>> 1 år sen :´(


Idag är det 1 år sen du gick bort :(
du är enormt saknad i våra liv och i vår närhet.
Jag saknar dina samtal, som var minst 2 gånger om dagen =)
Våra Yatzy stunden,då du alllllltid fick yatzy och vann =´)
Spelade ingen roll hur många gånger vi spelade liksom ^^,
Kommer aldrig glömma våra fina minnen ihop.
När ja va liten fick ja välja om ja ville gå i simskola här hemma eller om ja ville åka upp till dig i småland, Grimsås och gå där, och jag kom ner till dig.
Vi spelade Bimgolotto för barn eller va de va och jag minns att jag vann presentkort eller va man ska säga från hemglass. haha.. Va jätte glad. Och hur glad jag var när jag kunde simma själv i utebassängen. hehe.
Och när du flyttade till Norrköping och var och hälsade på oss när vi både på Gula gården, haha och jag gjorde tuppkam på dig =´) du kunde bara ha de i några minuter innan de började klia så förbannat på dig. haha förstår dig, eftersom ja hade hur mkt vax som helst i. va juh liten ^^, 
Asså mina tårar bara rinner ner för kinderna när jag tänker tillbaka på tiderna.
Sen när vi äntligen fick dig till Finspång. Du var så envis ^^,
Tror både ja och mamma fått det efter dig =´)
När du miste ditt ben blev du allt svagare för varje dag, känns som om du tappade hoppet.

Mormor, ja saknar dig så sjukt mkt.
Kan inte fatta vart de här året har tagit vägen. Har gått så fruktansvärt fort.
Vi ska till Norrköping o till Minneslunden du är på. Ska köpa den största och finaste rosen till dig!
Skit samma vad den kostar. Du ska ha den!

Jag vet att du har det bra där du är nu, men det är inte lätt för oss här nere.
Speciellt inte för mig, o mamma ska vi nog inte prata om.
Det händer en del att vi pratar om dig, minnen o hur envis du egentligen var =´)
Mamma är så sjukt lik dig asså =´)
En Daisy junior ^^, speciellt på vissa ansiktsuttryck.

Jag kan inte skiva mer nu.
Jag bara gråter och gråter.
Men du är en enormt saknad i mitt liv, ♥


>> Update!

Hallå sötisar!
Varit lite off igen, sorry! Jag har varit lite nere o trött o seg o blä! haha.. Men nu är ja Frisk =) lite hosta kvar ibland bara, men de är väääldigt sällan. As skönt! Idag är de tisdag, dock har ja inte tränat denna veckan än som ja sa, men däremot har ja jobbat igår och idag, ska jobba imorgon och på torsdag med =) hur bra som helst. I söndags var ja jätte depp över att gå hemma. Blir tokig på det asså! Trodde de skulle vara skönt, men de är skönt ibland, men vill ha saker att göra, inte vända på dygnet allt för mkt o så! Plus att de ger pengar!
Fick min lönespes igår, får 1000kr mer än ja hade räknat med så de är verkligen skönt! Måste köra nya skor snart med och så =) Ska in till Norrköping på torsdag, ska in och lägga en ros på minneslunden för mormor, sen in och handla. Kan inte fatta att tiden går så fort. På torsdag är de ett år sen min mormor gick bort =/

Tänkte bjuda på lite bilder från i lördags när de blev lite hemmaspa mys med Sara =)
Puss M, ♥


My girl ;P


Haha min ansiktsmask synd juh sjukt mkt mer än hennes,
men nästa gång skulle hon också ha en sån som mig ;)




sen blev de mys i soffan med Ramlösa o täcken o kuddar o film :D


>> Mysdag!

Godmorgon för ett par timmar sen ^^,
Igår somnade jag ganska sent, kunde inte sova. Somnade väl vid 2 tiden kanske, sen upp kl 7 imorse för att jobba. Oh ja säger bara en sak.. jävla bajs snö! är så trött på den nu :/

Nu sitter ja o dricker lite kaffe, har precis käkat en macka med ägg på (mammas hemmagjorda). Ska hoppa in i duschen nu, raka benen o greja, sen kommar Sara hit =) Vi ska ha en liten ta hand om oss självadag idag. Vilket innebär mys med Ramlösa, lite popcorn, ansiktsmask o film o grejer ^^, underbart! I like alot!
Men har inte så mkt tid att blogga just nu, måste hinna klart att fixa i gästrummet med!
Hörs senare!
Puss M, ♥


>> lite inköp!

