>> bästa!

BÄSTA KVÄLLEN IKVÄLL ASSÅ!
Synd att tiden gick så fort.. var en av de bästa kvällarna i mitt liv asså! Hade så jävla kul!

Taack Frida, Stropp, Rufus och Munken.. NI är bäst, <3


>> Happy ffc!

Hallå sötisar!
Kommer ett snabbt inlägg här, kommer inte hinna svara på tidigare kommentarer eller så, men funderar på att kanske göra de imorgon. Får se om ja orkar!

MÅSTE berätta en så jävla rolig sak! Idag var jag i skolan och tog igen en Dramaverkstad som jag tidigare missat, sen på bussen påväg hem ringde min mobil och det var min praktikplats. Trodde det var om papprena jag skulle hämta och så. Men så frågade hon om jag ville jobba hos dom imorgon :D snacka om glaaaaad =) Dom har juh vikarie pool och därför finns ja inte på någon vikarielista, men nu så kunde ingen poolare så ja fick jobba.. Så underbart att träffa personal och barnen igen asså! Saknar dom som tusan!

Nu ska ja klä mig lite, D kommer hit om en liten stund ^^, kommer bli trevligt at spendera kvällen och natten med honom =)

Nu ska ja dra!
SNART FREEEDAG! Love it!
Puss på det!


>> inte så aktiv..

Förlåt, men har ingen vidare blogglust just nu! Har ingen speciell anledning, men ni vet säkert hur de kan vara. Så nu vet ´ni varför de kommer bli lite tomt här!
Kommer träna, umgås med bästavän, plugga (det som försvann från datan) , och lite av varje!

En sak jag längtar till iallafall är Fredag, då ska Jag och Bästavän in till stan och festa med Stropp, Rufus och Munken! Någon jag verkligen ser fram emot!

Puss på det!


>> Lördag!

Hallå lovers!
Allt bra med er där ute? Här är det bra, men trött. Kom nyss från frukostbordet. Blev två ägg och en halv russinbröd som ja kallar de. Köpt på Åbergs ^^, gottigt. Men orkade inte hela, så tänker inte tvinga i mig. =)
Var o jobbade niu på förmiddagen, gick bra, som vanligt. hehe. Ska strax byta om och sen ska vi till Bea, min brors tjej. Hon fyllde igår så ska fira henne idag =) Resten av dagen har ja ingen aning om vad som händer, blir lugnt iallafall, allt beror väl på när vi kommer hem och så! Har precis satsat på en lången, (Hockey) haha. har NOLL koll på vilka som är bra och dåliga så ja bara sa ett eller två. hahaha =P Men hoppas ja vinner, då ska ja bjuda föräldrarna på o´learys igen, haha.. men med alkohol denna gång ;) (fast den får de stå för själva) haha.. Inte så troligt att jag vinner, men man kan juh alltid drömma ;)
Men nu ska ja fixa mig lite, de är juh ändå kalas liksom ^^,
Puss M,


Jag och Prinsen på julaftonsmorgonen ^^,


>> Duktig idag!

Hallå alla söta.
Idag har jag varit väääldigt duktigt. Eller sov lite för länge, gick upp kl halv 11 =/ men sattek l först på halv 10, sen 10 sen halv 11. Jarg var helt slut.. somnade som en stock igår, men vaknade titt och tätt typ halva natten så var helt slut när ja vaknade. Men de blir ändring från och med imorgon. I helgen ska ja juh jobba så går juh upp kl 7, eller halv.. beror på. Och nästa vecka går min bror eftermiddag så vi ska upp på gymmet på förmiddagarna =) Skönt värre! ^^,
Men iallafall, skrev juh att jag varit duktigt nu på förmiddagen. Har städat vardagsrummet, hallen, köket, matrummet och även toaletterna och lite i mitt rum. Ska gå iväg och handla lax nu till kvällen och sen efter de ska ja hem och diska. Håller även på att tvätta. Maskin 3 är i nu faktiskt. Men ena maskin var bara två byxor i, för de nya träningbyxorna får inte tvättas med sköjsmedel då byxorna andas, och tvättat man med sköljmedel blir de som vanliga byxer igen liksom. Så, men ska tvätta så mycket som möjligt, (så mycket som får plats på de två ställningarna vi har i gästrummet :P hehe.. men aja.
Efter allt städ o allt blir de lugnt ett  tag, sen ska ja träffa Malin när hon slutar jobba, hon fick börja jobba tidigare idag än vad hon skulle så blir efter med. Sen beroende på vad kl blir (eftersom ja jobbar imorgon) så ska ja upp till bästavän och kolla hennes nya lägenhet.. Annars får ja ta de imorgon =) Ska ringa henne sen iallafall, men ska fixa lite och så innan. MEn nu blir de affären ^^,
Puss M,




>> Aptrött,

Heej Sötisar ^^,
Fy apa vad trött jag är.. Kom från tacosbordet för en liten stund sen, haha.. Gott som fan var det. Innan de kom vi precis hem från box och kick sjukt skönt! Så nu är träningsschemat fullt mån-tors. ^^, sköööööööönt. Men nu är jag helt slut. Så kommer bli rätt lugnt ikväll sen kommer jag nog sova skapligt ikväll.. =) Trööööött ^^, haha.. Nae fan, nu ska ja sluta babla om ingenting.. Hörs mer imorgon =)
Puss M,


