>> Helt ändrade planer för dagen!

Hallå sötnosar!
Dagen blev absolut inte som den var planerad! Haha.. slutade jobba halv 4, sen hem, käkade mat och sen ringde ja Micke. Vi bestämde att vi skulle ses på Måndag istället. Så ja städade mitt rum lite, sen hoppa in i en lång varm dusch. Hur underbart som helst! Efter de bestämde sig pappa för att vi skulle käka kräftor ikväll. Hans jobbarkompis som med kräftor idag tror jag det var, så vi tar dom. Jag ringde Frida, Micke och tommy så dom kommer hit och ska äta med oss, eller bara Micke för de andra tycker inte om de. Men köpte hem piroger. De ville ha de. =) Sen köpte ja lite mys med. Vi ska spela kort och så med =) Blir FREDAGSMYS på topp =)
Puss M, ♥


>> Jobba + stan!

Hallå söta läsare och GodMorgon!
Klockan är snart halv 9 och det är Fredag. Veckan har gått sjukt fort asså =P Nu ska jag äta upp min macka och snart iväg och jobba på Sisab. Börjar kl 9 och slutar kanske runt 2.. inte riktigt säkert än. Men de återstår och ser. När ja kommer hem blir de en dusch och sen kanske stan direkt o möta upp BästaVän och Micke.. Om ja inte  hinner det så ska jag till sötnosen med 16.30 bussen, (Micke alltså, inte Fridas Micke.. asså jag träffar juh en som heter Micke, och Fridas pojkvän heter Micke, men det är alltså inte samma för den som kanske undrar =P)
Men nu ska ja dra mig.. Men hörs senare sen igen!
Puss M, ♥


>> Mot BästaVän! ♥

Hallå =)
Nu sitter jag i rummet o kollar runt lite. Har varit i skolan idag. Hade musik i 4 timmar och sen forskningsgrej där vi fick berätta va vi skulle forska om och vilken frågeställning o så.. Nu ikväll tänkte ja plugga lite, men sen bara ta de lugnt.. är helt slut i kväll.. somnade på bussen hem idag (hatar att somna på bussen) och skulle av vid centrum, vaknade titt som tätt men somnade om lika fort. tillslut fick jag ställa mig upp o stutsa lite för att inte somna när bussen hade några meter kvar innan ja skulle av. sååå trött. haha :P Va på biblan och fixade massa böcker.. alla var utlånade utom 1, då biblitikarien skulle ta hem alla böcker, 7 st.. En fick hon skicka dit från Örebro liksom? hehe, men så kan de gå! ^^.

Nu under inläggets gång blir det lite ändrade planer. Jag ska dra till BästaVän och Micke en stund ikväll. Chrille kommer även dit. Så uppdaterar o svarar på kommentarer ikväll när jag kommer hem =)
Puss M, ♥


>> Kvällsblogg!

Hallå o Godkväll!
Nu är klockan 22.30 och jag börjar bli trött. Sov inte så mkt i natt så tänkte lägga mig väldigt snart faktiskt.. Har pluggat ganska mkt idag. Har blivit klar med en av tre uppgifter. och börjat på den andra! Men än är ja inte klar :) imorgon ska ja plugga ännu mer. Går i skolan mellan 8-17 sen plugga resten av kvällen!
Just de, mina nya böcker kom idag från Adlibris. Se bild nedan. Nu är hyllan full av nya böcker så nu ska ja inte köpa några mer på ett bra tag.. Har lovat mig själv och mamma de ;) haha.. Måste juh hinna läsa dom med liksom ^^. Men iallafall..
Efter ja hade pluggat ett bra tag o behlvde en paus åkte ja o mamma o pappa o handlade. Ja köpte lite godis och sen glass faktiskt. Med chokladkross.. Visste att ja hade upptinade hallon i kylen så va tvungen, o fyyy va gott dte var =D
Men nu ska ja messa Micke o se om han är vaken =) Sen ska ja sova. Sov så gott =)
Puss M, ♥


Hallon o Glass! ♥

Dårens dotter
 ★ Tillbaka till Livet * Sofia tipsade
★ Puppan
★ Vingklippt ängel
* Underbara Simone skrev om den för länge sen.
Nu var den dags att bli min ^^.

★ Den dagen min dotter blev galen
★ Glasborgen


>> me like alot!


Mamma ringde mig förut och gjorde mig så lycklig! Fick ett kurvert idag med posten..


Snacka om att jag blev glad asså! Är nominerad till att utses som bästa dam i Folkrace 2009!
Me like! ♥
Så de blir lite ändringar i mina planer den helgen. Fyller dagen innan, ska ha fest för kompisarna den 20 nov som ja sagt innan eftersom ja hunnit skicka inbjudningarna. Men festen för släcken som skulle vara den 21 nov blir flyttad till helgen efter. För Nomineringen är någonting jag VERKLIGEN vill gå på =)


>> Snabbt inlägg!

Hallå och Godmorgon!
Blir ett snabbt snabbt inlägg. Min buss går om 10 min. Ha en underbar dag idag alla läsare. Jag har skolan mellan 8-12, men kommer vara kvar en strund för att diskutera lite böcker med gruppen. Sen blir de banken för min del! Men hörs mer när ja kommer hem!
Puss M, ♥


>> Update ^^,

Hallå sötisar!
Oj märkte att jag inte hade uppdaterat sen igår kväll :P Så blir ett inlägg nu! Har fått reda på vad jag hade gjort för fel på den individuella texten, så IMORGON ska ja skicka in den igen som ja även ska rätta till imorgon.. Skönt att bli av med en grej. Sen ska ja även börja med att göra om mitt portfolio lite imorgon med. Men idag har jag träffat Ida.. vi käkade lunch på Grillen, en kycklingsallad! Mums värre.. Hon ska flytta nu på fredag så de kommer bli tråkgit att inte kunna träffa henne som nu. Lite svårt att åka till Dalarna.. Men som tur är kommer hon o hälsa på..
Skickade ut mess till nästan alla bjudna till min 20 års fest nu. (Fyller och har även festen för kompisarna den 20 Nov, men vill vara ute i god tid.) Alla som svarat kan, eller ska ta reda på om de kan så det är kul =D Längtar redan tills jag fyller =P
Men iallafall, idag har jag träffat Ida, mest tagit det lugnt, pluggat lite och fixat lite av varje. Dagen har gått sjukt fort iallafall, som vanligt nu för tiden! Och resten av kvällen kommer tillbringast framför datorn, packa lite grejer och så inför morgondagen. Böcker och pengar till Tina, (har sålt lite av hennes litteratur till en som går i klassen under mig) sen ska hon låna tre böcker av mig som jag INTE får glömma! så ska packa de medans ja kommer ihåg det ^^,
Puss M, ♥


RedEyes! mohaha.


