>> Heeej.

Hallå sötisar!
Dålig update ja vet, men kom hem vid 20.30, då ringde ja sötnosen och sen kollade ja på slutet av Speedwayen, sen har ja kollat lite på datan och sen bara tagit det lugnt.. ska sova när som helst, tänkte bara svara på de sista kommentarerna innan =) Har svarat på vissa än så länge. hehe =)
Har fått jätte mycket beröm på min praktik idag, känns hur skönt som helst. De tycker ja är jätte duktigt och att det känns som de har fått en ny kollega istället för en elev liksom =) Känns underbart att höra. De tycker jag ser vad som behövs göras och att jag sköter mig väldigt bra och bara bra saker. Inte hört något negativt än ^^. ÄLSKAR MIN PRAKTIK OCH PERSONALEN! hehe ^^. INTE bara för att besöm utan för allting, det är den bästa praktiken/arbetsplatsen ja någonsin varit på, vill börja jobba där helt seriöst =)
Imorgon kommer de nog inte bli så mkt bloggande heller, går mellan 7.30-15.15 då springer ja itll 412 bussen och åker till stan och hämtar upp sötnosen och sen åker vi hem till mig med 16.05 bussen =) ska bli urmys. Han ska sova hos mig med ^^. stackare får gå upp tidigt för att åka hem eftersom ja ska till praktiken, men de visste han juh redan innan =) Längtar! ^^.
Men nu ska jag sova, eller kommentarerna ska fixas först. Sen sova :D Hörs mer imorgon sötnosar =) Hoppas ni haft en bra dag idag och får en underbar dag imorgon! (det kommer min vara
Puss M, ♥


Hittade en lite äldre bild på datan. hehe.. MÅSTE lägga in de bilder jag tar då och då med mobilen. haha. (brukar bli några, typ 2-3 st, när man gjort iordning sig lite liksom. haha)


>> Speedway!

UNDERBAAAART! Norrköping Speedway säger jag bara! Vargarna äger idag =D tredje 5-1an på rad nu juh ;) Åhh älskart! Hoppas det håller i sig heaten ut faan! HejaHeja! :D Nu står det 24-18 till vargarna (Norrköping) KOM IGEN NU DÅ!!!
Nu ikväll har jag käkat hemagjord hamburgare och en avokado på sidan om, sen har ja kollat (kollar) på Speedway, sen har jag varit i garaget och målat bilen med Chrille! Blev finfint :D bild kommer senare eller imorgon!. Hinner inte skiva så mkt mer nu ikväll, men skriver imorgon när jag kommer hem från praktiken. Blir vid 20.30 kanske,. har praktik mellan 9.00-20.00 imorgon, går mellan 9-17.30, men sen är det föräldramöte och så som jag ska vara med på så blir en långdag. Men får sluta tidigare på Fredag istället så de känns bra ^^. Men nu ska ja fortsätta! Hörs mer sen eller imorgon ^^,
Puss M, ♥


>> Hallå sötnosar!

Hallå sötnosar =)
Förlåt underbaringar för dålig uppdatering. Åkte direkt från praktiken till Micke och sen kom ja hem där ifrån vid 23 och då gick ja och la mig direkt. Och imorse gick ja upp 4.45 och åkte med bussen 5.30 till praktiken så hade ingen större blogglust/ork just då. Käkade en risifrutti och en macka sen gick jag till bussen liksom! :)
Har världens underbaraste praktik! Trodde att det skulle vara bra, men inte så här bra. Stor trivs! Skulle lätt kunna jobba där heltid. Älskart =D Världens bästa handledare och arbetslag, helt underbara söta o mysiga snälla barn och sen en helt fantastisk miljö att jobba i. Min praktikplats ligger där få bilar åker, där naturen ligger runt hela förskolan och det är sån frisk luft och härliga vindar. hehe.. Låter kanske för bra för att vara sant, men de är gudomligt. ^^,
När jag kom hem fick ja lite panik faktiskt, eller panik kan ja väl inte säga, men fick en påminnelse på en räkning så ringde pappa direkt, men han hade betalat den så det var inget med det. Han betalade den med alla andra räkningar (jag betala själv, men ja betalar honom så betalar han in det ^^, smidigt och bra!)
Nu ska jag sätta mig och plugga och sen blir det garaget kl 16, ska hämta upp Chille och sen ska vi ner o måla och fixa inför söndag, då är de sista deltävlingen i Björkvik =D Ska köra som bara faan asså! För er som inte vet så är det en RScup i björkvik (RS innebär att man kör med folkracebilarna en och en på tid runt en slinga, man kör tre gånger var och sen räknar man de två bästa tiderna) och jag leder cupen där med 3 poäng över en tjej som heter Åsa. Och jag hoppas verkligen ja kommer fortsätta leda (alltså vinna) supen efter tävlingen på söndag! Men allting kan hända.. Nyfiket och jävligt taggad =D
Men som sagt, plugga, men först ska ja svara på alla kommentarer! =)
Puss M, ♥


Jag i Björkvik den 31 maj! Ska åka exakt samma slinga på söndag! ♥
(på den här tävlingen rasade motor o låda, ska försöka akta mig för alla gupp och stenar så jag slipper köra sönder så all olja slipper rinna ut och tar sönder motorn. hehe)


>> Mot Praktiken!

Heej sötisar!
Hinner inte svara på alla kommentarer, men hann svara på några (svarar på resten sen). Såg klockan. Min buss går om 5 min från station. Så är utanför om cirka 10-15 min. Måste packa matlåda o grejer med. Men jag kommer uppdatera mer senare sen. Ska till sötnosen idag med. så blir kankse nått mobilinlägg eller så sen ^^. INte träffas sötisen på en vecka idag, tur att jag ska dit :D hihi.
Första dagen på praktiken idag. Åhh vad jag har längtat :D Önska mig lycka till sötisar =)
Puss M, ♥


>> Dagen!

Hallå sötisar!
Förlåt för dålig uppdatering. Var i stan och sen åkte jag direkt till badhuset med Frida och Micke och var där till cirka 17.30 så kom väl hem 18 nån gång. Sen dess har ja kollat runt lite och käkat lite o så.. Aja.. så kan det vara. orkar inte blogga så mkt just nu ikväll, o svara på kommentarer är heller inte kul, faan allt segar. När ja ska gå in på era bloggar funkar de typ inge så får gå in 3 gånger, och när ja tycker på kommentarer så segar de ännu mer.. Faan. hehe :P Någon mer det strular för eller? :S
Men här kommer lite av det jag köpte idag i stan =D
Puss M, ♥


Men nu ska ja kolla lite till sen blir det att sova om en stund..
Ska upp o ha praktik imorgon så måste vara pigg =)

Ska prata lite med sötnosen först innan ja lägger mig såklart =) (K)


>> Shoppa!

Hallå sötnosar!
Sovit gott? jag sov hur bra som helst inatt asså ^^. Underbart! Vaknade vid halv 10 av att mamma kom in o väckte mig, så gick upp tog på mig kläder och sen nu har vi käkat frukost precis, Blev ägg och macka! =)
Nu ska jag mamma, pappa, min bror och hans tjej till stan o shoppa! Underbart det med =) Ska köpta uggsskor eller vad det heter, gummistövlar om ja hittar och sen får ja se om ja hittar nått. Ska försöka hitta nått snygg stickat plagg med, o kanske ett par byxor? Aja vi får se om jag hittar nått =) Men nu ska ja klä på mig det sista och sen ska vi dra. Uppdaterar senare sen såklart!
Puss M, ♥


>> NattNatt!

Hallå =)
Nu blir det att lägga mig faktikst. Är trött. Skriver om kvällen imorgon, har varit hemma en stund, men inte orkat skriva och lägga in bilder =) hehe.. sorry ^^. men nu ska ja ringa Micke baby och sen soova =) Skönt värre!
Puss M,


>> Badhuset nästa! =)

Hallå sötisar!
Blev inget gym idag, blir nog imorgon istället ^^. ska juh till garaget o fixa massa med bilen och så, så får ser vad som hinns med. Ska planera inför Praktiken med =) Men märker imorgon som sagt.
Efter maten förut gick ja o la mig, Frida ringde precis då och sa tat vi skulle dra o bada på ängång, men ja sa att ja ville vila först, mådde lite illa efter maten. Så sa att dom skulle ringa efter en timme. De ringde PRECIS efter en timme haha.. 14.19 ringde de första gången, 15.19 ringde de andra gången. haha.. Men nu ska ja, Frida & Micke upp till badhuset när som helst. Ska bada o ha allmänt skoj med de små sötnosarna. haha :) men uppdaterar mer
Puss M, ♥


Forever and ever, ♥


>> Godmorgon sötnosar ^^,

GodMorgon sötisar!
Vaknade nyss. är lite seg men inte så farligt. Men var lite värre när mamma väckte mig innan hon skulle på vattengympan ^^. men somnade om o blev lite piggare =) Sitter nu och käkar lite chips till frukost, ingen vidare frukost, men rätt gott. haha. Vi kul igår, kom lite folk ändå trots att jag var väldigt sen med att fråga folk. haha.. De blev jag, Frida, Micke, Gurra,Johnny, Becca, Agnes, Emil, Ernst o vikkan. Vid halv 12 typ drog vi till krogen. Va lite halvdant i början men kom igång sen. Saknade sötnosen bara! Hade han varit med hade de varit hur bra som helst =) han skulle kommit, men han mådde inte alls bra. Men vi ska ses på måndag. Längtar!
Idag blir det att käka lite lunch sen med min mamma, pappa, bror o hans tjej. Sen ska ja upp o träna på gymmet med Frida och Micke. Efter det vid 17 tiden så slutar chrille sin innebandyträning, och då ska vi bada istället. Som en liten avslutning på träningen =) Sen vid 19 tiden ska ja vara ombytt och klar så ska ja möta mamma, pappa, Bror och hans tjej o käka middag på O´learys och ta nått gott o dricka och sitta där ett tag =) kommer bli urmys och as gott. Ska käka chikenthai LÄTT :D
Men nu ska jag faktiskt gå ut till Malin som står utanför, hon ringde o ville ha sällskap. Så ska Snacka lite med min Goknul =D Det vet ni inte vad det betyder va? ;) hahah..
Svarar på kommentarer när ja kommer in igen!
Puss M, ♥


Foto: Emma


>> Tatueringen !