Träffa denna söötnos imorgon! Min barndomsvän Malin
19 års vänskap,


>> torsdag,

Hallå sötisar!
Nu har jag slutfört min sista dag i skolan, eller kommer åkte dit och ta ige nsaker ja missat, men sista skoldagen med alla i gruppen, verkstadsgruppen o så. Fick kramar o massor.. Kommer sakna dom flesta :) <3 Vet att några läser, eller iallafall läst, så =) hoppas ni vet att jag kommer sakna er! Dramat idag var så sjuukt kul asså, :P Var en bra avslutande dag =)
Ikväll blir de träning med bror mig, Box & Kick. (mamma vill inte att vi ska träna ikväll, för det är ganska sent, och vi har bjudit folk på tacokväll så de blir så sent) men bror min vill, men skulle kolla lite hur de blir. Men troligtvis blir de träning..
Just nu hör jag en låt som får mig att tänka på en underbar vän som jag saknar, Alexandra. Hennes favvo låt ;P Ska träffa henne nån dag snart, fixa o snacka skit ^^,
Aja, vet inte vad jag ska skriva för tillfället så vi får höras senare sen ^^,
Puss M,


>> Natt Natt

Hallå söta läsare!
Kul att ni läser fast ja inte är så bra på att uppdatera lika ofta, hinner inte så mycket nu heller, ska lägga mig. Blir hämtad kl 7.30 imorgon bitti för att utföra min sista dag i skolan på ett tag!
Idag har ja iallafall varit med min underbaring Sara! Saknat henne enormt, <3 Sen va de dags för träning, Afro Power Dance och sen vattengympa, sen blev de o´learys efter ;P så jäävla gott ^^. Bilder kommer imorgon! ^^, Nu blir de sängen!
Puss M,



>> Update innan skolan!

GodMorgon!
Hann inte skriva blogg igår efter handbollen, i pausen rinde Malin så gick ut och pratade med henne sen när de började sprang jag in och efter de hann / glömde ja bort det. Båda delarna faktiskt. Idag är jag SVIN trött, fastnade i en film igår, pappa kunde slita sig redan vid halv 11-11, men jag va tvungen att se hela, så somnade inte förens halv ett eller nått och sen upp för en halvtimme sen. Så är liite trött. Blivit lite dåligt med sömn de senaste dagarna. De ska bli bättring på det. Nästa vecka går ja inte i skolan längre, så då ska jag och bror up och träna på morgonen på gymmet, DÖ SKÖNT. om ingen ringer om jobb såklart.
Men aja, jag får fortsätta skriva (och svara på kommentrarer) efter skolan, bussen går snart. Ska umgås med Underbaringen Sara idag =) Länge sen. Hon messa igår och frågade =) LOVELY <3
Just de, handbollen blev förlust för sverige som alla kanske vet, men de va en bra match. Fan att de blev två extra mål till de dom andra. Attans ;P
Hörs sen! Puss M,


>> HANDBOOOOOOLL!! <3

Hallå sötnosar!
Fy faaan va skönt det var med träningen idag =) Helt slut i kroppen, skönt som fan ^^,

NU JÄVLAR!
Nu är handbollen igång! På tv nu i 4an! Snacka om att ja måste kolla. Hinner inte svara på kommentarer eller ett snabbt inlägg, måste kolla.. blir i pausen! Sverige leder med 2-0 än sålänge! KOM IGEN NU GRABBAR!
och nu blev de 3-0 på strafff :D och nu ett till .. 4-0.
NAE nu klarar ja inte mer.. Måste kollla :D


>> Box på G ! ;P

Hallå sötisar!
Inte mycket update idag heller känner ja.. Ska strax upp o träna med min bror, är dags för Box igen. Träningsvärk, here i come ;P haha.. Mathias kanske skulle komma hit en sväng efter träningen o umgås lite, men får se vad som sägs efter träningen.. Sitter just nu och kollar på simpsons.. Like it ;P länge sen ja såg de fan :P va ute på en promenad förut, va skönt, men sen dess har ja legat i soffan o kollat på tv och pluggat lite o så :)
House kom hem idag :D helt underbart!
Men nu ska ja fixa lite här, hörs senare ;P
Puss M,


>> GodKväll!

GodKväll sötnosar!
Fy vad skönt det var att träna idag asså ^^, me lika alot!  Sen jag kom hem har jag suttit lite vid datan och sen käkat två korv med bröd och suttit på msn och varit lite social ^^, ska inte göra så mycket mer ikväll än att bara sitta här sen sova. Så blir lugnt ^^,
Puss M, 

Imorgon ska jag och BästaVän ut och fota, kommer bli urkul =) Har rensat kameran nu så kan ta massor med kort ^^,


Min Beeeebis, <3


>> yesbox

Hallå sötisar!
Har varit lite off på bloggen känner ja, men har lite annat för mig för tillfället. hehe :P just nu satte jag mig här, har pluggat lite smått nu på förmiddagen. var ganska trött imorse så orkade inte plugga direkt. Ska strax hänga upp tvätten sen ska ja till centrum och ladda på mitt busskort, annars kommer jag inte till skolan imorgon eller onsdag, sen ska ja träffa bästavän där nere med en sväng =)
När jag kommer hem därifrån ska jag käka lite, sen iväg och träna Afro Power Dance och sen vattengympa, och efter de blir de hem och plugga. Så kommer inte vara så aktiv på bloggen idag heller. Men så kan de va ibland, men kanske skriver ett inlägg ikväll =) så håll koll ;P
Puss M,

Händer för er denna månad vecka 3 då? =)


Beställde hem säsong 4 igår, den är redan på väg hit. ME LOVE HOUSE!!!