>> Dagen!

Hallå!
Vaknade vid halv 7 imorse och jobbade mellan 8-16. Det gick bra, jobbade med min mamma för första gången faktiskt. Gick bra ^^, Pappa hämtade mig (cyklade till jobbet) för ja skulle stanna på Arken och köpa mat åt Nisse. Så blev två fullvuxna dansmöss. Så nu är Nisse älsklingen mätt och belåten! ^^. Så var hos Frida och Micke en stund på eftermiddagen. gick hem vid kvart i 6 o käkade och sen fastnade jag lite framför datorn. Kollade efter priser o kilon o så. (ska till tyskland med bussresa den 13 nov så ville kolla upp lite) Så har redan skivit ner min lista på kg o pris och exakt vad jag ska ha o hur mycket av varje. hehe.. Gäller att vara ute i god tid? haha.. aja, då har man det gjort iallafall ^^.
Efter det, eller samtidigt som ja höll på o räkna fram och tillbaka så kollade jag på Granfäjden! Asså vilket folk de finns. Någon som såg det? haha.. aa, de finns då folk till allt ^^.
Nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Ledig imorgon, men ska plugga som en tok. Sen ska ja till Micke på eftermiddagen.. Men nu ska jag kolla runt o fixa lite =)
Puss M, ♥


NisseBaby ♥


>> mobilblogg!

Hallå lärare. Blir ett snabbt mobilinlägg istället. Blev ingen film ikväll. Vi kollade på "vad blir det för mat?" han är så grym. Men hann inte se sista avsnittet innan jag somnade som en stock i soffan. Mamma och pappa väckte mig, men somnade igen. Tydligen så pratade jag och mamma, men jag somnade mitt i meningen så hon fick inte ut nått av det jag skulle säga. Haha. Men vaknade för en stund sen. Ska fortsätta sova nu, fast i sängen. Så vi får höras mer imorgon istället. Jobbar mellan 8-16. Sen ska jag köpa mat till min älskling Nisse. =) Natt natt. Sov så gott. Puss M,

>> FilmTajm!

Hallå läsare!
Blir ett snabbt inlägg nu. Kom hem från tävlingen för en ltien stund sen. Var absolut inte den roligaste, lerigt, halv och geggigt som bara fan. När man gick banan innan så sjönk fötterna så leran nästan täckte hela skona, och så ska man köra i den skiten med. haha. Aja, de gick väl sådär. Kom 12a totalt. Men hade inte räknat med att komma bättre överhuvudtaget. Men så kan de gå =)
Nu ska jag slänga ner mig med täcke och kudde i soffan och kolla på Wallander - Tjuven! Blir en helslapp kväll, är helt slut idag! ^^.  Men svarar på kommentarer sen och kanske även skriver ett litet inlägg med ^^.
Puss M, ♥


>> KM i morgon!

FOLKRACE imorgon! KM, vilket är klubbmästerskap!

Önska mig lycka till!
Puss M, ♥


>> nya byxor !

Hallå igen läsare!
Nu är jag hemma. Va inne i stan och köpta byxorna. De fanns =) eller inte på MAXI-huset utan i city. Så de läste sig. så ja fick med mig ett par hem iallafall. De andra skulle komma upp i veckan så blir att åka in då med =)
Nu ska jag byta strumpor.. DÖ blöta efter att ja varit o lastat folkracebilen ute regnet.. Jag KÖRA IMORGON =D KM, klubbmästerskap! Så ska upp tidigt imorgon. Men innan det. alltså nu om en timme är det sexparty. Bästaväns mamma har ett så vi är ett par som ska dit ;) Drar med min mamma med, haha. Hon har aldrig varit på ett och hon skäms redan nu. hahaha.. :P Kommer bli kul =)
Puss M, ♥


Love them! ♥
KappAhl - 299:-


>> Shoppa!

Hallå!
Nu har ja kommit hem från jobbet. Jobbade åt Maria idag för att jag var skyldig henne en dag då hon jobbade åt mig när ja körde sista cupentävlinen i Björkvik! Så nu ska jag byta om till mina Leggings jeans som ja kallar det, och sen vänta till pappa ringer så ska vi in till stan och handla. Jag ska köpa byxor minst ett par Leggings jeans. Jag kollade efter dom sist i själva centrum, men nu ska vi till MAXI-huset o kolla om dom finns där. Annars ska ja fan be dom beställa hem om de går. För vill ha dom :S Plus att det inte går att beställa hem från hemsidan heller. Tycker de är sjukt dåligt! Men får väl se hur de går. Hoppas jag har tur att dom finns!? Vi märker ^^. 
Vi ska även passa på att storhandla lite. Ja hoppas vi åker till City Cross, då ska ja köpa en vanilla coke! Asså den är för underbart ^^, Fick en av BästaVän för ett tag sen. Nu är ja sugen på mer ^^. haha..
Men nu ska mamma ha datan och ja ska byta om. Hörs senare sen!
Puss M, ♥


>> Film ikväll!

Hallå läsare!
Nu kom ja hem från skolan för en liten stund sen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga på mig mina rosa mysbyxor och ha en riktigt hemmamyskväll! Mamma och jag ska lägga oss i soffan med täcken o kuddar och kolla på två filmen ja valde ut från bokhyllan ^^. Filmerna ser ni nedan! Mamma har även köpte hem lite revbensspjäll som vi ska mysa på ikväll. Pappa är på O´learys med några från hans jobb.

Jag känner att jag bara behöver gör absolut ingenting. Ligga hemma o bara vara. Idag brast det för mig i skolan. Jag grät o grät och grät. Jag tror, eller är nästan helt säker på att det har med stress att göra. Jag har själv tänkt att det inte är så mycket och så, men om man verkligen tänker efter så är det en hel del i tankarna. Tentan, arbeten och sen allt annat runt omkring skolan också. Det är tufft ibland. Så idag brast det,. Men det var som dom i gruppen sa, man måste få ur sig allt. Jag har hållt stressen och allt inne och tillslut tar det stop.
Nu efteråt har jag extreeeeem huvudvärk, har tagit huvudvärkstablett, men de kommer nog inte hjälpa eftersom det är allt som släpper.
Men Nu ska de bli en härlig varm dusch och resterande av kvällen på soffan! Finns på mobilen om det är någonting.
Puss M, ♥


The Holiday! Älskar den filmen! Sjukt bra ^^


Livet är underbart! ♥
Jag kommer inte ihåg vad den handlar om, men såg den på tv en gång och bestämde mig för att köpa den. Så beställde den samma kväll. Hade helt glömt bort den, men nu såg jag den. Så den blir det också ikväll! =)


>> Yes!