Hallå bloggen o alla söta läsare!
Mår lite sämre ikväll igen, inte alls kul faktiskt. så ska bara vara hemma ikväll som de ser ut. Ska äta lite varm smörgåstårta och bara slappa med mina föräldrar. Skulle spela lite kort o mysa lite =) De stunderna uppskattas grymt.
Gästrummet är nu färdigtapetserat. Bild kommer senare eller imorgon, =) Har inte hunnit tagit några bilder.
Va på Centrum förut, åkte med pappa när han skulle handla avokado till lunch/middagen förut, vilket för min del blev två skivor kassler, fast i småbitar, sen steka de tillsammans med lite champinjoner och sen en avokado till =) gott som fan! ^^, men iallafall, skulle köpa en ansiktsmask till imorgon, då jag och väldigt bästa Sara ska ha en liten mysdag. Vi ska kolla film, ha ansiktsmask och bara ha en skön ta hand om sig själv dag =) Skönt att gästrummet blev klart, så vi ska vara där =) så skulle ja även kolla på dag och natt kräm... Lustigt att det finns så fåå dag och nattkrämer som inte har antirynkgrej i sig. Så vi unga som inte har rynkor men ändå vill hålla och fräscha då? Aja, ja hittade iallafall lite produkter från Nivea Visage som ja köpte =) se bild nedan!
Men nu ska vi käka lite, lägger ut en bild sen och även på gästrummet =)
Puss M, ♥







UPDATE!


Den mumsiga synden för helgen ^^,
Blev mätt på en liten bit fan!


>> - 5 kg

Hallå söta läsare!
Idag är jag en glad Mathilda!
Som ja skrivit lite innan så går vi lite på GI metoden och har slutat käka pasta, ris o potatis, bröd (äter bara hemmagjort med dinkelmjöl istället för vetemjöl) osv. Det har gett resultat. Vi började för cirka 2 veckor sen, har fuskat då ja festat, käkat lite godig o grejer, men har ändå gått ner 5 kg. Är sjukt glad över det! Mer ska de blir.
Jag har testat många olika saker för att gå ner i vikt, Xtravaganza va de senaste innan GI, vilket funkade as bra till en början, rasade ner massor i vikt, (käkade bara pulver i  4-6 veckor, minns inte.) sen så fort vi käkade gick ja uppp allting, plus lite till. Ändå höll vi exakt vad vi skulle.
Jag känner att den här metoden inte alls är jobbig, pluver o grejer mådde ja bara skit av. De ända vi gjort är att tagit bort potatis, ris, pasta, bröd och lite sånt. Vi har klart dagar vi kan synda, men de är 1 gång i veckan. Ikväll ska vi tillexempel äta lite varm smörgåstårta, vilket är bröd. Sen de är de ända, äter vi de så blir de inget annat "mys" för min del!
Jag hoppas vikten kommer fortsätta gå neråt och att jag kommer igång och tränar snart igen med, har inte tränat på de här två senaste veckorna heller :/ kännas piss jobbigt. Förra veckan va ja på boxen, men klarade inte av de för kände att de va nått med kroppen som inte stämde, sen ramlade ja o slog i knät så kunde inte köra Afro, då man hoppar hela tiden typ, o inte box o kick. O den här veckan har både jag och min bror varit sjuka! Men idag bokade ja två pass till måndag så då blir det nya tag =D då blir de som vanligt igen:
Måndag: Afro + Vattengympa
Tisdag: Box
Onsdag: Afro + Vattengympa
Torsdag: Box & Kick
sen ska ja försöka komma upp på gymmet lite med de andra dagarna, ska inte träna varje dag, men iallafall en dag till i veckan.. Lörd eller sönd! Så på Måndag är de Nya tag igen! :D LOVE IT!

TACK ALLA FÖR ERAT STÖD!

