. Haha. Pappa ville juh självklart se den =D Men nu håller jag på att göra varma mackor till mig och mamma med färsk annanas på, muums =) och sen blir det att se fotboll och sen blir det någon film, men blir inte förens om en timme eller senare! Men men.. Nu ska jag kolla till mackorna, skriver senare.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/7. o9 - Måndag!..

Hallåå =)
Kom nyss hem, följde med Jessi till Netto, hon skulle handla lite och frågade om jag ville hänga på. Det var skönt att komma ut lite faktikst. Men nu är jag helt slut. Märks att jag inte är frisk, vill inte vara sjuk asså. Har juh en del planerat i veckan =/ men men. Inget man kan rå för tyvärr.. Maria gav mig någon dunderkur som hon dricker när hon har ont i halsen, då är det kokat vatten, pressar vitlök och lägger i en mugg, heller sedan i honung och sedan citron och sen heller på vattnet. Var ganska okej, men fasan man luktar vitlök som fan nu efteråt. Men men. funkar det så är det värt att lukta lite vitlök faktiskt.. N ringde mig förut när jag låg och läste så kom inte så jätte långt i boken nu heller, hmm.. ska fortsätta senare sen! Funderar på en film ikväll med, blev juh ingen igår. Men ikväll ska jag fan se en. Kanske blir att lägga sig i soffan och kolla nått med mamma och pappa om de är intresserade, annars kollar jag själv. hehe. Just nu är det nått som verkar helt okej på tvn. så blir nog att kolla på det tills mamma och pappa kommer hem igen, de är uppe på Medley och tränar =) skulle me med om jag inte var sjuk. hmm.. Aja. Nu ska jag kolla på tv. Skriver mer senare!  =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/7.o9 - Måndag!.

Heej =)
Har precis kommit ut ifrån en timme i duschen, snacka om skönt! Dagen som följer kommer bara vara lugn. Måste försöka bli frisk snart. Blir det inte bättre åker jag nog till läkarn imorgon och kollar om det är halsfluss. Men som tur är hjälper värktabletter skapligt i ett tag iallafall, så det är juh skönt =) Mamma och pappa kom nyss hem med, De har varit och åkt och hämtat ägg och så tog de med Martin samtidigt. Han pratar tydligen väldigt mycket nu, många ord som har uttalar rent, åhh söötnos. Han har varit hos sin farmor i en vecka och nu när jag är sjuk får jag inte träffa honom för det.. Saknar juh min lilla söta älskade systerson! Men så fort jag bli frisk ska ja träffa honom  ^^.
Nae nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa lite. =) Men skriver mer senare sen =) .
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/7. o9 - Måndag!

God Morgon Bloggläsare!
Igår när jag skulle gå och lägga mig hade ja så jäkla ont i halsen att jag inte kunde somna, så la mig i sängen och läste lite. Läste två kapitel ur boken En blomma i Afrikas öken och jag måste säga, en av de bästa böckerna jag läst. Måste bli klar med den snart känner jag ^^. Men kommer ofta i säng ganska sent och när man lägger sig och ska läsa så blir man trött =P. Ett himla dilemma de där. haha.. Aja, vaknade vid 10 helt av mig själv faktiskt, sen kom mamma in vid kvart över kanske och vi satt och pratade. Sen kom även Jessi in en stund. Hon och Maria har varit på travet nu i veckan så de sover här tills idag. Så nu tänkte jag ta och rosta en macka eller kanske ta och göra en toast med vitlök kanske. =P Är juh bra för halsen iallafall . Och sen blir det en dusch! en LÅNG dusch =) Eller ska hänga upp en maskin tvätt innan med och slänga i folkraceoverallerna och medans de är i maskin ska jag duscha =) hehe. Nee nu blir det frukost.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

19/7.o9 - Söndag!...

Taack Chrille för en underbar Onsdag, Torsdag och Fredag. Synd att jag inte kunde följa med idag, men har varit underbart roligt att ha med dig till Festivalen! Du har verkligen lyst upp hela dagarna när vi suttit och blivit solbrända och skrattat, hurrat, buat och hejat! Haha. Och när vi trodde Robin körde men det var en annan med nästan likadan bil. haha.. Såna som jag alltid kommer minnas. Motalafestivalen har varit en grymt bra Festival i år, trevligt sällskap och bra körning! Fan nice, vill att festivalen ska fortsätta i fler dagar, om jag var frisk såklart! =) ´På bilden nedan ser ni att vi redan var solbrända i tosdags eller fredags =P Har haft det underbart Chrille, du betyder massor för mig, det ska du veta, du är som en lillebror för mig. <3

Jahopp, nu är klockan mycket och sängen väntar på mig! Har mått hyfsat nu ikväll, men det är tackvare värktabletter. Men nu har jag haft as ont ett tag så tog en tablett till nyss och jag ska lägga mig! Ska bli skönt. Har sovit som faan idag, men kan sova lika mycket till tror jag. Som det känns nu iallafall. hehe. men men.. uppdaterar mer imorgon =)
God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


19/7.o9 - Söndag!..

Taack Petra för min nya Design! Är verkligen jätte nöjd ! =)

(Var jätte nöjd med den andra med, men alltid kul att förnya lite då och då och eftersom jag inte själv har en aning om hur man gör så frågade Petra om hon fick testa och såklart fick hon det! )
Älskar Headern då jag finns med på den samtidigt som min största passion representeras, med hjälp av min Folkracebil! LoveLove!



. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

19/7.o9 - Söndag!.

- Åhh happy time!
Mamma och pappa är på väg hem sen ska de åka och handla så jag kan få i mig lite tomatsoppa =) Ska bli gott med någonting i magen. Har ioför sig ätit en halv ostsnitzel med bröd och druckigt 1 liter vatten. Måste dricka mycket mer egentligen eftersom jag inte ätit nått knappt. Men men, tomatsoppa ska bli gott iallafall! Lätt att svälja med min hals, så det behövs. Sitter just nu och pratar med N i telefon!
JUST DET!  Min mobil är trasig. Högtalaren är paj, när jag pratar i telefon med någon hör jag inte den jag pratar med om jag inte har headsettet i eller högtalaren på. Märkte det när mamma ringde igår under tävlingen, jag  var i depån och mamma var uppe i backen.. Hmm.. Arg jag blir! Ska och lämna in den i morgon i stan. Får se pappsen köra in mig! Så nu sitter jag med högtalaren på och pratar med N, tur att ingen annan är hemma, då hade jag letat upp mitt headsett. =)

Nu ska jag prata klart med N, sen blir det nog lägga sig i soffan och kolla på film och sen vänta på tomatsoppan ^^,
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

19/7. o9 - Söndag!

Heej Bloggläsare!
Dålig uppdatering de senaste dagarna ja vet, mycket folkrace skrivande, men vad? Det är juh det jag har varit på hela veckan =) Tyvärr kunde jag inte åka med idag, är sjuk! Chrille åkte med mina föräldrar, han ville verkligen följa med och även att jag skulle fälja med, men fy fan rent ut sagt vad dåligt jag har mått och fortfarande mår. Har inte mått så här dåligt på länge. Somnade vid 11 igår och sov till 7 imorse, sen somnade jag igen och sov till 10, somnade igen och sov till halv 2 kanske.. då tänkte jag att jag inte fick sova mer, men kunde lätt somna igen =/. Aja.. nog snackat om hur jag mår och hur mycket jag sovit. hehe..

IGÅR körde juh jag i Motala, óch som förra året kom jag 1 poäng ifrån att komma vidare till idag. Fan vad arg jag blev. Var absolut ingen bra tävling för mig igår. Men men, när jag kom hem var jag glad att jag inte kom vidare just för att jag är så sjuk som jag är nu, hade inte orkat åka och tävla idag så hade blivit knas =/.
Lena Stigh där emot kom vidare till dagen och hoppas det går bra för henne, har har inte hört så mycket om dagens tävling..
Pappa kom 6a i B. final! =) Grattis! Men bilen gick inte alls som den skulle, men kör max med treans växel, men pappa gick köra på fyrans för att bilen ens skulle orka gå framåt, det syntes, för bilen gick inte alls som den skulle. Men Grattis till B-final =D 
Conny Stigh kom till A-final och kom 5a, körde som faan nu i Motala, riktigt bra.. Grattis!
Men även NIKLAS JOHANSSON körde igår, ohhh fyy faan säger jag bara. Vilka idioter det finns!!!!!!  Folkrace är en bilsport där man ska komma först efter TRE varv runt en bana! Det vet väl för fan alla som kör. Men nee då. Händelsen var så att Niklas blev bortputtad in i vallen och kom väldigt sent bort från vallen. Han som ledde Heatet, M.S kom nästan ifatt Niklas och då kommer målflaggan ut och då måste Niklas åka in, men han hade bara åkt TVÅ varv, han har inte blivit varvad.. Oh då kom en som har hand om tävlingen och sa att han kunde lägga in en protest för den kommer gå igenom och då gör han det såklart, han blev inflaggad för tidigt och det gjorde att han inte fick några poäng alls och därför skulle missa final.. Som alla visste så gick protesten igenom och heatet skulle startas om, fem killar kommer fram till Peter (Niklas farbror) och frågar va faan han lagt in en protest för, men Peter sa som det var., att det var Niklas som hade gjort, inte Peter.. Men iallafall, efter ett tag när ja va påväg till Niklas bil så kommer de två andra killar och hånar oss Finspångare och sen efter det så går de förbi igen och då blev Peter förbannad och bad dom stanna och snacka, men nej då.. De gick iväg. Men helt plöstligt från ingenstans kom de två fram och stod bredvid mig och Niklas och skriker på Niklas att han är så jävla feg och lägger in en protest och grejer att de ska köra om det på banan istället och massa shit.. Faan vilket jävla liv det blev inder partytältet, trodde de skulle blir slagsmål helt serigöst.. Men de två killarna skrek det de ville ha sagt sen gick de utan att ens vilja prata eller diskutera. Heatet gick om, och det här är det bästa av allt. NIKLAS VANN!!!!!!!!!! Hur jävla klockrent som helst alltså. De ville att de skulle köra om det, och Niklas körde ifrån som bara faan!
Så gårdagen var underbar! Synd att Chrille inte var med, då hade det varit ännu bättre!