Hallå alla läsare!
Kom hem vid 23 igår från Micke, så gick o la mig typ direkt. Messade lite med Micke innan jag somnade, vilket var vid typ halv 1. Kunde inte somna direkt. Satte klockan på 8 imorse, men kom inte upp förens halv 10. Den första timmen snoozade jag var femte minut, men ändå lyckades jag somna varje gång. aja.. så kan de va när man är trött.
Nu iallafall har ja ätit en risifrutti till frukost. Min buss till skolan går 10.44. Så ska ja springa in på ICA lite snabbt o köpa en sallad till lunch. Orkade inte ha mat som man ska värma o grejer. Ska ses i gruppen en stund vid 12, och sen ska vi ha portfolioseminarium mellan 13-17 så orkar inte spricka o värma maten emellan. Så blir Sallad! Skulle bli sallad från grillen här i Finspång, men de öppnar kl 11 så de va kört. Men Men =)
Nu ska ja kolla internetbanken o lägga över viss del av lönen till sparkontot. Tycker inte om att ha massa pengar på vanliga kontot. Ska ja o handla o de så ser ja till att ha pengarna där då =P Men ett par hundralappar finns alltid ifall ifall ^^.
Imorgon ska ja o köpa nya byxor ^^. OM DOM FINNS! Hatar att man inte kan beställa hem byxer från vissa hemsidor. De finns juh inte alla gånger i butiken. STÖR mig! Blä.. Åhh ska ja beställa nya smycken från Miss Dee och DIDDI ikväll när ja kommer hem med.. ^^, Me like! Aja.. men ska fixa lite nu innan bussen går. Men vi hörs ikväll =)
Puss M, ♥


>> Planer.

Hallå söta läsare!
Fick tag i Micke igår, tog inte så lång tid innan ja la ut inlägget så försökte jag igen och så svarade han. hehe =P Han sov den sömntutan! ^^. Ska till sötisen idag, åker med 4 bussen här ifrån så är på station vid 5, så hon honom vid typ tjugoöver nått.. Ska bli urmys.. Saknar honom juh..
MEN innan det ska ja plugga portfolio. Blev inte så mycket med det igår, va o träna o grejade med. Så måste bli klar med det nu innan 4 så ja kan åka till Baby.. Annars får ja ta 5 bussen, men tror ja hinner =) Men skiver ett litet snabbt inlägg senare igen =)
Ha en underbar torsdag!
Puss M, ♥


>> Plugg på G!

hallå läsare!
Kom nyss hem fårn hälsokontrollen som var inom jobbet. Tog typ 1½ timme med allt. Hörsel, blodprovet, blodtryck och allt vad som görs.. Nu ska jag plugga och sen får vi se vad som händer. Försöker få tag i Micke men de va inte det lättaste. Men får väl se om han hör av sig eller nått. Men skiver mer senare sen. För nu ska ja plugga portfolio så de står härliga till!
Puss M, ♥


?


>> Dagens fynd! ♥

Hallå sötisar.
De gick hur bra som helst att jobba, vissa barn känner man juh sen tidigare men endel var nya. Glömde skriva att jag skulle jobba på viggestorp, vilket är en skola där min mamma jobbar. Barnen är mellan 6-9. När jag och pappa var och uträttade lite ärenden när han hämtat mig från jobbet tänkte jag att jag skulle in på sminkshopen och köpa foundation och sminkborttagningsgrej. Så gick in dit medans pappa var på apoteket. Hittade mer än vad jag skulle, men är sjukt nöjd med mina köp =)


MaxFaktor, Second skin Foundation -- 155:- (extrapris)
Maybelline new york, Forever strong -- 79:-
IsaDora - Mega wet gloss, lasting shine -- 50:- (halva priset)
Nivea Visage - Refreshing cleaning wipes -- 50:-

OCH mitt UNDERBAR nya halsband från DIDDI, ♥ - 399:-


Så dagen köp blev alltså dessa!

Totalt 734:-


UPDATE!
Nu ska ja till BästaVän och umgås med henne och Micke. Ska mya med Nisseälsklingen med! ♥♥♥
(svarar på kommentarer sen)


>> One of us is gonna die young


"One of us is gonna die young"

Den va länge sen ^^.


>> GodMorgon!

Godmorgon alla söta läsare!


Nu har ja precis vaknat, jag tänkte skriva ett litet inlägg och sen gå o diska o käka frukost =)
Igår jobbade ja på Sisab, trodde dock jag bara skulle jobba typ 3-4 timmar. Men det blev 7 timmar så stämplade ut 22.30. Var skapligt trött när jag slutade och ont i ryggen så min snälla pappa kom och hämtade mig så jag slapp cykla hem. När jag kom hem så åt ja faktiskt en macka, (jag vet att det INTE är bra att äta så sent, men hade inte ätit från 14 så var liiiiite hungrig faktiskt) Sen pratade jag i telefon med sötisen. Saknar honom! kommer inte få träffa honom förens på Torsdag. Det är långt juh. ^^, Längtar sjukt mkt iallafall =)
Sitter just nu och lyssnar på musik och ska göra en macka som ja kan smaska på medans ja svarar på kommentarer =)
Har ni något bra tips på nån bra låt? Skriv gärna det isåfall =)
Puss M, ♥

>> Stress! =S

Faan va stressigt allt blev idag då.. Kom hem vid 12 som planerat, men vart har de där timmarna fram till nu försvunnit? =O Jag måste juh till jobbet nu! Hallå, shiit.. Aja. får blogga sen ikväll när jag kommer hem och fixa allt då! Men hörs sen!
Puss M, ♥


>> Tillbringa förmiddagen med BästaVän ♥

Hallå sötisar.
Orkade inte vara inne mer igår sen, Va helt slut.. somnade innan 23. Micke sötnosen frågade om ja kunde ringa 23 men somnar innan :S SORRY BABY!
Nu ska jag med BästaVän till hennes skola en stund, sen blir det hem och käka och dra och jobba. Är ledig idag, men de ringde och frågade om ja ville jobba från 15 och frammåt så de tackade jag självklart ja till. Men nu ska ja knalla bort till BästaVän och hörs vi senare! (svarar på kommentarer då med
Puss M, ♥


>> Yes!