Här kommer bilden på min tatuering som många frågat om =) Svarar på kommentaerer och så senare sen. Är liiiiiiiite stressad. Kom nyss hem varit borta i 2 timmar =O måstye duscha och fixa massa innan folket kommer liksom. haha.. hörs sen!
Puss M, ♥




ALWAYS SURVIVE WITH MY BROTHER,  ♥
(Ska be Frida Baby ta nya kort på oss med tatueringen)


>> Fest ikväll ^^.

Nu är jag hemma från skolan! Ska plocka iordning lite och så sen o handla en sväng. Måste köpa Redbull o lite smått o gott. Kom på att jag inte alls ska till Micke ikväll. Ska juh festa. Kom på att vi snackade om att ha lite fest och sen gå ut ikväll och så blir det =) vi kommer vara hemma hos mig! Så är de nån som vill komma så hör av er. haha.. Blir ingen fest fest om man säger, men kommer sitta o dricka, lyssna på musik snacka masssa och sen gå ut. Får se vad som händer liksom och vilka som kommer ^^. Liiite sent ute med att bjuda folk, men aja. haha. Imorse bestämde vi att vi skulle vara här liksom och kom nyss hem från skolan. Så får se om man hittar nått folk ^^,
Men nu ska ja fixa som sagt. Skriver en rad eller två senare sen ^^.
JUST DET, Beställde lite saker imorse med mamma på internet. HAr beställt ett par ursöta tofflor, blev så jävla sugen på att ha mystofflor nu till vintern när jag kollade på http://beckbergs.blogg.se/ där de fanns två mystofflor. Så var tvungen :D haha.. faan känner mig lite lättpåverkad ^^. men hur skönt är det inte att komma hem och värma upp frusna fötter liksom =D Se bild nedan! ^^. Mmmm me LOVE! blev såklart att ja beställde mer än vad jag skulle. Men skit sak samma. Var saker jag behövde liksom! ^^.
Puss M, ♥


Är dom inte dösöta eller? ^^.


>> Godmorgon!

GodMorgon sötisar!
Idag kom resten av lönen. känns skönt. På söndag blir det stan och handla skoor ^^. (Måste snart köpa en egen skohylla fan :S har tre par oanvända i mitt rum redan, och så ska ja köpa nya igen. Men nu ska ja faktiskt köpa vaarma skot ;P) Vaknade tidigare än jag skulle idag, mamma trodde jag skulle åka med 7.17 bussen,men ska juh åka med 8.05 bussen ^^. Men de gör inget. Då hinner jag med lite mer idag på morgonen! Måste snart in i rummet till min mobil för alarmet ringer snart. haha.. Kom på igår att det inte alls blir att dra till Micke, ska förfesta lite hemma hos mig och sen ska vi juh ut ikväll. Men Micke sötnosen kanske kommer hit om han mår bättre idag. Men det blir bara jag, Frida, Micke, Micke och Jossa isåfall liksom. Tror inte de blir fler. Inger mer som vet om det. haha. Men får väl se om de kanske kommer nån mer. Är juh ingen FEST direkt. bara lite fördricka bara =) Men nu ska ja faktiskt göra lite frukost till mig och mamma, får se va ja hittar för gott i kylen. ^^ sen blir det at fixa o dona innan bussen går. Svarar på kommentarer sen, men det blir nu på morgonen iallafall, tror ja hinner det :D
Puss M, ♥


Inte min frukost, men skulle vara gott ^^.
Bild lånad från google.


>> Ändrade planer!

Hallå!
Ikväll blev de inte alls som planerat.. Micke kom inte, han låg i världens huvudvärk, stackaren. Men ska dit imorgon efter skolan i tiden :) Har varit lite hängig idag, huvudvärk och grejer :/ blä på det!
Mamma o pappa är på väg hem nu. De har varit på bio och ätit middag ute och så. De firar bröllopsdag idag ^^. Så när Micke inte skulle komma så frågade de om ja ville följa med, men jag ville vara hemma och bara vara för mig själv. är skönt ibland ^^. så har lagat mat, kollat på tv, suttit lite vid datan, varit utanför och pratat med Malin och Toni i nån timme och sen bara tagit det lugnt :) Men nu ska ja fortsätta på samma sätt och bara vara ett tag ^^. Ska lägga mig tidigt ikväll. Men ska skriva en fråga till litteraturseminariet med innan ^^.
Puss M, ♥


>> Dagen hittills!

hallå sötisar!
Är hemma nu. Väntar på att Micke ska höra av sig och så ska ja även plugga till litteraturseminariet snart med. Se hur mkt ja hinner, men de ska nog bli bra =) Min dag i skolan var bra, vi i gruppen pluggade från 9-11.45, sen en liten lunch sen 12 igen så pluggade vi på till strax efter 13. Så missade den bussen precis. så åkte med 14 bussen hem. Men eftersom ja hade lite tid så gick jag till ICA o köpte två nektariner och sen gick jag till bussen och väntade. När ja kom hem mötte jag upp Frida baby och Chrille, vi gick in på netto o de handlade och sen så hade vi sällskap en bit hem. Sen ja kom hem har ja städat lite grann bara.. och lyssnat på musik såklart! ^^. Men nu ska ja svara på kommentarer, ta en huvudvärkstablett och fortsätta lyssna på musik =)
Puss M, ♥


>> Skolan!

God morgon söta läsare!
Var ganska trött imorse så kom inte upp som jag skulle. Skulle hinna fixa lite tänke jag innan bussen går, men nee då. Hinner knappt äta frukost. Så blir lite youghurt och start på det, får se om ja hinner äta upp. :S Asså hatar att stressa i mig frukost. Ingenting funkar som det ska då asså! Men men. Mitt eget fel att ja inte gick upp liksom =) nu ska ja snart till skolan, så hinner inte svara på kommentarer nu innan, får göra de senare sen! Får se när Micke sötnosen kommer med! =) Ska bli skoj! Första gången han är här ^^. men så kan de va ^^.
Vi hörs senare sötnosar. Ha en underbar torsdag. Det ska ja ha =D
Puss M, ♥


>> Kvällsblogg!

Hallå igen =)
Lovade juh att skriva en gång till! Var hur skönt som helst på vattengympan. Tommy är grym på att leda eller vad det nu heter! haha.. as bra musik och bra träning så man blir trött och jobbar med alla muskler ^^. Duschade hemma idag faktiskt, raknade benen o så så likabra att duscha hemma, så slipper man duscha både där och hemma liksom =P Imorgon ska jag börja med att skriva ner ALLT jag köper i min lilla Kassabok som jag köpte för någon vecka sen! Så får ja se hur skrämd jag blir. Det roliga är att ja ska till stan på söndag o köpa skor o grejer ^^ haha.. faan va illa ^^. Börjar bra ;)
Nu ikväll ska jag plugga som en TOK innan det blir sängen. Klockan tickar iväg som bara fan idag känner ja :S
Imorgon kommer Micke sötnosen hit, antagligen åker ja hem innan för han ska hjälpa hans bror med lite först så hinner hem en sväng, sen ska ja in till stan igen och träffa honom så åker vi hem till mig igen! (Han har aldrig varit i Finspång som ja fattat de som, så bäst att ja hjälper honom ;P ) sen ska ja umgås med honom hela kvällen och natten för han ska sova hos mig! ^^. Sen ska han åka med samma buss som mig när ja åker till skolan på fredag kl 7.15! Stackare ^^, gå upp så tidigt =) Sötnos är vad han är iallafall ^^.
Men jag skriver mer imorgon, blir inget mer bloggande ikväll, måste bli klar med lite av pluggandet nu ikväll och resten gör jag imorgon på bussen till skolan eller hem från skolan ^^.
Sov så gott alla sötnosar!
Puss M, ♥


>> Träna!

Huvudvärk :( tycker inte om att ha huvudvärk! Men det hindrar mig inte för så himla mycket. Ska ändå och träna om cirka 15 minuter =) Vattengympa. Kommer bli så skönt ^^. sen när jag kommer hem så har jag nya krafter så jag kan plugga järnet innan jag går och lägger mig! Fasan det här inlägget tog tid att skriva. Vi ska när som helst åka. Inte bra att Bea sitter och tjatrar med mig ;) haha.. Men kommer in senare sen och kanske skriver några rader o svarar på kommande kommentarer (om de kommer några vill säga) haha..
Puss M, ♥


>> ^^.

Hallå =)
kom hem lite tidigare idag än vad jag skulle, men skönt det =) Har haft 3dim verkstad idag hela dagen från 8-14. Skulle sluta 15, men var klara tidigare. Så hann med en tidigare buss =) Nu har jag skrivit ut mina betyg från gymnasiet som jag ska skicka in till kommunen! Fick reda på idag att jag får mer pengar om ja skickar in dom eftersom jag har en liiiten form av "utbildning" tackvare olika kurser som ja gick eftersom ja gick barn och fritid! En ökning på cirka 10 kronor i timman, så när ja vikar så får man juh lite mer. 10 kr är väldigt mycket om man kollar skillnaden liksom ^^.
Fick mina lönelappar idag från kommun och sen från Sapa. Så ena får ja imorgon och den andra på Fredag. hehe. Så kan de vara ^^. Men iallafall. Nu ska jag plugga som en tok fram till halv 5. Då ska ja med pappa o hämta mamma, samtidigt ska ja till biblan och lämna böcker som måste in idag. Sen blir det hem, käka och sen plugga som en tok igen fram tills jag ska och träna ikväll. Är ganska mkt nu när allt ska in och man ska opponera och litteraturseminarium osv :P Sen måste ja börja planera inför VFU (Praktiken) som börjar på måndag med! Så måste bli klar med så mycket som möjligt idag för imorgon kommer Micke hit, han åker samma buss som mig hem, så hinner inte plugga då, och på fredag är de skolan och sen kanske skulle festa lite, vi snackade om de iallafall men får väl se hur de blir, sen på lördag ska ja upp till O´learys på kvällen och äta mat och dricka lite och ha trevligt. Så blir nog att plugga lördag förmiddag (Efter träningen) och sen på söndag (efter träningen) med ^^.
Ahh känner som det är MASSOR nu. haha.. men så är livet ibland. Ibland är det massor och ibland ingenting! Så det kan vara ibland! ^^. Men nu får de vara nog skrivet från mig. Ska vara på kommentarer och sen se om ja hinner börja plugga innan kl blir dags att åka ^^.
Puss M, ♥


>> Hemma !

