9/6.09 - Tisdag!

BästaVän har gjort om min blogg som ni kanske har sett ni som kollat. hehe.. helnöjd.
Taack BästaVän, <3
Har bott hos BästaVän sen i söndags, därför jag inte skrivit sen dess.. så tänkte skriva lite om dagarna som gått..
I söndags va vi juh på dop och sen va de hem och städa, efter de så drog ja till bästavän.. Men innan ja drog till hennes hände nått helskumt.. Under tiden ja städade låg min mobil i hallen på en byrå, sen fick ja mess av Frida att ja skulle ringa henne så försökte gå ner i kontakter, men kom inte dit, så visste att ja hade ringt frida innan så tröck på luren för att få fram numret, så står allt med kinatecken =O fatta noll.. så fick gå in på meddelanden och sända poster för att få fram hennes nummer.. blir förbannad på telefoner.. startade om den några gnger och tog ur batteri och allt för att kolla omd e funkade.. kinatecknen försvann, men ja kom inte ner till kontakter eller nått sånt. Lånade Mickes halebop kort för att kolla så de inte va fel på kortet, men nee, sen tog ja Fridas kort och se va samma.. så igår, Måndag på morgonen försökte ja starna mobilen igen för att kolla så mobilen inte bara ballat ur igår, men nehe då.. startade den, slog in pinkoden och sen startade den om sig själv 4 gånger så då stängde ja av den igen.. Åkte med Jocke, hans mamma och två bröder till stan så ja kunde kolla va de va för fel på den.. så vi skulle göra en totaql uppgradering när vi va där, men då började mobilen fucka sig och starta om sig själv och allt igen, så hon sa att det va rena skiten rent ut sagt eftersom ja haft så mycket strul med mina mobiler =s hon sa att de tyvärr inte hade nån mobil henne för tillfället så ja skulle försöka göra uppgraderingen henna via internet och de.. och skulle inte de funka så skulle ja ringa och så skulle de ta hem en mobil snabbt åt mig så ja får en ny..
börjar bli så jääävla less på mobiler alltså..

Aja.. sen när ja kom hem så käkade ja o Frida lite sen gjorde Frida en ny tattoo på mig, HELNÖJD, ÄLSKAR DEN <33
Bild kommer sen, har som sagt ingen mobil med kamera nu.. har lånat en av Micke tills ja har min.. taack!
efter tatueringen gick ja och frida ut på en promenad med Diezel, hamnade på dunderbacken hos Sofie och sedan hos Lotta =) va himla trevligt.. När vi kom hem blev de o kolla på film. i taket lyser stjärnorna som alla kollar på nu för tiden. men den är bra.. Men den är inte likadan som i boken.. Läste boken för flera år sen, och kände inte riktigt igen den utifrån boken, vissa delar va inte alls lika.. men men .. så är de väl för de mesta. hehe.. sen blev de sängen vid cirka 2 eller nått kanske.. minns inte, somnade ganska snabbt i sängen medan frida kollade på bröllop och jäkelskap eller vad den nu heter =)

Aja idag kom Micke hem när vi fortfarande låg i sängen, men kl va juh typ 13. haha.. men skönt va de ^^, sen har vi snackat lite och nu är ja hemma och tvättar.. ska strax ta en dusch med.. försöka få tag i Jockesaken som ja hjälpa mig med mobilen och se om de funkar.. hmm.. hoppas..

Sen i Söndags var vi i Lotorp och blev fotade av Emma =)
http://emmamariia.webblogg.se/
Hur bra som helst på att fota =) taack så jätte mycket för i söndags..
LÄngtar till alla bilderna och sen till vi fotar nästa gång =)









. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


Kommentarer
Postat av: Emma

Tack.. detkommer snart mer bilder, har lite mkt just nu bara, Jennifer och Johan slutar skolan imorgon, och jag fyller år så... sen har jag mer tid..(kanske) hihi

kram

2009-06-09 @ 16:50:15
URL: http://emmamariia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0