>> Ut och Fota nu!

Hallå alla läsare!
Blir ett kort inlägg, sov till halv 11 idag, då kom mamma in och tyckte jag skulle gå upp, så gjorde det. Sen har ja käkat frukost och kollat när mamma börjat plocka bort tomtarna ;P
Nu ska jag klä på mig och ut och fota Frida, Micke och Gurra när de åker snowboard och förhoppningsvis blir de lite fina kort ^^, Men hörs senare sötisar!
Puss M,


>> Nu blir de sängen! ^^,

Hallå sötisar.
Ikväll träffade jag D, vilket var väldigt roligt och trevligt =)
Klockan är redan halv 2, och jag måste gå och lägga mig. kom isäng 5 igår så måste somna tidigare idag! Imorgon blir det en pluggardag så mycket som jag orkar. mamma ska ta ner alla tomtar imorgon så jag håller mig inne på rummet och pluggar =) Försöka bli kalr med så mycket som möjligt imorgon!
Men skriver såklart mer imorgon! NattNatt sweetys!
Puss M,


>> Update om Fredag och Idag!

Hallå alla sötisar!
Gårdagen var en lyckad dag! Åkte in till stan och träffade Stropp och lämnade en skiva med massa bilder och sen Rufus keps som Frida hade. Sen köpte ja nya träningabyxor, blev två par =) Jätte nöjd! Efter de storhandlade vi grejer hem på city cross.  Hade även en superkväll igår =) var med Bästavän, Micke, Tomi, Markus, Gurra och Joel hemma hos Micke. Sen åkte vi ner till centrum och drog ut på kristallen, va ganska mkt folk ute.. Va jätte kul att träffa massa vänner som ja inte träffat på väldigt länge som bland annat, Snoffiz, Sanna, Emma, Janne, Becca, Sanna, Tina, Alex o massa fler. Va riktigt kul. Märks att ja inte varit ute på korgen på dö länge asså. Emma och jag bestämde att vi SKA ses snart asså, de tar sån tid mellan gångerna vi ses, även fast vi säger varje gång att det inte får bli så. hehe.

----------------------------------------------------------------------------------

Idag vaknade jag av att mamma kom in med min systerson och två dansmöss i en låda. haha Nisse bebis skulle äta idag, och mamma gick in och köpte möss medans ja sov. Så stolt över henne. Hon är ormrädd och as rädd för råttor o möss, de är värre än ormar nu. Så tog lite kort på min sötnos idag ^^, när han hoppar i min säng. haha. As sööt ^^, Kolla bilder nedan =)
Åhh sen hade vi finbesök =) Sabina och Sebastian kom hit! =D så överlycklig jag är när jag är i deras närhet och ser hur de växer och växer =)
För er som inte vet, så hade vi varit stödfamilj åt Sabina och Sebastian. Vi började ha dom när de var 1 och 2 år gammla, och slutade ha dom när dom var 5-6, så vi hade dom varannan helg i 4 år. Nu är dom strax 7-8 år gammla. Det är så kul varje gång vi ses för de är så sööta och kommer o kramar en o massa. De är fortfarande som mina småsyskon som jag aldrig fick.. Bild även på dom nedan ^^,

Men nu ska jag kolla runt lite här. Svara på kommentarer o så =) hörs sen!
Puss M,


Jag innan stan igår!

Sabina och sebastian



Sen blev de att bilda hög :D såå söta! 

Min prins,





Du är den underbaraste i mitt liv moster älskling,
utan dig vore ingenting värt någonting!


>> Update Fredag!

Hallå sötisar!
Fy vad trött jag var igår, la mig redan kl 21, somnade efter en halvtimme, satt o pratade med mamma o lite så innan, hon kom in o skulle säga nått, vilket jag inte ens kommer ihåg vad. haha. Men sen sov jag heeela natten, fram till 9.30 imorse. Sov i 12 timmar. Så skönt det var. Men märks att ja va trött, för sover max 8 tim per natt annars.
Idag blir det ingen träning heller. ska diska o fixa lite här hemme, sen har ja skrivit en lång lista på vad som ska köpas hem idag när ja, mamma o pappa ska till stan o handla =) Men imorgon blir de vattengympa! Skönt värre!
Idag som sagt blir det fixa lite här hemma, stan o handla och sen kanske de blir att festa lite. Är bjuden på två fester sen får ja se hur de blir. Vet inte om ja har feber fortfarande, ska kolla efter lite senare o så. Men sånt som märks, annars blir de en lugn soffkväll ^^,
Nu kl 12 ska ja boka ett pass på Medley, till måndag. Afro Power Dance! De har börjat på måndagar med så bara att köra på :D haha. Man måste boka idag till på Måndag och imorgon till tisdag osv. Ett par dagar i förväg.. Men så kan de va.

