>> Underbar Jävla Dag Idag Asså =D

Hej bloggen o alla söta läsare!
Så jävla kul asså =P skulle sätta mig och plugga så ringde Folkblandet till mig och frågade om jag kunde kunde komma till Niklas Johansson så fort jag kunde (för de var på väg dit och jag hade missat samtal från ett skyddat nummer sedan en halvtimme, som var dom) för att vara med på en intervju och fotografering tackvare att det har gått så bra för mig och Niklas inom folkrace i år! Både han och jag var nominerade till Champion of the year i Dam respektiv Junior klassen! Så jävla kul! Repotaget kommer komma i slutet av veckan troligtvis, men kommer länka den här i bloggen så ni kan få läsa om oss sen!
Skulle som sagt pluggat innan, men får göra det nu istället! =)

I´m Happy todaay, <3


(bildbrist, mammas data)


>> GodMorgon!!

GodMorgon Bloggen och alla söta läsare!
Blir ett välsigt snabbt inlägg nu! Ska med bussen som går om 15 min och måste packa klart allt fan! ^^, SKA till praktiken nu, FAN vad jag längtat! =D Kommer bli så kul att träffa alla barnen och personalen igen!! wohoo.. Men kl tickar. Måste dra. Hörs sen!
Puss M, ♥


>> kvällsblogg!

GodKväll bloggen!
Nisse ligger jätte fint i terrariet, han brukar alltid ligga i ett hörn, antingen under eller över en planka eller va man ska säga, men nu i flera dagar har han legat i mitten av terrariet på en planka som mindre än en dm bred o sover.. Så himla söt!
Min mamma var hur grymt DUKTIGT som helst igår, hon är så fantastiskt ormrädd och har köpt honom till mig så bara jag är ägare på honom och att han är hemma hos mig! Och inte råga på det så hon klappade honom igår! Så Stolt asså! Världens modigaste!!

Nu ska ja lägga mig iallafall, min buss till praktiken går 5.30 så måste upp tidigare än vanligt. hehe.
NattNatt, hörs mer imorgon!
Puss M, ♥


Min 20 års fest förra fredan ;P


>> Första advent!

Hallå bloggen!
Blev inget mer bloggande igår.. Folket kom en efter en och så va allt i full fart liksom ^^, hehe. Va en trevlig kväll med mycket prat och sång =)
Idag är det första advent! Tiden går sanslöst fort asså =P Mamma håller på att julpynta för fullt. Speciellt med hennes 17 banankartonger med Tomtar =) Hon är så lycklig när hon får plocka upp dom =) Kul att se!
Nu tänkte jag svara lite på kommentarer till pappa kommer hem, sen blir det mat och sen fix o trix! Ska börja praktiken imorgon igen! Så underbart!!!! Längtat som fan, =) Ska planera lite inför det med och komma på olika julpyssel med barnen =)

Nån som vet något roligt julpyssel med förskolebarn? =)

Hörs sen ^^,
Puss M, ♥


>> Hell yeah!

Hej bloggen!
Blir att svara på kommenarer och så senare. Har lite brottom. Komhem från jobbet och viberga. Har handlat lite mat och till kvällen. Lite släckt o vänner kommer och ska fira min 20 års dag. Fick dela upp firandet eftersom de skulle bli för mycket folk annars.. Och vid 14 kommer Hollo på middag, han kunde inte komma ikväll eftersom han är bjuden på 30 års fest hos Emil med, och dom var snabbare än mig ^^, men kusin kommer en stund iallafall =) Nu ska jag plocka in tvätt, städa lite och sen blirre mat, sen Duscha och fixa iordning mig!
Puss M, ♥

Frida Jag finns för dig. Vet hur det känns!
Jag älskar dig BästaVän


 ♥Föralltid du och jag♥


>> Lite update!

Heej Bloggen!
Dålig update ja vet. Blev inget igår, men får blir idag istället.
Gick och la mig mellan halv 11 - 11 igår. Va as trött och somnade direkt. Sen vaknade ja i natt av att ja va kissnödig och törstig. Så gick upp o fixade det sen somnade jag om direkt igen. Hade stallt kl på 10, men kom inte upp förens kvart över. Så sov i lite mer än 11 timmar. Det är INTE likt mig. Men så har ja juh inte mått så bra de senaste dagarna heller. Ska snart till skolan, har en konstig tid idag. 15.45-16.45.. De roliga är att ja måste ta 14 bussen så ja är inne 15, så får ja vänta. hehe.. men sånt är livet när man pendlar. Vi har seminarie nu om vårt forskningsutkast. Så vi vet om vi har gjort rätt o bla bla bla ni vet..
Sen ska ja hem, så är Montas här när ja kommer hem. Ska vara hundvakt till imorgon. Är även så han vänjer sig liter eftersom han kommer den 12 dec eller vad det är och ska vara här en månad =) Underbart ^^, Så mys så!
Nu blir det bussen! Ha en underbar fredag!


Min blivande Kamera ^^,
Funderar på en svart, men den röda är med ganska snygg ;)

Vilken färg skulle ni valt?
(den främsta är, eller ska vara blå)

Blev varken Nikon eller Canon, blir en Pextax ^^,
Hur underbart som helst!
Puss på den!


>> Hemma från jobbet.

Hallå bloggläsare!
Kom hem från jobbet nyss, eller va typ 20 min sen kanske snart. Har öppnat lönekuveret från kommun, sen öppnade jag licensräkningen för folkrace nästa år. Haha. Min del lönen räker inte ens till den räkningen ^^, som tur är får jag juh från SAPA, vilket är bra mycket mer än från kommun (jobbar ganska lite i kommun så det är därför) Men blir att betala den räkningen i januari sen iallafall, kommer juh inte köra med nya licensen förens nästa år så.
Asså dagarna o månaderna går så himla fort nu asså.. Redan 25 nov? Hallå, Snart är man juh pensionär fan! Aja, den dagen kommer kanske den med!
Ska ringa BästaVän strax, sen blir det att käka. Pappa steker biffar nu som mamma gjort smeten ;P HUR GODA SOM HELST. älskar dom ^^, o så blir de potatismos till såklart =) MumsMums!
Men vi hörs senare sen =)
Puss M, ♥


JAG MÅSTE BARA SÄGA:
Jag älskar Pilip och Fredrik.. Och såg ni i Söndags?
Jag vill med köra bilfotboll? :O
Så jäävla kul :D


>> Nattblogg

Heej bloggen!
Jag tror Nisse vill ut från terrariet asså. Han slingrar sig mot rutan och kollar på mig jätte mkt. Stackare! Han verkade på dåligt humör förut så därför har ja inte haft honom ute sen dess, så. Får ta ut honom imorgon så kan han få slingra runt lite i sängen. =)
Idag har bloggen varit lite seg, när ja skulle gå in på kommentarer tog de 100 år o så, Därför blev de inte så aktivit som jag hade tänkt idag. Men jaa, har inte gjort så mkt intressant heller så kanske inte hade gjort nått ^^, Har fixat o organiserat lite med mitt nya projekt ^^ =)
Men ska lägga mig nu, upp skapligt  imorgon. Ledig från skolan men ska jobba imorgon o började kl 9.
Men ni får ha de så underbart resten av kvällen / natten! Haha..
Puss M, ♥


>> Hello..

