>> LÅNGT inlägg om Tyskland! - Vilken resa!

Åhh blir så förbannad ibland asså! Hann skriva nästan hela inlägget om Tysklandsresan och så försvann heeeeeela skiten! Blir så jävla glad asså! :@

NYSS FÖRSÖK!
Allt började hur bra som helst. Vi åkte till Norrköping vid 19 tiden för att gå på bussen där vid 20 tiden. Tog de bästa platserna, längst fram! Fanns gott om plats till benen och hur underbart som helst, instrumentbrädan vad som ett bort eller vad man ska säga! AS bra plats om man ska åka långt! (var en dubbeldäckare och vi satt där uppe) Vi åkte och vi hade trevligt, satt o drack lite, Micke och jag satt o sjöng lite diskret. hahaha.. Men iallafall! Av cirka 10 timmars resa sov jag faktiskt bara nån timme eller så. hehe. Efter lite kiss/rökpauser och färjorna (Sverige - danmark & Danmark - Tyskland) var vi framme vid Calles klockan 06.30 och gick in och handlade! Hade dösköna killar på bussen, de var där med firman, de va sjukt roligt att se om lite fulla springa omkring på Calles och leta efter saker :P haha. Men iallafall, när Jag, Micke, Mamma och Pappa var färdiga med allt handlade stod vi en kö till kassan! (Är en heel del folk som vill köpa alkohol, haha) så kör Micke först, sen jag. Lägger fram alla mina varor förutom plattorna. Sen tar ja fram mitt pass och sen mitt betalkort. MEN DÅ TAR DOM INTE MITT BETALKORT DÄR! Där stod jag med varor för 2300 utan kort! Som tur var har jag världens bästa mamma, som tog sitt kort och betalade mitt, i HOPP om att det skulle räcka till deras egna varor! Hade jätte ångest och panik för att jag skulle handla upp mammas pengar så hade hon inte till sitt eget o pappas liksom! Men som tur var så räckte det till deras med!

MEN INTE NOG MED DET HÄR!
När vi skulle åka från Calles tillbaka till Sverige så hände det grejer! Vi skulle åka från Calles kl 9.00, men klockan blev framåt 9.30 och vi undrade varför vi inte åkte. Så startade inte bussen så vi fick vänta och vänta tills de kom verkstadsfolk som kunde hjälpa oss. Sen åkte vi iväg. Efter 5 minuter så stannade bussen, eller han gled ner för en nerförsbacke, där han sedan stannade! Då helt plötligt kunde chaffören få i växlarna. Vi hörde hur han försökte, tillsist gick det! Puuuh tänkte vi! Sen kom vi till Tullen, och skulle åka in till färja nummer 1. Mellan Tysland och Danmark! De stängde inte av bussen på vägen eftersom batterierna va dåliga! Sen stannade vi framför bommen, och där vi inte fick i någon växel, blev kopplingsfel. Där blev vi ståendes!! Chaffören eller tullen ringde efter en tekniker, för de trodde att det behövdes fulla på med hydralikolja, klockan var då cirka 11, halv 12 och teknikern skulle komma kl 13. Så det var bara att vänta! Som tur var somnade jag och Micke en bra stund, eller Micke sov en bra stund, men jag somnade i nån timme kanske. När jag vaknade var vi fortfarande kvar och det var inte olja som behövdes. Teknikern kunde inte göra någonting förens på Måndag sa han. Det var växellådan de va fel på. Så fick boxera bort bussen så det inte var så trångt för de andra bussarna och lastbilarna som skulle in till färjan. Sen var det bara att vänta och vänta tills vi kl 15 fick besked om att alla på bussen skulle ta med alla saker (förutom spriten) och gå på färjan och därefter vänta på en ny buss som skulle komma fram Malmö och hämta upp oss i Danmark! Spriten, den får vi hem tidigare Tisdag, då bussen varit på reparation och den kommer tillbaka till Norrköping! Så alla gick på, och fick sitta på färjan med alla väskor och sånt för att sedan komma till Danmark och vänta på en buss som kom efter 1½ timme kanske. Klockan gick och gick!! Sen kom bussen, vi åkte med den en bra dit, över till Sverige där vi stannade på en Statoilmack. Där skulle en ny buss komma och köra oss till Norrköping. Jag mitt klanthuvud glömde såklart min jacka i den bussen! herregud! Sen åkte vi med den sista bussen heeela vägen till Norrköping! Sov en heel del på bussresan hem sen! Sjukt skönt. MEn sover juh inte såå bra på bussar, men bättre än ingenting allt. Vi var framme i Norrköping vid 01.30 och vår skjuts hem stod där. Sen var de bara raka vägen hem med honom och till SÄNGEN! kl 2 Var så skönt att lägga sig. Somnade dirket och sen upp och jobba kl 8 imorse! Var skapligt trött och ville ligga kvar och sova!

