12/6.09 - Fredag!

Igår va de att ta kolla på en film sen senare va ja lite hundvakt åt Diezel medans Frida och Micke var och handlade.. =) Efter de drog jag till Jocke, sen gick vi samtidigt ner till Janne.. Vid halv 10 kom även emma, Sofia och Stoffe också. Vi spelade lite kort och hade trevligt.. Klockan rann iväg som vanligt och Sofia och Stoffe drog hem och jag,Jocke, Emma och Janne satte oss och kollade på Beck, men hann inte kolla så mycket förens alla vart trötta så vi stängde av och Jag och Jocke drog hem till honom medans Emma och Janne gick till sängen.. Sov hos Jocke inatt, va trött och orkade inte gå hem..haha..

Gick upp vid halv 11 och tog nyss en kaffe på balkongen och kollade på piss vädret.. hmm varför ska de regna så förbannat.. vart är solen och värmen? =S vill juh sola.. hm.. aja..
Idag blirre att vara hundvakt till Diezel vid 1 tiden då Frida och Micke ska till stan.. blir att dra hit igen (till Jocke) för att grilla lite med Emma och Janne.. ska bli trevligt.. =)
Sen senare sen efter grillningen och de blir det att gå hem igen och träffa mamma och pappa en sväng innan dom åker.. sen får tiden avgöra vad som händer =) Ska fixa en tatueringen smo Frida ska tatuera på hennes kusins karl iallafall tills dom kommer hem..

Nae nu ska ja mysa med Fisen lite =) (Jockes katt)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

Kommentarer
Postat av: P.Johansson

Onoff är riktigt skit, men om du någon gång ska köpa elktroniska saker så tycker jag media markt är bäst, det har även bra service och är trevliga mot än tillbaka. (onoffs service är inte alls trevliga, bara spydiga) Vilka mobiler har du haft, tänkte så man inte tar en sådan ifall det blir en "nästa gång" på denna. Han tog någon Sony Ericsson w508 tror jag, någon med lucka men problemet var att när vi stod där igår så hade det sjukt med dåligt utbud, nästan inget alls. Kul att välja en mobil som man "kanske" vill ha, finns ju inga andra val än att bara välja en. Oj, vilken lång kommentar, haha :D Ha det great, kram :)

2009-06-12 @ 11:38:50
URL: http://ihme.blogg.se/
Postat av: P.Johansson

Då kan man nästan säga att det är tillverkarna som det är fel på om man måste lämna in den så många gånger :o Det var inte några gånger de, bra att uppdateringen funkade nu då på din nya :) Nja vi är här nere på Öland nu men man kan väl inte kalla det fint väder då det är grå mulet och kallt, men får se om det klarnar upp till kvällen eller under morgondagen. Mysigt ändå att ha varandra. Får väl sätta igång en film eller se på tv annars :) hehe. Kram :)

2009-06-12 @ 15:43:34
URL: http://ihme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0