Hallå sötnosar!
Nu är ja hemma från skolan. tog upp Nisse nyss, han verkade inte på så bra humör så la in honom nästan direkt! Har haft Pedagoiska drama nu på förmiddagen i 4 timmar sen skrivit ett paper om temaarbete med musik, som vi hade i fredags! De har gått bra o nu sitter jag här. Tänkte svara lite på kommentarer sen fixa o trixa lite.
Vad ska ni göra idag då? =)
Puss M, ♥


Inte nyaste bilden,. men jaa. sitter vid mammas o pappas data!


>> Jag är usel!

FÖRLÅT!
Känner mig sämst på att blogga just nu! Ber om ursäkt!
Lovar att bättra mig imorgon!

Har världens roligaste idéer i huvudet just nu, hållt på de de hela kvällen!
Mer om detta när det blir lite mer aktuellt och ja får hem grejerna o ser hur de går såklart ^^,

Nu blir det att sova för min del, kl är massor och jag ska upp kl 6!
Får sova på bussen till skolan imorgon fan!

Sov så gott alla söta läsare!
Puss M, ♥


>> YesBox!

Nu drar jag till BästaVän och Micke, för att om en stund dra till Sofie o Milton =)
LoveIt!

Frida och Micke kommer även hit på middag sen, väldigt trevligt!
Höes sen!

Puss M, ♥


>> Bilder från gårdagen!

Lite bilder från Prisutdelningen, <3

Alla priser, 4 till Folkrace, resten Rally!


När de ropar upp de nominerade!


När jag vinner =D <3


Alla pristagare Från höger:
Juniortjej: Lisa Blomberg!
Dam: Mathilda Carlsson! (JAG)
Junior: Niklas Johansson (Finspångare, AS BRA)
Senior: Daniel Wall! (SJUKT GRYM!)


Jag och Niklas =D


Kommer kanske en film sen med, =P


>> jag VANN! Plus senare update med bilder!

Så jävla underbart, jag VANN! =D Jag bloggar mer när jag kommer hem. Prisutdelningen är fortfarande igång och sen blir det middag! Puss M,


 UPDATE!
Faan va underbart det var att gå upp där bland de andra nominerade och sen när de sa att champion of the year av damerna vad Mathilda Carlsson! Åhh vilken känsla =D


UNDERBAAAAART <33

(
svarar på kommentarer imorgon, så sjuuukt trött!)


>> Nu är det dags!

Nu är det dags att dra! Nu blir det att dra till Linköping och åka till prisutdelningen och se hur det går med nomineringen! Önska mig lycka till nu! Ha de bäst!
Puss M,


My look tonight.
(bättre bild sen!)


>> Underbar dag igår <3

Hallå alla sötnosar!
Vilken UNDERBAR dag och kväll jag hade igår på min 20 års dag! Fick min älskade Nisse, som även fick mat igår. sen kom de massor med vänner som hälsade på o festade hela natten =) vi var 24 st om man inte räknar med mig själv mamma och pappa. Mamma och pappa var bartendrar i baren =) Döbra! ^^. Taack!

Klockan är nu 13, jag har varit vaken en stund, inte bakis eller nått som tur är. Skönt! Ska väl fixa lite snart och så sen käka och sen ikväll blir det att dra till Linköping och till Nomineringen om Champion Folkrace Dam 2009! Så får vi se hur det går där. Jag är bara superglad att jag blev nominerad så är glad vilket som =)

Men nu ska ja kolla lite här, har fått hur mkt kommentarer på facebook, här o inte överallt. haha.. kul verkligen.. =) Men vi får höras senare! Lovar att uppdatera innan ja drar iväg :D
Puss M,


>> Fest!

ÄLSKAR MIN MAMMA OCH PAPPA ASSÅ.. SJUUUUUUKT MKT! KOLLA VAD JAG FICK I FÖDELSEDAGSRESENT: MIN NISSE!


Äntligen är han hemma hos mig. Är sjukt stolt över min mamma som är ormrädd till tusen!
Du är BÄST!!


NU blir det att förbereda sig inför fest! Ha de bäst!

>> Graattis till mig!

GRATTIS TILL MIIIIIG!!

ÄNTLIGEN är min 20års dag här =D
Blev väckt av mamma, pappa, BästaVän och Micke..


Papparkakssnopp av BästaVän och Micke, plus öl/ciderhållare till ikväll ;)

(bättre bild på naglarna med ;P)

Ha en underbar dag, det ska jag ha!

- Skolan mellan 8-12
-
Systemet kl. 13
-
Förberedelser till festen 14 -->

--->> FEST!!


>> 12 år sedan du lämnade oss Morfar ♥

Heej sötisar!
Nu har typ hela dagen gått, har hunnit vara på mötet, Ester sötnosen var här och fixade mina naglar, supernöjd! Sen drog jag och pappa till Norrköping och till kyrkogården där Morfar ligger.