Hallå alla läsare!
Somnade direkt när ja la mig igår, trodde ja skulle ha svårt att somna eftersom jag sov i 3 timmar under dagen. Men icke, de gick hur bra som helst ^^. Kom hem från jobbet för nån timme sen eller två, käkade frukost med mamma som hon hade gjort tills jag kom hem. Mysigt. Tack mamma, ♥ Va jätte gott =)

Blev så glad när ja kollade in på bloggen för en liten stund sen och såg att FOKI vann årets mest originella bloggårets nykomling och ÅRETS BLOGG! Helt underbart. Älskar den tjejen asså =D Finns ingen mer värdig vinnare än hon asså! Bästa Ever!

Men nu ska ja fortsätta ligga i sängen o slappa och kolla runt lite =) Hörs senare sen ^^
Puss M, ♥


haha hittade en rolig bild Frida tog på mig för ett bra tag sen,
eller ska man säga försökte ta å mig ;)
Älskar dig Frida


>> LUNGT och ikväll blir det Vin och kräftor!

Hallå sötisar.
Nu har jag tid att blogga! Förlåt för dålig uppdatering men är helt slut i kroppen. Efter salstentan idag så åkte vi och hämtade min mobil och sen käkade vi på Leons. Därefter åkte vi hem och ja skulle vila tänka ja, men somnade och sov i tre timmar sen kom min systerson och hoppade på mig och tyckte jag skulle vakna. Tur det, annars hade ja sovit ett antal timmar till. Är dötrött asså! men nu är det ett glas vin och lugnt för en stund iallafall =)

Nu tänkte ja svara på kommenterar och sen bara sitta vid datan o kolla läget och msn o så en stund.. Sen blir de kräftor och vitt vin ikväll =) Mums!
Har ni läsare nått planerat för kvällen? Ha iallafall en underbar kväll!



>> Halllå sötnosar! ♥

Hallå sötisar!
Nu kom jag hem från stan! Hade två redovsiningsseminarium under dagen. De gick as bra =) Sen va ja faktiskt på Bio med Frida, Micke och Jossa. Vi såg Bröllopsfotografen. Åh helt underbar =) Verkligen sevärd! Ni som sett Smala Sussie kommer känna igen de flesta skådespelare. Haha.. älskar Björn, han som spelar Pölsa i Smala Sussie! Han är så klockren!
Men ja har ingen tid att blogga ikväll, så svarara på kommentarer imorgon.  Har tentamen imorgon klockan 8.00! Så åker hemifrån med Sanna & Hanna med bil klockan 7.15.. Skönt att slippa bussen då iallafall.. Men nu ska jag plugga som en IDIOT innan jag ska lägga mig. För är trött som fan med.. Helt slut i kroppen efter allt pluggande asså =S jag orkar inte mer snart känns de som.. Men så är det juh när det blir mycket på en gång. Men nästa vecka har vi bara lektion på Fredag så blir att bara ta de lugnt och se till att bli frisk med.. Har världens hosta och förkyld.. Så nästa vecka blir jag nog människa igen =)
Puss M, ♥

JUSTDET! Min mobil kom idag med =D ska hämta den imorgon efter tentan!! LOVELY!

 


>> FilmMys!

Hallå sötisar!
Nu ska ja och Micke lägga oss i sängen och kolla på film. Blir Dead Silence. Den är bra :) Vi började kolla på den i vardagsrummet, men blir att lägga oss i sängen nu istället.. När vi började se den såg ja att ja redan sett den, men de är värd att se fler en än gång så de är helt okeej :)
svara på kommentarer imorgon, sov så gott sen alla läsare, nu blir de filmmys!
Puss M, ♥


>> Böcker på hela golvet.

Hallå =)
Nu har ja pluggat klart med det som skulle göras idag! Ska nu städa lite snabbt bara.. Har gjort massa annat idag så nu blir det att fixa snabbt innan micke baby kommer. Bussen går juh om några någon minut eller 2 liksom! Så, men blir att städa av lite på rummet bara, resten orkar eller hinner ja inte. Ska plocka iordning alla böcker på golvet (pluggböcker o papper) som ligger lite överallt efter alls pluggande =P Men uppdaterar senare sen igen =) Kollade lite på google nyss, så såg jag den här bilden.. Fatta att ha alla dom böckerna, och att de var BRA böcker. Rena biblioteket hemma :D skulle vara underbart :P
Puss M, ♥


tycker ni om att läsa?
Vilka böcker? har ni nått tips?
Jag älskar verklighetsbaserade böcker =)


>> Planer för dagen!

GodMorgon sötisar! (för min del för 1 timme sen)
Jag har sen ja vaknat käkat en macka o ett ägg, sen har ja kollat lite på youtube faktiskt.. Fasntar alltid där på nått vänster :P söker man på en sak så kommer de alltid nått annat roligt upp :P Men så de är ^^. Nu ska jag iallafall in i rummet och plugga det sista jag har på den ena loggen och sen reflektionen. Sen blir det en Långdusch och byta sängkläder och städa iordning lite! Sen kommer Micke baby! ^^. Men ja uppdaterar lite senare sen.
Vad har ni för planer för idag då? Ha en underbar torsdag. för det ska jag ha. iallafall när Micke kommer =)
Puss M, ♥


You make me smile ♥


>> Kvällsblogg

Hallå sötisar.
Nu har ja käkat middag (för ett par timmar sen) och kollat klart på filmen (för ett tag sen) och även pluggat en del! Nu har jag inte lika mkt kvar, bara lite av en portfolio logg och sen tenta plugg p reflektion fårn en bok. Men det kommer ja hinna imorgon! Har lite problem med loggen så ska ringa nån i gruppen imorgon och få lite tips,. Blir nog Linda. Messade med henne förut och hon sa att ja skulle höra av mig om de va nått ^^, Men annars har dagen varit väldigt bra. Maten var sjuuuuuuuukt god.. Kan förklara den imorgon om någon är intresserad.. gott som fan va de iallafall!
Har huvudvärk, och har haft det de senaste 5 timmarna.. Inte liiiiite irriterande. nee inte alls. Men huvudvärkstabletter hjälper inte allid.. så ska faktiskt lägga mig med en kall blöt handduk över huvudet och lägga mig och sova snart. Kommer bli sjukt skönt =)
Men är ledig imorgon som sagt, så kommer nog ett litet inlägg eller två mellan pluggandet! Sov så gott och dröm sött! Hörs mer imorgon! NattNatt!
Puss M, ♥


Haha suddig bild, men så kan de vara! ^^.