Åhh vad tomt det var utan Molle när man vaknade imorse. Ingen hund som hoppade upp i sängen o ville mysa, ingen hungrig hund som kom springades när man gick upp, ingen hund att gå ut och gå med på morgonen, ingen att ligga o klappa på magen när man sitter i soffan.. De är så tomt.. Saknar honom redan asså! <3

Nu ska ja sluta skriva och vänta till kl blir 12, sen blir de att diska sen duscha!
Ha de bäst! Puss M,


Bildbrist på mammas dator!


>> Ingen träning idag!

Hallå sötnosar!
Idag gick de jätte bra i skolan. Kommer sakna den till viss del, speciellt vissa personer faktiskt! Väldigt mycket.. Kom hem tidigare än jag skulle, vi blev klara tidigare med allt vi skulle göra. så de va skönt. Sen jag kom hem va ja hängig och grinig, jag va trött o efter lite käk så gick jag o la mig i soffan och mös med Molle, Han åkte hem förut =( de är såååå himla tomt asså! Saknar honom redan!
Blev heller ingen träning för mig idag. Bästavän har as ont i ryggen sen igår så hon sa att hon inte klarade av de, vilket ja förstår, ont i ryggen och köra Box & Kick är en ganska dum idé. Bättre att bli bra istället. Marre mådde heller inte bra så hon skulle med heller med, sen va ja så hängig så tog tempen, o hade feber, så ja skippade att träna med, o då gjorde min bror också de eftersom vi kör ihop.. så blev inget träna för nån av oss fyra. hehe.
Imorgon får ja se hur ja mår om de blir lite gym som va tänkt, men får som sagt se, ska till stan o handla med mina föräldrar. Kommer bli skojs!
Men nu ska ja lägga mig på soffan! Helt slut som människa!
Puss M,


>> I skolan!

Hallå alla söta!
Sitter i skolan nu, börjar om några minuter. Idag kommer ja vara off på bloggen, går till 4 eller 5 idag, sen hem, ta de lugnt och sen träna Box och Kick kl 7-8 ikväll. Kommer vara helt slut.. Så ni vet varför ^^,

Snart åker bebisen hem, kommer saknar honom som fan. Haft honom en månad nu.. Ingen att gå ut med om dagarna, ingen att mysa med i soffan, fy vad det kommer bli tomt =/ =( Hans ägare kommer hem fårn Thailand idag, men vet inte om dom kommer och hämtar honom idag eller nån dag i helgen. Hoppas det inte blir idag eftersom jag inte är hemma på hela dagen typ =(



Men nu ska jag börja! Hinner inte svara på kommentarer nu, tar de ikväll eller imorgon! För då är jag ledig =)

Ha de bäst! Puss M,


>> Hello ^^,

Hallå sötisar.
Kom hem från skolan vid halv 2 kanske, sen dess har jag tagit de lugnt, ute med hunden. pratat med bästavän i telefon o lite så =) Fixade så hon kom med på Box och Kick imorgon med ;P Helt underbart skoj de kommer bli. O Jobbigt. haha. Men skönt efteråt. Var så trött igår när ja skulle lägga mig att jag somnade direkt. As skönt ^^, länge sen jag somnade dirket när jag la mig =) va skönt!
Nu sitter jag och käkar lite Nudlar, as gott, ingen aning om vad de är för smak, för de är thailänska eller nått, hundens matte som fixade åt oss för ett tag sen. As gott ^^, så är de massa chili o grejer i med ^^, Mumsimumsi!
Nu tänkte jag bara ta de lugnt, svara på lite kommentarer och sen vila inför träningen ikväll, blir Afro Power Dance från 18-18.55 sen efter de blir de Power yoga med bästavän mellan 19-19.55!
Kanske bloggar mer ikväll, får se hur trött ja är ^^,
Ha de bäst. Puss M,



>> Helt SLUT!

Hallå alla läsare!
 Fy faan vad trött jag är nu! 55 minuters Box va sjukt jobbigt, men sjuuuuuukt skönt =D men fy vad svettet rann ^^, Men fy.. Går inte att beskriva hur skönt de va =) Imorgon är de Afro PowerDance och PowerYoga som gäller, underbart! Och sen torsdag ska Jag, Bror och Marre på Box & Kick i 75 minuter ^^, me like alot! Haha. Mycket träna nu. Ska verkligen försöka gå varje dag, men måste även kunna unna mig nån ledig dag med framöver. Annars kanske de blir för mycket efter ett tag!
Nu ska jag ut med hunden, sen blir de att duscha (kunde inte de förut för ja glömde shampoo o balsam o tvål) och sen blirre sängen! Upp till skolan imorgon!
Hörs mer då! (svarar även på kommentarer då)
P
uss M,


>> Träning på G!

Hallå sötnosar.
Tog bara 15 min för att både vänta, bli kopplad till rätt person och för att fidxa mitt ärende på CSN. Inte så illa ändå liksom ^^, så nu har jag avsagt mig CSN, skulle ringa när jag ville börja få oengar igen (alltså när jag börjar skolan igen)
Snart kommer Marre hit, hon va på G. Min bror o hans tjej är också här. Bror jag och Marre ska upp och ha Box om en liten stund, Frida kunde inte hänga med.. Honhar skit ont i huvudet o knät o så.. Så förstår att hon vill vara hemma och vila.
Men nu blirre BOX för hela slanten. Ska slå ut mina aggressioner o allt som finns i mig. Sitter o lyssnar på Bad Romance just nu. LOVE IT!
men nu ska ja kolla lite kommentarer sen blirre att packa..
Puss M,


>> Mötet avklarat!