Nu har jag fått information om hur det gått för Finspångarna som skulle köra idag, :
Lena Stigh: Kom till kvalet från gårdagen, men tyvärr inte till Final. Men starkt jobbat! =)
Peter Johansson: Kom 1a i B- final =) STORT grattis =D

Sitter nu ensam hemma och har varit det sen kvart i 8 imorse typ, Men sovit typ hela dagen så inte gjort så mycket. Skönt att vara ensam hemma när man är sjuk och huvudvärk och så. Ska nog lägga mig och kolla på film tror jag. Om det nu blir av. Brukar juh kunna säga att jag ska kolla film så fastnar jag vid annat =) Men men.. Antingen film eller nått annat skoj. Ska nog kolla msn med. Har inte varit inne där på ett par dagar. =)
See you later!


Chrille i Bennys Bubbla, =)

Chrille lånade SLMK:s ena flagga och lekte hejarklack!
Måste bara säga Stort Grattis till Södralappmarkens MK som vann hejarklacks tävlingen och kammade hem 24 000 kr till klubben SLMK, varav 12 000 de ska skänka till barncanserfonden! Grymt bra!

Hollos saab 99a som jag körde! =)

Denna rullning var den hemskaste jag sett på länge, var under gårdagen! Kim som satt i fick föras med ambulans till sjukan direkt, men läste förut på Eriks hemsida där en kommentar från hans nära och käka: Efter 4 timmar på akuten så visade det sig att det som tur var bara va mjukdelar som ömmar o e stelt o kommer väl vara så några dagar.. Hon tackade även till alla som brydde sig. Hoppas du blir bra snart Kim!

Här nedan ser vi Kims bil i bakgrunden men även en annan skaplig rullning, dock vet jag inte vem som körde eller hur det gick med honom, men hoppas det gick bra. Finns inte att fixa med bilen iallafall!




 Här kommer lite bilder jag hittade på Rallysson Motorsportsfoto!
http://www.rallysson.net
Kolla gärna där, finns många bra bilder =)



Conny Stigh! Grymt kört =)

Här kommer en rullning i bilder! ->





Här kommer ett hopp i bilder! ->



Avslutar inlägget med en bild från Bästa och då menar jag BÄSTA racet under gårdagen.
Niklas Johanssons A-final =D
GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!!!!!!!!!


GÅ IN PÅ
http://www.rallysson.net FÖR SE FLER BILDER!!
Grymt bra hemsida för er som är intresserade av FOLKRACE ♥

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

18/7.09 - Lördag!

Mår sjukt dåligt för tillfället.. Värmer vetekudden nu sen blir det sängen direkt. Har 39 garders feber, troligen halsfluss och fyser som en idiot samtidigt som jag har ont som faan i nacken! Uppdaterar om gårdagen i morgon! P.S  fortfarande inte läst några bloggar!
God natt, sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

17/7.09 - Fredag!

HALLÅ =D
Hann inte uppdatera igår, nr vi kom hem var det käka och sen ringde N och snackade med honom typ tills ja somnade! Så idag får jag uppdatera både för gårdagen och dagen istället ^^.  Helt underbart väder i Motala, är skapligt solbränd för tillfället men det är skiit bra tills resan som väntar ^^. Plus att det är snyggt. hehe.. Men aja, igår hittade jag och Chrille världens bästa plats i backen för att kolla på de tävlande så tog med oss alla saker och satte och där under hela gårdagen typ, sen drog vi även upp mamma dit idag, och för att få bra platser drog jag och Chrille dit och la våra stolar där redan vid strax efter 9 när vi kom till banan =) shiit bra! Hade underbart utsikt när alla körde, men det blev inte att man sprang upp och ner allt för mkt, shiit det är sjukt brant och sen när man går i bruset i den branta backen så gäller det att ha balans och inte ramla. hehe. Men men, om man ska komma till resultatet för gårdagen och dagens Finspångare kanske =)
Gårdagen:
Peter Johansson:
Körde bra som vanligt, strulade lite för honom och han var tvungen att fixa lite med bilen mellan första och andra omgången, men fick en första plats och en andra plats om jag inte minns fel och kom vidare till finaldagen som är på söndag för hans del.

Robin Nilsson: Robin sa att han skulle vinna för min skull, men det är absolut inte lätt i alla lägen, iallafall inte i folkrace där allting kan hända, men det gick ändå bra för honom. Han kom vidare till tredje omgången men där tog det tyvärr stop för honom, han hade otur. Men ändå en bra tävling för Robin.

Niklas Johansson: Nicklas är en grymt bra junior som alltid kör bra. Han kom vidare till Finaldagen efter att ha kört två bra heat, så imorgon blir det både kval till final som förhoppsningsvis final för honom.

Patrik Johansson: Patrik hade lite otur under gårdagen, minns inte riktigt hur han kom till i de två förta heaten, men kom tyvärr inte vidare till tredje och det gjorde att det heller inte blev någon finaldag för honom.

Dagen:
Roland "Putte" Carlsson: Min Far! Det gick bra för honom, lite tur men samtidigt hade han otur under dagen! Första heatet kom han på en andra plats, och när andra omgången skulle dra igångvar det ett fembilsheat och efter startrakan blev det en himla serie krock så alla bilar krockade med varandra och tillslut kom En bil iväg och sedan pappa, men detta heat blev rödflaggat, vill säga att det fick köras om eftersom tre bilar stod mitt i banan och ivägen så de andra knappt kom fram så det fick köras om. När detta drog igång kom han på tredje plats och knet därför åt den sista platsen till att komma till finaldagen som för hans del är imorgon Lördag. Men först blir det kval och sen kanske det blir Final för farsgubben i år med. Bara hålla tummarna!
Anders Bengtsson: Tyvärr så kom han aldrig iväg till starten. När han skulle lasta av bilen från kärran gick toppen sönder om jag inte minns helt fel. Tycker grymt synd om honom eftersom han längtat såå länge efter att få köra! Och när jag skriver länge menar jag flera år! =(

Imorgon kommer det vara 10 Finspångare som ska köra, för en del av dom är det kval och final medans för vissa är det första dagen i veckan. Dels för mig och Mona Nilsson! Vi kommer båda köra bland de andra 62 damerna som kör Motala Folkrace Festival iår. Vi har en "egen" dag om man säger. Oldboys, Juniorer och Seniorer blir uppdelade under hela veckan medans damerna kör på Lördagen! Jag längtar sjukt mycket. Kommer bli grymt tidigt, ska upp redan vid halv 5 och ska åka vid halv 6. Så snark, vaddå sova i bilen. haha =D
Nae nu har jag inte tid att blogga mer för idag, finns så mkt jag vill skriva och massor med bilder, men har dock inte lagt in dom på datan än. Åker tidigt och kommer hem sent så hinner inte alls med mycket om kvällarna hemma. Men har iallafall hunnit duscha och så nu ikväll. Ska även gå och steka ägg nu så vi har till frukostmackorna imorgon =)
God natt och sov så gott. Hörs imorgon!



P.S Har inte hunnit läsa någons blogg sen i onsdags, får ta igen när det lugnat ner sig =)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

15/7.o9 - Onsdag!.