Men nu ska ja hjälpa pappa lite, han håller på o förbereder de sista vi ska tapetsera nu. Stackaren, han tog ut komp idag för han kom hem halv 4 inatt efter att ja jobbat hela kvällen. Han borde vara helt slut! Han är duktig min pappa,
Mamma är och jobbar, förhoppningsvis är vi klara tills dess =) Så blir de Myyskväll här hemma.
Ska på födelsedagsfest ikväll med, men min hosta är tillbaka en del och mår inte så jätte bra, men har lovat Sofie att komma en sväng iallafall, men blir inte så sent för min del!
men nu ska ja hjälpa pappi! Hörs senare.
Puss M, ♥


>> dagen!

Hallå sötisar!
Min dag är otroligt lyckad! Va hemma fram tills ja gick till min bror, skönt att komma ut o gå en promenad, inte varit ute sen i söndags :/ (har intemått alls bra). Sen kom pappa o mamma o hämtade mig så åkte vi till Hobbeboden och handlade lite till smyckestillverkningen, sen hämtade vi upp Bästavän körde pappa oss till soloteket så vi kunde sooola =) skönt värre! sen hem, gjorde de sista på hemlisen, som va ett smycke till Bästavän (se bild nedan!)
Så nu ligger ja här, mamma har somnat och pappa fick självklart åka ut o jobba ikväll med, så får se när han kommer hem. Har gjort hans frukost åt honom idag med så han har den klar så slipper han tänka på de. Sen även hans matlåda till morgondagen!
Resten av kvällen blir lugn, hoppas B ringer när han kommer hem sen =)
Här kommer lite bilder från dagen:




Syns inte så bra, blev inte så bra bild, men de står
FRIDA
MARCUS


Puss M, ♥


>> Torsdags planer!

God Morgon Godingar!
Somnade 1.30 i natt typ, men som pappa föreslog så stalde ja kl så den skulle ringa 9.30, men vaknade första gången strax innan 9. La mig o vilade en stund tills kl ringde sen gick ja upp o höll mamma sällskap innan hon drog itll jobbet precis!
Ringde om jobb imorse med, så ska jobba två dagar nästa vecka. Måndag och torsdag än så länge, början 5.30, snaark! Men bara att ge sig upp och se glad ut!
Planer för dagen då:
* Precis ätit en liten frukost.
* Till bror o hans tjej och äta middag - chili con carne! MUMS!!
* ner till panduro och köpa en grej eller två. (öppnar kl 14, =/)
* Fixa de sista på en hemlis! ^^,
* Hjälpa pappa att tapetsera.
* Och någon gång under dagen försöka träffa BästaVän, som även har namnsdag idag ^^, Grattis hunny

jag hoppas på en bra dag, känner mig mycket kryare nu, ja har inte vaknat så många gånger i natt av mitt eget hostande, så hoppas innerligt att min hosta börjar avta nu asså! Orkar inte med den längre! Och eftersom jag inte har så mkt att göra fram till att jag ska till min bror så ska ja plocka bort alla mattor i från lägenheten och lägga dom på balkongen, sen ska ja duuscha och slänga mig i soffan o ta de lugntt! ^^,

Har ni för planer för denna torsdag?
Puss M, ♥


>> Gokväll för min del..

Hallå!
Har precis kollat på typ 4 avsnitt av HOUSE! Han är så jävla klockren! Bästa serien någonsin asså.. Pappa fick jobba över idag, han tog jouren åt en kille som hade spelning typ i Spanien eller nått, o hade glömt att han hade jouren så snälla pappi tog den åt honom och självklart gick de sönder på jobbet, så stackaren får jobba. (Min pappa är reperatör på SAPA Heat Transfer här i Finspång) så ja o mamma la oss o kollade på House! Sen ville hon se efterlyst så jag gick och lagade mat som de ska ha i matlådor till imorgon! Och eftersom vi går på GI metoden blev de kokade grönsaker o köttfärs ala mig! Älskar min köttfärs ;P haha..
Aja. Nu blir de sängen o läsa, eller först ska ja kolla om de är nått bra på tv! Är de det så fastnar ja framför den en stund, sen läsa.
Hörs mer imorgon!
Puss M, ♥




Ibland är tankarna på flykt, och man vet inte vad fan man ska tänka på!


>> Nu, House MD!

Nu blir de House MD med mammsen


P
uss M, ♥


>> God morgon.... för ett tag sen!

Hallå där ute! =)
Vaknade av att min syster ringer mig närmare halv 1.. De är iiiinte bra asså! Men vaknade flera gånger i natt av min hosta, så har inte sovit så jätte bra. Sen ja vaknade har ja käkat lite, diskat o kollat data o lite så. Ska strax städa av lite i badrummen o så med.