Idag har det 12 år sen han gick bort. Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen. Jag minns ALLT så väl, hur ja kommer hem från skolan och är super glad för att jag skulle leka med Emelie, (var juh bara 8 så man lekte då, hehe) och när ja stänger dörren hör jag flera gråta i köket. Vi bodde på gulagårn och i köket satt  två av mina tre mostrar med respektive och mina föräldrar. Mamma tog mig in i rummet innan jag ens förstod var det var som hände. Hon satte mig i sitt knä och sa att Morfar hade gptt bort under natten, att de hittade honom liggandes död på badrummsgolvet i hans lägenhet. Jag bröt ihop totalt, låg och grät i flera dagar. Jag mådde jätte dåligt och har gjort det samma vecka som jag fyller sen dess.. Morfars död tog hårt på mig. Jag har inte släppt det än ärligt talat,. Jag har som tradition och har lovat Morfar att jag alltid kommer komma till hans gravsten den 19 november så länge jag lever!! Det kommer jag hålla! Saknaden efter min lilla tomte är så stor! Jag älskar dig

Nu ska jag faktiskt duscha och raka benen och fixa inför sängen och sen ska ja bara lägga mig och kolla film. Blir Grease 2 faktiskt. Blev sugen på den igår, så den får bli ikväll ^^,

Ha de bäst alla sötnosar som läser min blogg!
Puss M,


Kass upplösning på camen, de är halvmörkt i rummet, men bättre bild kommer senare!


>> God Morgon för ett par timmar sen!

Hallå Godingar!

Åhh vilken natt, somnade kl 3 =/ så var lite trött imorse när kl ringde kl 8.. hehe. Kom hem från mötet med jobbet för en stund sen. Ska byta chef igen och grejer. Företaget har blivit så stort att vår nuvarandre chef inte hinner med allting eftersom han har både tvätt,städ och butiken. Förstår honom. Är juh sjukt mkt arbete asså! Men de blir nu första december. Så ska vi få nya kläder med eftersom hela företaget såldes för ett tag sen! så uppgav storlekar och grejer. Så nu ska vi gå i helsvarta kläder istället för blå. hehe. Men svart är mkkkkt snyggare, så min gör de inget =)
Nu sitter jag och har precis käkar lite frukost, blev två ägg och en macka med ost på, plus ett glas mjölk! Sitter även och lyssnar på massa bra musik på full dunk ^^, me like alot ;P
Ska även sätta upp en liten lapp i trappan strax, om att de blir fest här imorgon. Finns så många barnfamiljet i trappen nu så vill "förvarna" lite.. =)
Men ja hör av mig senare. Måste fixa lite nu innan Sötisen Ester kommer =)
Puss M,


Bild lånad av google.se

>> Klar med rummet!

Hallå sötnosar!
Nu är jag klar med rummet =) haha, eller för en halv timme 45 minuter sen kanske.. Men nu ligger jag i sängen och bara tar de lugnt. Ska nog sova snart.. Men funderar på att kanske kolla någon film? men får se. Ska juh upp skapligt imorgon på möte. Hmmm.. Får se =)

Här är lite bilder på rummet iallafall, va ganska mörkt o inte så bra mobilkamera så ursäkta för kvalitén. Längtar tills ja ska köpa min systemkamera ^^, PLUS att det är mycket finaste i verkligheten..

* Från dörren och in


* Från andra hörnet


* En annan vinkel -- (tavlorna ska upp, och spriten är där, därför de ser lite stökigt ut i det hörnet.  


* Fönstret

* Min säng =)


* Hjärt och datamys!


Rummet är inte helt klart än, ska byta plats på de vita hyllorna och andra hyllor ska upp på väggarna och så  =)
Pappa sa även att mina Folkrace Priser (som synd på bild 2) syns väldigt bra utifrån, lite fränt ;) hehe..


>> Hallå underbaringar!

Hallå underbaringar!
Shiit vad dagen gått fort =/ Pluggade hela förmiddagen och fram till Madde kom vid 14.30. Vi pluggade till typ 16.30 sen drog hon och jag började med maten =) Sen käkade jag mamma och pappa. GottIgott! Sen dess har jag fixat i rummet. Asså jag har sjukt mycket saker som jag inte vet vart jag ska lägga. hahaha.. :P Men aja, de får alltid plats i slutändan ^^, Jag SKA bli klar med rummet helt idag. Sen imorgon ska jag på möte på jobbet, sen hem, sen försöka städa resten av lägenheten så mycket jag hinner tills älskade sötnosen Ester kommer till mig, ♥ saknar den tjejen sååå sjukt mkt ♥ Hon ska fixa mina naglar inför festen ^^, sen på lördag ska hon även sminka mig och göra iordning mitt hår till prisutdelningen! Hon håller på att starta eget för tillfället, stylar både smink och hår och gör även lösnaglar! Så har lovat att sprida de lite, o klart ja gör det! Kommer bilder på allt sen när de är klart =)

Men nu ska jag fortsätta med rummet, bloggar senare! =)
Vad gör ni underbaringar denna onsdag?
Puss M,


... inte den nyaste, men den får vara med ändå ^^,


> Update! Wohoo!

Heej!
FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPDATE! jag lovar och lovar att bättra mig, men ibland går de fan inte! Aja, igår efter skolan kom spriten från Tyskland hem! =D Underbart! Även Bästavän och Micke var här igår. De kom vid 20 tiden eller nått kanske och var här till 1 =) Jag och Frida Mublerade om mitt rum och städade lite, Micke hjälpte också till. TAACK TILL ER, blev hur snyggt som helst =D
Nu på förmiddagen har jag pluggat, duschat och fixat lite. Ska fortsätyta plugga nu när ja är klar här, sen kommer Madde från min arbetsgrupp och vi ska plugga med våran forskningstrimma om bild i förskolan =) Hur intressant som helst!! Sen efter de blir de stääääda så mkt som möjligt. Bara två dagar kvar tills jag blir 20!! Så måste vara städat när de är fest här på fredag kväll juh ^^, Men nu ska ja svara på lite kommentarer och så hörs vi sen!
JAG LOVAR VERKLIGEN IDAG! Hahaha. Puss på er sötnosar!
Puss M,


>> Blogg från skolan!

Hallå söta läsare!
Nu siter jag i skolan, har planerat hela musikarbetet nu med gruppen och även haft litteraturseminarie. De gick suveränt bra asså =) riktigt nöjda allihop! Efter de käkade vi och nu ska vi strax till ektorpsskolan och ha rörelse i 4 timmar.. FETT KUL =D Haft glömde kläder idag igen. hahaha. Men har med en extra tröja iallafall. Skulle varit skönt med mysbyxor istället för jeans,. men aja.. så kan de gå ^^.
Men vi hörs senare sötisar! Lovar att uppdatera senaste! Blev juh inget mer igår.
Puss M,


>> Film!