Shiit trött jag är nu ikväll känner jag ^^,
Först var vädret helt underbart i Motala och jag gick i bara linne och shorts, men sen blev det av med tröjan med, ärligt, så jävla varmt =) Sen så kommer det jäävla regn hur länge sen och hur mycket som helst med! SHit, blev DYGNsur helt serigöst.. Chrille drog ner och hämtade sitt paraply medans ja satt kvar i backen, det roliga var bara att det började spöregna strax efter han drog så ja va redan dygnsur innan han kom tillbaka. haha. Regnade hur länge som helst och mina VITA tygskor var inte VITA längre utan de va bruna och fulla med gägga.. Aja, så går det om man inte har några andra skor än tyg =/  Tror jag kan ta ett par gamla hemma, så får ta dom imorgon. hmm. hehe =P Så kom självklart SOLEN upp igen när allting slutade för dagen.. Regnet slutade nån timme innan eller nått lite mer kanske men ändå. haha.. Va blöt och as kall. hehe.. men men.. hoppas på bättre väder imorgon så man kan bli lite MER solbränd, för solbränd blev jag idag under tiden solen var framme =) WOHOO, mer ska det bli =D
Imorgon blir det att gå upp ganska skapligt, duscha, käka frukost, göra pastasallad och fixa innan det blir att dra iväg vid 10.30 tiden. =) En hel del Finspångare som ska köra imorgon med..
Idag var det:
Tomas, Sparven, Persson: Kom bra till både första och andra heatet så han kom vidare till trejde. Dock räckte det inte riktigt till till finaldagen på söndag!
Benny Svahn: Trots hans andra grads brännskadade hand och handled så körde han väldigt bra, han var nära att komma 2-3 i första heatet, men blev lite figth och pga. handen så hade han ingen ork att kämpa emot. Han kom inte vidare till tredje omgång, men en grymt bra insats trots sin skada.
Veijo Hietala: Minns inte riktigt hur hans plaseringar blev, men vidare till finaldagen på Lördag är han iallafall!
Conny Stigh: Vann första, vann andra och kom därför direkt till final dagen på Lördag!
Janne, statoil, Svensson: Körde grymt bra för att vara första gången, men dock inte vidare till finaldagen!
Joakim, bulan, Bengtsson: Kom bra till men kom något poäng eller två från tredje omgången och därför blev det ej någon finaldag för honom heller!

Imorgon kommer Robin Nilsson, Patrik Johansson. Niklas Johansson, Peter Johansson som ska köra! Så får se hur det går då =) Uppdaterar om det imorgon ^^.

Nu ska jag massera min mamma, sen ta en huvudvärkstablett (har det pga. att jag och Chrille satt mellan 3 olika hejaklackar med alla möjliga olika tutor, ramsor och allt vad de håller på med, haha) och sen lägga mig i sängen, smsa lite med N så kanske kan ringer upp, det vet man aldrig.. Annars kommer jag nog somna ganska fort.. =) TIRED =D
God natt och sov så gott!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

15/7.09 - Onsdag!

Nu bär det iväg =D WOHOOOO! LOVE!!
Me and Chrille, <33

. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/7.o9 - Tisdag!....

hallå =)
Kom hem för en liten stund sen, eller ett tag sen iallafall.. Men har suttit och snackat med mamma, pappa och bror min och hans tjej nu en stund.. Klockan rinner iväg som vanlig och jag måste sova.. Ska upp klockan halv 8 typ och hämta Chrille vid 8 och så ska vi till garaget med min far och fixa med bilarna, blev juh inget idag. Chrille skrev förut att han ville hänga med och hjälpa till så självklart ska han få göra det =D sen efter det så drar vi hem och käkar nått lätt och sen bär det iväg till Motala, så  hinner nog kanske inte uppdatera imorgon innan vi åker, så kanske inte hörs förens imorgon kväll =) Men nu ska jag lägga mig. N väntar så han kan ringa. hehe =P så blir nog inget läsa ikväll heller. haha..
GOd natt, sov så gott!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

14/7.09 - Tisdag!...

Blev inget garage ikväll.. Va nyss hos Hollo och käkade mat, hur gott som helst =D TAACK!! Sen spelade vi lite Wii och kollasde lite på tv och så ^^, Mysigt värre! När som helst ska vi in till stan en sväng och käka på MC donken, inte för att jag är så jätte hungrig men vi ska fixa så vi får 3 lila glas ^^, har nu svarta, blåa och rosa. Vi samlar så vi kan ha det till baren, till dom som vill ha alkoholfritt! (bäst att skriva de för min bror kommenterade de direkt nu när jag skrev det) Blir fint! När vi kommer hem blir det att duscha, lägga sig, läsa lite om de blir nått, blev inget igår för jag pratade i telefonen i 2 timmar och 25 minuter med N. Så blev ingen bok, men telefon istället. hehe.. Va trevligt =) Får se om det blir bok eller telefon ikväll. hehe.. Han skulle ringa ikväll med, men får väl se hur länge det blir! Ska försöka läsa lite med! =) Är fast i boken =D vill bara läsa och läsa när jag väl börjat.. hmm =P Aja. Nog med tjatrandet! Nu ska vi dra ^^.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


14/7.o9 - Tisdag!..

Taack Tobias för Romerska Bågarna.. Mumms snacka om att det var gott =P blev att äta några stycken direkt, hehe.. Det var så att Tobias skulle till cloetta med några kompisar och då skrev ja till honom att han skulle köpa romerska bågar så jag kunde komma o sno några stycken av honom, så köpte han det.. Sen tänkte ja inte mer på det, blev aldrig att ja kom iväg till honom så skrev han idag på msn att han fortfarande hade mina romerska bågar kvar så han kom förut för en liten stund sen och lämnade dom ^^. men nu ska jag inte äta mer, hehe.. Blev för mäktigt ^^  Men så kan det vara ibland.
Ska snart klä på mig och dra till Hollo, och sen ikväll blir det att dra till Garaget och fixa bilarna, måla och damsuga ur dom och se om de behövs nått mer =)
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

14/7.o9 - Tisdag!.

CHRILLE, I MORGON ÄR DET DAX!  =D
Imorgon börjar Motala festivalen och jag längtar sjukt mycket faan! Hur underbart som helst. Hoppas på fint väder och bra folkrace! WOHOO! Åker mellan 10.30-11.00 då vi hämtade upp Chrille och sen bär det iväg =D Kommer inte blir så himla mycket uppdatering i veckan, eller kommer iallafall bli nått inlägg per dag, men kanske inte så himla mycket mer. KOmmer vara borta mellan cirka 11 till 22 varje dag under onsdag - fredag, sen på lördag och söndag kommer vi åka vid 05.30 och har ingen aning om när vi kommer hem =) Men lite uppdatering blir det nog, =) Hoppas på en underbar vecka, =D <3
Måste hinna ner och måla bilen och damsuga ur dom med. hmm.. hehe..
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

14/7.o9 - Tisdag!

God morgon!
Idag blev jag väckt av Dennis som kom in och hoppade på mig.. hmm.. =P Dagen som följer blir att käka frukost, sen kolla om Christine vill klippa mig (hon är utbildad frisör och jag vill klippa topparna) och sen ska jag till min Kusin Hollo och käka mat =)  Chili Con Carne. Fy faan vad gott alltiså. Har inte ätit det sen jag åt det hos Lotta, Fridas mamma och det var ett tag sen! hehe.. Så det ska bli gott.. Sen efter det vet jag inte vad som kommer hända. Morbror och dom ska hem idag senare sen, Så är nog inte hemma när dom åker eftersom jag ska till Hollo. Men får säga hej då innan jag går! Men nu ska jag hoppa in i duschen så hon kan klippa mig när hon har klippt mamma!
See you later!


. Puss då! - Survive,
Mathilda

13/7.o9 - Måndag!..

Nu blir det att lägga sig för kvällen. Dennis ville visa nått på youtube, sen ska ja lägga mig och läsa lite i boken =) känns som evighetersen.. Men det var de juh inte. Hehe. Hörs mer imorgon! =)
God natt, sov så gott!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

13/7.o9 - Måndag!.

Hallå igen!
Nu blir det uppdatering om något =D haha.. Börjar med lördagen, stan med Alexandra =D Hon hämtade mig efter jobbet och vi drog in direkt! Vi stannade för att tanka med och köpte varsin Ramlösa =) . Parkerade och sen var det dags att handla =P jag köpte lite kläder, ett par skor, ett par örhängen osv. =P Här är lite av dte jag köpte =)




 
Igår var vi ute och tränade med bilarna inför motala. Tog lite bilder då med =) här kommer några av dom ^^,

Benny mekar med sin bagge.

Pappa kör.

Bennys bagge.

En del av folket.

Hollos 99a, den jag ska köra med i Motala.

Inne i Bennys Bagge.

Hade en skapligt bra dag, iallafall på banan tills huvudvärken blev värre än på jobbet!