Ny Kategori! - Boktips!

Började läsa på en bok igår, Puppan - aldrig mer en vanlig flicka. skriven av Kate Östman.

Baksidan:
HON ÄR SKIR och ändå stark. Hon är en liten flicka och ändå vuxen. Hon är barnet som längtar efter att få känna kärlek, riktigt och trygg kärlek som alla barn har rätt till.
    Puppan är en sann och självupplevd berättelse om en flickas uppväxt, präglad av våld, missbruk och sexuella övergrepp. Med naket språk och skoningslös uppriktighet skildrar Kate Östman uppleverslerna inifrån flickans känslor och sinnen. Mot alla odds möter läsren en ljus och livbejakande flicka.

>> Är det sant som de säger, blir en puppa en vacker fjäril? Blir jag också det någon gång? Kommer då någon att titta på mig med ömhet i blicken, försvara mig mot de onda människorna som vill fånga fjärilen och förstöra dess vingar så att den aldrig mer kan flyga? <<



Jag tycker de verkar som en bra bok, har inte kommit så långt, men ska fortsätta mer efter ja städat lite, slänga mig i soffan eller i sängen o bara lääsa! Så skönt asså. Nu när ja inte går i skolan o inte jobbar om dagarna så ska ja läsa mkt mer. Har så många böcker som ja inte läst, kollar på hemsidor o läser om böcker beställer hem dom ja fastnar för och sen står de. Men nu har ja tid att läsa =D

Nu ska ja sätta igång!
Puss M, ♥


>> Kvällen!

Hello där ute!
Nu ligger ja  min säng och bara tar de lugnt, sen ja skrev sist har ja legat i soffan och småfixat lite, duschat o grejat. Sen kom mamma o pappa hem och vi, eller meest pappa, tog ner bokhyllan sen bar vi ut den till bilen och mamma o pappa körde den till sis. Sen kom de hem och vi käkade sallad från pizzerian. Orkade inte göra nån mat, men sallad som sallad liksom! ^^,
Resten av kvällen hoppas ja på att snacka lite mer med B, sen får vi väl se, Om inte de blir de att sova tidigt ikväll, men allt beror på =) han är fan beroendeframkallande den killen asså =) hehe..
Hörs senare. NU ska ja kolla runt lite på interneet!
Puss M, ♥


>> Lite Update you Know!

Hallå
Idag mår ja bättre, men långt från bra! Hostat hela natten så har inte sovit så jäääätte bra, vaknade några gånger, men är ändå utvilad som tur är! Sis kom hit en stund förut precis när ja vaknade, hon skulle plocka ner en bokhylla, men plockade ihop den igen ^^, haha. så käkade vi även lite frukost i hop!

Sitter nu lite vid mammas o pappas data, tänkte uppdatera lite här och sen blir de soffan! Nu ringde städ med, ska jobba nån dag den här veckan! Skönt med lite jobb fan :S jobbade i 3 tim förra veckan liksom, inget den här veckan! Så blir antingen tors eller fredag. De skulle höra av sig igen!

Gjorde lite nya smycken igår,. Måste fan få igång med smyckesblogg snart asså :/ Annrs får ja ta den här blocken till smycken med asså! Aja, märker hur de blir!
Nu blir de att krypa ner i soffan under täcket och bland kuddarna, med en varm kopp Te ^^,
Puss M, ♥


Galna ryssar, men faan de ser skoj ut :P

eller va tycker ni? ^^,


>> Mår skit idag!

Hallå söta läsare!
Idag mår jag värre än på länge asså! Histar o hostar o blää på hela skiten! Mamma kom in o sa att hon drog till jobbet, så låg vaken i sängen o kände att ja va tvungen o gå på toa, när ja sitter där o kissar så kännes ja att ja får sån hostattack att ja började spy.. SOM TUR VA, så hann ha liksom göra mig klar från toan o spola och sen bara vända sig om så kom de!

Igår va de alla ♥ dag! Jag tillbringade första halvan i min säng, sen drog ja o träffade Bästavän en stund o fotade lite och så, sen drog ja hem, sen satt jag heeela kvällen i telefon / mic på datan med sötnosen B ^^, Först mobilen, sen mic, sen hemtelefon, sen mic, sen hemtelefon och sen mic igen ^^., haha. Han är så otrolig söt asså ^^, myspyyyys!