Hej sötnosar!
Kom nyss hem från skolan! Mår inte så jävla bra asså, när vi hade litteraturseminariet blev ja väldigt illamående och kändes som ja skulle behöva spy o grejer. Men som tur var blev det inget med det. Vet inte om de är sömnbrist eller om de är nått annats, har ont i huvudet i över en vecka om inte snart två, men idag är de snäppet värre än tidigare.. Usch! Hinner verkligen inte bli sjuk nu iallafall. Men de är nog över till imorgon. Blir att sova tidigt idag så är de säkert bra sen ^^ :) Ska även lägga mig i soffan och kolla på film nu. Är ensam hemma en stund till iallafall.. 45 min kanske. haha. men då har ja tvn först, ;) hehe.. Planering här. hahaha :)
Helt ärligt så sitter ja väldigt sällan framför tvn nu för tiden. Den tiden jag inte pluggar sitter jag vid datan. Eller pluggar sjukt mkt vid datan med! Men läser bloggar, skriver blogg, svarar på kommentarer och sen kollar runt lite.. Men typ aldrig tv längre. Så kan de va. Tror de blir så eftersom jag plugga sjukt mkt vid datan så blir det att man sitter kvar. Aja.. Nu blir det film! Ska kolla vad det blir för nån. Ska kolla på min externa (som ja fick tillbaka i fredags) efter nån film!
Hörs senare!
Puss M,


>> LÅNGT inlägg om Tyskland! - Vilken resa!

Åhh blir så förbannad ibland asså! Hann skriva nästan hela inlägget om Tysklandsresan och så försvann heeeeeela skiten! Blir så jävla glad asså! :@

NYSS FÖRSÖK!
Allt började hur bra som helst. Vi åkte till Norrköping vid 19 tiden för att gå på bussen där vid 20 tiden. Tog de bästa platserna, längst fram! Fanns gott om plats till benen och hur underbart som helst, instrumentbrädan vad som ett bort eller vad man ska säga! AS bra plats om man ska åka långt! (var en dubbeldäckare och vi satt där uppe) Vi åkte och vi hade trevligt, satt o drack lite, Micke och jag satt o sjöng lite diskret. hahaha.. Men iallafall! Av cirka 10 timmars resa sov jag faktiskt bara nån timme eller så. hehe. Efter lite kiss/rökpauser och färjorna (Sverige - danmark & Danmark - Tyskland) var vi framme vid Calles klockan 06.30 och gick in och handlade! Hade dösköna killar på bussen, de var där med firman, de va sjukt roligt att se om lite fulla springa omkring på Calles och leta efter saker :P haha. Men iallafall, när Jag, Micke, Mamma och Pappa var färdiga med allt handlade stod vi en kö till kassan! (Är en heel del folk som vill köpa alkohol, haha) så kör Micke först, sen jag. Lägger fram alla mina varor förutom plattorna. Sen tar ja fram mitt pass och sen mitt betalkort. MEN DÅ TAR DOM INTE MITT BETALKORT DÄR! Där stod jag med varor för 2300 utan kort! Som tur var har jag världens bästa mamma, som tog sitt kort och betalade mitt, i HOPP om att det skulle räcka till deras egna varor! Hade jätte ångest och panik för att jag skulle handla upp mammas pengar så hade hon inte till sitt eget o pappas liksom! Men som tur var så räckte det till deras med!

MEN INTE NOG MED DET HÄR!
När vi skulle åka från Calles tillbaka till Sverige så hände det grejer! Vi skulle åka från Calles kl 9.00, men klockan blev framåt 9.30 och vi undrade varför vi inte åkte. Så startade inte bussen så vi fick vänta och vänta tills de kom verkstadsfolk som kunde hjälpa oss. Sen åkte vi iväg. Efter 5 minuter så stannade bussen, eller han gled ner för en nerförsbacke, där han sedan stannade! Då helt plötligt kunde chaffören få i växlarna. Vi hörde hur han försökte, tillsist gick det! Puuuh tänkte vi! Sen kom vi till Tullen, och skulle åka in till färja nummer 1. Mellan Tysland och Danmark! De stängde inte av bussen på vägen eftersom batterierna va dåliga! Sen stannade vi framför bommen, och där vi inte fick i någon växel, blev kopplingsfel. Där blev vi ståendes!! Chaffören eller tullen ringde efter en tekniker, för de trodde att det behövdes fulla på med hydralikolja, klockan var då cirka 11, halv 12 och teknikern skulle komma kl 13. Så det var bara att vänta! Som tur var somnade jag och Micke en bra stund, eller Micke sov en bra stund, men jag somnade i nån timme kanske. När jag vaknade var vi fortfarande kvar och det var inte olja som behövdes. Teknikern kunde inte göra någonting förens på Måndag sa han. Det var växellådan de va fel på. Så fick boxera bort bussen så det inte var så trångt för de andra bussarna och lastbilarna som skulle in till färjan. Sen var det bara att vänta och vänta tills vi kl 15 fick besked om att alla på bussen skulle ta med alla saker (förutom spriten) och gå på färjan och därefter vänta på en ny buss som skulle komma fram Malmö och hämta upp oss i Danmark! Spriten, den får vi hem tidigare Tisdag, då bussen varit på reparation och den kommer tillbaka till Norrköping! Så alla gick på, och fick sitta på färjan med alla väskor och sånt för att sedan komma till Danmark och vänta på en buss som kom efter 1½ timme kanske. Klockan gick och gick!! Sen kom bussen, vi åkte med den en bra dit, över till Sverige där vi stannade på en Statoilmack. Där skulle en ny buss komma och köra oss till Norrköping. Jag mitt klanthuvud glömde såklart min jacka i den bussen! herregud! Sen åkte vi med den sista bussen heeela vägen till Norrköping! Sov en heel del på bussresan hem sen! Sjukt skönt. MEn sover juh inte såå bra på bussar, men bättre än ingenting allt. Vi var framme i Norrköping vid 01.30 och vår skjuts hem stod där. Sen var de bara raka vägen hem med honom och till SÄNGEN! kl 2 Var så skönt att lägga sig. Somnade dirket och sen upp och jobba kl 8 imorse! Var skapligt trött och ville ligga kvar och sova!

Tycker jätte synd om dom som anordnade resan asså! Måste varit jätte pinsamt för dom. Kan inte vara roligt att det blir så här när man har massa passagerare på bussen. Jag tänker absolut åka med dom igen, så det är verkligen inget sånt. De var hur bra och trevliga som helst. =)
Men tycker att Fredagen den 13 de kunde vara igår istället för i fredags :P haha..

Aja, här har ni vår LILLA resa =P för er som orkade läsa allt vill säga! Haha..