>> Dagen!

Hallå sötnosar!
Idag känns som en bra dag =) Pluggandet i skolan idag har gått as bra, slutade vid 12, min buss gick 5 över  och skulle aldirg g´hunnit hur snabbt jag än sprungit så ja tog de lugnt ner till ica o köpte några godisbitar fasktist, blev typ 10 kr :P men nått ville jag ha iallafall eftersom vi inte åt mat i skolan så tog med den hem igen och så. Sen när ja kom hem värmde jag maten, men åt bara upp köttbullarna och kastade potatisen. Tog lite tomater och gurka till istället =) Sen hängde ja med pappa till affären och handlade till maten Niklas ska laga till honom och mig idag! Vi ska ha folk på middag, men alla ska äta äcklig leverstuvning och det gillar inte jag och Niklas så han får laga mat åt oss istället =D
Så när ja kom hem iallafall så började ja plugga. Så nu har ja bara lite kvar på en logg och sedan en reflektion på en bok kvar tills imorgon och på fredag. Sen är de tenta plugg som gäller. Har tentan på Lördag redan! Men så är det när man har väldigt mycket annat att plugga samtidigt tyvärr..
Micke sötnos kommer hit imorgon med och ska sova hos mig, så ska se till att bli klar med allt tills imorgon innan han kommer. Är ledig på dagen med så det är juh bra. Får gå upp tidigt och fixa allt!
Nu ska ja iallafall svara på era kommentarer och sen blir de att dunka lite musik tills folket kommer och så. Niklas kommer tidigare så han hinner laga våran mat med ^^.
Puss M, ♥



UPDATE!
Nu har Niklas kommit och även mamma och pappa kommit hem.
Niklas och jag har även kommit på vilken film vi ska kolla på medans vi äter!
INSIDE MAN! Hur bra som helst! Love it!


>> Plugg och Prinsen kommer på besök!

Hallå sötisar!
Kom hem tidigare än jag skulle egentligen, kom hem vid 16. Men gick o la mig och vilade så att jag orkar plugga hela kvällen. Eller hela och hela, prinsen kommer sen under kvällen med. Saknar min systerson =) Inte träffat vildingen på länge juh =O

Direkt när jag kom hem åkte MYSrosa byxorna på, haha.. så underbart sköna så de åker på ganska ofta på kvällarna när jag vet att jag inte ska någonstans under resten av kvällen.. =) O så mystofflorna med såklart :D Men nu tänkte ja svara på lite kommentarer och sen blir det att plugga.. Pappa är och hämtar mamma nu med så snart blir det middag. Så får se om ja hinner börja plugga. Men vi märker. Annars blir det direkt efter! 

JUSTDE. börjar blir sjuk igen tror ja. Eller iallafal en stor förkylning.. =/ Nyser o snorar o hosar.. Faan asså. Blir förbannad på de här.. Ingenting går rätt just nu känns de som. :S Mobilen är trasig, gjort fel arbeten i skolan (skrev ett arbete på 3 sidor som inte ens skulle skrivas :@), förkyld o blääää!! Blir tokig snart. men nu ska ja sluta klaga, finns alltid dom som har det värre!
Men hörs senare sötisar!
Puss M, ♥


Min underbara pris i augusti ♥ 


UPDATE!

Jag och min underbaring!
Den underbara dagen vad när min syster sa till mig att jag skulle bli moster.
Grät som en idiot och var den lyckligaste i världen! Dagen du kom var ännu lyckligare.
Du var så liten o världens sötaste, idag är du inte lika liten,
men du är fortfarande världens sötaste och bästa ♥
Moster kommer alltig älska dig, du kommer alltid vara min ljus i mörkret ♥


>> Förbannad!

Hallå sötisar!
Blir ett snabbt inlägg från min sida nu på morgonen. Bussen går snart. Ovanligt va? (A) men iallafall. Va urmysigt igår hos Micke. Kollade på film o såg i hans soffa =) längtar tills vi ska ses igen! ^^.

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!! Min högtalare på mobilen gick juh sönder, så va juh inne i stan i lördags och skulle byta, men den ja skulle ha fanns juh inte hemma så de skulle juh beställa den, Okej tänkte ja. Får ha den här så länge. Men i söndags kom ja inte in på mina kontakter och när ja gick in på samtalslistor eller när någon ringde va allt i kinatecken.. Så har de också blivit en gång tidigare.. Sen igår när ja va på väg in till stan och skulle till Micke så segade telefon så ja tänkte starta om den. Men nae då.. då stod det : sätt i rätt simkort.. Finns de nått fel simkort eller? Sen provade ja igen och då kom ja in, MEN den sökte bara och hade ingen teckning så kunde inte ringa, messa eller någonting.. Så starta ja om den igen och igen och sen gick den inte att starta alls :S nu är den stendöd =O BLIR så FÖRBANNAD!!!!!! Så när ja kom till Micke lånade ja hans telefon o ringde pappa så han visste att min mobil va trasig så de inte trodde nått hade hänt om de försökte ringa. Sen när ja kom hem från sötnosen så testade ja igen, men de gick inte så lånade en AS GAMMAL telefon som knappt funkar.. Den funkar juh mer än min iallafall :S När ja fick igång telefonen fick jag 11 sms på raken.. Men orkade inte svara på dom så la mig och sov istället.. VILL ha min NYA mobil NUUU!!

Nu ska ja dra, haha.. de blev inte så snabbt men ändå, :P svarar på kommentarer när ja kommer hem. Har en heldag i skolan. Från 8-17 så är hemma vid 18 tiden eller nått.. Hörs sen!
Puss M, ♥


HATAR förtillfället! En grymt bra mobil... NÄR den funkar!


>> Till sötnosen!

Hallå sötisar.
Såg klockan så ska dra när som helst till sötnosen! Men tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan. Svarar på kommentarer imorgon, hinner inte nu innan ja åker o när ja kommer hem blir de sängen ^^. Här kommer en bild hur ja ser ut idag, tänkte att ja skulla ta en liten cam bild. hehe :P
Men nu hörs mer imorgon sötisar.
Puss M,


>> Morgonblogg!