Idag som jag skrev förut var jag och Alexandra i badhuset och hade de lite skojs. Bubblade och snackade och så. Var rolitgt och skönt som faan! Simmade lite utomhus med i virveln, bara ligga och låta vattnet forsa en runt o runt. hehe.. Hinner inte upp dit mer i veckan vad jag vet iallafall, imorgon ska jag till Kusin Hollo och käka mat! =) och sen får jag väl se. Sen resten av veckan kommer jag tillbringa i Motala! =)  Skriver mer senare sen.
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

13/7-o9 - Måndag!

Hallå =)
Måndag och ännu en ny vecka! Sorry för dålig uppdatering.. Skulle uppdatera förut med bilder och allt men så ringde Frida och frågade om ja ville hänga med till centrum en sväng så gjorde det, och nu är klockan dags för badhuset med Alexandra, <3 så hinner inte göra det nu heller. haha.. lite stress. Men jag LOVAR att bilderna kommer under dagen/kvällen! =) Som sagt så ska jag och Alexandra cykla upp till badhuset nu, väntar på henne för tillfället och sen ska vi bada och fika och bara ha de underbart! Ska bli skojs ^^, <3
Just det. Jag, Frida, Micke och några till skulle juh på kryssning nästa vecka, men det finns bara två mans hytter kvar och de va tydligen mkt mkt dyrare så får se hur det blir. Frida, Micke och några skulle även nu på torsdag men det var likadant då så. Dåligt med fyra manna hytter eller vad det nu heter! Aja.. Hoppas de blir en kryssning snart iallafall. Vill komma iväg lite! Som tur är går veckorna fort och snart är det GREKLAND eller MALLORKA! <3 Fyra veckor kvar och et bär troligtvis iväg =) ..
Men nu kom Alexandra och vi ska cykla iväg =)
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

12/7.o9 - Söndag!

Hej hej!
Helt serigöst, det är sjukt dålig uppdatering av mig. Men blir inget mer än det här lilla idag heller. Har sån jävla huvudvärk och har haft det sen jag gick upp imorse och skulle iväg och jobba! När jag slutade åkte vi hem 2 min och hämtade hjälp och krage och sen drog vi till garaget och hämtade 99an och körde ut den på banan för att träna. Gick ganska bra för att vara första gången och snorhalvt pga. allt jävla regn.. Regnade som faan så jag körde ut i en sandfolla/sandvall och sen in i ett räcke lite lätt. Asså det var det värsta jag varit med om. =P Plus att jag verkligen inte tycker om Finspångs folkrace bana, åker inte ens hemmatävlingarna som är på den, bara RS på tippen liksom. Men körde den idag för att prova bilen så jag vet hur den är till på lördag. Pappa körde även hans bil och sen skulle Conny (morbror) köra med, och han körde såklart sönder. haha. Drivaxeln tror ja de va som gick sönder, så imorgon blir det att åka ner till garaget och laga den för papps och Conny.. Jag ska sova imorgon!
När jag kom hem därifrån kände jag att ja inte ens kunde följa med att lasta av bilarna, sån huvudvärk. Så pappa lämnade av mig hemma och jag gick och la mig i sängen. Somnade efter en liten stund och precis då var det mat, pappa och Conny hade kommit hem och vi alla käkade, sen gick jag och la mig igen och sov till efter 18.. Då väckte mamma mig och sa att ja inte fick sova mer så gick upp och satte mig i soffan. men huvudet klarade inte av det så gick och la mig igen. Såg att jag under tiden jag somnade hade fått 5 sms, men orkade inte svara så la ifrån mobilen och la mig för att vila, har legat i sängen sen klockan 14.30 eller nått.. sovit 4 timmar och tagit huvudvärkstabletter men inte har huvudvärken gått över. Ska hoppa in i en dusch och sätta mig där ett bra tag när den blir ledig (dennis duschar nu) och sen ska jag lägga mig igen för natten. Har inte mått så här på länge alltså! Uppdaterar dagen och gårdagen i stan med bilder imorgon istället. SOrry, men orkar inte hålla på med det nu!
See you later eller godnatt!


. Puss då! - Survive,
Mathilda

11/7.o9 - Lördag!.

Har inte orkat ta kort än, har legat i soffan o kollat på film med Dennis och nu är jag svin trött.. somnar när som, så ska lägga mig när som helst.. skulle bara slänga in ett litet snabbt blogginlägg.. Jobbar imorgon bitti mellan 8-11, och sen tror jag at jag ner till banan coh träna med 99an direkt. Annars blir det strax efter =).. Men som sagt, sånt som märks. uppdaterar även bilderna på de ja köpt imorgon, har inte tagit korten än heller så. hehe ^^.  Men Vi hörs mer imorgon alla läsare =)
Sov så gott, natti natt!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

11/7.09 - Lördag!

Jobbade mellan 8-11, blev as blöt av regnet.. hmm. När jag slutade kom Alexandra och hämtade mig och det bar iväg till stan =D Himla trevligt =D Handlade lite, tar kort på det senare och lägger in, de blev iallafall 3 linnen, 5 par troser, skor, och lite smått o gott.. Men ni får se sen! Käkade även sallad på PAUS idag med. Himlans gott alltså =D Sen efter vi var klara i stan åkte vi till MC donken, Linus (Alexandras pojkvän) ringde henne och sa att han va hungrig och undrade om hon skulle vilja ta med en big mac hem åt honom så tog mc driven. Och vem var där om inte ANNIE =D helt underbart att se henne igen. As länge sen.. =( blir inte att vi ses alls länge sen hon fyttade till stan tyvärrr.. Men det var roligt att träffa henne. Sen drog vi hem! Har haft himla trevligt med Alexandra idag. Saknat henne, har juh setts då och då, men ändå! MISS AND LOVE, <3
När jag kom hem visade ja mamma allt jag köpt och sen ville Dennis bygga lite lego så la mig på golvet i vardagsrummet och byggde ett hus ^^, blev så fint så fint. hehe =P Sen drog vi och köpta lite mys till kvällen och nu sitter vi här.. Mamma, pappa, conny och christine ska spela lite kort så funderar på att sätta på en film faktiskt =) Men som sagt, jag tar bilder senare eller imorgon på kläderna och de ja köpte sen skriver ja en rad eller två senare =)
See you later!


(foto: Frida Andersson)

. Puss då! - Survive,
Mathilda

10/7.o9 - Fredag!..

Blir inte mycket läsa i boken ikväll iallafall. Frida ringde och frågade om jag ville komma dit en sväng nu ikväll och de kan jag juh göra =) Kommer lite folk så kan vara kul att vara social en stund innan sängen! Har huvudvärk, så hoppas den försvinner snart.. hmm.. Aja.. ska väl byta om strax och så innan man ska iväg. Frida och Micke skulle hem ifrån hennes mamma snart och sen skulle de käka och så.. Så har lite tid på mig iallafall..  =)
Men skriver kanske senare eller så skriver jag imorgon efter stan med Alexandra! För drar som sagt direkt efter jobbet. Hoppas jag inte hittar för mycket i stan bara. haha. men men. Nu ska jag dricka min passoa som mamma gjort och sen klä om lite och så =)
See you later eller god natt!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

10/7.o9 - Fredag!..

Sen jag skrev sist har det hänt en hel del under dagen. Jag, Conny (morbror), Cristine (morbrors tjej) och Dennis(hennes son) åkte in till stan för att Dennis skulle få nått att bygga på, nån byggsats av nått slag. Så drog in och kollade runt lite sen drog vi till domino och käkade på PAUS! Älskar den salladen. Ska käka där imorgon med med Alexandra, <3 Återkommer till det senare i inlägget. Sen när vi käkade där så drog vi hemmåt och skulle hämta mamma från jobbet och så. HELT serigöst, har aldrig i hela mitt liv skrattat och haft så roligt med min morbror som jag haft idag! Så sjukt underbart. Har skrattat så mycket att jag har huvudvärk nu flera timmar senare. Så himla glad att min morbror blivit "människa" igen. IStället för att vara i det där skalet jag alltid sett honom i annars.. Visste att det fanns en underbar morbror i honom =) Klart han busar och jävlas så som han alltid gjort innan, men nu är det så himla mycket mer glädje och skratt och lycka i honom. Underbart att ha honom här faktiskt!
Nu sitter vi och väntar på min far som jobbar, så ska vi käka lite. sen blir det en lugn kväll för mig del. Ska nog lägga mig och läsa en sväng sen med. Inte för sent för då somnar jag sent som vanligt och det vill jag inte i natt, för i morgon ska jag upp och jobba klockan 8.00 och sen slutar jag cirka 11 sen kommer Alexandra och hämtar mig vid stora sapaporten och så bär dte iväg till stan med =) ska shoppa lite, eller jag ska inte handla så mycket, måste få veta min lön eftersom vi ska på kryssning med oh sen ska ja spara till Grekland och sen till Cypern =) så nu blir det att leva snålt som faaaaan! Men så kan det vara. Kommer även käka sallad på PAUS i morgon med Alexandra och så får vi se vad som händer mer. Stan stänger tydligen redan vid 16, så sånt som märks! =)
Men nu kom pappa hem och vi ska käka middag! Sen blir det sängen och min bok =)
See you later!