Idag då, upp och jobbade kl 8. DÖtrött =P men de gick så bra så bra när man väl kom igång! Sen hem kl 11.20 och käkade frukost sen drog jag, mamma och pappa till stan och köpte en ny jacka till mig ^^. Dels för att ja glömde min på bussen (de kommer skicka hem den till mig) men också för att jag behöver en ny jacka! Så fick bli idag ändå! Hittade en på KappAhl för 999 så den blev de =) HAr ingen bild, kanske kommer senare sen! Köpte även en halsduk och vantar och ett armband ^^ (A)
Nu ska jag plugga! Martin och Sis kommer om en stund, så måste försöka få lite gjort innan. Men hörs senare! Hoppas eran helg varit bra! =)
Puss
M,


MostersÄlskling


Mobilblogg! Äntligen Hemma.

ÅH ÄNTLIGEN HEMMA! Bara 6 timmar senare än beräknat. Vilken resa! Har en del att uppdatera imorgon!! Så håll koll. Nu ska jag SOVA. Upp och jobba om ett par timmar. Hörs imorgon. Puss M,

>> Dagens schema!

Idag är det en lite stressdag! Ska hinna med en del till 19.00 då vi åker till stan för att gå på bussen till Tyskland Men ska försöka hinna allt på schemat iallafall =)

Är ganska bra att ha dagens schema känner ja,
jag håller koll på vad jag ska göra underb dagen då liksom ^^,

Men nu blir det frukost. Hinner jag inte blogga mer idag så får NI har en UNDERBAR fredag =D
Ha de bäst söta läsare!

Puss M,


>> Tyskland imorgon!

Hallå sötisar!
Har pluggat igenom 2 av fyra böcker idag =) Böckerna är till måndag och tisdag, så har lite tid på mig till de andra två böckerna. Är väldigt intressanta böcker, de ja läste och jobbade med ídag var rörelse och massage och de andra två som jag har kvar handlar om drama =) Jag har hunnit med de mesta på mitt schema för dagen, det jar har kvar är duschen! hehe. Men har hunnit med annat mellan också såklart ^^,

Svårt att planera vad man ska handla hem från tyskland asså. 100 kg försvinner sjuuukt fort =S
Åker dit imorgon vid 19 tiden från Finspång till Norrköping, där bussen går 20.15 tror jag. Sen kommer jag hem vid 20 tiden eller nått på lördagkväll! =) Ska åka med mamma, pappa, och Micke. De ska bli riktigt kul =) många timmar i en buss bara, men de får gå ^^, haha. Måste fixa min mp3 och bra musik. hehe. Annars blir det illa =D Kudde och MYSKLÄDER kan jag lova att det blir =D

Men nog snackat, måste in i duschen med, klockan tickar iväg. Här får man egentligen inte duscha efter 22, men ja duschar endå ibland.. skönt juh ^^, Men vi hörs sen, skiver nog ett inlägg till innan sängen, annars hörs vi imorgon =D
Puss M,


>> Schema! ^^,

GodMorgon sötisar!
Blev ingen skola för mig idag. Har så himla ont i magen.. OCH NEJ! Det är inte pga sprutan. Har haft det sen i söndags, o tog sprutan i tisdags, så nae! Icke! Så det blir att plugga hemma istället. Ska läsa skollitteratur, böcker om musik och rörelse! Det är fyra böcker vi ska läsa till tisdag, så ska försöka fixa iallafall två av dom idag. =) Får se hur det går!

Har gjort ett litet schema för det jag VET kommer hända under dagen! Sen kommer det säääkert komma in andra saker med, men så här ser den ut just nu iallafall =)



Men nu som ni ser, ska ja äta lite frukost sen plugga! =)

Hörs sen sötisar!
Puss M,


>> Grattis Sundell!

Hej sötisar!
Kom nyss hem från skolan. Hade litteraturseminarium med gruppen om estetik, sen hade vi rörelse i 4 timmar. De är lite segt i armen efter passet. MEN fick även reda på nu när jag kom hem att man inte ska anstänga sig på 48 timmar, att man SKULLE få hem en lapp om det. Fick vi det? NEEEJ! Så nu har jag haft rörelse i 4 timmar när ja egentligen inte fick. De är nog ingen fara, men varför inte skicka med papper till ALLA om de är sånna viktiga saker liksom! Irriterande! Men jaa skit samma! jag mår bra och har inte ont i armen eller nått så.

GRATTIS SUNDELL PÅ FÖDELSEDAGEN!
Har ingen bild på dig på den här datan! Men kanske kommer in senare ;) mohahahahahaha!

Ska till Bästavän och Micke (som då fyller år idag) och gratta honom och hälsa på! Ska bli myspys! ^^, 
men jag uppdaterar senare sen. Är lite trötter nu plus att ja ska plugga innan klockan blir 20.00 och jag ska till sötisarna ! =)
Puss M,


>> S.I sprutan!

God Morgon sötisar!
Alla vet nog att dom säger att det finns ett antal biverkningar på S.I sprutan! När jag vaknade imorse så var det bara som om jag hade lite träningsvärk i armen! But that´s it! Det var skönt =) Mamma och pappa hade också som träningsvärk, men dom hade vaknat lite under natten när de hade hamnat på den armen som de tog sprutan i. Men inte jag, för ja sover typ alltid på mage eller rygg så de va ingen fara  =)

Har DU tagit S.I (svininfluensan) sprutan? Om JA, fick du några biverkningar? 
Vilka i så fall? 



Fick en kommentar på inlägget nedan av underbaraste Simone
Hon skrev "Men vet du, man måste komma ner för att ens komma upp ;)"
Jag håller helt och hållet med. Man kan inte alltid vara på topp. Hur skulle det livet vara? Jag skulle inte vilja ha det iallafall. För då vet man inte när man har de som bäst! 
Ni måste läsa Simones blogg, MIN favorit =D

Nu ska ja klä på mig innan bussen kommer!
Puss M,

 


>> Mycket på än gång!