Hallå sötisar!
Mötet gick bra. första omtenta tillfället är i Juni eller om de va Juli, så bara plugga på till den, OM jag klarar den då kommer jag få börja skolan redan efter sommaren, men att jag kommer börja specialiseringsåret då, sen när jag gått klart första delen av den, alltså fram till v3 2011 så kommer ja hoppa på där jag är nu =) krångligt att förklara känner ja ^^, men ja vet iallafall. Så bara att satsa på tentan och jobba nu ett halvår så får ja se om ja får börja efter sommer eller om ja får vara "ledig" längre.
Men nu ska jag ringa till CSN och säga att jag inte ska ha några pengar av dom, för om ja inte gör de så får ja inge pengar när jag börjar sen igen, och det är INTE bra. haha..
Hörs senare.!
Puss M,



----------------------------------------------------
UPDATE
76
samtal före mig i kön till CSN, snark..
Men de trodde de skulle ta cirka 9 min. så går o laddar en maskin tvätt medans ja lyssnar på en röst som säger : Tack för att du väntar!


>> God Morgon!

God morgon sötisar!
Har precis varit ute med hunden och nu käkar jag en macka till fruskort! Ska snart åka till stan och gå på de där mötet. Önska mig lycka till! Sen får vi väl se hur de går. hehe. Kommer troligtvis ta 12 bussen hem igen och då blirre att ta de lugnt på soffan. Idag är jag jätte trött ^^, men tränade ganska mkt igår så förstår att jag är lite trött.. Ikväll kl 18 är det dags igen, då blirre BOX med Bror, BästaVän och Marre!
Men nu ska ja käka upp min macka sen åka. Ha de bäst tills vi hörs sen!
Puss M,


>> Hemma ^^,

Hallå söta läsare =)
Nu är ja hemma från träningen, har käkat rostade mackor, varit ute med hunden och nu ligger jag i soffan ^^, skönt efter en dag med ett gympass och två vattengympapass ^^, Har varit en bra o skön dag.
Jag skrev juh i förra inlägget om min lärare, att han inte hade svarat, men han ringde mig nu ikväll och vi pratade. Så ja ska inte på portfoliosem eftersom ja omöjligt hinner klart med allt till fredag. Han tyckte jätte synd om mig. (tycker de själv med ärligt talat) måste göra om allt liksom..
Men aja. nu ska jag skriva med sötisen D på msn ^^, sen får ja se vad som händer. blir lugnt ikväll iallafall. sova skapligt.
ha de bäst. Puss M,


Molle är sööt ^^,


>> Lovely!

Hallå igen i stugorna, lägenheterna eller vart ni håller hus =)
Nu är jag hemma från gymmet, skönt som fan va de. Men lite jobbigt när man inte är van. haha. Men de kommer de med, nu är de nya takter liksom ;) Blev inget bada eller dubbel, glömde såklart badkläderna hemma. Haha. Efter Gymmet med bästavän messade Marre, vi snackade om at käka lunch på oleary´s igår, så tog med Frida med så käkade vi =) Gott va de. Käkade sweet chili med kyckling o nudlar =) 75:- för lunchmenyn. Som hittat ^^,
Ikväll blirre två vattengympa pass efter varandra =) skönt värre! Resten av dagen blir att ta sig till centrum och fixa busskort till imorgon, ska in på möte angående att ja inte klarade tentan o inte får fortsätta skolan på ett år. Sen blirre mest lugnt under dagen. Långpromenix med Molle såklart ^^,

Imorgon ska jag, bror, BästaVän och Maria på Box! Så jävla underbart. Längtat som fan! Marre kommer kanske till min innan för hon ska till stan innan, men de beror på när hon kommer tillbaka. Orka åka hem för en timme liksom ^^, Umgicks med Marre igår, vi va o tränade de käkade vi kvällsmat tillsammans, va jätte trevligt =)

Men nu ska jag kolla runt lite här, väntar fortfarande på mejl från min lärare.. Min data kraschade med ALLA mina skolarbeten som ska in på fredag. Så jääävla typiskt. Blev så förbannat arg, ledsen och uppgiven i fredags när de hände, därför ja va borta från bloggen under helgen.. Så måste skaffa nytt Office paket, för hittar inte mitt så ja kan börja skriva igen, kan juhi nte skicka i wordpad liksom =S de får man nog inte ens. Blir så trött!!!!!!!
Aja, vi hörs senare =)
Puss M,


Jag fick roser av mamma och pappa när ja blev så ledsen i fredags,
Ni är dom bästa, utan er vore jag körd nu,

------------------------------

Längtar till nästa vecka, då ska ja träffa D. ^^,
Puss på det!


>> Träning med BästaVän ♥

God Morgon alla sötnosar!
Hinner inte blogga så mycket just nu, ska ut med hunden nu, han äter för tillfället.
Sen blirre upp och träna med BästaVän, <3 Blir gym, bada och bubbla! Helt underbart! Äntligen får man träffa henne igen, länge sen nu, inte träffat henne sen nyår. KATASTROF! haha.. men nu jävlar! Men måste skynda nu ;) Hon väntar! Ha de bäst, hörs sen när ja kommer hem igen!
Puss M,


>> Träning på Medley!