Heej!
Fullspäckad dag minst sagt ^^. men absolut en urtrevlig dag. Upp, käka frukost, jobba mellan 11 - 17.30, sen hem, vid 18 drog ja till badhuset o lekte av mig lite med Frida, Micke och Chrille, sen vid 19.15 va de djupvattensträning och nu kom ja precis hem typ! hehe.. så nu tänkte jag svara på lite kommentarer som jag lovade sen får vi se hur länge jag är uppe =) Är lite trött och sen ska jag upp kl 6 imorgon och dra till skolan ^^.
Puss M, ♥


>> Jobba sen träna!

Hallå =)
Tyvärr så hinner ja inte blogga så mkt eller svara på kommentarer just nu. Kom hem sent igår från Micke och gick o la mig typ direkt och nu ska ja iväg och jobba på viggestorp =) har precis slängt i mig en macka! Ska hinna med bussen som går snart, eftersom de regnar och jag inte har nån regnjacka eller nått sånt så tar jag faktiskt bussen idag! Hoppas mamma har en på jobbet. haha ^^. Men så kan de vara. Ska till stan i helgen med mamma o pappa o köpa stövlar och regnkläder. Sen ska ja även kolla på nya skor igen ^^. har tre par oanvända i mitt rum, men jag vill ha ett par speciellt, vet inte vad de heter. haha. FRIDA, du vet vad det heter? Läser du de här så skriv en kommentar eller ett mess eller nått på vad skona heter =P Nee nu ska ja gå till bussen om 4 minuter, måste hinna packa matlåda och massa sånt med! Efter jobbet nångång så ska ja o Bea iväg och träna på Medley! Urskönt.. =) slutar jobbet 17.30-17.45 nångång..
LOVAR att skriva sen när ja kommer hem och svara på kommentarer och så!
Puss M, ♥


>> GodMorgon!

GodMorgon (för några timmar sen) hehe.
Fick ett telefonsamtal om att jobba i veckan, men hinner inte de tyvärr.. så måste nog tacka nej. Sa att ja skulle kolla schemat o så. Men ser ut som att det inte kommer gå tyvärr =/ Lite tråkigt faktiskt. Men skolan går fort såklart! 
Igår kväll blev de att komma på Män som hatar kvinnor, älskar den filmen asså! Den är verkligen hur bra som helst! Inte sett den? KOLLA! :D Nu snart så går min buss till praktiken, eller klockan 12. (jag ska och hälsa på) Men måste klä på mig och käka nått innan jag drar så blir inte så mkt mer bloggande. Kanske blir ett snabbt inlägg när jag  kommer hem därifrån, vet inte riktigt när det blir och vid 5 tiden ska jag med bussen till stan och sötnosen =) .. Ska bli mysigt.. Men som sagt, skriver mer när jag kommer hem från praktiken =)
Puss M, ♥


Miss My Baby ♥


>> NattNatt!

Hallå =)
Blir att svara på kommentarer imorgon. Klockan har gått fort som ja vet inte vad och nu ska jag sova. Men uppdaterar i morgon igen och svarar på kommentarer. Sov så gott..
Puss M, ♥


>> Min dag!

Hallå sötisar!
Hoppas helgen varit bra för er, förlåt att ja inte varit så aktiv, men har inte blivit så! Svarat på kommentarer och så nu iallafall och snart ska ja, mamma o pappa till svärtinge och kolla vart jag ska gå när ja ska till min praktik! Ska och hälsa på imorgon =D längtar! ska bli hur kul som helst! ^^.
Igår kom min bror o hans tjej och åt mat med oss, Omm (hon är från Thailand) hade gjort vårrullar (min bror ÄLSKAR vårrullar) så gjorde en liten överaskning åt honom och han blev jätteglad ^^. Det var riktigt gått =) Sen storstädade jag mitt rum, men efter ett tag fick jag ett mess av Mathias så han kom hit en stund och snackade lite, sen när han åkte slängde jag mig i sängen och messade med sötnosen och sen somnade ja som en stock!
Imorse gick ja upp vid 7.15, drog till jobbet ganska sent, blev vid 7.45, men hann iallafall =) Jobbade på mitt vanliga ställe sen när ja va klar där (cirka 10.30 som vanlingt) så drog jag till Siemens och jobbade där till 15. Så kom ja hem, käkade och nu ska vi snart dra! Så har min dag sett ut! ^^.
Men skriver nog senare sen!
Puss M, ♥

Micke fyller år idag =)
GRATTIS SÖTNOS PÅ FÖDELSEDAGEN (K)


>> Anonyma är jävligt Fega!

Asså helt serigöst! Så omoget att skiva anonyma kommentarer asså. Vet själv inte hur man kollar upp IP adresser men ska be min kusin eller någon här kan hjälpa mig kanske? Fick en kommentar igår:  

*"enda anledningen till att du får många kommentaren är ju för att du skriver ' hej vad gör du' eller ' hur mår du' i typ 75 bloggar varje dag. Ingen verkar intressera sig för dig blogg på riktigt!"*

Inte så att jag tar illa vid mig om din sjuka kommentar, för jag vet att jag INTE kommenterar 75 bloggar om dagen och INTE för att få massa kommentarer tillbaka. Jag skriver om jag hittar någon blogg som är speciell och har något att skriva till den personen, sen SVARAR jag på kommentarer som jag FÅR!  Och om du nu inte BRYR dig om min blogg så varför läser du den och varje lägga energi påö att skiva en töntig kommentar? Jag vet inte vem du är, men de skiter jag i rent ut sagt. Så jävla larvigt att vara anonym, stå för vad du säger för fan!

Nog snackat om den skiten! Igår hade ja trevligt på festen, blev väldigt lugnt för min del, 3 cider en öl och en redbull/jäger. Sjöng singstar, spelade lite spel och så. Var trevligt.. Haha stackars Gurra som hade hicka typ hela tiden ^^, va ja skrattade åt honom ;) Jag drog hem vid 00.30 när de andra åkte till Krogen, gjorde mig iordning för sängen, ringde Sötnosen (Micke såklart) och sen sov jag. Klockan ringde vid 07.15 och då gick ja upp o snackade lite med mamma och sen drog jag till jobbet, jobbade till 10.42 och sen hem o käka frukost. Var nyss o handlade lite och nu blir det storstädning i mitt rum! Jag kommer svara på alla kommentarer sen, vill komma igång med städningen när jag har suget uppe liksom ^^.
Ikväll kommer min bror ♥ och hans tjej. Kommer bli trevligt =) ska även prata med sötnosen och så. Men jag kommer in senare sen och skriver några reder och svarar som sagt!
Puss M, ♥


Rätt så gammal bild, men passar in på vad jag tycke rom anonyma som skriver kommentarer utan att våga stå för vad dom tycker. Jävla Fegisar asså!


Taack alla sötnosar för att ni röstade fram min blogg till delad andra plats hos Blondinfrida! ^^. 
Ni är så sööta ♥
Besök gärna hennes hos rösta på henne, hon har själv blivit nominerad så gå in o rösta :D


>> Dagen & Tankar!

Nu är jag hemma igen! Skönt ^^. sitter nu och ska skriva i ett polispapper, ska juh ha praktik snart så måste juh ha ett sånt. Måste fixa nytt varje år! ^^. Ska även svara lite på kommentarer och sen blir det dusch, fixa iordning sig och packa lite och så. Sen när Frida Baby ♥ ringer och säger att dom är hemma så ska ja knata dit (om jag är klar och så såklart) sen blir det Party ikväll!
Jag ska jobba i helgen så det blir lungt för min del (dom vanligt) men man kan ha lika kul ändå liksom =) Ska bli skönt att släppa skolan och bara ta lite o dricka o lyssna på bra musik o umgås med mina älskade vänner liksom ^^.
Måste bara säga en sak, när ja va sjuk satt ja mkt vid bloggen och blev väldigt "aktiv" och fick massa kommentarer osv, det är sjukt kul =) Men tyvärr kommer jag inte vara lika aktiv som då, märker det redan nu! Har massor i skolan och det går verkligen före datorn och bloggen! Så jag vet att mina läsare kanske kommer minska o inte minst kommentarerna, men det är inte därför jag bloggar faktiskt. Jag bloggar för min skull =) Sen är det alltid kul arr få respons och sånt såklart ^^. Och att bli moninerad till två veckans blogg är jätte roligt verkligen =) och att jag vann en, hehe. Urglad ^^. Taack ♥
Så nu har ni en liten förklaring varför ja inte är lika "aktiv" och svarar på kommentarer o så lika fort som annars! 

Puss & Många kramar M, ♥


Ikväll är det vi gumman, ♥


>> SORRY, Brottom!

God Morgon sötnosar!
Klockan är snart dags att gå till bussen. Sitter här med min frukost, samma som igår och i förregår, START och vanilj yoghurt! ^^. (Fast ingen banan idag) Jag kom hem vid 00.00 igår så har inte hunnit svara på alla kommentarer för gick o la mig direkt. Nu är det så tråkigt att jag inte hinner just nu heller =(, måste käka o sen packa o klä på mig och dra till bussen! Redovisning kl 8 idag, så kan INTE missa bussen! Hehe, så preoriterar att hinna till bussen än att svara på kommentarer nu på morgonen! Jag kommer hem i eftermiddag och då svarar jag. Men blir inte så mkt bloggande idag, för ikväll ärre FEST! ^^.
Men hörs mer sen sötisar. Ska ni göra denna Fredag? =)
Puss M, ♥


>> Sitter i skolan!

Hallå sötnosar.
Förlåt för dålig uppdatering, men hann inte skriva imorse innan bussen skulle gå. Sov lite för länge eller nått ^^. Men nu sitter jag iallafall i skolan och har pluggat h ela dagen från kl 9 med gruppen. Har gått riktigt bra. Är nästan klara med forskningsöversikte nu. Har bara att alla i gruppen ska läsa igenom den och se om man hittar några fel eller om man vill ha någon ändring osv. Har nu INGENTING att göra fram till kl 17.00! Alla i gruppen har dragit hem, (alla bor här i Norrköping utan Madde, men hon ska inte gå på det sista). Sen mellan 17-18 har vi resurstillfälle med Monica o PA om tentan och sånt. Har varit mkt strul med det, så vill gärna gå dit, men är ingen mening att åka hem emellan liksom så får försöka underhålla mig själv med någonting. Vet dock inte m man får vara inne på bloggen fråns skolans datorer (troligen inte) men nu fick de bli så ändå. Ska svara på kommentarer och kolla runt lite! Ikväll ska jag hem till Micke sötnos med! Ska bli kul. Drar dit direkt efter 18 när vi slutar och är hos honom till ikväll nångång. Blir nog att dra till ICA o köpa nån frukt eller nått, kommer juh inte hem förens 00.00 ikväll så måste kanske äta nått innan. hehe..
Hoppas allt är bra med er.
Puss M, ♥


>> Nominerad till Veckans blogg hos Blondinfrida ♥

Åhh har blivit nominerad till veckans blogg hos Blondinfrida ^^.
 Rösta gärna på mig igen sötosar ♥ Skulle blir jätteglad. Denna gången har jag nummer 8!
Gå in o RÖSTA =D

http://blondinenfrida.blogg.se/2009/september/rosta-pa-veckans-blogg.html




(svarar på kommentarerna från dagen när ja kommer hem från träningen.)
(hann inte alla nu ♥ )


>> mobilblogg från bussen!