Hej sötisar!
Förlåt för dåligt bloggande.. Men har ingen ork just nu typ. Eller har inte tiden heller för den tiden. Har en del att göra. Många böcker att läsa, lite små plock med lite av varje typ.. Men så är det väl på universitetet. hehE..
För er som undrar så klarade jag inte tentan! Jag kommer göra om den den 5 december och hoppas att jag kommer klara den då, om inte så får jag vänta med skolan i ett år. Har förklarat de här en gång innan tror ja, men har en del nya läsare då. Men de är så att om man inte klarar denna kurs som min tenta ligger i innan jul så får man vänta med upbildningen tills man klarar tentan. MEN om man klarar den i januari eller februari eller nått så kan man juh inte hoppa in när de andra redan gått i en eller två månader, så vi får hoppa in när året under oss kommer in i den kursen vi skulle börja på. Krångligt ja vet, o ganska jobbigt med. MEN igen, skulle det vara så att jag inte klarar den nu i dec så har jag mitt år som "skollös" redan planerad. Jag ska ringa massor med olika förskolor, sen även mina sommarjobb o helgjobb o allt och säga att jag är ledig ett år och hoppas på jobb, sen ska jag ta mitt körkort! (Har inte börjat med det än för att ja tar studierna i förhand, men kanske blir nästa år, vem vet!)

Känns som ganska mkt är i mitt huvud nu som gör jag jag kanske blir lite nere eller för mig själv. Vet inte, men jaa. Vi får väl se hur allt blir!

Har precis varit iväg och tagit SI sprutan. (svininfluensan) Jag är i riskgruppen, så var där idag. Än så länge känner jag ingenting. Hoppas det inte blir så mycket värre än det är just nu, jag har mensvärk, huvudvärk och ont i magen som fan. haha. Så har en dååålig kväll ikväll om ja säger så. Fan asså! Men men. Alla har vi sånna!
Puss M,

Har en ny underbaring, provat den?


Cream chees & red chilli pepper Käse & Chilli!
MumsMums! 


>> Blogg från skolan!

Hallå!
Sitter i skolan just nu. Ska snart ha rörelseverkstad. Eller den börjar vid 13.15.. Har varit i skolan sen 10 typ och jobbat med Madde, gick väl sådär. Hittade typ ingenting som vi skulle hitta.. Men så kan de gå. Får försöka igen nästa gång =) Madde skulle  ute o käka och grejer så satt o käkade med med några i verkstadsgruppen. Hur trevligt som helst. Snäll pricka dedär som ja skrivit tidigare =D

IDAG får vi troligtvis reda på hur det gick på tentan. Alla går som på nålar. As nervösa! Likaså jag såklart! Jag kommer seriöst gråta om jag kuggar och även om jag klarar det! Så vill helst få reda på det när jag är hemma! Men kollade nyss tillsammans med dom ja käkade med och ingen hade fått reda på det än. Vi skulle kolla så vi kunde gråta tillsammans :D hahaha.. Vi är lite knas, men de gillar vi! =)

Men nu ska ja kolla vidare här så hörs vi senare när jag kommer hem. Åker direkt och tränar på Medley så blir framåt 20.00 tiden eller nått!
Puss M,


>> Filip och Fredrik ♥

Hallå Söta Läsare!
Nu har ja ptrecis kollatp å vem kan slå Filip och Fredrik. Asså Fredrik Wikingsson är sjukt snygg =O =D Kolla bara på bilderna nedan liksom ^^. haha! (han är ganska lik min kusin, men Fredrik är sjukt mkt snyggare ^^) Men iallafall.. Nog snackat om det. haha.
Har pluggat en stund förut, de gick skapligt. Men var lite trött så får sätta mer fart med det imorgon! :) Går i skolan mellan 13-17, men ska träffa Madde i skolan vid 10 tiden. Ska plugga ihop med våran forskningsstrimma, så åker med 9 bussen till stan. Sen kommer jag hem med 17 bussen, hemma 18 sen träna vattengympa och sen blir det plugga ännu mer. Blir en del plugga nu om dagarna när jag har massa litteraturseminarier och vi ska läsa två böcker till varje.. men men.. bara läsa på som en tok.
Men nu ska jag faktiskt fixa lite och sen lägga mig. Är lite trött =) ha de bäst denna söndagkväll!
Puss M,




BästaKillarna


>> Tvättat osv.

Hallå sötisar!
Gårdagen var himla kul o trevligt. Vi spelade kort och käkade lite pizza och hade kul.. :D Först körde vi JimJam, sen körde vi 7an med poäng.. As skojs ^^. Ja vann JimJam och kom trea på 7an. hahah.. men de va kul =)
Kom i säng vid 3 tiden tror jag. Frida, Micke och Jossa drog vid halv 2 tiden tror ja de va. Somnade som en gris sen väckte mamma mig vid 11 tiden typ. Skulle upp då! Sen dess har jag tvättat och rensat lite i mina lådor med kläder. Slängde en del, de behövdes.. Sen fixade ja en del i gästrummet och så. Ska sätta mig och plugga en stund innan dagen är slut med. hehe.
Har varit folk på middag här idag, o firat pappa på farsdag! =)  Han fick lite lotter av mig och min syster, vi slog ihop, han vann lite, men åkte och köpte nya lotter direkt =) så får väl se vad som händer ^^.
Men nu ska ja fixa lite här. Bloggar nog mer senare =)
Puss M,


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ FARSDAG, <3 


>> Lovely ♥

Hallå godingar!
Sen jag skrev sist har jag varit med Malin! Verkligen saknat henne! Hon messade o frågade om ja skulle med en sväng och mata katterna som hon har lite koll på för att ägaren är på kryssning. Så gjorde självklart det. Sen följde hon med hem och åt potatisgratäng och fläskfilé och sen kaffe =) Verkligen mysigt! Fick även ett halsband av henne. Sööto är var hon är. Bild kommer sen. Inte hunnit tagit kort på det än. Taack gumman

Nu väntar jag på att Bästavän, Micke och Jossa ska komma hit! Det blev lite senare av olika anledningar, men kul att dom kommer iallafall ^^, mamma och pappa har åkt för att hämta Bror o hans tjej nu så får se hur de blir med det kortspelet, men blir säkert att jag o de tre sötisarna som kommer spelar nått eller så =)
Nu ska ja försöka hinna svara på lite kommentarer innan dom kommer =) Hör av mig senare :D
Ha en underbar lördagkväll!
Puss
M,


>> Herregud!

GodMorgon!
Vaknade för en halvtimme sen. Då tyckte inte mamma jag skulle få sova mer. haha ^^, Hann inte blogga så mkt som ja trodde igår. Fick försöka fixa lite dricka åt Gurra och Johnny eftersom systemet var stängt liksom. Men de löste sig. Sen drog jag vif 19 tiden typ.