GodMorgon!
Klockan är kvart i 9, ska snart ut till bussen till skolan. Inte varit där på två veckor nu. Ska bli kul att träffa gruppen igen ^^. Jag och Linda skulle fikat nån dag, men blev aldrig så, tiden gick så fort. =)
Igår innan jag somnade messade ja med underbaringen Micke =) Han är så sööt ^^. Ska träffas ikväll, som vi inte gjort på en vecka =O Skandal. Men den här veckan kommer vi troligen ses 3 gånger ^^. Lovely! Saknar honom, så ska bli skönt att träffa honom ikväll ^^. Sen ska han sova hos mig Torsdag till Fredag med, ännu mer underbart. Slippa tänka på vad klockan är och när bussen går.. Bara vara med honom =) Mmmm.. Underbart!

Nu ska ja sminka mig lite snabbt och sen dra till bussen. Men vi hörs senare!
Puss M, ♥


>> Dagarna går fort!

Hallå =)
Idag har ja varit dålig med bloggen igen, ja vet.. Men tänkte slänga in ett inlägg nu ikväll =) Dagarna går så  himla fort nu för tiden. Hinner fan inte med så mkt som ja skulle vilja/behöva :P men iallafall. Vaknade imorse av att bästavän ringde, sen upp o käkade frukost. Efetr frukostsen så körde pappa o mamma mig och Frida ut till Mickes pappa. Micke och Tommy åkte med Mickes mamma. Men de fick inte plats i bilen eftersom det var Micke, Tommy, Mickes mamma, syster och Diezel med. Så pappa körde oss. TAACK <3 Frida baby körde lite bil och Micke, Tommy o deras pappa körde cross! =) Första gången ja var med dit ut och det var roligt =)
Pappa och mamma hämtade mig vid 13 tiden, åkte hem o pluggade sen lagade ja mat och käkade med mamma o pappa. Sen pluggade ja igen. När ja tog en liten paus kolm Janne och Niklas och hälsade på och drack kaffe så satt med dom och snackade lite o så.
Jag och Niklas ska göra mat på torsdag, eller Niklas ska och jag ska kolla på ;) haha.. Mamma o pappa har bjudit hem Janne, Hollo, Janne kusin och några till på leverstuvning, och det är så jääävla äckling, ENLIGT MIG. Och så visade det sig att Niklas inte heller åt det så han ska laga mat åt oss, nått med kassler och ris o curry eller vad det var. Så de ska bli intressant ;) Blir nog gott. ^^.

Nu resten av kvällen ska jag plugga och prata med sötnosen som ja är lite sur på :P han är så elak o jävlas med mig hela tiden :( ;) haha.. Han får igen hos honom imorgon =P haha.. ;)
Men kanske slänger in ett till inlägg innan sängdags.. Fan känns som klockan är 21 eller nått, inte 18.45 som hon är :S fan .. haha. blir trött av mörkret ^^.
Puss M, ♥

JustDe, ja kunde varit i Tunisien med Alexandra, Linus och några till nu. De åkte igår =(
Ville verkligen följa med, komma bort i två veckor och BARA vara.. Så jävla underbart. Men skolan går faktiskt före, men skulle vara underbart! Hoppas de har de kanon där nu. Tänker på er, <3


Me and Maja!
(BästaVäns orm)


>> Update! ^^.

GodMorgon sötnosar!
Ja det kan jag faktiskt säga idag så här sent :P Gick upp vid 8 idag och drog iväg och tränade, sen hem, till stan och snackade om min mobil som var trasig igen, så har beställt en ny modell. Den kommer nästa vecka, för såklart fanns den inte hemma. Sen åkte vi och käkade på Golden Bankock eller vad det heter, as god buffe! Sen gick jag in på KapAhl för att köpa byxor, men dom var juhf aan slut dom också. Så inte min dag idag!! När vi åkte hem så messade ja massor med sötisen och när ja kom hem skulle ja vila lite, men somnade och sov i 2 timmar. Så därav kan jag skriva godmorgon ^^.
Nu sitter jag och käkar lite upptinade hallon, ÄLSKAR hallon asså! Bästa någonsin ^^. Ska snart sätta igång och plugga, läsa två kapitel ur en bok och sen skiva lite kort om det. Skulle läst det inför praktiken, men gick hem boken igår så var inte så lätt. haha.. men de löser sig ändå.. Ska juh in nu på Fredag som ALLA andra arbeten.

Förlåt för dålig uppdatering och svarande på kommentarer och så igår, men när ja kom hem från praktiken pluggade som med utvecklingsplan och så.. Sen kom världens bästa ungar. SABINA & SEBASTIAN! Våra gammla stödbarn som vi hade för 2 år sen. Vi hade dom från dom var 1 respektive 2 och när vi slutade ha som var dom 5 respektive 6 år. Och så kom dom igår, och vi busade i min säng som vi gjorde när dom var små och så många minnen kom upp, så när dom åkte hem igen vid 20.45 tiden så grät jag som aldrig förr. Asså dom är fortfarande som mina småsyskon som jag aldrig fick, (är yngst i familjen) och jag saknar dom nått så sjukt mycket, <3
Dom fyller snart 7 respektive 8 är i slutet av året och i början av nästa år (är 11 månader mellan dom) så har redan beställt deras födelsedagspresenter till dom =D MYSPYS! ^^.
När de åkte hem la jag mig på soffan och somnade till sen la ja mig i sängen! Vaknade av att Frida Jävel ringde 5 gånger (vid 23.55) och tjatade om att jag skulle med till centrum och lämna av Micke O, men de ville ja inte. MEn sen fick Micke O Mobilen och gick in io trappen för att leta reda på vart jag bor, han sprang upp och ner för alla jävla trappor, så tillslut för att han inte skulle väcka någon eller ringa på någon dörr så tog ja på mig och gick ut i 10 min och sen när de gick så gick ja in o sov igen :P Sen sov ja heeeela natten!
Men nu har ja skrivit ett jäkla långt inlägg känner jag, får väl se hur många som orkar läsa. haha. så, nu ska ja svara på kommentarer sen blir de plugg som gäller!
Puss M, ♥


Foto: BästaVän, Frida Andersson ♥


>> GodMorgon!

Hallå sötnosar!
Somnade tidigt igår, la mig och kollade på Smala sussie och sen gick ja upp o käkade en macka (va tvungen för mig själv, inte ätit sen 11.30 och spytt och grejer så hade ingenting i magen) Sen efter det så kollade ja liiiite på hockey med mamma, pappa, adde och bea. Sen gick ja in i rummet, bäddade ner mig och ringde sötnosen en stund. Sen somnade jag. Klockan var vid 21 tiden när ja la på med Micke, somnade nästan direkt efter det. Därför hann jag varken skriva ett till inlägg igår kväll eller svara på kommentarer. Så blir ikväll istället!