Hallå söta lärare! Nu sitter jag på bussen på väg hem. Stannade vid ICA lite snabbt och köpte några få torkade aprikoser doppade i yoghurt. Gottgott. Behövde få nått lite sött i mig efter en hel dag i skolan ^^, förklarar mer om dagen och svarar på alla kommentarer när jag kommer hem sen. Ska även laga mat med mamma så får se om jag skriver innan eller efter :) Haft en bra dag alla söta? Puss M,

>> GodMorgon!

Hallå sötisar!
Nu har ja duschat o svarat på lite kommentarer. Ska nu äta min goda Frukost med! Bussen går om en liten stund så får inte slöa allt för mkt nu på morgonen. Har resurstillfälle om Praktiken o så, vet inte varför men är väl för att få en klarhet i vad som händer osv. sen efter de har vi litteraturseminarie och efetr det textilslöjdsverkstad. Sista verkstaden. Igår vad även sista verkstaden i träslöjd. Lite tråkigt tycker ja faktiskt ^^, Men sånt är livet, hehe. vi har juh tillgång till allt i träslöjden så kan juh gå dit vilken tid på dygnet ja vill 7 dagar i veckan så. hehe.. nått skojs kanske man hittar på någon dag när man har håltimme eller nått! =)
Jag slutar kl 17 idag så de blir en heldag i skolan. Kommer hem vid 18 tiden. Kanske kommer nått mobilinlägg eller från nån annan dator under dagen, så håll gärna koll ^^.
Vad ska ni göra idag? Några roliga planer? ♥
Puss M, ♥


Min textilslöjdsuppgift! =)


Min frukost ♥


>> Kvällsblogg!

Hallå sötisar!
Nu har ja pluggat klart med boken och ska nu sätta mig med min textilslöjdsuppgift som vi ska redaovisa imorgon, kan ta kort på den sen när jag är klar. Kanske blir att lägga ut den imorgon, blir nog sängen direkt när jag är klar! Är ganska trött ikväll faktiskt! När ja va i handlade förut köpte jag faktiskt en bok som heter Kassabok jag tänkte att jag måste fan börja tänka på vad jag köpet hela tiden. Gå på stan hit o hitta nått dit.. Blir mkt pengar till slut. Så därför tänkte ja kolla hur mkt ja handlar för och hur mkt ja får in per månad o se hur de går. haha.. Kommer bli spännande, men både mamma o pappa sa att jag kommer slänga boken väldigt snart pga att ja kommer se allt ja köper. Jag är spn ja betalar allt själv. Asså inte mat och så hemma, men kläder, skor, sminka, ALLT sånt! Och det är jag glad för. Men kan vara spännande att se hur de egentligen ser ut. haha.. Börjar den 25te när jag får mina pengar nästa gång. heh.. lite svårt, (plus att ja inte vill skriva med när ja va på stan förra veckan o handlade för 2200, plus massor där efter). hehe. ups.. men men.. får se hru de går sen. Kanske tänker mig mer för sen med? vem vet.hehe.. - HAr ni koll på hur mkt ni egentligen handlar för?
Nu ska ja sätta mig i soffan vid lampan o fixa med min uppgift, men vi hörs imorgon sötnosar =)
Puss M, ♥

Gå gärna in på sötnosen Caroline och var med i hennes tävling på bloggen =) Jag är med ^^.
http://carolinefrank.blogg.se/2009/september/tavling.html?_tmp=91a9668936f365d49a132b2a754e65cd7ad52664


>> Jag Vann! ♥

JAG VANN! Taack alla söta älskade som röstade fram mig till veckans blogg hos Jennifer och Malin!
http://livelovelearn.blogg.se/2009/september/vinnare-av-veckans-blogg.html?_tmp=14a072a3a07253e25673fcfa03015ac0bdcdf9ad

Av 23 kommentarer OM röstningen fick jag 14 st och vi var ändå 10 st som tävlade =)

SNACKA OM ATT JAG BLIR GLAD ♥

tack♥tack♥tack♥tack♥tack♥tack!!


>> Dagens planer!

Hallå sötnosar =)
Nu är jag hemma från skolan. Hade 3dim verkstad utan lärare så min grupp bestämmde att vi skulle börja tidigare och sluta tidigare så vi var klara kl 14.00, men bussen går 14.05 så den skulle ja inte hinna med så fick som tur var åka med MAdde, Sanna o Hanna hem. Annars hade ja fått väntat på 15 bussen. Inte sååå kul kanske.. Men de gick bra iallafall =)
På förmiddagen hade vi träsjöldsverkstad. Jag gjorde en Lastbil! Se bild nedan! Nöjd faktiskt ^^. Trodde inte den skulle bli så bra som den faktiskt blev! Men iallafall, ringde min praktikplats direkt när jag kom hem, och det var min handledare som svarade. Hon var verkligen hur trevlig som helst. Ska vara i Svärtinge på en Förskola. Ska bli hur kul som helst. Har bara varit i Finspång när de gäller praktik o jobb o så, så ska bli kul att se hur det är på andra stället =) Fick en vägbeskrivning vart jag skulle hoppa av bussen och hur jag skulle gå. Ska dit på Måndag eller Tisdag och hälsa på lite =) Längtar redan tills jag ska ha mina två veckor där =)
Nu har ja precis hängt upp en maskin tvätt och laddat en ny. Medans den tvättar så ska jag diska och sedan plugga. Kommer nog sätta mig med min textilslöjdsuppgift som är till imorgon, inte så mycket kvar på den så de hinner jag nog medans maskinen blir klar =) Efter det ska ja fixa inför litteraturseminariet imorgon! Läsa massor och sen komma på en fråga utifrån texten o så. hehe.. Men kommer såklart inlägg mellan allting ^^, men så ser mina planer ut för dagen! hehe. Ska ringa Frida baby med. Försökte för en liten stund sen, men får väl se om hon svarar nästa gång ;) ♥

Vad ska ni göra idag sötisar? ♥

Puss M, ♥


Min lastbil =)


Jag igår (tänkte fasan ja har juh inga nya bilder så tog en igår så ja slänger in den)


>> Mot Skolan!

GodMorgon Sötnosar. =)
Idag blir de ett snabbt inlägg nu på morgonen, bussen går snart! Slutar 15 idag, så kommer hem vid 16 tiden nångång.. Hörs mer då sötnosar. Ha en underbar dag! =)
Puss M, ♥


>> mobilblogg!

Hej sötnosar! Förlåt förlåt förlåt för dåligt bloggande idag. Drog till skolan med 14 bussen sen pluggade jag med Cecilia med artikeln sen drog jag direkt till Micke =) kom hem för en liten stund sen, men har suttit och snackat med Frida baby, Micke och hans lillebror Tommy. Frida fick sin födelsedagspresent idag, ett par skor =) hon ville ha dom så hon fick dom istället för böckerna ^^, men nu ska jag sova. Ska upp kl 6. Men lovar att jag svarar på alla kommentarer och bloggar mer imorgon. Sov så gott alla sötnosar, <3 Puss M,

>> GodMorgon sötisar ^^.

GodMorgon sötnosar! =)
Klockan är nu halv 11 snart, gick upp strax efter 9. Har precis käkat ett ägg o en macka med ost på till frukost. ska snart ta ett glas vatten med! ^^. Ska plugga lite nu på förmiddagen och sen ska ja till stan till skolan med 14 bussen. Innan de ska ja försöka äta lite mat med, för ja kommer inte hem fören sent ikväll! Är ledig idag egentligen, men ska träffa Cecilia och plugga lite på den vetenskapliga artikeln ja pluggade med igår innan skogen (den uppgiften som ja trodde skulle vara jobbig o svår men vilket visade vara väldigt intressant). Får se hur länge vi sitter där, men sen vid 17.30 ska ja till sötnosen Micke =) Längtar!
Men uppdaterar mer sen, de vet ni =)

Glöm inte att rösta fram mig till Veckans Blogg sötisar =)
http://livelovelearn.blogg.se/2009/september/rosta.html?_tmp=fbde609a1a8098300372e856ba6b60479fcff3cc

Puss M, ♥


>> BästaVänner, ♥

Jag måste lägga in ett inlägg om världens och min bästa vän Frida Andersson ♥
Hon är helt serigöst den BästaVän man kan ha! Vi har varit vänner i snart 9 år, och alltid funnits för varandra. Klart vi har haft svackor i vår vänskap, men det har väl alla eller?
Frida och jag är tajta, vi har en ÄKTA VÄNSKAP!
Trots att vi inte ses varje dag elller hörs varje dag vet vi att vi har varandra, att vi kan ringa när som helst, kan träffas när som helst eller kanske inte ses på två veckor typ utan att det ska vara några problem med vänskapen! ibland behöver man vara för sig själv, och det är så jävla skönt o trygga att vet att Frida finns där ändå vid min sida.
Jag älskar verkligen henne av hela mitt hjärta.
Skulle inte klara mig utan henne, eller att hon inte finns vid min sida. Hon ger mig en otrolig stryka så hon anar inte. Vi har en Vänskap som alltid kommer göra oss starka, som gör oss till BästaVänner ♥
Tatueringen är ett bevis för vår vänskap, (på bilden nedan är den inte klar, den är nu mer ifylld och röd, blir att fixa till dom igen, så den röda färgen blir starkare) ♥






Besök gärna Fridas blogg med =)
http://imdoublenature.webblogg.se
Skulle hon uppskatta ^^. Världens sötaste o bästa tjejen,


Emma
Har tagit några av dessa bilder, Stort tack!