JAG gör nog fan bara sånt som händer i filmer asså.. PINSAMT! Vi hade gäster igår, min moster och hennes karl. Sen käkade ja en matlåda eftersom ja skulle dra tidigt, men blev massa skaer emellan, men när de skulle börja käka den fina middagen så va ja typ klar. Så skulle gå från bordet. Jag hade inte ätit upp maten så de fanns fortfarande mat kvar o grönsaker o så. Så när ja går förbi alla utom den sista, min mosters karl, så snubblar jag till och hela min matlåda ramlar i hans knä =O Hallå.. Vadå pinsamt. Där satt han med mat i knät på sina kläder o allt. Jag skämdes nått så sjukt mycket. Han skojade juh till det och allt sånt, men de va så jobbigt pinsamt asså.

Sen drog jag till festen, va inte så många där då, eller inte ens dom som hade festen var där. haha. De va Tommy och Ida bara. de satt o käkade så ja slog mig ner bredvid. Sen kom folket allt eftersom och vi hade sjuuuuuuukt kul. Hur roligt som helst. Sen kom Ernst och körde ner oss till krogen vid 00.15 eller nått, var roligt till en början, sen va de inte lika kul. Men det är inget ja vill skriva om på bloggen direkt. Det är sånt som kommer höras här i Finspång, som den lilla skvallerhålan som den är! (blä) Men men. så kan det väl gå! Eller tydligen så går det juh. Men aja! Sen körde Ernst hem oss igen. Så va hemma typ 02.30 men kom inte isäng förens 03.45 nått..
Så de va verkligen skönt att sova ut lite! Och eftersom jag inte sov så mkt natten till igår, (3tim) så sov ja när ja kom hem från skolan mellan 13.30 - 15.30.

Nu idag ska jag baaaara ta de lugnt. Ska sitta lite vid datan o så. Plugga om ja orkar. Ska läsa litteratur till litteraturseminarium. HAr ett par stycken böcker att läsa nu på ett tag. Sen kommer BästaVän och Micke och ska spela kort med mig och mina föräldrar. Men sen ska mamma o pappa hämta min bror o hans tjej som kommer hem från Tyskland ikväll, så då får ja o sötisarna spela själva ^^,
Men nog snackat om mig för det här inlägget! Men hörs senare =) Lovar att bli bättre på bloggandet!!

Vad ska ni göra denna lördag?

Puss
M,


>> God morgon!

Hallå och godmorgon!
Av någon anledning hade ja svårt att sova inatt. Vet inte vad det var. Men somnade inte förens vid 2 tiden och upp vid 5.. Så när jag kommer hem från skolan sen vid 13 tiden ska jag lägga mig och sova en stund. Kommer bli kanon skönt =) Sen efter det sömnpasset (förhoppningsvis) så ska ja börja göra mig iordning och fixa. käka o så sen dra till Frida och Micke. För ikväll är de Fest med Utgång, och jag ska INTE jobba för en gång skull, så kan hänga med ut =) As länge sen ja va ute.. Så de ska bli grymt kul faktiskt! Hoppas på en lyckad kväll iallafall ^^,
Men jag såg klockan, Bussen går om en stund. Ska packa innan de o så. Men hör av mig sen när ja kommer hem =) Måste bli lite bättre på att updatera känner ja ^^.
Ha de Bäst!
Puss M,


>> Ny Älskling Från DIDDI ♥

Min nya älskling från DIDDI ♥
I plattan stor texten:
L
i
f
e




Älskar DIDDI

Puss
M,


>> Gårdagen + dagen ^^,

Hallå sötisar.
Dagen blev inte som planerad igår. hahaha.. Ja städade och hängde tvätt på morgonen som jag hade planerat, sen pluggade ja väldigt bra också. Sen ringde min älskning (tommy, hahaha) han ville ha tag på Frida och Micke men de svarade inte så han kom hem till mig en stund.. Sen drog han efter typ en halvtimme eller nått, sen fortsatte ja plugga jätte bra, sen plingade de på dörren. Då va de Jossa. Hon skulle till Frida och Micke redan vid halv 2 när hon slutade så hon hade varit där o plingat på men ingen hade öppnat, va bara hundarna som skällde. hehe. Hon hade varken mobil med sig eller nyklar hem så hon kom o plingade på o frågade om hon kunde vara hos mig sålänge. O de va klart hon fick, vi skulle juh till Frida och Micke bådatvå liksom ^^. Så satt o försökte ringa Frida och Micke flera gånger o grejer men inga svar. När kl var 16 så åkte vi till biblan och hämtade två skolböcker jag hade bokat. Sen åkte vi till Frida och Micke och de va svart i hela lägenheten. Men först provade vi att ropa, för såg att fönstret varl ite öppen, o vi fick svar. hahahah.. så sprang upp o så öppnade Micke helt NYVAKEN kl 16.30. haha. snacka om sömntutor asså =P Sen vid 18 drog Micke och Frida upp o hade teori med grabbarna. (dom är innebandytränare tillsammans med Fridas pappa) och sen kom de tillbaka o vi drog o handlade lite. Sen kom Gurra och Johnny o vi kollade på en skräckis.. - The Children. Den hade nog varit bättre om vi inte hade skrattat så mkt, men de va hur kul som helst. Jossas bästa kommentar - I snön? Haha inte lätt för er som läser att fatta men de va hur kul som helst iallafall ^^.

Justde. Fick mitt Nya DIDDI halsband igår med ^^, (bild kommer senhehe. Nu har jag tre snyggingar =) Ett kommer ja använda på fredag kväll. Då är de FEST och jag ska INTE jobba på Lördagen. Det var länge sen! ^^, Blir troligtvis utgång med. Underbart =)

Men till dagen då! ^^. hehe. Ska plugga en en IDIOT nu ^^. asså ja hinner klart idag, men juh fortare desta bättre liksom. Men de ska inte slarvas ihop, det ska vara noga!!! Men sen ska ja duscha o fixa lite också =) Kanske träffa J =) kommer bli helt underbart. (J är en kompis som jobbar utomlands som ja inte träffat på as länge) så kommer bli så kul. Ta en kaffe och bara snacka! Kan inte bli bättre =)

Men vi hörs senare sötisar. Hoppas vi får en kanon dag!
Puss M,


>> Mycket idag!