Hallå i stugorna!
Nu är klockan 15.55 och jag har precis käkat. Innan de va ja ute på långpromenad med Hunden =) Va skönt ^^, Nu ska jag däremot packa väskan och åka upp och träna med Maria =) Hon messade och frågade om ja va på så ja åker upp ^^, skönt att ja kommit igång med träningen =)
Bokade mig på Afro Power Dance + vattengympa förut (kl 12) till på onsdag, det är 20 personer per pass, och alla 20 försvann väldigt snabbt på Afro passet, 3 min tog de innan alla va slut, så de gäller att hänga på låset som man kallar de när de gäller att boka =) Nu är de liksom redan 41 reserver =O sist va de 20 reserver och så slängde de in ett extra pass, och de kommer de nog kankse göra nu med ;) haha.. asså fatta, 61 st vill köra det passet på onsdag =P hehe, sådant ^^,

Men packa innan Maria ringer o säger att hon är på G =P Hon messade nu o sa att vi skulle ta med badkläder med, så blir nog att bubbla efter ^^,  Men hörs senare sen!
Puss M,


>> Back again!

Heej igen alla.
Orkar inte ha bloggpaus längre. =P Men mår fortfarande inte så bra, men kommer sitta här lite ibland iallafall =) Taack Simone för kommentaren om att du väntar på mig ^^, de värmer.
Tänkte först att jag inte skulle blogga på ett tag, men kan lika gärna göra de ändå liksom! Blev bara för mkt i fredags. När min data blev så knäpp o min kusin fixade den så sparade vi allting på min dator. Men i fredags när jag skulle plugga igen så var ALLTING borta.. Kul att alla bilder o all musik o allt bara försvann liksom, men de värsta av allt var juh att alla mina skolarbeten vad borta!! Jag ska lämna in dom på fredag.. Så nu måste jag låna om 8 böcker och läsa om dom för att komma ihåg (hade anteckningar på datan), min utvecklingsplan, mina aktiviteter, potfolion.. Jag kommer inte hinna allt det på en vecka =O Mejlade kursansvarige och skrev vad som hade hänt och skrev att jag inte vet vad jag ska göra, eller ta mig till.. Jag orkar inte göra allt på en vecka, det är OMÖJLIGT, de går inte =S så jag hoppas han svarar imorgon och att jag får längre tid på mig.
I den här stunden känns de SJUKT skönt att jag inte kommer fortsätta skolan efter v3.. Då hinner jag fokusera på bara de här som ska in nu. Nog snackat om den skiten!

Ifredags var även Johanna o Jax här.. Hur underbart kul som helst. Saknat er 
Sen i lördags skulle jag upp o jobba, när ja ska gå in genom grinden till själva området får jag en röd gubbe. Då har de inte fixat så ja kommer in sen nyår =/ så kunde inte jobba så åkte hem, så fanns de en plats kvar till träningen så tog den platsen så åkte upp o träna istället! Sen som tur va fick jag låna en jobbarkompis kort så jag kunde jobba idag!
Sen har vi varit barnvakt åt en busunge (minst sagt) Min systerson, Martin

Men nu ska ja sluta skriva för det här inlägget, får se om de ens är någin som läst de. haha. Hörs senare sen sötisar!
Puss M,


>> Hej på ett tag!

.... Nu kommer jag vara off på bloggen en tag! ....

..........privata skäl..........


>> Nya kläderna plus update!

GodMorgon sötisar!
Idag blir det ingen träning på morgonen som de skulle, både jag och mamma har ont i ryggen, sen skulle inte bror o kusin med heller, kusin skulle köra oss ändå, men mamma satt i telefon i väntkö till läkaren med så de blir en promenad med hunden sen istället! =)
nu ska jag och mamma äta lite frukost, sen blir det lite mer House MD, men resterande av dagen ska jag plugga som en tok så jag blir klar med mina sista skolsaker. Har portfolion kvar och en grej till VFUinlämningarna. Men de hinner jag nog med. Jag ser till att jag hinner med det såklart. Men har inte haft en dator på ett tag =S Den blev fixad igår så ligger lite efter, men det är bara att bita ihop den sista tiden så slipper jag skiten sen! Jag är så sjukt besviken på vissa saker inom skolan o vissa saker att jag är färdig att spy.. Men bara 5 dagars skola kvar, sen är de slut för ett år! Slutar fredag v3!
Men nu ska jag hjälpa mamma med frukosten! Hörs sen!
Puss M,

Här är kläderna ja köpte, köpte även helsvarta leggings jeans, även ett par till mamma, men fick bara ett par så mamma fick ta dom, sen ett par till byxor som va så sjukt fula i verkligheten att jag ska skicka tillbaka dom! Men här är dom jag ska ha kvar =)

 

 


>> House is the best!

Hallå sötnosar!
Inte blivit så mkt blogg idag, de tänkte slänga in ett inlägg nu. Va jätte skönt att simma idag, efter de bubblade vi och sen käka vi en baguette och sen åkte vi hem =) blir att åka upp kl 9 imorgon bitti med, men då ska vi bubbla tillsammans med min bror och min kusin.. De tränar medans ja o mamma simmar lite.
Sen vi kom hem har min systerson, syster o hennes man vart här, de bjöd på fika. Tog en kaka och två glas äpplejuice sen en apelsin =) Efter de kom min kusin o skulle fixa de sista på datan och nu kollar jag och mamma på House MD! Love it ^^, fast nu blev de en paus för kvällsmat, för mig blir de lite yoghurt. Mamma gör en omelett, tänkte med på de, men är inte hungrig så då är de onödigt.. JUSTDE! Mina kläder har kommit nu, eller nästan alla, är nått plagg kvar som säkert kommer snart med ^^, men underbart =)
Men nu ska ja fortsätta kolla och äta =)
Puss M,


>> Simma på G!