>> Veckans blogg! ♥

Åhh är med om att bli veckans blogg för första gången, snacka om att jag är glad =D
Rösta gärna på mig, Nr 7, skulle bli ur glad! =)

http://livelovelearn.blogg.se/2009/september/rosta.html?_tmp=fbde609a1a8098300372e856ba6b60479fcff3cc

Puss M, ♥

HAPPY HAPPY MATHILDA


>> Till ÄlsklingsFlickan ♥

oj vad kommentarer de kom in medans ja va i skogen ^^ vad glad jag blir =D men hinner tyvärr inte svara på dom nu! Får göra de ikväll när ja kommer hem. ♥
Kom hem från skogen för en liten stund sen, sen dess har ja käkat, o sen väntat på att få duscha. Mamma hoppade in först, sen pappa. Så fick vänta. hehe. Men medans ja väntade gjorde ja klart en annan uppgift så har gjort två av tre uppgifter än så länge. Känns ur bra! Och den tredje ska vara klar till onsdag så de är as bra!
Frida Baby messade när ja va i skogen o frågade om ja ville komma till henne en stund. SÅKLART =O Inte träffat henne på HUR LÄNGE SOM HELST! Så nu har ja duschat o sitter i handduk o självtorkar lite, men ska klä på mig nu o dra till min älsklings flicka ♥
Kommer hem senare o svarar på kommentarer och skriver mer =)
Puss M, ♥
 FOREVER YOU AND ME ♥


>> Mot Skogen! =)

Åhh jag är redan klar med den "jobbigaste, svåraste" uppgiften (som var jätte intressant och ledde till att det gick fort och lätt). Som ja skrev innan va mamma o pappa i skogen och plockade svamp. Jag älskar att gå i skogen! Så nu sa mamma att vi skulel skita i bion så kunde ja hänga med ut en sväng, så självklart! Jag var juh så stressad med pluggandet och om vi skulle hinna på bio o allt de. Men nu blir det paus i pluggandet och ut i skolan och knata istället! SKÖNT! Rensa tankarna lite med.. Alltid bra! Så nu ska ja klä på mig mysbyxer och så och åka iväg. Måste fan köpa stövlar med =/ har inga. Hmm.. Men Men, får bli blöt om fötterna idag ^^.
Kommer in senare sen igen! Hoppas ni har en bra dag sötnosar!
Puss M,


>> GodMorgon, plugg!

GodMorgon godingar!
Uppe med tuppen idag känns de som, meni nte riktigt. haha. Mamma väckte mig vid 9 o sa att de va frukost =) De ska ut o plocka svamp nu strax, så då blir ja själv hemma vilket är så jävla underbart när man ska plugga! Man kan koncentrera sig på ett hela annat sätt liksom! Ska plugga som en dåre. Ska försöka bli klar med vissa saker så det blir klart. hehe, och om ja blir klar ikväll så åker nog vi på bio ikväll, men får se. Ja känner att ja måste bli klar så det hänger lite på det ^^. Så idag får vi se hur mkt bloggande det blir, men kommer självklart in o slänger in ett inlägg o svarar på kommentarer liksom, för lite pauser måste man ha i pluggandet!
Vad ska ni göra denna Söndag?
Puss M, ♥


>> NattNatt!

Heej sötnosar!
Tänkte slänga in ett nattinlägg. Klockan är inte så mkt, men ska sova snart iallafall. ska upp tidigt imorgon o plugga som ett djur typ! hehe.. så behöver sova lite! Men tänkte svara lite på kommentarerna ja fått sen ja va inne sist så blir det sängen efteråt! Men vi hörs imorgon hoppas jag =)
Sov så gott alla söta läsare! ♥ GodNatt!
Puss M, ♥


>> Tomt utan sötnos o plugga på gång!

Åhh redan tomt utan sötnosen juh, o han åkte hem för 3 minuter sen!
Har inte blivit såå engagerat i bloggen idag som de senaste dagarna, men har som sagt haft massa annat för mig, men endel bloggande har de iallafall blivit! Kul att kommentarer kommer in ändå =) Nu ska jag snart sätta igång o plugga. FRIDA FIS! Du ringde inte idag heller juh =( Men älskar dig ändå! Men ringer inte du mig imorgon så ringer jag upp mina sista kroner på mobilen o ringer dig ;) haha.. ♥
Men som sagt, kommer nog sitta på bloggen en liten stund till, sen blir de plugga. Men skriver sen innan jag går o lägger mig såklart ^^.
Puss M, ♥


>> MysPys ♥

Nu blir det att lägga sig i soffan o myspysa med min underbara systerson! Han har fortfarande väldigt ont sen han ramlade i trappan (och fick en fraktur i höger nyckelben) så ska ligga o bara ta de lugnt. Han har krävt endel uppmärksamhet idag, han har varit med mig ganska mkt o ja känner mig hedrad. Jag har absolut ingenting emot att umgås med min sötnos! ♥





MysPys med Prinsen, ♥

Puss M, ♥


>> Äppelkaka!

Mmm, jag älskar att baka. Men för de mesta vill ja baka utan att äta upp det. haha. Men idag kommer vi få lite besök och sen ska Janne få lite äpplekaka av mig för att han räddade min onsdag (jag har inte skrivit det här i bloggen, men missade bussen och eftersom jag var som sjukast då var ja sjukt känslig så tjöt som ja vet inet vad och var så arg på mig själv för vi hade litteraturseminarium, vilket jag inte fick missa.) Så Janne var underbar och körde in mig till stan o till skolan. Och han älskar min äpplekaka, så självklart ska han få det av mig ^^,

När den precis åkt in i ugnen:


När den är klar och kommit ut från ugnen! ♥

Den här med lite vaniljvisp, Mums! Lovar er. AS gott! ♥

Vad ska ni göra denna lördag då?
Några förslag på bra låtar? Har torka i huvudet. haha. Sitter på youtube,
men kommer inte på vad ja ska söka på ^^. HELP! haha.

Puss M, ♥


>> GodMorgon!

GodMorgon sötnosar!
Vaknade kl 8 av att mamma o Martin kom in i rummet. Pappa skulle köra mamma så d undrade om ja kunde hålla koll på sötnosen, o visst kunde ja de ^^. Så har varit uppe sen halv 9 typ. Är fortfarande trött ^^. Idag har ja ätit en god frukost, äggmacka med skärgårdsill =) Mumsigt! Ska ta de lugnt nu ett tag sen senare blir det att plugga lite. Ska läsa en engelks artikel om hantverk och sen skriva ett litet arbete och sen läsa. Men de blir att göra under hela helgen, orkar inte göra allt idag. hehe. Läsa ska jag göra till på onsdag, så de är lungt =)
Nu sitter Martin i mitt knä igenoch vill se på rallycrasher. Han älskart.. ^^. Hade tänkt svara på alla kommentarer, men får göra de senare =)
Puss M, ♥


>> Hemma =)

Hallå sötnosar!
Nu är jag hemma igen. Nu ska ja sätta mig o svara på alla kommentarer ja fått ^^. Två sidor. inte illa för att inte ha varit inne på bloggen nått sen imorse! =)
Har sötnosarna gjort idag då? Min dag har varit bra, skolan mellan 9-17, va riktigt kul faktiskt. Jobbade med 3dim verkstad i 4 timmar.. De va skoj, höll på med lera o tapetklister o grejer ^^. Sen efter skolan drog jag till Micke som ni redan vet, när han var borta höll ja på o somna i hans soffa, hade han kommer typ 2 minuter senare hade ja somnat ^^. men vaknade till av att han låste upp dörren! Kollade på en skräckis, Wrong Turn 2.. Helt okej, men tycker de är så vidrigt när man ser folk stära sig eller när någon skär i någon, så lite va äckligt på så sätt, annars har ja inget emot skräckisar överhuvudtaget.. Men HATAR som sagt när man ser att någon skär sig i armarna eller nån skär upp halsen på någon o de går i slowmotion liksom =P Aja.. så kan de va.. Tycker ni om skräckfilmer? Har ni nån bra att rekommendera?
Nu blir det att svara på kommentarer sen får vi se hur länge ja stannar uppe, har vattengympa imorgon bitti tror ja :S Snaark.. Men har juh kvar min hosta, så vet i fasen hur ja gör imorgon =/
Puss M, ♥


>> Mobilblogg från Mickes soffa.

Hallå sötnosar! Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering och dåligt svarande på kommentarer, men inte haft tillgång till någon dator på hela dagen. =/ så svarar på alla när jag kommer hem ikväll. Är hos Micke nu, han skulle springa iväg nånstans lite snabbt så han kommer snart tillbaka. Han sa att jag kunde låna datan till bloggen, men när jag prövade kom jag inte in på internet, så la mig i soffan och ligger nu och väntar på honom ^^, Kommentera gärna mer om ni veta nått eller säga nått så svarar jag så fort jag kommer hem sen =) saknar er lärare, speciellt vissa. Pratat med en del nu de dagarna jag varit hemma och sjuk och idag har jag inte pratat/skrivit med någon. MissMissMiss you sweetnoses! Puss M,

>> God Morgon!

God Morgon sötnosar!
Nu blir det ett kort inlägg, bussen går om en halvtimme o ja har inte gjort ett skit. Eller tagiit på mig strumpbyxor. hehe.. men det är inget att hurra för. Taack för alla kommentarer, as kul att vakna med en hel sida full =)
Idag ska ja nu till skolan till 17.00, sen ska ja till Micke Sötnos och umgås lite med honom ikväll, sen efter de blir de hem o sova. Men de kommer komma inlägg under dagen så fortsätt gärna kolla o kommentera =) Hörs mer sen, nu måste ja klä på mig, käka frukost, sminka mig, packa i springa till bussen!
Ska ni göra denna efterlängtade Fredag?

Puss M, ♥


>> Min dator är knäpp.

Jag vet inte vad det är för del på min blogg just nu, men så fort ja ska svara på alla era kommentarer så laggar hela sidan upp. asså kan inte komma in på era bloggar =/. Känns jätte tråkigt för har 12 kommentarer som ja inte hunnit läst o några som ja han läsa men inte svara på :S Blää! Vet inte varför den är så :S är det någon annans som är likadan? eller är de min dator smo har fått fnatt? =/

Har iallafall både besöksrekord när de gäller unika besökare och sidvisningar och kommentarer =) As kul verkligen! Hoppas det fortsätter i framtiden ^^.
Ska försöka slänga in ett inlägg innan ja drar till sängen om de inte fortsätter dumma sig :S
Puss M, ♥

UPPDATE: Datan funkar bra igen, men fick bara nått tuppjuck. haha..
NU svarar ja på kommentarer igen! Sen blir det att sova, inte sovit så mkt inatt o ska upp tidigt och åka till skolan. Men hörs mer imorgon sötnosar =) ♥


>> Idol!