Hallå sötisar!
Vaknade för en halvtimme sen av att mamma kom in och väcktr mig. Hon skulle bäcka mig innan hon hoppade in i duschen så vi skulle äya frukost ihop, men hon tyckte ja skulle få sova så hon väckte mig 10 min innan hon skulle åka istället. Men men. så kan de gå. Så får äta frukost själv :P  hehe.
Idag blir de mycket gjort för mig så tyvär inte så mkt bloggande.. Är så himla mkt nu för tiden så ja hinner inte med så mkt. Men de kommer de med =)
Idag ska ja städa av lite, hänga tvätt, o plugga protfolio som en idiot.. För sen kommer BästaVän och Jossa o hämtar mig så ska vi fota idag igen. Blev så mörkt igår, men tror de blev några bra ändå ^^. Men nu ska vi åka iväg till två olika sjukt fina ställen o fota =) så de blir nog bra!
Men ja ska sätta igång nu så får vi se hur klockan bär iväg om ja kankse hinner slänga in ett inlägg till eller så sen ;) Ha en Underbart Onsdag! Några planer för dagen kanske?
Puss
M,


Bild jag tog igår i camen ^^,


>> Me like DIDDI ♥

Hallå sötisar!
Har varit hos Bästavän nu en stund. Hon var foto sugen så tog mig som frivillig. haha.. fick ett mess att jag skulle komma dit för att hon skulle fota mig. Så ja bar mig iväg dit ^^, Nu ska ja bara sitta vid datan lite ikväll o ta de lugnt. Imorgon har ja föreläsning, men skippar den och pluggar portfolio hela dagen istället så jag är fräch i tanknarna när jag skriver den =)
Puss M, ♥

Justde. Lovade en bild på mitt nya DIDDI halsband.. Tycker om de väldigt mkt ^^,
Men det är väldigt långt. Går TYP till naveln. hehe. Me like DIDDI,



________________________________________________________________________
du ska veta att ja är sjukt trött på dina bortförklaringar!
Jag köper dom inte längre!


>> Plugg! ovanligt? Njae..

Hallå sötisar!
Nu är jag hemma från skolan.. Har haft Pedagogisk Drama idag i 4 timmar. Hur kul som helst =D Älskar min arbetsgrupp och min verkstadsgrupp =D (den innehåller 3 arbetsgrupper) Man kan verkligen vara sig själv utan att skämmas och alla är så roliga o snälla o helt underbara =D Love them! ♥
Kom hem för nån timme sen, men har käkat och sen fixat lite o så =) Fick hem ett av mina halsband från DIDDI idag med. Blir kommer sen när ja sitter vid min dator =) Nu ska jag plugga, de blev inte så mkt igår faktiskt som ja hade velat! Men nu får ja se till att de blir massor gjort! Vill inte sitta sista dagen o slänga ihop det igen liksom.. ICKE!!! Plugga plugga plugga. hehe.. Men ska även träffa BästaVän och Micke idag. Får se om min ÄLSKLING är där. haha. Lilla Tommy =) Så klockrent! (för er som inte var på festen i lördags så är förklaringen att Mickes lillebror och jag kallade varandra för älskling hela kvällen. haha.. Så från och med nu är det så. Hehe.. Men de juh på skoj såklart.. Hans flickvän vet om allt o så. haha. mer en kul grej som kom från hans sida på fyllan. hehe ^^, ) skämtosido, nu ska ja sätta igång så ja kommer igång (det lär juh jävligt bra. haha) sen ska ja även ner till biblan o hämta en bok som har kommit! NiceNice!
men vi hörs senare söta läsare!
Puss M, ♥


För er som undrar varför jag har så "rosa" kinder på vissa kort när ja inte har nått smink är det för att jag har en bränskada i ansiktet som ja gick 2005 när de började brinna i garaget och elden kom upp i ansiktet på mig. :/ (men är glad att det inte blev mycket eftersom bensin var iblandad i olyckan)


>> -

Hallå sötisar!
Missade bussen till skolan idag. Väldigt lyckat! Eller inte. Som tur är har vi bara en föreläsning mellan 13.15-14.45. Så Linda skulle ta anteckningar åt mig. TACK TACK TACK! ^^,
Så dagens planer är att plugga portfolio och sen inte så mkt mer planerat. ska försöka komma så långt som ja bara kan idag. Ska lämna in det på Fredag senast så. Men den kommer bli klar innan dess! Det vet jag. Kanske ska träffa Micke idag. Men han hör inte av sig så får väl se hur de blir. Om han hör av sig eller så. Annars blir det plugga ikväll med, kanske ringa BästaVän o fråga vad de gör eller nått =) Kanske nån film eller vad vad vet jag. Tiden får avgöra som sagt! =) Men nu ska jag börja läsa lite o fixa med portfoliot så jag kommer igång med det. Men finns på mobilen om de är nått såklart ^^,
Puss M, ♥


skulle inte klara mig utan dig,
mitt liv är uppbyggt av den kärlek du ger mig!


>> Grattis Mormor ♥

Grattis Mormor på 75 års dagen!

Idag skulle du blivit 75 år. 
Hoppas du har det bra där uppe. Tiden går så jävla fort.. för fort..
Idag är det 8 månader och 7 dagar sen du tog ditt sista andetag.
Vi var på minneslunden igår, där du ligger. Usch, både mamma och jag bröt ihop. 
Tårarna rinner för fult ner för mina kinder när jag skriver det här.
Vi saknar dig nått så sjukt Mormor! 
Vi älskar dig av hela våra hjärtan. 
Önskar du vore kvar hos oss.

Vi kunde spela Yatzy, som du alltid vann på.  
Vet inte hur du bar dig åt, men du vann alltid. Då menar ja ALLTID! =)
Du är en älskar person som alltid kommer finnas med oss..

Jag älskar dig Mormor! 



Minneslunden igår!

R.I.P


>> Dålig update!

Hallå sötisar!
Sorry för dålig update! Igår morse jobbade jag, sen åkte vi till kyrkogården, eller 3 st om man ska vara exakt! Mormor på en, Morfar på en och Farmor och Farfar på en. Var en hemskt jobbig förmiddag kan jag lova. Sen efter det åkte vi hem, åt mat sen drog jag till Frida och Micke på maskeradfest. Jag var inte speciellt utklädd men de gick bra ändå. Gick runt med handbojor o lite så bara.. Drack på cider på hela kvällen, eller öppnade en tredje, men en blev kvar :) Var inte alls sugen på att dricka så då kunde ja lika gärna låta bli liksom!
Nu ska jag plugga! så får svara på era kommentarer sen. Ha en underbar söndag! =)


RSS 2.0