27/5. 09 - Onsdag

litteraturseminariet gick bra =) får reda på betyg inom en vecka, men tror de ska gå bra.
Däremot är ja förbannad på 2 saker, en kommentar en av de andra tjejerna sa, och att det inte blir nån tenta för mig på onsdag! FÖrbannat, har blivit fel så är inte anmäld..
så skiter i den tentan nu och gör den i sommar istället och fukuserar på omtentan istället som ja är anmäld på.. hmm.. aja.
Nae fan, stan snart igen. Handla med mamms och papps!



Jag blir så jävla trött ibland så de finns inte!


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda

26/5.09 - Tisdag, shiiit!

Dagen blev inte som den var tänkt.. blev inget handla, de får bli imorrn!
Blev ingen träning pga att det regnade så in i helvete! fuck..
Men men .. pärlan ska juh ut så söndag då jag har startnummer 91 =D

Nae ska sova när som helst. upp tidigt imorrn!


 
Asså ja fattar inte!!
Kan man inte ens få ha kompisar eller?
Bara för att nån umgås med nån måste de väl inte betyda att man måste bli tillsammans?
shiiit asså.. sköt erat eget istället!



 


26/5.09 - Tisdag..

de blev inget handla idag iallafall.. kände mig för stressad för de..
Faan blir lite irriterad.. 4.5 poäng ifrån G på tentan. asså faan hade ja tagit de poängen hade ja sluppit omtenta nästa torsdag.. Fuck!.. Men men .. skit samma.. bara göra de bästa av situationen till nästa vecka!

Nae faan nu ska ja iväg och jobba, sen blirre träna med pärlan, <33


26/5.09 - Tisdag!

Fullspäckad dag idag då.. nu kl 12 ska ja in och hämta tentan, innan ja ska käka lite frukost hade ja tänkt.. har nu på morgonen tvättat och lite.. Sen åker ja hem med 2 bussen, blir hem och käka lite då med, sen åka och jobba en sväng på vigge, efter de kommer pappa och hämtar upp mig och vi åker och fixar med bilarna, för idag ska vi träna på eliantorp. ska bli skoj.. Sen när ja kommer hem därifrån måste ja plugga som en idiot.. har uppsatsseminarie imorrn kl 8.. hmm..



Miss you,

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda

15/5.09 - Måndag, stan!

Kom hem med denna vackra tröja, åhh. min nya favorit ^^, <33

Nya skor blev de med =)

Även dessa skor blev de =)  och likadana svarta.. =)
BästaVän hade sånna och ja fastnade vid dom direkt när ja lånade dom =)


Kom även hem med lite små saker, köpte frallor som ja och jocke skulle käka efter, men de blir mc donken istället. Mamma ringde och sa att vi skulle käka nått och att hon bjöd. hehe. Tack mamma, <33


Nu ikväll har jag hjälpt Jocke med att lägga ut och klippa till hans nya matta som har har på balkongen, en grön som ska föreställa gräs! Gick bra, sen blev de kaffe på de . =)  Efter en stund drog jag hem och sen dess har ja bara tagit det lugnt.. Så jävla trött idag.. Skulle vara skönt att duscha, men kl är fasiken halv 11, kan lika gärna duscha imorrn innan ja drar till stan.. åker juh med 12 bussen så.. Träffa Ida där inne som också ska hämta tentan, så vi skulle gå tillsammans.. sen efter de så ska ja dra till centrum, i stan alltså.. Kolla efter lite grejer till tänkte ja.. Lysrörsarmband tillexempel till maskeraden på Fredag.. Fy faan vad jag längtar! =) <33 Även lite smink tror ja.. hmm se hur dyr morgondagen blir.. Dagens köp gick på 700 typ.. Imorrn får de bara bli lite gran.. =P
Nae faan.. om man kanske ska tänka på att sova.. Eller först ska ja skriva ut uppsatsen så man kan plugga på den tills onsdag på seminariet är.. hehe. 


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


25/5. 09 - Måndag!

Nu är det bättring gällande skrivandet i bloggen känner jag  =) hehe. hmm kom hem halv 5 imorse från Jocke, somnade i hans soffa när vi kollade på tv, sen blev jocke hungrig och började göra lassange. haha. men jävlar så gott det var, kl 3 på natten., hahaha =D aja.. så kan de gå ibland..

Nu sitter jag här, vaknade nyss. Kl är 12 och ska nog käka en macka eller nått kankse.. Ska åka till stan snart! ska bli skoj.. se om ja hittar de ja behöver. hehe =P Nae faan. nu ska ja klä på mig.. skriver mer sen efter stan ^^,

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


24/5.09 - Söndag!