Vad gjorde ni under eran alla ♥ dag ??

Puss M, ♥


>> Lugn lördag!

Heej Bloggen!
Idag mår jag skiiiit! Jag är så jävla förkyld asså :/ De bara kom helt pang på i natt. La oss vid 3 tiden, men somnade inte förens 6 för att ja va så förkyld, ont i halsen o slämmigt o allt fan va de va.. så vaknade jag vid 7, sen fick ja ett mess strax efter och frågade om ja ville jobba idag. men de kunde ja inte asså. Mådde så dåligt, plus sovit en timme på natten, njae! KOm hem vid 13 tiden kanske, så va de bara käka lite och sen gick ja o la mig.. Somnade inte direkt men sov iallafall 2 timmar eller nått, så klev upp, eller klev upp o upp gjorde ja väl inte. ligger juh fortfarande i sängen, men va uppe en stund iallafall efter 5..
Mamma o pappa har varit duktiga o börjat tapetsera i gästrummet / mitt tv rum ^^, kommer bli sjuuukt fint ^^. kommer vara där innte mycket oftare sen asså.

Nu iallafall så ska ja bara ta de lugnt i min säng. blir kanske melodifestvalen ikväll eller så blir det att ligga i min säng o kolla på final destination 3 eller halvsova eller nått ^^, sånt som märks.
Hoppas ni mår bra där ute och har en underbar lördagskväll!
Puss M, ♥


>> Mat till Nisse plus Inflyttningsfest!

Hallå bloggen o alla söta läsare!
Kul att se att siffrorna åker upp lite mer igen nu när man blivit mer aktiv igen ^^, Sitter just nu och dunkar lite musik och tar de lugnt. Precis käkat lite brunch. Va för sent att käka frukost liksom gick upp strax efter 11 kanske när mamma ringde. Idag ska ja till hobbeboden som ja inte hann igår, de öppnar 14, så blir att gå dit då. Sen ska mamma o pappa hämta mig så ska vi ner till Arken och köpa två dans möss åt Nisse baby, han ska ha mat idag =) Hade honom uppe rätt mkt igår, han är så sööt, han slingrade överallt, till ochmed på tangentbordet där ja höll på att skriva liksom.. Sötnos är han ^^, Men men. Tänkte klä på mig lite o så nu, är lite sugen på att sola en sväng idag med, men de får nog vänta. Inte så bra att sola 3 dagar i rad, kolla bara på Frida, hon brände sig igår.. Stackare!

Ikväll blirre Fest! Inflyttningfest! Så jävla underbart kul de kommer bli asså! De är hemma hos Frida och Marcus, så vet jag att det blir vi tre, Jimmy, Sofie, Joel o Becca, sen vet ja inte vilka de blir. I LIKE IT!
P
uss M, ♥


>> Dagen o bilder från när Becca o Casper va här =)

hallå bloggen!
Hann med nästan allt idag, allt utom en sak, vilket var att dra till hobbyboden.. Men drar dit imorgon. ska köpa lite saker, har fått en beställning på ett armband och ett halsband =) så måste fixa vetni :P
Tänkte faktiskt lägga ut lite bilder på min smyckesblogg snart, har inte ens någon designe till den än.. Frida ska juh fixa den, men vi glömmer alltid! Aja. de kommer =)

Solade med bästavän nu 20.20 typ. haha, så var klara 10 min innan de stängde, tajmat ^^, Super skönt att sola juh, kommer bli en dålig vana eller nått. haha :P inte för ofta bara, vill juh inte få hudcanser eller bli för brun heller liksom! Men lagom är bra!  Men ska kolla runt lite här nu så hörs vi senare eller imorgon!

Händer för er i helgen då?

Puss M,

Justde!
hade fin besök häromdagen! Här kommer bilder =)


Becca och Casper ♥





så somnade vi så la in honom i mammas o pappas säng en stund,


Bus med mamma innan vi gick ^^,

(de två senaste är tagna med min system, de andra med mobilen)


>> Stress dag!