Lotten ja fick av mamma va en skitlott! men de är kul att skrapa ^^. Nu blir det idol för min del ^^. Men sitter påbloggen samtidigt =) så fortsätter svara o skriva kommentarer =) .
Puss M, ♥


>> Skrap-Pyramid Lott!

Mår mycket bättre nu, men har min hosta och snorig fortfarande.. Men det ska jag bli kvitt ikväll! =) hehe.. eller under natten.. För imorgon ska jag till skolan och ha möte med gruppen mellan 9-12 eller nått sen ska vi ha lektion med innehållet 3-D mellan 13-17 =) ska bli himla kul =) Sen efter skolan drar jag till Micke ^^.

Nu har ja skickat litteraturlista som ja skickat till Madde och nu ska jag skrapa en lott jag fick av mamma när hon kom hem. Hon va med pappa o handlade för en liten stund sen, hon vann inget så nu ska vi se om ja vinner nått kanske ;) Men vi ska äta om en liten stund med, så hörs om en stund igen. Håll koll =)
Puss M, ♥


Bild lånad från google.se


>> Prinsen på besök!

Så glad över att statistiken höjs =) Like alot! Vi hann inte kolla klart på filmen förens moster älskling kom hit! Han är den sötaste ^^. Jag ska snart börjar plugga, så ja får de klart tills imorgon, men får väl se när de blir. Men de får bli snart iallafall =) Mamma visar Martin massa folkraceklipp, han älskar verkligen bilar ^^. sötnos, ♥
Uppdaterar om en stund igen .
Puss M, ♥


Mosters prins! ♥


UPPDATE! Kollar på BILAR med prinsen!


>> Movie!

Hallå söötnosar!
Sitter o kollar på sagan om ringen för tillfället.. Film två är precis slut och vi ska sätta på trean redan nu =) hehe. Mamma tyckte de va lika bra. hehe. Efter filmen sen blir det att plugga. ska skriva en littetarurlista och sen även läsa om en artikel på engelska som är till vårat forskningseminarium! vad ska  ni göra resten av dagen då? Nån som ska göra nått skoj? =)
Puss M, ♥


Ett bra tips om man är sjuk, då har man tid att kolla på alla ;)


>> God Morgon sötisar!

God Morgon alla sötnosar =)
Kul att vakna till massa kommentarer och medans man svarar på dom så kommer de nya.. hehe.. så  nu blev de lite lugnt så tänkte slänga in ett inlägg =) sovit ganska bra inatt, vaknat väldigt många gånger bara av min hosta. Sen kom mamma in vid 8 tiden och ville ha hjälp med en grej som tog 20 sek sen somnade ja om, sen vaknade jag av att grannarna borrade, åhh snacka om att ja blev sur. kl var ioförsig strax innan 9, men när man är sjuk så vill man inte vakna av det så tidigt.. Sen vaknade ja av att telefonen ringde, då ville de att ja skulle jobba på Viggestorpsskolan, men är juh som sagt sjuk =( o annars hade ja juh varit i skolan så hade juh inte gått ändå. lite tråkigt.. men så är livet! nu pluppade de upp att ja hade fått en kommentar till, asså funderar påa tt ta bort att varje kommentar kommer till min mejl, blir bara mer o mer nu. vilket är AS KUL !
Men nu tänkte jag kolla lite på bloggar och vara lite social, sen även få upp mamma så vi kan försöka få i oss lite frukost =) .
Händer hos er denna torsdag?
Puss M, ♥


Hittade en bild på mig från sep -08. haha..


>> NattNatt!

Nu blir det sängen för min del. Är helt slut! Blir ingen skola för mig imorgon, är hemma eftersom ja mår dåligt. Måsste bli frisk till helgen, massa planerat då liksom =/ eller måste vara frisk nu med ioförsig.. faan! Varför ska man bli sjuk vid helt fel tillfällen för?
Som idag skulle jag träffa Micke, saknar honom =/ men är ja frisk till på fredag ska vi ses då! Hoppas verkligen ja mår bättre =( För då ska vi ses =) Längtar! hihi.
Men ni får sova så gott där ute sötnosar =) Någon som har nått tips på vad man kan göra imorgon mer än plugga och ligga i soffan o glo på film? Kom ihåg att ja är sjuk och inte har så mkt ork :P haha..
Puss M,


>> Idol 2009!

Själv tycker jag att det verkar vara många bra iår! missade gårdagens, men sett några bidrag på internet under kvällen på olika bloggar osv. men fortsätter det såhär som idag så tror jag det blir ett grymt bra startfällt iår =)
Me like!
Jag brukar inte följa idol så jätte mycket, inte så att ja blir förbannad eller nått om jag missar nått avsnitt eller två. hehe. Men de kan vara kul att se =)

(måste säga att de är sjukt kul med kommentarer, kommentarsrekord i förra inlägget, 80stME LIKE!)

Puss M,


>> Film i soffan =)

Nu har mamma o ja kollat på Vi hade iallafall tur med vädret IGEN! den var helt okej. Mycket bättre en ettan vad jag minns. hehe.. Nu fick vi rycket att vi ska kolla på sagan om ringen.. va as länge sen ja såg dom ^^. Vi får väl se hur många vi orkar kolla på, antagligen kommer vi somna båda två i soffan ^^. Fortsätt gärna fråga på Frågestunden! =) Men skriver senare sen igen ^^.
Puss M,


Hate to be sick!


>> hemma.

Fick åka hem tidigare från skolan idag. Pratade med min bildlärare och han tyckte inte att jag skulle utsätta mig för att vara på ett studiebesök när ja mår så här dåligt.. Så nu kom ja precis hem och ska lägga mig i soffan o kolla på film med mamma som också är hemma o är sjuk.. Uppdaterar senare sen. Har lite att skriva om. =)
Puss M,


>> Mår skit =(

GodMorgon!
Idag mår ja värre än någonsin.. Näsan rinner, ögonen rinner, ont i halsen och hostar som ja vet inte vad. Asså ja blir sur på riktigt.. Jag skulle träffa Micke idag med =/ tror inte ja orkar de.. Ska till skolan nu med 10 bussen och gå i skolan mellan 11-15.. Får se hur det går, hade de inte varit studiebesök hade ja varit hemma lätt.. Men lite svårt att ta igen ett studiebesök liksom! =( Men nu ska ja försöka få i mig en macka eller nått till frukost.. Skriver när jag kommer hem eller kanske nått mobilinlägg kommer mellan =) Så håll gärna koll!
Vad ska alla sötnosar göra idag då?
Puss
M,


>> Frågestund!

Tänkte sno en grej som nästan varje blogg har nu för tiden, en liten:




>> Martin sötnos på besök!

Nu blir det plugga för min del. Måste plugga inför litteraturseminariet imorgon. Ska försöka plugga så mycket som ja orkar, sen blir det en lång dusch för min del sen sängen. Mår inge alls bra asså =/
Blir plugga väldigt snart iallafall, Martin sötnosen kom. Han har varit på sjukan idag, han har fått en fraktur på högra nyckelbenet när han ramlade ner för trappan i söndags =(  Stackars sötnos! De ska fika nu, men tänkte vara lite social med dom nu, för ja vill inte ha nått fika. Fick nyss i mig lite mat liksom =)
Puss M,

Till Min hals!


>> Blä för min hals!

Hallå sötnosar!
Idag mår ja inte alls så bra. Vaknade imorse sen en svullen hals som gjorde och fortfarande gör sjuktont o svullen. På bussen på vägen hem för en liten stund sen så satt jag o halvsov o kallsvettades som en gris. Men intalar mig att jag inte är sjuk eller kommer bli sjuk. Har INTE tid med det! Pappa har köpt Bafucin till mig med,en i min grupp i skolan sa att det var bra så bad honom köpa det! Snart ska vi äta lite, åt en macka imorse, sen åt jag en nektarin i skolan, sen skulle ja försöka äta lite fisk o potatis som ja hade med mig, men de gick inte, så åt en till frukt. Så ska försöka äta lite kyckling o ris nu som mamma (som också är sjuk, stackare) håller på med och är klar med när som helst. Måste försöka få i mig någonting iallafall! Men kommer tillbaka om en stund igen! Hörs då! =)
Puss M,


8/9.o9 - GodMorgon!

GodMorgon söta bloggläsare!
Igår kom jag upp till bra statistik o mycket kommentarer, känns kul som f^n =)
Nu vet jag iallafall varför ja va "känsosamare" än vanligt igår, vaknade med svullen hals och ont i magen =( börjar bli sjuk. Asså ja vill fan inte bli sjuk helt serigöst. Hinner inte det tackvare skolan ? :S men blir skola idag iallafall, måste liksom. bussen går om typ en 15 min kanske. så ska snart ut till den. Idag orkar ja inte klä upp mig, speciellt inte när jag inte mår bra så blir myskläder rakt av! Mysbyxor o tröja ^^. Är skönt när man inte är okej! Men som sagt bussen går snart, ja har precis släng in mig en macka. ska slänga lite kallvatten i ansiktet på mig själv så kanske ja piggnar till lite.. Hörs sen sötnosar! Just det KOM IHÅG att säga till om blogglovin ^^.
Puss M,


>> Kiwi.

Måste bara lägga upp den här! Såå himla söt! KIWI.
Fick den länkad av Robin (Hubba) förut på msn!


Puss M,


>> NattNatt!

Nu blir det sängen för min del! Hoppas alla sötnosar sover så gott inatt! Vi hörs mer imorgon, får se om jag hinner skriva något inlägg imorgon bitti innan bussen går kl 7, annars får de blir ett mobilinlägg på bussen =)

JUST DET! Har skaffat BloggLovin nu.. så följ mig gärna med den =) Skriv även om ni vill att ja ska följa era bloggar! Har fixa mina favoriter imorgon, för sängen ropar på mig ganska mkt nu ;)
Skulle gått o lagt mig för en stund sen, men Micke skulle komma in på msn när han kom hem, men han har inte kommit in än, så lägger mig ändå.
Puss M,


Ken Ring - Jag ber en Bön!

Ken Ring - Jag ber en Bön!


Tårarna rinner varje gång jag ser / hör den här!
Jag älskar den, men den är sjukt känsoladdad så de går inte att undvika att tårarna börjar rinna.
Vad tycker ni om den här låten?
Jag kan inte säga mer än att jag ÄLSKAR den!

Puss M,


>> Hemma igen ^^.

