KOLLA PÅ DEN HÄR!

SÅ VÄRD ATT SE!
att folk inte fattar att dom kan bara dom vill, att DU är unik i den personen DU själv är.
Det gäller att hitta sin egen väg, sin egen väg genom livet! 

Du duger, du är vacker som du är! Glöm aldrig det!
Älska Livet!



/ M,


LOVE THIS DAY!

Körde folkracetävling i Linköping idag! Var pissgeggigt på banan, när man gick banan hade man hur mkt gegga på skona, på alla håll o kanter!
Iallafall, Första heatet gick jag ut i heat 11, - Tog starten, Fattade inte att ja ledde först, undrade liksom vart alla bilar var, - de va BAKOM mig. haha.. Ledde jag 2 ½ varv, sen fick ja en smäll i röven Av Anders och blev omkörd, samtidigt hoppa växeln ur & fick inte i den på ett bra tag, så Sara åkte om mig med. Så slutade 3a.
Andra gick skit, halt o geggigt som fan efter spöregnet som höll på ett bra tag -såg ingenting, slutade 5a.
Sen kommer de BÄSTA på hela dagen, -Tredje heatet tog ja starten och höll i som bara fan o vägrade ge mig! Jag hade Madde bakom mig, men ja va så taggad och ville verkligen vinna, ja ville inte bli omkörd i sista svängen IGEN, så jag körde på som bara fan, körde mitt spår.. Hon kom INTE om - JAG VANN! :D Min första 7 poängare, min första heatseger =D fy faan va underbart!
 LOVE THIS DAAAY! <3

Nu kom ja precis från duschen, ska ärligt talat sova snart. Upp kl 7, sen vid 7.45 ska ja cykla iväg o jobba på en förskola i Lotorp. Ska vara på småbarnsavdelningen idag och imorgon =)
Resten av veckan är även den rätt fullspäckad. Jobbar eftermiddag på ons-tors, sen på förmiddagarna händer de lite olika saker..

Hörs sen! Raggarvarv med Malin och Martin nu ^^,
Puss M,

Lite shopping ♥

Hallå sötisar som läser min blogg!
Idag har de varit kalas väder, skulle ut till stugan och solat efter jobbet, men kom fram till igår att ja skulle med Malin och Martin in till stan en sväng, Malin skulle köpa skor och in till CityGross så skulle handla lite ja med! Kom hem med lite mer saker än bara de ja skulle ha på CG, se längre ner. Åkte först till själva Centrum i Norrköping, men hittade inte så mkt, eller kollade inte heller för den delen. Men sen åkte vi och käkade på Pizzeria Vesuvio, as god pizza, men förbannat dyr? 117 kr för en Kebabpizza med champinjoner och beanässås och en cola zero.. Liite mkt för en pizza, men faasan så gott de va =P inte käkat pizza på ett tag. Ibland får man unna sig lite =)

Träffade även Petra ♥ på stan, saknar dig gumman. Hoppas vi kan ses på Onsdag ♥







♥ Jag bara ÄLSKAR mitt nya armband =D ♥


Typ krämGula örhängen ♥


Var bara TVUNGEN att ha dessa Snyggingar ♥


Ny HoodTröja från Stadium ♥ Like ALOT





Mycket nöjd med mina köp idag!
Köpte även tre par kallingar, de är så förbannnnnnat skönt att sova i.
Blev babyrosa och knallgula och babyrosa/marinblå randiga ;P haha.

Nae Nu ska jag sova. Ska upp och jobba imorgon kl 7 på FCC, där jag sökt jobb. De ville ha mig mån, tis, tors och fredag. Tackar man aldrig nej till!


@ Malin ♥

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg medans Malin är i duschen och Martin grillar ;P

Sitter hos Malin nu, sov i stugan inatt, sen upp o jobbade imorse, sen bar det iväg och köpa två roser till Tim som tog studenten idag - GRATTIS(du va JÄTTE fin i kostym, de måste ja säga ^^,)
E
fter det gick jag till P2 och käkade frukost - kyckling och curry baguett, sen kom Malin och vi gick tillsammans och kollade på Tims utspring. Efter de blev de att sätta sig i bilen och hämta Martin =) åkte lite bil genom Finspång och dunkade musik (lite ont i öronen man hade efter, musiken och nervevade rutor och de blåste som faaaaan).. Nu sitter vi här, Malin kom nyss från duschen och Martin grillar på för fullt =P

skulle ut till stugan igen, men blir kvar här till ikväll och så sover ja hemma inatt och går upp o jobbar imorgon bitti igen, så slipper pappa köra mig till jobbet imorgon igen =) han hde inte nått emot att köra mig, men ändå! =)

Jag har mått lite dåligt av vissa anledningar de senaste dagarna, därför jag inte riktigt varit så social och tänkt på allt som ja borde tänkt på, men allt börjar bli bra igen. Livet går vidare.. Och så även mitt =] kan inte gå runt och oroa mig och tänka på allt hela jävla tiden! Jag klarar mig utmärkt som det är nu.  Har fått lite mer jobb nu och jag hoppas på att få Jobbet på FCC.. ska vara där hela nästa veckan iallafall. skönt att få jobba lite igen.. Har lite inplanert nu iallafall.. känns skönt, slipper ja gå i taket för att jag inte får jobba iallafall. hehe..

Men va fan, skulle bli ett snabbt inlägg, men skit samma.. Nu ska jag duka färdigt och vara social!

Puss M,



Malin, Mathilda, Martin
Dom tre M
Jag älskar er ♥


Musik tips någon?

GodMorgon för ett par timmar sen.

Sen jag vaknade har jag käkat frukost, fixat o trixat lite och strax ska jag käka lite Lunch. Some Chicken! Sen ska ja knata till Viggestorp och jobba i 2 timmar och sen gå hem igen. Skönt med promenad =]
Efter jobbet vet ja inte vad som händer, ska se om föräldrarna planerat nått skoj eller om de kanske blir en sväng med Malin, fråga om vi ska promenixa om vi orkar ^^, Eller en kaffe eller nått. Sånt som märks.

Idag är de första dagen jag jobbar sen förra månaden. De ska bli skönt, tyvärr är de bara 2 timmar, men de är mer än ingenting alls. Jag saknar att jobba :O Från att jobba mer än 150 timmar i månaden i tre månader i sträck - till att inte jobba på en hel vecka :O De är inte kul nånstans! Har iallafall sökt ett långvik på 1 ½ år som jag iallafall kan hoppas att jag får ^^, hehe.

Men nu ska ja käka lite kyckling och lyssna på musik!
Någon som har nått bra Musik Tips?

Puss M, ♥


Bloggtorka? haha ehh aa!

Oj,. såg att det var sjukt länge sen jag skrev! Haft mycket senaste tiden. Jobbat heltid (fast vikarie) men varje dag hur länge som helst nu. Känns bra i plånboken ^^, Men nu har ja inte jobbat på hela förra veckan och jag börjar få lite abstinens. haha.

Måste säga att ja tappat gnistan med bloggandet sen ett tag tillbaka. Så därför de inte är så mkt update här! Får se om de blir nån ändring eller om de förblir rätt tomt ett tag till framöver.. Sånt som märks!

I helgen var jag i Linköping hos B, var helt underbart att bara komma bort o så va ja juh med honom hela helgen ^^, Like alot!

Men aja. ska fixa lite här hemma nu. Laga pappas byxor som är för långa så han har gått sönder dom (smartskaft ;P) sen diska och sen blir de kanske att åka ut till stugan eller så får vi se vad som händer =]

Puss så länge!

RSS 2.0