Hello!
Idag är de fullt upp som sagt, har tvättstugan just nu, sen blir de diska och duscha, ner till centrum o fixa lite ärenden, sen till hobby boden, sen fota min syster o hennes man och son, sen blir de sola o lite av varje ^^, Like this day, men den är stress :P
Kom på att de kanske inte blir nån träning med bror iallafall, eftersom ja ramlade igår och slog i knät är de kanske inte så bra med Box och Kick.. =( men men.. Får ta igen de nästa vecka ;P hehe. Måste bara ringa bror och göra honom besviken :( blä på de!
Aja, ja måste faktiskt pysa och fixa med allt. Annars hinner ja inte allt :P
Ha en KANON Torsdag ^^,
Puss M, 


Min Bebis, <3


>> I Love this day!!

Hallå bloggen!
Måste börja med att säga : SÅ JÄVLA SKÖNT!!!! Har blivit av med en viss person från mitt liv, vilket är gudomligt! Han är så jävla omogen och töntig så det inte är sant. Hoppas han håller de han sagt nu, att han aldrig mer kommer höra av sig! (Vilken han töntat om men ändå hört av sig och bett mig förlåta honom!) TÖNT!
N
u har ja ännu en anledning till att säga: GLÖM MIG! Hahahaha..

aja, fan.. Min dag har vairt underbar. Joel och Frida var här förut, de käkade från Maistro, men va inte hungrig så jag kollade på ;P sen körde Joel mig och Frida till soloteket så vi solade, As skönt juh :P Blir en 20minutare imorgon med. Frida skulle med med bara vara som sällskap, hon har redan solat 2 dagar i rad :P Sen har jag varit med bästavän hela dagen från till cirka 8 typ, va på Chrilles innebandyträning o så med (Frida är tränare för laget). Sen drog jag hem och lagade Lax och grönsaker ^^, men de ska ja käka imorgon ^^, hihi. Ikväll blev de lite sallad och en liten bit kålpuddigt o Avokado till efterrätt :D I love!

Men nu så ska ja faktiskt plocka lite sen ska ja gå o sova. MYCKET att göra imorgon fan!
* Tvättstugan (våran tvättmaskin är trasig, men ska hämta den i slutet av veckan)
* Ungdomshälsan
* Soloteket
* Hobbyboden
* Träna Box & Kick med bror <3
Försöka hinna äta där emellan och sen sova! ^^,

Så får se hur mkt bloggande de blir imorgon! Annars får ni ha de kanon! ^^,
Puss M,


Jag är glad, samtidigt som DU gör mig förvirrad :/


>> Soola med Bästavän ^^,

Hallå alla söta!
Idag har jag jobbat på ängslyckan (en förskola) mellan 8.30-11.30! Sen gick ja hem, käkade lite sen va ja iväg och Ted och drack kaffe. Va gott och väldigt trevligt ^^.
Nu ska jag iväg och sola solarium med BästaVän =P (har aldrig solat solarium i hela mitt liv innan, haha)
Jag LOVAR
att slänga in ett till inlägg under dagen och även svara på kommentarerna, hinner nog inte med dom nu innan Frida kommer =) Men hörs sen!
Puss M,


>> Hallå i stugorna, de va ett tag sen!

Hallå alla sötnosar!
Förlåt, verkligen, förlåt för minkassa uppdatering! Men kul att de fortfarande är flera av er som kollar varje dag trotts att jag är kass just nu ^^, Har inte haft nån blogg lust eller ork ärligt talat! Men tänkte slänga in ett inlägg, svara på lite av era kommetarer o så iallafall.. Ska försöka bli bättre =)
Lite updatering då, går inte alls i skolan just nu, nu har mitt ofrivilliga uppehåll startat helt. Så jag vikarierar på olika ställen för tillfället, förra veckan var jag bara ledig på tisdagen sen jobbade ja hela veckan inklusive helgen eftersom de va min helg :P I like! ^^, Nae men asså tycker de är sjukt skönt att komma ut i arbetslivet faktiskt.. =)

Så nu när ja inte är i skolan så är jag mycket med BästaVän, vilket är det underbaraste av allt! Hon och Marcus är så grymt skönt att vara med, man kan verkligen vara sig själv och bara vara liksom utan att känna nått mer än bara lycka :)

Ha en bra Måndag alla läsare!
Puss M,


BästaVän har fotat mig, här en av bilderna ^^,


-------------------------
Grattis Sofie på födelsedagen! =)


RSS 2.0