Hemma igen =) skönt som fasen att träna känner ja, men va lite seg :/ Vet inte vad det är, men känner mig lite nere på nått sätt =/ nån känslomessig skit eller nått. haha.. Men går nog över snart så ja blir Positiva Mathilda igen =D Men så kan det vara ibland, kanske inte alla som har så, men ja kan få de ibland. Va väldigt länge sen ja va så, men nu börjar ja bli på topp igen, bra musik o bloggen gör det bättre =)
Äter just nu, egentligen försent att äta, men har så jäävla ont i halsen igen. Börjar sticka o göra ont när ja sväljer så jag äter en toast med MASSA vitlök i nu. Hoppas på att det ska bli bättre. Men nu ska ja läsa lite bloggar o så ^^. Men blir minst ett inlägg till under kvällen. hehe. Puss på alla söta läsare!
Puss M, ♥


Ingen ny bild direkt. men whatever ^^.


>> Till Frida Baby!

Nu blir det att dra till Frida Baby, <3
Eller först ska jag packa mina träningskläder, för efter Frida blir det att dra upp till Medley och ha vattengympa.. Ska bli skönskönt =) . Men uppdaterar mer när jag kommer hem sen.
Puss M, ♥


7/9.o9 - Lite kul i plugget ^^.

Var inne på http://fokis.se/ och såg hennes senare inlägg (när jag kollade) och hittade en youtube klipp från användare fulhjort som lagt in "Tim Testar T.E.N.S". Videon här ni här nedan. Jag kunde inte hålla mig för garv asså. Håller med Foki om det. hehe. Speciellt när han ska fixa kallaspuffar och mjölk och sedan äta det. Och kommentaren efter asså, han kan inte sluta skratta och de är så kul o se ^^.




Nu ska ja fortsätta plugga. Var bara tvungen att visa ^^.

Puss M, ♥


7/9.o9 - Måndag!.

Min frukost ^^.
Blev mer än bara bröd när jag gick o handlade, blev även skinka, Juice & Nektariner =)


Varorna, =)


Resultatet. Mums! ^^,


Nu blir det plugg för min del! Hörs sen igen!
Puss M, ♥


7/9.o9 - Måndag!

GodMorgon bloggläsare!
Hade inte så många läsare igår, eller joo, men färre än vad jag haft förra veckan, Hoppas då en förbättring idag ^^. hehe. Frida Älsklingen fyller 19 idag (-> se nedanstående inlägg) GRATTIS! 
Jag gick upp tidigt idag, skrev en lapp till mamma att hon skulle väcka mig när hon gick till jobbet (skulle vara vid halv 10) men satte ändå klockan på strax efter 9. Så gick upp, tänkte vara lite sällskaplig liksom =) Men så ligger hon kvar i sängen, och börjar inte förens 11.30 eller nått =P haha.. Så nu är ja ändå själv uppe. Men det gör ingenting. Ska strax klä på mig lite tänkte jag, sen blir de o kolla om de finns nått gott till Frukost. Är sugen på Toast, så kanske blir att klä på sig o gå o handla lite nu på morgonskvisten ^^. Joo fasan de blir det!
Nu blir de affären, sen frukost! Hörs sen sötisar!
Puss M, ♥


HURRA HURRA HURRA! ♥

Det är ingen vanlig dag för det är Fridas fördelsedag
HURRA HURRA HURRA!

Grattis Gumman på födelsedagen!
Hoppas du har en kanon dag med gosaker o presenter!
Min present får du så fort du kommer o beställer o de kommer hem ;) blev juh inget igår ^^.
Men de fixar vi nån dag så fort du kan Baby!

Hittade en gammal men underbart fin bild,
sitter vid mammas data, hoppas du inte blir arg för att jag tog den ;)


Jag älskar dig av bottem av mitt hjärta och kommer alltid älska dig!
Vänner för livet ♥


>> NattNatt

Nu blir det sängen för min del. Imorgon ska ja upp skapligt och sen blir det faktiskt att plugga som ett svin och sen tvätta.. Tvättkorgen börjar fullas upp ganska bra så ska tvätta. Är ledig imorgon, men ska plugga som fan hade jag tänkt! Så får se om ja hinner med så mycket mer än plugga, tvätta och sen vattengympa på kvällen! =)
Men skriver mer imorgon! Sov så gott alla söta läsare! 
Puss M, ♥


6/9.o9 - Söndag! >> ?

?


6/9. o9 - Söndag >> Musik & Kelly

Me Like this! Har låten på mobilen, och MINST en gång varje gång ja har på musiken på mobilen kommer den här låten =) Såg henne live för några år sen i Stockholm på NRJ radio nått, som ja var på med mina syskon Maria, Adde & Åsa! Hon har föräldrats lite sen ja såg henne sist. hehe. Se bild nedan!



Lite skillnad sen jag såg henne live =)

Puss M, ♥


6/9.o9 - Söndag! Dagensköp & lite annat!

Dagens köp =) Nöjd över dom, men trodde inte jag skulle köpa för så mkt, men så kan det gå! Tur att jag förde över pengar innan jag åkte, hehe =P Men visste juh att jag skulle köpa en hel del av det här innan jag åkte in så det var juh inget nytt, eller iallafall skona, bh och ett linne, men blev 4 linnen och resten på bilden nedan. =P
Frida Baby kanske kommer hit en sväng ikväll med, hon ska beställa lite beställa lite böcker som jag ska betala, hon ska få det i födelsedagspresent! Hellre att hon beställer lite böcker än att jag köper någonting hon kanske inte vill ha liksom =) Så får väl se vilka hon väljer ^^. ♥


Om jag räknade rätt blev det 2161kr.

Hur har eran helg varit? Har varit så off på bloggen i helgen känner jag. SORRY!
Asså läser typ knappt några av mina "dagliga" bloggar längre, det är Fridas, och dom som kommenterar min blogg, har slutat läsa vissa HELT, och andra kollar ja lite då och då såklart, men inte lika mycket som förr. Men ska försöka bli bättre på att läsa vissa bloggar igen, men vissa har jag lagt undan helt!Vissa av dessa är storbloggare som egentligen inte ens är bra, men man kollat bara för att, varför egenligen? Så har slutat med det =)
Någon som har nått förslag på någon bra blogg man kan läsa?

Puss M, ♥


Gårdagen i bilder!

Bilder från resten av dagen, Hos Sis, från Jossas o Fridas Fest i Sonstorp =


Träffade älskade sis Maria innan hon skulle hoppa på bussen,  när vi kom satt hon vid bussen så stannade och pratade lite, Lika snygg som ALLTID! ♥


Martin älsklingen, han föjlde även med oss hem och sov hos oss, ♥


Sötaste av alla, ♥


Smörgåstårta hos sis,


Sötnosen dricker lite cola, hehe



Frida fyller imorgon, Måndag


Och Jossan i Fredags, =)
Grattis båda =D


Kom senare än alla andra, men direkt när ja kom blev de kladdkaka o rosa grädde ^^.


Frida Baby, ♥


Jossa =) (resten gömmer sig)


<- Mattias, Andreas (tror jag) -> 


Micke & Jossa


Lite folk (=


Jag ♥ Jäger ^^.


PUSS på gårdagen! Puss M, ♥


>> Ett steg för Livet!

Bilder från Ett steg för livet! :


Redo för promenix


Myskläder när man gick, hehe.


Skylt =)


Starten,


Folket framför oss,


Folket bakom oss,


Lite underhållning på vägen =)


När vi kom i mål fick vi varsitt underlag och ->


En picknik påse så alla dukade upp på gräset och åt lite fika till livemusik =)


Under denna dagen var vi 400 som gick den 5 milometer sträckan genom Finspång.
Tillsammans med företag i Finspångs kommun skänkte vi:
25 000 kr till bröstcanserfonden
&
25 000 kr till prostatacanserfonden

Puss på det! M, ♥


6/9.o9 - Söndag, hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Och pengar gick åt om man säger, men köpte saker ja ville ha och en del saker som jag inte hade tänkt att komma hem med, men ändå slank med till kassorna och ner i påsarna. hehe ^^, Men ska ta på mig myskläder nu och sen ska ja ta kort på alla mina köp så kommer de bilder om en liten stund. Så håll koll. =) 
Puss M, ♥


6/9.o9 - Söndag!

Nu är jag hemma och ska snart dra till stan, bussen går om en 15 min typ och ska hinna måla naglarna iallafall, har lossnat en del så inte såå snyggt kanske =P haha.. Har precis fört över pengar med så ja kan handla lite i stan med ^^, ska handla kläder, skor, kanske nått smink, sen även en present åt min älskade Baby Frida Andersson! <3 hehe,
Men bilderna fårn gårdagen och dagen kommer efter stan LOVAR ER! Är lite stressigt.. Men ni får ha det så bra sålänge, slänger nog in ett blogginlägg i stan o så ^^ så håll koll! =)
Nu ska klä på mig nån tröja sen börjar ja nog bli klar. hehe..
Saknar Micke lite faktiskt. Har inte pratat med honom sen jag var där i Fredags. Han har inte med sig mobil pga. en irriterande person som ringer honom hela tiden =( Så skulle höras på msn o så i helgen, han är ute på landet hos sin mamma, men har inte varit inne på msn sen i Fredags eftersom ja haft fullt upp o inte varit hemma. Men hoppas vi hörs idag iallafall! Ska ses nån dag nästa veckan så de blir nog bra =)
Puss M, ♥


NattNatt.

Nu är klockan halv 12 och jag kom nyss hem. Första gången ja varit hemma sen 14.20 typ. hehe.. Så nu blir det faktiskt sängen. Bilder från dagen får komma imorgon! ska upp kl 7 imorgon och jobba så behöver lite sömn inatt, sov bara några få timmar natten till idag så, kan vara skönt =)
Men lovar att de kommer mer uppdatering imorgon! Hinner slänga in ett inlägg mellan jobbet och stan o shoppingen ^^. Slutar strax innan 11 och bussen går 12, så de är inga problem! =)
Hörs mer imorgon sötnosar! Sov så gott, nattnatt.
Puss M, ♥


Mobilblogg från sonstorp!

Förlåt alla söta läsare för dålig uppdatering idag. Men direkt efter promenaden för bröst och prostatacancer så drog vi till Syster som fyller år idag, sen direkt efter det drog jag till Sonstorp, som jag fortfarande är. Jossa och Frida baby har gemenskap födelsedagsfirande hos jossas föräldrar. =) är nykter och i myskläder, känns inte helt rätt att vara i myskläder när alla andra är i finkläder. Hehe. Men bilder från dagen kommer när jag kommer hem sen ikväll nån gång. Håll gärna koll =) Gör ni läsare denna lördag ikväll då? Puss M,

>> Ett steg för Livet!