Nu har ja skickat in den individuella texten =) skönt! Skulle vara klart imorrn innan 17.00 men blev klar nu så det är skönt. En sak avklarat.. Lite mycket nu tills den 4 juni:
* Tisdag: hämta förra tentan.
* Onsdag: uppsatsseminarie, plugga mkt till det!
* Måndag: kursseminarie, plugga mkt till den med!
* Onsdag: Tenta i Den lärande människan! PLUGGA PLUGGA
* Torsdag: Omtenta i Universum och männsikan! PLUGGA PLUGGA!

ganska jobbigt med två tentor dagen efter varandra. men bara göra det bästa av situationen, PLUGGA!

Efter den 4de juni är skolan slut över sommaren =) skönt. 
synd är juh bara att jag inte har nått sommarjobb,  fortfarande lika jävla arg att de lovade mig men ändå inte gick nått.. finns juh inga andra, inte vad jag har sökt eller hittat iallafall. Aja.. får leva snålt i sommar eftersom ja ska till Grekland en sommar med.. Fy faan så jävla underbart! Är någonting jag verkligen längtar efter! Bara komma iväg och bara vara.. Sola, bada, sola, bada, käka lite på resturang
och ta lite dricka på kvällarna med mammas kusin som ja ska åka med =) Mmmm.. längtar!!!
Kommer dock sakna BästaVän så ja vet inte vad.. =/

Imorrn blirre pengar med, så ska till stan och handla lite till maskeraden och även lite smått o gott samtidigt som ja hämtar tentan på tisdag! Får se hur mkt de kalaset kommer gå på. haha, blir väl som vanligt kommer hem med mkt mer än vad man hade räknat med! Hmm..

Aja, ska gå och kolla om maten är klar snart.. Är hungrig. inte käkat sen 10-11 imorse =/ hmm. aja.. =P
Sen blirre att gå till Jocke en sväng o kolla film o ta en kaffe!


.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


23/5.09 - Bilder från gårdagen!

Bilder från gårdagen ^^, <3
Tog tyvärr inte under hela kvällen. blev ibörjan, sen hade man juh inte tid, haha. sen fick ja inte med alla som var där heller, som ja kände och så alltid.. va juh en hel del ..  =)
sen avslutar ja med en bild på väg hem =)


Jag innan utgång..

Världens vackraste BästaVän innan utgång, <3

Micke innan utgång :P (inne i datan) haha.

Petter ute på krogen ^^,

Världens BästaVän ute på krogen, <3

Micke ute på krogen ^^,

Jag ute på krogen..

André ville inte vara med men fick en på han och BästaVän, <33

älskade sis, <3

Underbaringarna så sööta =) , <3

Pappa och mamma var med ute =D hehe..

Världens BästaVän & jag, <33

som jag skrev ibörjan, avslutar med en bild på väg hem. haha. Petter hade lite roligt =)


. Puss på den här kvällen, underbar!!

23/5.09 - BästaVän, <3


 
Alltid du och jag BästaVän, <3

kommer alltid älska dig gumman, du har en plats i mitt hjärta som ingen annan någonsin kommer att kunna ta ifrån dig, den tillhör dig Frida Andersson, <3
Bästa bilden på oss du gjort, men fasen vad den stämmer ;P

Älskar dig, <3

23/5.09 - Lördag!

Fyy faan vilken jävla rolig kväll det var igår alltså =) helt underbar, synd att man inte kan dra tillbaka tiden! Festade här hemma med lite folk, sen drog vi ner till kristallen och hade skoj =P dansade, drack, snackade skit.. =D när vi gick hem gick vi först till mig och hämtade alla saker, dricka och så, sen hem till Frida och Micke. Det var jag, Frida, Micke, Petter och André.. drog hem strax efter 4.. himla rolig kväll.. får vi göra fler gånger ;P hihi..
Bilder från kvällen kommer sen .. orkar inte lägga över de från mobilen nu.. blir fan en dusch strax =)



.  Puss - Survive, ♥
Mathilda

22/5.09 - Fredag!