. Puss då! - Survive,
Mathilda

10/7.o9 - Fredag!

God Morgon! =)
La mig och läste min bok igår, kunde inte sluta, som vanligt. Så la ifrån mig boken 02.17 och somnade väl typ direkt som tur var. Vaknade först vid halv 8 av att mamma kom in och frågade om ja tagit hennes maskare, men det hade jag juh inte gjort. Har min egen. Men hennes var totalt borta, hon hade den igår. Skumt! Men sen somnade jag om efter ett tags letande med henne och sen vaknade jag igen strax innan 10 då Conny (morbror) och Pappa hade sagt åt Dennis att väcka mig, Dennis är min morbrors tjejs barn. Conny har även döpt om honom till LillPutte, hehe. Min Pappa är juh Putte, (har blivit kallad det sen långt innan jag föddes) så lite små kul. Men orkade inte gå upp direkt så han kom in igen tillsammans med min morbror, och då får man inte sova, haha,, dom hoppade i sängen eller typ iallafall,m petade mig i sidan och massa för att jag skulle gå upp.. Men när de gick orkade ja inte då heller, så kom Dennis in igen och bara: Hur länge ska du sova. Jag bara jag sover inte jag vilar.. Han bara det är samma sak! Haha. Nae det är det inte. Vila kan man göra när man är vaken. haha =D aja.. söt är han. Inte blyg för 5 öre och morbror hittade på massa bus åt honom. hmm.. =D haha..
Nu ska jag och pappa ner till centrum. Jag ska köpa en ny maskara åt mamma, (hon jobbar) och sen ska ja köpa nytt nagellack åt mig, SVART såklart, mitt är snart slut. Hmm.. älskart! så måste köpa nytt ^^. Men kommer uppdatera mer senare sen. Bara hålla koll =)
See you later!


(ska inte köpa det nagellacket som är på bilden)

. Puss då! - Survive,
Mathilda

9/7.o9 - Torsdag!..

Nu är jobbet klart den idag och för tvätteriet vad jag vet om. Hoppas de ringer mer =) det ser juh lovade ut iallafall! =) Jag ska iallafall jobba lördag och söndag. Snart Motala =D Dagarna närmar sig mer och mer. Längtar så sjukt mycket! =D Inte så mycket att skriva ikväll känner jag.. Morbror är här med hans nya och hennes barn! Trevligt! Hann ju inte hälsa på dom så mycket idag eftersom ja kom hem så sent och dom var träffa efter resan och ligger nu .
Aja.. jag ska fortsätta vara social på msn !
See you later eller God natt!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

9/7.o9 - Torsdag!.

Stressdag känner jag! Vaknade och käka frukost och sen städade jag. Åkte till Viberga, Soptippen och statoil och sen garaget och lämnade färg och nått mer som pappa hade med sig. Sen stod vi och snackade en liten stund sen drog vi hem, pappa började med maten och jag fixade med tvätten och sorterade o shit. Sen nu är klockan strax dags att åka till jobbet redan, hann tyvärr inte göra allt jag skulle göra idag innan jobbet, som tillexempel lägga in alla handdukar och allt. Aja. FÅr försöka fixa de när jag kommer hem. Hoppas mamma är vaken då så man kan prata lite med henne med. Pratade med henne lite igår när vi kom hem, hon vaknade av oss (SORRY) det var första gången jag träffa henne sen i söndags. hehe.. Ändå är vi under samma tak. haha. Inte lätt att ses när hon jobbar när vi är lediga och vi jobbar när hon slutar! Men i kväll nån gång kommer morbror så hon är nog vaken en stund då hoppas jag =)
Idag på jobbet kommer det vara massor att göra. Måndagar och Torsdagar är det som mest göra! Men men .. bara ta de som det är, så går tiden sjukt fort =) hehe.. Nu måste jag pysa!
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

9/7.o9 - Torsdag!

Hallå!
Torsdag idag då. Skulle upp och ha tvättstugan imorse med pappa. Men vaknade vid 8, sen somnade ja om så han gick själv, sen väckte han mig igen nästa gång men jag somnade om. Var sjukt trött i morse faktiskt. Så nu håller jag på att städa här hemma istället. Morbror kommer juh idag med hans nya och hennes son på 8 år tror jag.. Tänkte slänga in ett inlägg medans pappa drog till tvättstugan, inte för att det spelar nån roll att han gick, men då lånade ja han och mammas dator så slipper jag sätta på mig menar ja ^^. smart va ? haha. Eller nått i den stilen =P.  Men nu ska ja fortsätta, sen ska jag nog göra mat och diska med,. eller om pappa gör de.. Får väl se =)
Känner att jag ligger sjukt bakom att läsa mina dagliga bloggar. =/ Kommer få sitta hur länge sen som helst för att läsa igenom alla jag missat. hmm, kommer ta et par dagar! haha..
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

8/7.o9 - Onsdag!.

Gick bra som fan på jobbet idag med, hehe. Troligtvis sista dagen imorrn på tvätt. Sen har jag juh helgen på städ och sen helg vecka 30 på städ med. Annars har jag inget mer än så länge. Hoppas att de ringer och vill ha mer hjälp =).
På måndag ska jag träffa Alexandra när hon slutar jobbet och ta en fixa på P2. Underbart, <3 Hon messade mig på jobbet idag och frågade, sen ska vi o bada nån dag snart med. Är de varmt ute så blir det mitt första ute dopp, men är det piss väder drar vi nog till badhuset en sväng ^^, myspys! Glad att vi pratar mer igen gumman, och att vi börjar umgås mer och mer hoppas jag fortsätter. Saknar vår tid, det är en sak som är säker. <3 Hoppas ja kan följa med till Cypern, =D skulle vara så jäävla kul asså =D
Klockan är redan 23.40 och ska sova när som helst. Upp tidigt imorgon och ha tvättstugan, sen ner till garaget och lämna saker idag med och sen handla lite fika till jobbet tänkte jag ifall det blir sista dagen imorgon, kankse kanske kankse får jobba fredag med, men inte alls säkert så likabra att bjuda medans man vet att man är kvar liksom, lite försent annars ;P Nae fan, sova så man orkar med morgondagen med kanske, somnade 2 inatt så var kämpigt att gå upp imorse. hehe.. Skriver mer imorgon! =)
God natt, sov så gott!


(bildbrist på mammas dator. Får lägga in nya bilder där eftersom jag skriver blogg här med, haha)

. Puss då! - Survive,
Mathilda

8/7.o9 - Onsdag!

Hallå !
Idag blev det lite sovmorgon, satte klockan på halv 9 för att jag visste att vi skulle fixa massa på morgonen, men snozade till halv 10. haha. Pappa kom in men bara 2 gånger, ena gången var för att säga att det skulle komma en som han skulle snacka med så jag visste de så jag inte kom ut i bara troser eller nått. haha och andra gången var när han ville att ja skulle gå upp för vi skulle käka frukost o handla och sen en sväng till garaget =P Så gick upp efter 3 minuter, hehe då klockan skulle ringa igen ^^, .
Idag nu innan jobbet, som är 1½ timme kvar så ska jag hänga tvätt. har tvättar lite här nu på morgonen och sen ska pappsen laga lite mat. Mamma gjorde köttfärsbiffar igår så ska göra potatismos och käka det idag. Mums, gott ^^. Sen bär det iväg till jobbet. Veckan har gått fort. =) Ikväll när ja kommer hem ska jag byta sängkläder i sängen och fixa inför tvättstugan imorgon bitti!

Saaben jag snackade om på blocket blev tyvärr såld av den som var innan mig. Det var synd. Messade Richard förut och kollade ifall den hade blivit såld. Men lite roligt faktiskt, fick reda på att hans kompis med kör, fast för Hallsberg MK och att de ska ner till Motala på festivalen ^^. Roligt sammanträffade.

Nae nu är tvättmaskinen klar! Hörs senare sen! Blir nog inte förens jag kommer hem ikväll!
See you later!


. Puss då! - Survive,
Mathilda

7/7.09 - Tisdag!.