Idag är det Sista dagen på praktiken för den här gången.. Känns piss :( vill vara kvar längre. Men kommer tillbaka om 8 veckor igen, men är hellre där i 8 veckor än i skolan i 8 veckor =) Älskar min praktik! Men nu ska ja med bussen som går kl 6. vilket är om 10  minuter. Jag ska inte missa den för då är der kris! haha.. Men hörs mer när ja kommer hem!
Puss M, ♥


>> Mår illa!

Heej alla läsare!
Nu blir det ett snabbt inlägg. Jag ska inte träffa Micke idag, mår illa som en jävla idiot. Kom nyss från toaletten för ja fick springa dit och spy. Så jag har ingen vidare ork i kroppen att blogga just nu så gör det senare ikväll eller så. (både ett längre inlägg och svarar på kommentarer) NU däremot ska jag lägga mig o soffan med myskläder och tofflorna såklart, o kolla på Smaka Sussie! Hörs senare sen!
Puss M, ♥


>> Mys i rosa!

Hallå sötnosar!
Snacka om att det var skönt att träna, men är sjukt trött nu efteråt. Va trött innan med liksom. haha. Nu ska jag iallafall sitta här med mina mystofflor o mysmysbyxorna och en påse Rosabandet rattar från Algrens bilar! Köpte dom när Micke sötnos var här, men åt aldrig några. Men tänkte öppna dom (o smaka några stycken iallafall) medans jag svarar på era kommentarer och sen blir det lite msn och sen sova! KLockan är redasn halv 10 liksom.. HA en underbar fortsatt kväll så hörs vi imorgon =) 
Puss M, ♥


Mina mya söta tofflor ja skrivit en del om och mina rosa mysisar ^^.


>> Medley nästa!

Heej sötnosar!
Blir ett kort inlägg nu, för ska och träna nu om några minuter bara. Dagen på praktiken har varit lika underba som de andra. Är bara 2 dagar kvar för den här omgången.. Fan känns piss =( Inte alls kul.. Men ska tillbaka vecka 49-50 igen! Längtar redan, fast ja inte ens slutat än. haha.. Så bra tycker jag att det är ^^.
Men iallafall, ikväll när ja kommer hem sen så svarar ja på kommentarer och slänger in ett till blogginlägg. Sen ska jag faktiskt sova tidigt. JAg behlver lite mer timmars sömn känner jag än vad det blivit den senaste veckan. Skulle behöva plugga, men kommer bara bli skit av det om jag gör det när jag är super trött liksom. Igår va ja med as trött så va ute och gick istället. Så imorgon ska jag till SÖTNOSEN igen ^^. Så blir att plugga som en tog från fredag och hela nästa vecka istället. Får bli lite stress, men måste få sova ikväll. Men nu ska vi dra till träningen! Hörs senare sen..
Hoppas ni haft en Underbar dag alla söta läsare!
Puss M, ♥


>> Mentos mint och värme!

Hallå sötnosar!
Hemma igen och äter lite mentos mint, har börjat fått upp lite värme igen. Var inte så jätte kallt, men de va juh inte varmt direkt. hehe :P Men tänkte bara skriva en liten rad och säga att jag ska lägga mig strax. Ska ringa sötnosen o så nu innan med, sen blir det att krypa ner =) Upp mellan halv 6-6 imorgon. Bussen får halv 7 iallafall. Äter frukost på jobbet imorgon så behöver inte tänka på sånt iallafall =) Men vi hörs mer imorgon ^^,
Puss M, ♥


>> Hej sötnosar!

Hallå =)
Sorry för dålig Update. Men sötnosen sov här inatt så va med honom hela kvällen/natten och morgonen. Sen drog jag vill praktiken och var där till cirka 17.05 sen gick bussen och sen dess har ja lagat mat och packat upp mina älskade tofflor :D Var lite trött idag på praktiken faktiskt.. Tog lite på krafterna när man inte somnade på ett bra tag igår. somnade kanske 01.30 eller nått kankse.. O upp kl 7.. Snark ^^. Men det var det absolut värt. Sov juh med sötisen ^^.
Men iallafall, hinner inte svara på kommentarerna nu heller :/ känner mig sjukt elak, men Mathias kommer hit och vi ska ut och gå en promenad. Annars kommer jag somna väldigt snart! Ut o gå i kylan och vakna till :D Underbart! Men nu ska ja ta på mig mina nya mysbyxor som ja med beställde, Rosa (Och jag härmar INTE kissie, dessie eller Paow o dom för att ja har rosa mysbyxer.. Har alltid älskat rosa, så är det bara)!!
Men skriver en rad senare igen och svarar på kommentarer då =)
Puss M, ♥


Bild lånad av Google.se


>> Paket på posten!

Hallå sötnosar!
Är hemma från praktiken nu, eller varit nån timme.. Men iallafall så var ja sjukt trött imorse. Så kommer nog vara lite trött ikväll. Nu ska jag fixa iordning lite, hänga tvätt och sen plocka iordning i mitt rum. Ligger massor med papper och andra pluggsaker på hela golvet typ.. Inte så trevligt att ha sånt liggandes när sötnosen kommer sen ^^. Micke kommer hit ikväll och ska sova här så åker vi tillsammans med 8 bussen imorgon bitti. =)
Ska snart ner till Netto o möte Frida och Micke. Ska kolla lite, och sen ska ja med mamma o pappa o hämta mitt paket som kom idag =D wohoo mystofflorna är med ;) plus en del annat med såklart! Men skriver senare och svarar även på kommentarerna ja fått senare!
Ha det bäst sötnosar!
Puss M, ♥


Längtar tills ja kan ta på mig dom ikväll =D


>> UNDERBAAAAART ♥

FY FAAN VAD UNDERBAAAAART!!!!!! ♥
Jag kom trea i dagens tävling, men det räckte för att vinna cupen för damerna =D
Så jävla skööööööööööööönt!
Så kom hem med dessa pris idag =D


Men helt fel hade jag inte med inlägget innan, bilfaan gick sönder! På exakt samma ställe på banan så slog jag sönder växellådan igen! Det hände juh nör jag körde andra deltävlingen i cupen. Niklas Johansson slog också sönder sin växellåda på exakt samma ställe!

 Grattis MIG till 3 plats i dagens tävling och till CUPENSEGER i Damklassen!