Godmorgon sötisar!
Vaknade för cirka en halvtimme sen, va bara att gå upp ge hunden mat, promenera med honom och nu väntar jag och mamma på kusin som kommer och hämtar upp och oss sen blir det att simma =) Ska bliskönt att simma fritt lite, har mest varit pass osv senare tiden, så lite simning är juh alltid skönt =)
tänkte försöka hinna svara på lite kommenterer nu innan han kommer med, får se hur mkt ja hinner =) men hörs senare sen!
Händer hos er under dagen då? =)
Puss M,


>> Min kusin är bäst ♥

Hallå sötisar!
Idag är jag snortrött asså ^^, Hollo Kusin är här och fixar min dator, har tagit hur många timmar som helst asså. Mitt virusskydd har slagit ifrån och massa skit så han trodde att någon var inne på min dator, för han kunde inte uppdatera någonting eller komma in på virusskyddet o grejer. Han har formaterat om datan nu och han håller på med massa uppdateringar o grejer nu så han blev inte bara bjuden på middag, utan kvällsmat o grejer med ^^, Taack underbara Kusin för all hjälp, ♥

Imorgon blirre upp tidigt, ut med hunden och sen kommer Hollo och hämtar mig och mamma så ska vi simma nån timme eller så. Skönt värre! Kanske blir ett inlägg till innan ja kryper till sängs, annars hörs vi mer imorgon. Ikväll blir det att ta på sig massor med kläder o sova i, ska juh bli kallaste natten inatt, buuurr.. ja frös som faan i natt med så. Bäst att ta på sig ^^,
Puss M,

Nu är det Rydbergs - Soldat Bom på fredriksdahlsteatern ^^, de är juh ett måste att se =)


>> Älskar Afro Power Dance! ^^,

Hallå söta läsare =)
Fy faaan va kul det var på Afro Power Dance asså. Snacka om att jag ska gå VARJE onsdag :D var ganska jobbigt, man blev svettig, men fy fan vad underbart det kändes efteråt ^^, så härdanefter blir det Afro Power dance och efter vattengympa på onsdagar ^^, Me Like Alot!
Nu sitter jag och äter en Danonino Jordgubb, looove it. Mamma börjde med maten nu, men den är inte klar fören 13.30 kanske. Så lite i magen måste ja ha efter, åt en innan träningen med, men de är juh inte så stora som sagt men goda ^^,
Nu ska jag kolla lite på min dator (sitter vid mammas o pappas nu) nått med mitt virusskydd tror jag. Men ska ringa min kusin och be honom komma o kolla på det, så ska jag även bjuda honom på middag. Kommer två till som ska äta, men en till skadar juh inte ^^,
Men vi hörs senare lovers!
Puss M,


>> Ingen träning idag! =(

Hallå bloggen!
Tyvärr blev de ingen träning idag, det typ som aldrig händer hände. Det var bara jag, mamma och bea bokade på passet, i vanliga fall är det mellan 20-30 personer om det inte ens är reserver liksom. Och så är det bara vi. Så mamma ringde upp dit och fårgade hur de skulle bli, ville vi verkligen ha de så skulle de bli, men synd om instruktören som får kämpa på som en dåre är det det bara 3 stycken i vattnet. Inte alls kul. Men som tur var ska vi upp tidigt imorgon och iväg på afrodance ^^, mycket kul =) skönt att dansa av sig lite =)
Kvällen har gått åt till att spela massor med kort =) Verkligen jätte kul, både umgås med mina föräldrar och min mammas kusin sen bara sitta och ta de lugnt. Vi är en ritkigt kortspelarfamilj =) Va lite lättare när ja va tillsammasn med R, för han gillade med att spela kort, nu när ja inte är tillsammans med någon blir vi bara tre, och kommer min bror o hans tjej blir vi fem, så blir inte samma sak, man kan inte riktigt spela allting heller.. Men Men ikväll gick de bra :)
men nu ska jag gå och packa inför morgon förmiddag, sen blir de sängen. Två träningspass imorgon och folk på middag, så måste vara utvilad =)
Ha de bäst alla läsare. Hörs mer imorgon efter träningspass 1! ^^,
Puss M,


Hittade en bild på Rallybilden.se sen prisutdelningen
Champion of the year 2009
Folkracemästare Dam - Mathilda Carlsson! ^^,

Vill att säsongen ska komma igång så ja kan gasa igen! ^^,
Miss it like hell you know =P


>> Lady Gaga! ♥

Hello ^^,
Mmm har nyss käkat mat - flygande jakob! så gott =) Har även varit ute med hunden. Ska strax packa till träningen som är 19.30, men åker väl upp 19 tiden så vi hinner byta om o allt sånt. Måste smälta maten också, hehe. blev lite mätt ^^, men ska juh inte gå hungrig från bordet liksom. hehe.
Sitter o lyssnar på musik nu, Lady Gaga såklart. Älskar denna kvinna asså! =P Jag SKA se henne live! Finns inte nått annat ^^, Nån som vet när hon kommer till Sverige nästa gång? jag ska dit då iallafall ^^, Just nu lyssnar ja på Bad Romance. Love It!