ett tag sen ja skrev, dålig uppdatering, ja vet! =P
------------------------------------------------------------------------------------------

hur jävla dum i huvudet kan man vara.. varför har inte folk nått liv för? Blir så jävla förbannad..
När vi skulle ner till garaget och hämta bilarna i söndags som stod på kärrorna så ringde hemtelefon precis när vi skulle åka.. Det är bäst ni kommer hit så fort som möjligt, nån har varit inne i hennes bil inatt! Så jävla hatisk jag blev, jag fick inte ens med mig allt jag skulle ha.
Kom ner till garaget, såg att min motorhuv låg vid sidan av bilen,. min baklucka var lite öppen, min ena dörr var öppen, fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag jag var.. de hade försökt slangat bensin, men hade inte fått upp tanklocket så de kunde inte ta nån bensin från min bil, men däremot hade de slangat pappas bil och försökt tagit loss bensinpumpen, sen hade de slangat bennys bubbla, tagit lyktor från en volvo som tillhör stigh, och SLAGIT SÖNDER MIN KUSINS PERSONBIL!!!!!!!! BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD SÅ DET FINNS INTE! JÄÄÄVLA IDIOTER!! SKAFFA ER EGNA PENGAR OCH KÖP LYSEN OCH BENSIN OCH GE FAAN I DET SOM INTE ÄR ERAAT!!!
va faaan slår man sönder en bil för ett par lysen, jävla idioter säger ja bara.. SKAFFA ER ETT VETTIGT LIV FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------

Idag var ja och hämtade min kjol till maskeraden. hehe kommer nog blir ganska nice =P kom nyss hem från att varit med Bästavän och micke på centrum och hämtat deras kläder och micke va på systemet med.. så ikväll blirre party =D
Jag, BästaVän, Micke, Maria, Jessi, Mamma & Pappa vad jag vet ska hitta hemma här och dricka och ha de trevlgt, sen blirre utgång =D hoppas det inet regnar så man kan gå ner och gå hem sen!
Hoppas det är roligt folk ute ikväll =P ska ävenkäka gott ikväll, oxfilé och potatisgratäng .. muuums =) hihi.. nae faan.. nu ska ja strax hoppa in i duschen. jessi är där nu, men efter.. Frida och Micke kommer snart med, ska färga håret på henne och fixa =)
Älskar min BästaVän mest, <33



.  P
uss - Survive, ♥
Mathilda


16/5.09 - Lördag!

shit ja skäms att jag inte skriver på länge, sitter vid datan varje dag, men inte faan blir det att slänga in ett litet inlägg =/ dåligt av mig. hehe ^^, men men .
Imorrn är det dags att köra igen, har längtat som fan! Startnummer 111 =)  skoj skoj skoj skoj skoj skoj =D

idag har jag varit i garaget och lastat och fixat med bilarna.. När vi skulle åka hem hörde pappa att det knackade om personbilen, så vi åkte in på ststoil och kollade, då hade vi en stor skruv i framdäcket.. åkte tillbaka till garaget och bytte däck.. Tur att vi upptäckte det ikväll så vi inte hade kommit till motorvägen i 90, med min saab på kärran och fått punka... kan sluta illa då! Tur tur att pappa har hörsel =P ..

Igår var en helt underbar kväll, träffade några tjejer från gamla klassen och käkade pizza och spelade spel och snackade som faan om allt och ingenting och hade allmänt roligt..  Det var jag, Emma R (som vi var hos), Anna, Jessi, Sandra, Emelie och Becca och Malin.. Malin var inte med och spelade spel och så, hon var tungen att dra, men faan det måste vi göra om tjejer =D <3

Ehh kan inte skiva om allt som hänt sen ja skrev sist.. måste faan bli bättre på att skiva! =)
Nae nu ska ja lägga mig.. ska upp halv 5 imorrn! =P  Vadå sova i bilen ? =O hahaha. =D


Pärlan kommer ut imorrn igen =) stått still sen den 3 maj.. illa illa =P



.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


4/5.09 - Måndag!

3/5.09 - söndag!

Startnummer 90 i Björkvik =D
Helt underbart ;P
RS

Wohoo gick juh bra idag =D Kom 2a =D

ME LOVE, <33
.  P
uss på det!, <3

Även pappa kom 2a i sin klass =)
GRATTIS PAPPA, <33



Litet men jäklasött pris. hehe.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4/5.09 - Måndag!

Hemma från ullared, hitta en del hel bra saker ja fick med mig hem, skulle kunna gå ett par timmar till om ja hade mer pengar med mig .. =P gjorde av med tillräckligt mycket för denna gång eftersom ja måste spara eftersom ja inte fått nått sommarjobb =( måste snåla.. men men .. bilder på grejer kanske kommer imorrn eller nått..
Nu ska ja sova, ska upp kl 6 och ha min sista praktikdag!

Dålig med bloggen ja vet.. men skit samma.. ibalnd orkar ja inte :P hehe..

.  Puss - Survive, ♥
Mathilda


RSS 2.0