Grattis pappa som kom 7a i cupen i Oldboys bakhjulsdrivet,
(han lånade bil och den gick bara påtre cylindrar så den gick inte så jätte bra)

Grattis Niklas Johansson till seger i dagens tävling och 6 plats i cupen i Juniorklassen.  

Grattis Niklas Karlsson till 10 plats i cupen i Juniorklassen.

Grattis Janne Blom till seger i dagens tävling och 5 plats i cupen i oldboys framhjulsdrivet. 

Grattis Hernström till 10 plats i cupen för oldboys bakdjulsdrivet.

Grattis Roger Karlsson till 9 plats i cupen för oldboys bakhjulsdrivet.

Tusen tack för alla söta kommentarer ^^,
svarar på alla om en stund.

Puss M, ♥


>> FOLKRACE ♥

IMORGON är det RS i Björkvik med Pärlan!
Jag ligger 1a i cupen nu, men allting kan hända imorgon. Jag hoppas självklart ingen kommer om mig, men allt kan hända. Ja måste starta alla tre heat och ha bra tid minst 2 av gångerna. Skulle vara just typiskt om bilen gick sönder imorgon asså. Men nu ska vi inte vara negativa, klart den inte går sönder ;) haha..  Imorgon är sista deltvälingen till cupen, och det innebär att det är dubbla poäng! Den som vinner får 20 istället för 10, andra plasten får 18 istället för 9.. Jag leder med 3 poäng över hon som ligger bakom mig, så hoppas ja klarar det =D hehe.. Aja.. ville bara lägga in lite om morgondagen.
Detta innebär att de blir dålig update imorgon med! Men tävlingen går LÄTT före =D
ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
Puss M, ♥




En lien ny detajl på pärlan som kom till när ja o Chrille målade den i tisdags ;) ♥♥♥


>> Dålig Update!

Heej!
Förlåt för dålig update. Men idag har ja pluggat heeela dagen. Håller på än. Eller ja jobbade mellan 8-11 sen va min systerson här så började plugga vid halv 1. Sen blev de en paus när de va middag kl 17 nått kanske, sen plugga igen, sen en paus vid 18 nått och åkte till garaget och lastade bilen och sen hem och duschade och sen pluggande igen.. Nu har ja svarat på lite kommentarer som ja inte hunnit med på ett tag. men så kan det vara. Ska fortsätta plugga lite snart, sen blir det sängen för ikväll blir det sova tidigt.. TRÖTT och upp tidigt imorgon =)
Puss M, ♥


>> Tjurig!

Hallå sötisar!
Blev inte att jag hann svara på några kommentarer igår, hade det snabba inlägget, men drog till centrum o träffade Frida, Micke, Tommy o Diezel istället =P Sen åkte jag till stan med 17.05 bussen till sötnosen och var där =) Åkte hem med 22.02 bussen och sen hem o pratade lite med pappa och så sen gick jag och la mig.
Nu ska jag till jobbet, fy faan för att cykla i det här kalla vädret. Hoppas det inte är halt. hehe :P men jag svarar på kommentarerna senare under dagen och skriver även då med!
MÅSTE bara säga att jag blir så jävla förbannad asså. Min mobil krånglar igen :S Högtalaren brusar när jag pratar i telefon.. Blir så irriterad. JAVET att jag messar mkt och så med min telefon, men det ska juh inte ha någonting att göra med högtalaren? :S Så ska in till ONOFF nån dag snart, och då ska ja lämna in mobilen, men ska ta tillbaka pengarna och köpa en ny istället. Vill inte ha en mobil som jag lagt up ca 6500:- på med försäkring om den bara går sönder hela tiden. Känns sjukt onödigt.. Just den här modellen köpte jag för några månader sen, första gången tappade den från soffan och den gick sönder, åkte till ONOFF och fick en helt ny. Andra gången ballade den ur och det var bara kinatecken överallt och grejer, så åkte in till ONOFF, uppdaterade den och den blev bra igen. Tredje gången gick högtalaren sönder, lämnade in den, fick tillbaka den efter 3 veckor TRASIGandra ställen. Lämnade då in den och fick en helt ny och NU är den trasig IGEN! Jag blir förbannad asså! Orka ha en mobil som går sönder så ofta :S Så nu ska ja köpa en enklare modell och se hur det går. Tänkte att va faan, 6500kr på en bra mobil är väl okej ändå, för då kanske den håller (HAR haft problem med min tidigare modell med) Men det spelade tydligen ingen roll alls.. Jävla skit! Måste kolla ut en ny modell, NÅGON SOM HAR NÅTT TIPS PÅ EN BRA SONY ERICSSON???
Aja såg klockan. Nu måste ja cykla till jobbet! Hörs sen! 
Puss M, ♥


Älskar den samtidigt som ja hatar den när den går sönder hela jäääävla tiden!


>> Snabbt inlägg! ^^,

Heej sötnosar!
Kommer tyvärr bli ett snabbt inlägg nu. Har varit på min praktik idag, helt underbart som vanligt =) Kom hem för en stund sen, har pluggat lite sen dess.. och ska fortsätta plugga en stund till nu, tog en liten paus bara. Kunde inte somna igår när ja la mig. Mina tankar runt allt som måste göras kom fram. Så ska plugga nästan hela dagen imorgon. Måste bli av med en del saker så ja kan fokusera på de andra sen liksom. hehe.. Har skrivit en lista nu på pluggande och arbeten som ska lämnas in. Så bara att bocka av när dom blir klara. Skrev den förut och redan bockat av en, och har lite kvar på en annan så imorgon ska ja lätt bocka av den och helst några till :)
Men nu ska ja fortsätta plugga, för sen kl 17.05 ska jag till stan till Micke.. Ska ringa Frida baby nu med innan ja sätter igång satt plugga igen =) men hörs senare sen eller imorgon =)
HOppas ni har en underbar Fredag, ♥
Puss M, ♥


>> Lite av varje!

Hallå sötosar!
Isag var ja på praktiken mellan halv 8 - 15.20 sen drog ja till bussen till stan och skulle hämta Micke, men han låg och sov så fick åka hem med 16.o5 bussen hem själv ändå! Eller själv och själv, hade sällskap med grannen och hennes lilla söta dotter =) De skulle också hem. Men ska träffa Micke imorgon istället, ska till honom med 16 bussen. Innan ska ja försöka plugga så mkt som möjligt. Slutar 13 imorgon så åker hem med bussen som går 13.20 och sen hem o plugga och sen till stan! Men nu ska ja, mamma och pappa äta middag =) Hörs senare!
Puss M, ♥


RSS 2.0