Hörs sen!
P
uss M,


>> Mitt nya liv!

Hallå söta läsare!
Blev inte riktigt så mkt träning igår som ja skrev, Bästavän svarade inte när jag ringde så hon sov väl kan jag tänka mig ;) men blev svinhård vattengympa, dubbelpass o de va så skönt. Har nog aldrig tagit i som ja gjorde igår asså ^^, skönt som fan! Ska börja träna som fan nu asså! Ikväll har jag djupvattensträning, imorgon afrodance (ingen aning om vad det är, men det är introduktion, så är de kul blir de att gå på de varje onsdag), och efter det typ en halvtimme efter är de vattengympa så man hinner precis byta om och duscha och sen i vattnet ^^, Men imorgon är introt redan kl 10 på morgonen, så blir juh hem o fixa massa innan vattengympan likson ^^, o sen blirre mer träning i veckan =) skönt skönt. Ska verkligen komma igång nu och ska verkligen hålla mig till det här och inte bli lat och aldrig komma iväg. JAG SKA! =) Mitt nya liv ska börja nu! Vilket kommer innebära:
* Mycket träning,
* Mindre sötsaker (BARA en gång i veckan),
* Ingen läsk eller sånt, bara vatten eller ramlösa/loka,
* Äta mellanmål så man äter mindre men oftare,
* Mycket frukt,
* Mindre alkohol!
Me like it ^^,

Nu längtar ja bara till mina nya kläder kommer hem. Väntar varje dag fan. haha. De kommer nu i början av januari så tycker de kan komma nu ;P haha.

NisseÄlskling ömsade i natt =) När han åt i lördags såg jag att det snart var dags, han börtjade bli blåskimrande i ögonen så imorse när jag vaknade såg jag att det låg där =)

Men nu ska jag diska och fixa lite. Johan, mammas kusin kommer hit vid 5 ikväll, så ska vi spela kort o äta lite middag och så. Trevligt ^^, saknar honom! Ska bli skoj =D
Puss M,


Love my eye ^^,


>> Träningsdag idag ^^,

Hallå sötingar!
Känns som de är ganska lite update för min del,men vet inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället, Någon som har något förslag? ^^.
Idag vaknade jag halv 9 av att pappa kom in o frågade om ja kunde gå ut med hunden, (det är juh ändå jag som är hundvakt) men orkade inte gå upp förens kl 9 ;P hehe.. så han gick vänta lite, men de gör juh inget med en halvtimme, han var juh inte så kissnödig.. han kom upp till mig i sängen och la sig där så.. =)
Idag händer de en hel del =) Nu ska jag käka frukost, sen ska jag ringa BästaVän halv 12 och väcka henne, sen ska vi upp och träna på gymmet (Medley) när hon hämtat kläder o så hos din mamma. Efter träningen (beroende på hur dags den blir,) blir det mat. Ikväll ska jag även på två vattengympa pass mellan 18.30-20.15 så blir en del träna idag =) Förhoppningsvis hinner jag plugga lite idag med! Har lite kvar att göra till frdag nästa vecka. Men kommer hinna! Hinner jag inte idag så blir det en heeldag med bara plugga faktiskt =) Skönt att bli av med det liksom!
Men nu blir de frukost, kommer tillbaka sen ^^,
Puss M,


>> Lördag ^^,

Hallå sötisar ^^,
Idag är det lördag och började dagen med träningspass på Medley, vattengympa =) Jätte skönt. Han som leder passet är hur bra som helst och får en verkligen att jobba på ordentligt =) älskart! Kommer blir MKT mer träning nu när jag inte har någon skola kvar efter v3. kommer säkert bli lite jobb o så med (hoppas på mkt jobb) men kommer förhoppningsvis bli en del träna också såklart ^^, mer än i år iallafall!

Efter träningen åkte vi hem, käkade frukost och sen drog vi o handlade. Nisse baby skulle ha mat idag med så han fick sig två levande dansmöss =) hon på arken sa att en av de va mycket större än den andra, men att han var allmänt tjock bara, och det var han kan ja juh säga. Var tvungen att ta kort faktiskt. den va typ dubbelt så stor. haha.. Bilden ligger inte på datan sen, men kanske kommer senare. Får väl se =)

Men uppdaterar senare. Ha de bra så länge.
Puss M,


>> 2010, NYTT ÅR!

Hallå söta läsare!
Gårdagen var helt underbart bra. Vad hur roligt som helst. Bästa Nyåret hittills. Vi var runt 20-22 personer kanske om de gick att räkna rätt ^^, roligt as kul va de iallafall, blev lite onykter men vad gör de? det är nyår liksom. Men va ändå lungt liksom =) Asså idag är jag jätte seg, inte bakis, men seeg. Så kommer inte bli så himla mkt bloggande för mig idag men ändå. Tänkte slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever ^^,
har legat på soffan hela dagen och ska nog fortsätta med det med ;)
Taack till alla som var med på festen igår, var så sjukt jävla kul :D
Puss M,

Kom på att jag inte lagt ut nån bild på hunden jag är hundvakt åt =) Här är en bilf jag tog på julafton när va var ute i snön ^^,


RSS 2.0