Idag var det skapligt lugnt på jobbet, mycket lugnare än igår. Men tiden gick skapligt fort idag med faktiskt! =) Lagade faktiskt gylfen på ett för arbetsbyxor idag. Det var lite pilligt att sätta dit den nya och hålla på, men resultatet blev sjukt bra faktiskt. Det tyckte även hon jag jobbade med. Så det är juh alltid positivt! =) Imorgon är det lite mer att göra än idag, men på torsdag är det massor, som i måndags =) .
Alexandra messade mig idag på jobbet, så ringde henne när jag slutade, båda jobbade eftermiddag så skulle ringa när vi slutade. Så snackade vi lite så fråga hon mig en fråga som jag kunde säga nej till, Åka med henne, Linus, Rickard och kanske några till till CYPERN i höst =O Hur kul skulle inte det vara då, =D Men svarade att jag inte kunde svara på det än, Måste kolla hur mycket jag får nu när jag jobbar och sen måste jag kolla så det passar med skolan! Kan juh inte åka om det är massa grupparbeten eller praktik eller så. Men är det lugnt när de ska åka och jag har pengar så ska jag LÄTT med =D De skulle troligvit åka iväg i 2 veckor så hoppas verkligen jag kan åka med =D Blev hur glad som helst när hon ringde och ville att jag skulle med =) =D Och snart är det GREKLAND eller MALLORKA med! Shit vad jag längtar. =D
Men nu ska jag lägga mig strax, upp tidigt imorrn med. Blev väckt vid halv 9 imorse för vi skulle o handla och köra mamma till vigge och hämta en sak och så . Hörs imorgon ! (K)
Sov så gott, natt natt!

. Puss då! - Survive,
Mathilda


FOLKRACE, ♥

Faan vad jag längtar till Motalafestivalen! Där nere ser ni Hollos 99a som jag får låna av honom pågrundav att båbe min motor och växellåda har rasat och inte hinner fixa det till det är dags, plus att vi inte har nån motor till den heller! Har gjort ett litet collage på den fina bilen, den är dock INTE bättringsmålad eller så, men kommer vara som den är nu fast jag inte är finsk ;P hehe. Men får se när jag hinner fixa med bilen. Hollo vill bli av med den också pga att han har redan 2 till bilar och han har inte plats för dom, så han hoppas jag bli av med den, men det är sånt som märks. hehe =P Om jag gillar att köra den och allt sånt skulle jag lätt kunna köpa den av honom, men har nog inte dom pengarna heller, plus att pappa ska bygga en ny bil åt mig så, och jag kan juh heller inte ha för mycket bilar, har juh redan 3 garaget =P Men vi får väl se, kanske blir fast i bilen, som jag blev i min 900 pärla, =) <3
Som sagt, folkrace är mitt liv. Utan det vet jag inte vad jag skulle göra ärligt talat. Okej, att gå upp klockan 5 för att åka iväg kan vara jobbigt vissa gånger, men när man väl är där, sovit hela vägen dit, kommer fram, lastar av bilen, hör hur fint pärlan låter, kör den till platsen man ska stå på, packar ur bilen från alla reservdelar, däck osv. och sen åker och besikar, går banan, har förarsammanträde, byter om och sen sitter i väntan på första start. Det är värt allting! Underbart tacksam att jag kör idag. Tack vare Sanna som fick mig ens intresserad genom att dra med mig dit, sen pappa som köpte min första bil som avslitningspresent när jag skulle sluta 8an, och sen all hjälp jag fått av pappa, mamma, syskon, kusiner, folkracekompisar, andra folkrace åkare och alla andra som hjälpt till på minsta lilla sett. Folkrace är en underbar sport där ALLA är vänner med ALLA i depån, men på banan är det först som gäller. Spelar ingen roll hur dåligt det går. Kommer ihåg när jag körde juniorlägret (en helg i motala) andra året, när ja knappt kände någon där, mamma och pappa var på väg hem för vi hade stödbarnen vi hade då och de va trötta och de skulle åka hem skapligt. Men jag sov juh över hela helgen. Min bil gick sönder mitt på banan och jag fick panik. Hur skulle jag kunna fixa min bil själv tills dagen därpå så jag kunde köra själva tävlingen. Men helt plötsligt när jag kom in med bilen i depån var det redan ett 10 tal med killar och pappor som hjälpte mig utan att jag ens visste vilka det var. Helt underbart. Jag är tacksam för alla som hjälpt till med minsta lilla när det gäller mitt största intresse, FOLKRACE, <3

Och TAACK kusin att jag får låna bil 99a. Annars skulle jag inte kunna köra Motala iår. Du är GULD VÄRD!

Har startnummer 831 på Lördag den 18/7- 09!











. P
uss då! - Survive,
Mathilda

7/7.09 - Tisdag!

Godmorgon!
Eller god morgon och god morgon, för många kanske det är det, men själv blev jag väckt vid halv 9 tiden och vi skulle dra och handla och dra ner till garaget och snacka med Sparv och Jögga som var där och sen skulle ta ta kort på 99an. =) Det blev inte att fixa med bilarna idag, får ta det imorgon eller nått kanske. Är seg idag, kom i säng vid 00.00 tiden typ, var seg som tusan. 
Idag börjar som som igår , 13.39 och slutar 22.00. Men igår va ja tvungen att fixa kortet så jag kommer in i helgen när jag ska jobba, så idag åker vi inte riktigt lika tidigt.. Plus att vi inte ska til garaget innan heller vad jag vet om. haha. Men så kan det vara. Får se hur mycket det är att göra idag som sagt, =) men det ska nog gå så bra så. tiden kanske går lite sak tare eftersom man inte gör saker hela tiden. men hon jag jobbar med är hur bra som helst så det är roligt som fan att jobba =D så tror tiden rinner på väldigt bra ändå ^^, Nae nu ska ja fixa lire grejer.. Skriver mer sen! =)
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

6/7.09 - Måndag!..

Shit, nu har det gått två timmar sen jag slutade jobbet och jag är sjukt trött nu. När jag slutade var jag inte alls trött, men efter att man sätte sig och tog de lugnt blev ja as trött =) haha.. Har varit fullt upp, och då menar ja fullt upp på jobbet idag. Har suttit ner medans vi drack kaffe vid halv 4 tiden, sen middagen vid 18.30 kanske, sen kaffe igen vid 8. hehe. Sen har jag stått och jobbat för fullt. Känns i fötterna kan jag juh säga ^^, men det är det värt.. Imorgon är det samma sak igen, fast det är inte lika mycket att göra då, så kommer bli att bland annat sitta och laga massa kläder och så imorgon.. Blir att gå upp skapligt imorgon med, blir väl att sätta klockan på halv 10 som jag gjorde idag.. Men får väl se om min pappa kommer och väcker mig innan, ingen som vet, men det är för att om det är skapligt väder ska vi ner till garaget och damsuga up bilarna och kanske bättringsmåla dom till nästa vecka. hehe =P ska ta kort på 99an jag ska åka i och lägga ut, Chrille ville se den så ska fixa de åt honom, sen vill ja även ha bild på den själv =D
Nae fan, Sova! Hehe.. Sov så gott alla där ute =)

Nattinatt!


. Puss då! - Survive,
Mathilda

6/7.09 - Måndag!.

Blir ett snabbt inlägg.. Pappa vill åka redan. Men vi ska till garaget innan och snacka lite med Martin, och kolla om Sparv och dom är nere. Men jag skiver mer när jag kommer hem ikväll. Kommer nog vara skapligt trött tror jag. haha =) Har ringt på en saab idag med från blocket. En 900 med en 16 ventilare. Han skulle sälja den till en idag eller imorrn, men om han inte fick den såld skulle han höra av sig till mig =) Hoppas inte den andra ska ha den.. För då jag har en motor till min Pärla, sen ett skal till att bygga bil av kanske, eller ta delar ifrån iallafall =) Nae nu tjatar pappa, ja måste byta om med och packa. haha.. Skynda Skynda !! =) Men ha en underbar dag alla, och så hörs vi sen igen!
See you later!


(Foto Frida Andersson)

. Puss då! - Survive,
Mathilda

6/7.09 - Måndag!

Måndag och ny vecka! Redan vecka 28. Shit.. Bara en vecka kvar till Motala Festivalen =D Skulle dock även till vimmerby en sväng denna vecka ifall jag inte skulle jobba och det. Det är från onsdag till söndag det med, skulle ha åkt ner någon da eller under helgen iallafall, men ska juh jobba i helgen och i veckan så det sprack! Förra året där nere var inte så lyckat så skulle försöka få en bättre bild av det, men skulle ändå inte ner typ nån man känner som INTE ska köra alltså. Förra året va vi 4 stycken som åkte under helgen! Men men. Nog snackat om det! hehe.. Jobbar etermiddag denna vecka då. Skönt =) Jobbar mellan 13.39 - 22.00 så blir lite pengar plus ob och allt! Känns ganska skönt faktiskt. Då har jag råd att betala pappa för all folkrace och även mer pengar till Grekland eller Mallorka och så =) Ska bli NICE! Åker om cirka 5 veckor, känns som evigheter, men som sagt, tiden går så jävla fort så det är nog snart dags liksom =P Men nu ska ja vika tvätt och fixa. Hinner nog kanske slänga in ett till inlägg innan jobbet, annars skriver ja när jag kommer hem =) .
See you later!

(bildbrist på mammas dator, haha)

. Puss då! - Survive,
Mathilda

5/7.09 - Söndag!.