Tycker jätte synd om dom som anordnade resan asså! Måste varit jätte pinsamt för dom. Kan inte vara roligt att det blir så här när man har massa passagerare på bussen. Jag tänker absolut åka med dom igen, så det är verkligen inget sånt. De var hur bra och trevliga som helst. =)
Men tycker att Fredagen den 13 de kunde vara igår istället för i fredags :P haha..

Aja, här har ni vår LILLA resa =P för er som orkade läsa allt vill säga! Haha..




Idag då, upp och jobbade kl 8. DÖtrött =P men de gick så bra så bra när man väl kom igång! Sen hem kl 11.20 och käkade frukost sen drog jag, mamma och pappa till stan och köpte en ny jacka till mig ^^. Dels för att ja glömde min på bussen (de kommer skicka hem den till mig) men också för att jag behöver en ny jacka! Så fick bli idag ändå! Hittade en på KappAhl för 999 så den blev de =) HAr ingen bild, kanske kommer senare sen! Köpte även en halsduk och vantar och ett armband ^^ (A)
Nu ska jag plugga! Martin och Sis kommer om en stund, så måste försöka få lite gjort innan. Men hörs senare! Hoppas eran helg varit bra! =)
Puss
M,


MostersÄlskling


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Sv: Haha gud vad jobbigt! Snacka om otur..

Kram

2009-11-15 @ 16:16:05
URL: http://jenniferbergqvist.blogg.se/
Postat av: Qb

Ja ok :) neh ska väl slänga mig i soffan :)

2009-11-15 @ 16:18:45
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Emma

Aha okej, härligt:)

Samma här, måste oxå plugga..

Kram<3

2009-11-15 @ 18:26:12
URL: http://eemmaah.blogg.se/
Postat av: Qb

ja absolut! :)

2009-11-15 @ 19:37:11
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaap, samhällskunskap och franska:)

Kram

2009-11-15 @ 21:39:42
URL: http://eemmaah.blogg.se/
Postat av: simone

Men guud vad irriterande! tur din mamma ställde upp :D

2009-11-15 @ 23:08:09
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: härligt, jotack de är bara bra med mig :)

2009-11-15 @ 23:11:33
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Joseƒine ○

Jag ville bara berätta att jag lagt till dig på bloglovin nu! Se mitt imnlägg=)



Oj vad mkt du varit med om...underbar är mosters älskling!

Massa Kramar

2009-11-16 @ 01:41:26
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Emma

Hah jadå=)

2009-11-16 @ 09:56:20
URL: http://eemmaah.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe planer för idag då?

2009-11-16 @ 10:22:25
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: http://mmajda.blogg.se

SV: Hehe, (:

2009-11-16 @ 12:13:01
URL: http://mmajda.blogg.se/
Postat av: simone

Heej snygging! Hur är det med dig?

2009-11-16 @ 12:56:28
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Qb

gör du då?

2009-11-16 @ 14:16:35
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Kelly

gullig bild :)

2009-11-16 @ 16:43:54
URL: http://kellysliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0