Heej igeen! Idag efter jobbet så käkade ja frukost med mamma och Jessi. Käkade rostade mackor med ost och skinka =) mumsigt. hehe.. Sen hoppade Jessi in i duschen och sen var de min tur. hehe. När jag kom ut fick jag sån jävla huvudvärk, har haft det sen dess och det är inte bättre än =/. Skulle egentligen till Hollo efter ja duschat o så. Skulle kolla tv och käka mat.. Men får ta det en annan dag kussen, <3 Och när man ändå är inne på kussen, skulle juh träna med Saab 99an på Tisdag kväll, men ska juh jobba eftermiddag hela veckan, iallafall till Torsdag så jag kan juh inte träna. Men kommer troligtvis träna på lördag kväll istället =D dom skulle kolla upp om det gick. Helt UNDERBART! Folkrace är det bästa jag vet! Men iallafall, återgå till dagen då, =p Efter duschen så messade ja Hollo och frågade om vi kunde ta de senare eller nån annan dag. Men det blir någon annan dag eftersom vi ska skjutsa hem Jessi snart! Har tillbringat dagen i min säng och läst. Sen va ja mamma o Jessi på netto en sväng med, köpte lite grejer till salladen Jessi gjorde till mat idag. MUMS. Tack kusin, <3 Inte sista gången jag äter det kan jag lova =D Köpte en bok med, som jag ska läsa när jag är klar med den jag håller på med nu, har tyvärr inte blivit mycket läsa nu för tiden, orkar inte läsa på kvällarna när ja ska upp kl 5. så. Men nu i veckan är det juh eftermiddag, så det kommer förhoppningsvis bli mer läsa i veckan ^^,
Nae nu ska jag mamma, Jessi och Anders (Jessis bror, min kusin) spela lite kort innan papps kommer hem och det är drags att dra iväg! Uppdaterar senare sen igen troligtvis =P
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

5/7.09 - Söndag!

Söndags morgon, klockan är halv 8. Va trött imorse så snozade lite =) men ska inte stämpla in eller ut idag tack vare att jag inte kommer dit så jag kommer skriva upp tiderna istället och eftersom jag inte byter om på jobbet åker ja till jobbet med arbetskläder så då behlver ja inte åka så tidigt. Ska käka lite  aprikoskräm nu med mjölk och sen bär det iväg! Bara packa ner nycklar mobil, hörlurar och vattenflaska i arbetsbyxorna så är det bara att cykla iväg ^^,
Slutar 10.57 och då blir det att cykla hem, DUSCHA och äta nått litet. När pappa slutar vid 18 tiden ska Han, Jag, Mamma och Jessi åka till Jessi i vingåker =D vi ska köra hem henne så ska vi förhoppningsvis stanna en liten stund iallafall ^^,  Men mellan duschen/nått att äta och tills vi åker är oklart vad jag ska hitta på! Sånt som märks vill säga =) Uppdaterar senare sen, nu måste jag äta min kräm och sen dra iväg så jag hinner till jobbet i tid! =)
See you later!


. Puss då! - Survive,
Mathilda

4/7.09 - Lördag!..

Jahopp klockan är lite över kvart i 9 och jag sitter och väntar på mamma, pappa och Jessi! Funderar på att hoppa in i en dusch strax med, kanske hinner de innan dom kommer, eller så tar jag det efter jobbet imorrn,. Kommer juh bli varm att att vara där liksom! Får ser hur det blir. hehe. Hatar våran TV, den tjuter som faan så man får ont i öronen. Kan inte ens ha den på. Måste köpa en ny snart. Hmm.. ikväll vet jag inte vad som händer. Ska kolla om dom har lust att hitta på nått skoj, typ kort eller nått. Men de är väl säkert för trötta för det, men hoppas kan man juh alltid göra. Blir att sova skapligt i kväll iallafall. Igår somnade jag mellan 00.10 - 00.30 tiden så bör nog sova lite fler timmar i natt =) Ska juh jobba nästa vecka med. Då blirre eftermiddag på tvätteriet så jobbar mellan 13.39 - 22.00 varje dag. Pappa jobbar också eftermiddag så sällskapar med honom till och från jobbet =) Stackars mamma som jobbar på dagarna då vi är ledig och är ledig när vi jobbar =P. Känner att jag är lite trött faktiskt! Men lite för tidigt att gå och lägga sig, måste juh även se vad mammsen har köpt för gott ^^ =) . Men ska iallafall sätta mig och kolla mejl och så nu.
See you later, eller god natt och sov så gott! =)

En sak är säker, det finns ett stop i mig med!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

4/7.09 - Lördag!.

Fy fan! Vad det oskar ute! Bäst att stänga av datan och dra ur alla kontakter! Får uppdatera mer senare eller så! Ikväll ska jag iallafall laga mat till pappa kommer hem! Ska bli riktigt gott! =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


4/7.09 - Lördag!

IGÅR var det överaskningfest för Alexandra, <3 Det var det jag inte kunde skriva rakt ut igår, eftersom hon kan läsa bloggen liksom Helt underbart att se hennes min när hon kom i bilen och vi var cirka 15 st som stod och väntade på henne =D Shit var lyckat det var =D hehe. Love you gumman, <3 När hon hade kommit så öppnade på presenter och sen kom Aili (Alex mamma) ut med massa mat, kyckling, kött, hemmsgjord potatissallad, sallad, bröd, ost och massa gott. Aili är grym på att laga mat =) Åt lite och sen va de juh fest av allt. Satt och snackade under partytälten (eftersom de börajde regna) sen drack, lyssnade på musik och kastade jordnötter på varandra. haha.. Lenni som började. haha.. Tog inte så mycket kort igår faktiskt. Skulle få lite av Amanda sen med men tog lite. Se nedan! Vid halv 12 så skulle alla dra ut, och då drog jag hem. Fick skjuts av Aili för hon ville inte att jag skulle gå själv, så snäll så =) Dogge var juh på ettan igår, hehe. Många skulle dit, men eftersom jag jobbade idag så ville jag inte gå ut, skulle bli så sent då! Men det avr en grymt lyckad kväll, tack alla som var där  <3

Johanna, Alexandra, Amanda & Hanna =)

Rickards rygg, Linus och Lenni, Jocke som dricker cider =P

Micke ville inte vara med, Burba och Jakob =D

Linus och Alexandra, Kärleksparet =) <3

Johnny och Lenni =)

Så såg jag ut igår.

Jag och Jocke =D

Johanna och Jag =D

Lite blandat folk =)

Avslutar med en liten flummis bild på Jocke =D

Imorse vaknade jag av klockan som ringde klockan 7. Var ganska pigg faktiskt, käkade lite kräm och sen drog jag till jobbet. När jag kom dit drog jag kortet för att komma in i byggnaden jag byter om i, då fick jag röd gubbe men det gick att komma in ändå, tänkte inte mer på det. Men när jag kom ut igen tänkte jag att jag skulle prova igen, då kom jag inte in =O så antagligen så hade dörren varit lite halvöppen eller nått. Men drog jag iväg och jobbade på det varmaste stället på hela luvata och sapa kan jag tänka mgi, Fikap.. När jag var klar var jag as varm och skulle o byta om och dra hem, men sen kom jag på att jag inte kom in, så drog till pappa där han jobbade och pratade med honom om han kanske kunde komma in, men det gjorde han inte. Men sen kom jag på att jag kunde prova med nyckeln så pappa och jag tog golfbilen och körde dit för att testa, men det gick inte.. Hmm.. Så ringde Bitte, men inget svar. Ringde igen, inget svar och sen ringde jag Jaana, inget svar.. Tänkte bara shiiit vad jag ska göra, min plånbok och mina nycklar och allt är juh där inne. Så föjlde med Pappa tillbaka till hans jobb och sen kom vi på att vi skulle ringa en annan som var på semester, känner dom privat med, mest mamma och pappa såklart men ändå. Så Agneta kom och öppade åt mig. TAACK! Så jag tog hem alla mina kläder och skor och allt så jag slipper samma sak imorgon. Sen ringde Bitte för en stund sen och jag förklarade hur det var och så. Så bestämmde att jag inte stämplar imorgon utan att jag skriver upp tiden jag jobbar imorgon så fixar hon det =) Nu ska jag diska och städa toaletterna här hemma och sen småfixa lite innan pappa kommer hem som jobbar tolvtimmars i helgen och mamma som är i Tyskland med min kusin kommer hem! Tror kanske att Jessi kommer med hem och stannar över natten.
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

3/7.09 - Fredag!.

MÅSTE BARA SKRIVA :

Min dator var inte krachad =D min kusin kom och kollade på den idag och det var nått annat skit.. Men den är heeeel =D sitter dock inte vid den nu för orkar inte dra igång den efetrsom ja ska dra om en stund och den andra datan redan var på =) . Nae ska dra strax.. Måste packa och fixa =D hehe..
See you later!

. Puss då! - Survive,
Mathilda

3/7.09 - Fredag!

Blev inget jobba idag, kan vara skönt att vara hemma med lite eftersom ja ska jobba helg och nästa vecka! Vaknade strax efetr 9 av att mamma kom in och pratade.. Sen somnade ja om i kanske max en timme, och sen har jag legat i sängen sen nu typ =) skönt. Sitter och käkar frukost nu - JORDGUBBAR. mums ^^, Dagen som följer blir lugn till en början, sen ska jag iväg ikväll, kan dock inte skicka i bloggen vart än. Det får ni veta när jag kommer hem eller imorgon beroende på när jag skriver efter kvällen då! Kommer bli as kul iallafall =) Måste vara klar när S kommer och hämtar mig sen bara. hehe. Hollo ska också komma någon gång under dagen med och kolla på min dator och kolla om den har krachat eller om det kanske går att fixa.. Hmm, Hoppas det går att fixa. Alla bilder på den har ja inte lagt in på min externa =/  hoppas hoppas hoppas! nae nu ska jag äta upp mina jordgubbar och göra nått! haha.
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

2/7.09 - Torsdag!

Tordag idag då! Vaknade klockan 5 och var ganska pigg =) somnade vid 11 i går kanske lite tidigare skönt =) . När jag vaknade gjorde ja i ordning min frukost jag skulle äta på jobbet halv 9 och sen en macka som ja kunde äta innan jag drog! Måste äta lite innan annars blir man as hungrig och så.. Hmm.. Aja =) Vid halv 6 kom jag på att FAN, har inga nycklar till städs personalrum och omklädningsrum och de andra börjar halv 6, så skyndade mig som fan på cykel och cyklade, var vid porten efter bara några minuter, halv sprang till städ och tro fana tt det var låst och ingen där. PANIK. Skulle möta Helen kl 6 och klockan var då 05.40. Så ringde jag Jaana och hon var nere på mek, så sprang dit, sen upp igen och bytte om och sen sprang ner med nycklarna och sen ner till byggnar 25 där Helen var och redan hade börjat med fönstrena som var kvar sen gårdagen.. Shit var svettig redan innan ja började jobba. haha. Men kom bara några minuter senare än jag skulle så det var juh ingen fara och det är inte lätt när man inte har nyckel. Men nu har jag det iallafall. ^^, Sen jobbade vi på som bara den och var klara med alla fänster utan 3 innan frukost, Helen åkte hem och skulle ha semester och jag tog de 3 sista fönstrena, sen frågade Bitte om jag kunde ta svanbergs och städa på tvätten med och det kunde jag självklart, mer timmar liksom =). Sen ringde hon igen, och frågade om jag ville hjälpa till på tvätten när jag var klar för det var så mycket att göra, och såklart jag gjorde det. Var juh as bra eftersom jag ska jobba där nästa vecka! Så vek massa tvätt och fixade och trixade, så jobbade mellan 06.00-16.15 idag. Skönt värre, =) Mamma och pappa kom och hämtade mig och vi drog och handlade, sen åkte jag, mamma och bea på vattengympa och sen efter det drog vi till Grillen och köpte oss en varsin sallad! MUMS och nu är jag hemma!
Jag är grymt förbannad med, tror min bärbara skatt har krashat! =O, Hollo ska komma och  kolla på den imorgon och hoppas den inte är det så det är nått annat fel på den. Annars ska ja och pappa åka till stan lämna in den på tisdag förmiddag innan vi drar och jobbar. Både han och jag jobbar eftermiddag nästa vecka! Tur att mamma och pappa har dator, men det blir nog inte så mycket uppdatering, datan brukar vara upptagen, hmm. Men men., Får skiva så mycket det går =). Nae nu ska jag kolla runt lite här och så. Får se när jag ska lägga mig, har inget jobb imorgon VAD jag vet. De skulle ringa om de behövde hjälp. Både städ och tvätten, antingen ringer någon av dom, eller både, eller ingen. haha =) sånt som märks om jag vaknar av att telefonen ringer =P Men KANSKE skriver senare =)
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

1/7.09 - Onsdag!..

Så himla skönt med vattengympa, hon som skulle ha det var sjuk så Tommy var istället. Första gången ja va med när han va. Men han va jätte duktigt. Kämpade på med massa olika muskler =) Goodigoodi! När vi gick ut ifrån badhuset och de så stod det som spö i backen. jävlar var det regnade, och oskade och blixtrade på som bara den! Blev att sätta sig i bilen åka hem och stänga av datan direkt så den inte skulle gå sönder! =) skulle dö då. hehe, nae men skämt och sido, det var inga problem. Min dator är fortfarande avstängd, sitter vid mammas och pappas förtillfället. Ska snart lägga mig i sängen och försöka sova. Somnade inte förens halv 12 i natt och skulle upp 5, så va lite trött när ja kom hem ifrån jobbet! Men hoppas det är skapligt väder i morgon så det inte regnar, håller på att tvätta fönster i byggnad 25 (personal) som är tre våningar och sjukt mycket smutsiga fönster. Har gjort det hela dagen idag och kommer göra det imorgon med! Men inte så mycket kvar till imorgon så får se hur länge det tar och om ja ska göra nått efter eller om jag slutar då. Ska prata med Bitte imorgon! Fick mitt passerkort idag med, så imorgon kan jag både stämpla in och ut. haha. Kunde inte det idag så ska även säga mina tiden till Bitte imorgon -> 6.00 - 14.30! Hoppas det finns lite imorgon så det blir några timmar, fönstrena som är kvar kommer juh ta ett tag, men inte hela dagen eftersom vi är två. Nae babblar på som vanligt som allt och ingenting.. JUST det.. ska jobba nästa vecka med, än så länge ser det ut som måndag till torsdag. på tvätteriet. Så ska bli lite kul att kolla hur det är att jobba där med. Jeanette kom till mig idag och frågade om jag ville jobba, och vill verkligen inte tacka nej nu när jag väl får jobba =) . Men efter ja tackade ja kom jag på att Frida och vi snackade om att åka kryssning, så ska kolla vilka dagar de behövde mig och så och kolla ifall det går att fixa =) Vill tjäna pengar, vill åka på kryssning och ha skit skoj med folket liksom! Men ska kolla upp så fort jag träffar dom och så fort de vet nått själva om hur länge det blir!
Benny hittade en bil, en saab 900 16 ventilare på blocket inatt, 500 kr =O pappa ringde direkt, fast det var en som var döre och ville kolla på den, så han skulle återkomma. Så ringde han typ för 10 min sen och sa att hon skulle ha bilen.. FAN FAN FAN FAN!! Höll på att fixa en till saab så kommer hon före.. Attans. hehe =)
Nae om man ska sluta babbla kanske! Skriver mer imorgon efter jobbet! För nu ska jag lägga mig och messa lite med folket. =)
Sov så gott, nattinatt!


( hittade en snygg säng på goggle, haha. Jag skulle aldrig kunna sova i den, pga att jag älskar att sova på mage =P )

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

1/7.09 - Onsdag!.

Blev inte alls mycket med att gå ut, så fort jag kom utanför porten så vände jag. Det krippde gräset ute och istället för att riskera att bli dålig gick jag in. Barnen och mamma kom in strax efter och dom skulle hem strax efter! Fick pussar och kramar och vi bestämde att vi skulle träffas snart igen och att det INTE fick ta sån tid emellan. När de gick la jag mig på soffan en sväng, somnade direkt såklart. Hmm.. Men pappa väckte mig efter en halvtimme och nu har ja precis käkat en macka och sen nu ska vi strax dra upp till badhuset. Mamma och jag skulle upp för länge sen egentligen och sola vid utebasängen och så, men när barnen gick så var det inte fint väder längre så vi struntade i det och åker upp nu och simmar lite och tar de lugnt innan vattengympan som är vid halv 7 =) Idag har det varit as fint väder och det blev GRYMT varmt att jobba kan jag juh säga.. Men det gick ändå =) Imorgon är det dax igen ^^, hehe.. Men skriver senare sen, nu ska jag packa och sen dra.
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

1/7.09 - Onsdag!

Vilken dag. var trött jag är känner jag =) Upp kl 5, cykla till jobbet halv 6,. hämta kläder, skor och sen ner och börja jobba. Halv 9 är frukosten, men kom dit vid 10 i 9 så käkade snabbt och sen gick vi iväg igen. Slutade för dagen 14.30 och är nu hemma! Och hade världens överaskning när jag kom hem, SABINA OCH SEBASTIAN! Shit vad jag saknat dom, och vad stora dom har blivit ^^, =). Lägger in en ny bild på dom sen, tog förut, men de är ute och leker lite på gården så ja dit ja med nu ^^, Bilden nedan är taget för cirka ett år sen kanske. Uppdaterar senare =)

See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


RSS 2.0