Nu ska jag ut och Ett steg för livet! Men kommer tillbaka när vi gått klart och så! Hoppas alla har en bra Lördag! Hörs om en stund söta läsare =)
Puss M, ♥

5/9.o9 - Lördag!

Hallå =)
Hemma igen! Dagen kommer vara ganska innehållsrik idag med. hehe. Först jobbade ja juh, vid 15 tiden ska ja, mamma, pappa, Bror och bea gå för livet. Det innebär att vi ska gå 5 km i Finspång för att stödja bröst och prostatacanser. Det kostar 200 kr att gå och vad är det när man kan göra skillnad liksom! Lätt värt pengarna! Hoppas att det är många som ska gå, när jag åkte hem från jobbet idag så såg jag massa ballonger lite överallt där  vi ska gå, rosa och blåa =)
Sen när vi är klara där o har duschat o fixat oss så ska vi till min syster som fyller 25 idag =D GRATTIS! <3
Men nu ska ja spela lite med min mamma på en internetsida =) Men uppdaterar senare sen! =)
Puss M, ♥


5/9.09 - Mobilblogg från jobbet.

God morgon =) Fan vad arg jag blev imorse, mamma kom in och så att klockan var halv 8, jag hade satt klockan på 7, börjar ju jobba 8 =O tur att jag inte äter frukost eller nått innan jag jobbar. Då hade jag inte hunnit. Så tog på mig mysbyxorna och andra kläder med förstås och sen cyklade jag till jobbet. Sitter här nu, tänkte ta en 5 minuters rast. Hehe. =) Men bäst att jobba på nu. Kommer hem vid 11 tiden, så blir ett inlägg om dagens planer då =) Puss M,

NattNatt!

Hemma! Hehe.. kom hem vid 23.45 kanske, men så messade Hollo, kusin och frågade om ja ville komma ut o snacka lite, så gjorde det! Var skönt att prata ut. Både han och jag öppnade oss om lite av varje vilket kändes skönt!
Ikväll har ja som sagt varit hos Micke! Har varit hur trevligt som helst. Kollade på en film som ja inte vet vad den hette, men den handlade om en krokodil som käkade upp människor. hehe =) Den va helt okej, men lite dåligt slut, men så kan det gå =) Vi ska ses i veckan igen! =) Me like.. hehe..
Har nu svarat och accepterat alla kommentarer, kändes som de skulle ta lång tid på mobilen och sen dra massa pengar så de fick vänta tills nu =)
Men nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, ska upp kl 7 och iväg och jobba imorgon! Så borde nog sova nu =) Men uppdaterar kanske innan ja drar, ananrs blir de när ja kommer hem!
GodNatt o sov så gott alla söta läsare!
Puss M, ♥


Mobilblogg hos Micke.

Ligger i Mickes soffa just nu och kollar på tv. Han sitter o kollar lite matcher på datorn. =) accepterar och svarar på kommentarerna när jag kommer hem och sitter vid en dator, lite snabbare där =) men nu ska jag vara lite social och så. Hehe. Han väntar på att läsa mitt inlägg med ;) p.s lyssnar på en underbar låt =) Puss M,

4/9.09 - Mobilblogg

Sitter nu på bussen på väg till Micke. =) har typ precis klivit på. Kom till Sara efter endel fixande hemma. Hade himla trevligt. Spelade mariocart, sen kom Sebban hem så han var också med. =) messade lite med Micke under tiden, och vi kom fram till att vi fyra ska ha en mariocart tunering. Jag kommer förlora LÄTT! Haha. Men så kan det va ;) tänkte iallafall visa att jag lever. Hehe. Ska be mamma ladda på min mobil via internet snart. Har typ inga pengar kvar. Men bloggar mer sen när det finns mer pengar och så ;) Hehe. Puss M,

4/9.o9 - Fredag!

SHIIT! säger jag bara. Vaknade av att Sara ♥ ringde nyss :S skulle gått upp vid 10, =/ nu är det STRESS kan jag lova!
Nu ska jag diska, sen ska jag göra mig iordning och sen dra till Sara och umgås med henne! Ska bli himla trevligt, var ett tag sen vi sågs, förutom här om dagen då! Men det är på tiden att vi ses igen tyckte vi båda ^^ och jag var juh ledig idag så det passade juh bra =)


En bild på flikkan jag tog här om dagen, men Bezzie sötnosen =)

Hennes nya tatto =) Underbar! Inte riktigt klar eftersom en medlem fortfarande är vit ^^ hehe. Men den ska bli klar snart om jag inte har fått för mig fel ^^.
Vad tycks om den?

Mycket fin! =) Den sitter runt ena armen, 
(För er som inte vet vilka det är så är det Kiss. hehe)

När klockan blir 16 ska jag dra med bussen till stan och till Micke (K). Ska vara där ikväll och blir att ta 23 bussen hem som vanligt skulle jag tro. Så kommer dock inte bli så mycket bloggande. Men kommer självklart lägga in lite mobilbloggar och så ^^ Så håll koll! Nu har jag brottom! =)

Puss M, ♥


NattNatt =)

Nu ska jag sova! Imorgon är en dag med Många händelser. Eller många o många, några stycken iallafall och dom är långa med ^^. hehe.. mer om det imorgon när jag vaknar. =)
Hoppas ni sover nått gott sötnosar! Nattnatt, hörs imorgon!
Puss M, ♥


3/9.o9 - Torsdag! Hemma,

Hallå söta läsare! =)
Kom nyss hem ifrån jobbet o när ja loggade in hade ja 11 nya kommentarer! =) Me like! Har dock glömt att kolla statistiken än, men de gör ja sen! Det gick jätte bra på jobbet idag, jobbade med Sara, En himla trevlig o rolig tjej =D Vi snackade faktiskt lite om bloggen o era kommenterer ^^, hehe. Var skojigt och tiden gick väldigt snabbt under eftermiddagen / kvällen! Dock är ja lite hungrig nu faktiskt.. Kanske blir nått äpple sen! Får se =)
Nu ska jag vara lite social på msn med Micke o Macke! De ja skriver med just nu iallafall. hehe.. Och nu fick ja en till kommentar på bloggen. hehe.. Nyfiken ja blev ^^. Har så de kommer till min melj när ja får en kommentar, typ de ända mejlen ja får nu för tiden ^^ haha. Men ja blir bara glad =D Skriver senare sen! nu ska ja kolla =)
Puss M, ♥


3/9.o9 - Jobb!

Nu drar ja till jobbet! Men kommer tillbaka när jag slutar såklart =) Vad ska ni göra denna Torsdag då? Ha en trevlig dag alla söta läsare =)
Puss M, ♥


Saknar min Prins, ♥
Världens sötaste systerson man kan ha, ♥
LoveLoveLove"


3/9.o9 - Böcker ♥

Här är en bild på mina nya böcker, =) tog med de som ja köpte sist med. Har inte öppnat någon av dom än, (förutom 1, vilken är mig rör ingen - Åsa Linderbort, vilket är en mycket bra bok!)  men resten kommer =) Måste rensa i bokhyllan så dom här får plats. Slänga alla fantasiböcker som jag aldrig läst ens en gång :S (Var med i en bokklubb när jag var liten) Så nu ska de här upp istället! Måste bara få tid att fixa det =) Slänga ut det som inte intresserar mig - fantasiböcker och in med det jag vill läsa! =)


Ett tips till att spara pengar på böcker: Beställ från bland annat Adlibris.com!
Där kostar de flesta pocketböckerna 39:-/st. Ingen frakt och de kommer till närmaste post/affär där man hämtar paket (och om det bara är någon bokeller två brukar de komma i brevlådan!)  Hur lätt o smidigt som helst! ^^.

Puss M, ♥


3/9.o9 - Torsdag!

GodMorgon =)
när ja vaknade imorse hade ja en kommentar från en tjej som skriver från veckorevyn, lite fränt faktiskt! Hehe.. =) Jag vaknade 9 minuter innan klockan ringde, alltså 10.21. Va skönt att vakna för sig själv utan en klocka faktiskt! Men när ja väl vaknade kom jag på att jag knappt kommer hinna plugga innan ja börjar jobba! Ups. hehe.
Skulle egentligen ut o grilla på imorgon kväll, men Micke ville ses då, så ja är skippar grillningen och drar till honom istället =) Tänkte kolla om någon har något filmtips tills dess? Nån skräckis? =) Är kass på filmer, haha!
Jag ska iallafall käka frukost nu, men uppdaterar såklart om en stund igen! Nu ska jag laga min matlåda till jobbet!
Puss M, ♥


Bild tagen när ja vaknade, gårdagenssmink ( orkade inte ta bort det igår, skäms på mig! haha)

P.S - måste bara tala om, alla mina böcker utom en har kommit nu ^^. (haha skoja, den sista kom precis med posten. hahaha.. fränt. )
Bild kommer på dom sen med!

 


2/9 - 3/9. o9 .. NattBlogg!

SkojSkojSkoj med kommentarer =) Nu är alla accepterade och svarade på ! Så sjukt kul att logga in o se massa kommenterar =) Me Like! Tänkte även kolla när jag ser att ja fått många för läsare o kommentarer, finns de nått ni vill att man ska skiva om? Tänkte vissa dagar vet man kanske inte vad man ska skriva om, kan vara kul med lite ideér liksom ^^.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är jätte trött, gick upp kl 6 imorse och kom hem nu. Ledig från skolan resten av vecka, men det innebär inte att jag är LEDIG. För ska plugga massor, sen ska jag jobba eftermiddag imorgon på tvätten osv. Tjäna lite extra pengar =) Me like that too! hehe.
Men ni får sova så gott alla söta läsare, och kom ihåg, har ni tips, kommentera gärna det! =)
Kramar på er alla!
NattNatt. Puss M, ♥


2/9.09 - mobilblogg från bussen.

Hallå alla söta blogglärare =) sitter just nu på bussen hem från Micke. =) har haft det jätte trevligt. Kanske ska ses på fredag igen. Ska iväg och grilla, men kanske skippar det. =) skulle prata mer om det sen eller imorgon, var tvungen att gå över vägen för bussen var på väg. (Han följde mig till bussstation) Hehe. Så söt så! =) Vad glad jag blir av alla kommentarer. Svarar och accepterar dom när jag kommer hem. Mobilen segar lite. :) men som sagt, skriver en rad när jag kommer hem sen ;) Puss M,

2/9.o9 - Onsdag! -> Nu till Micke!

Såg klockan! Shiit.. ska juh snart dra :P Bussen till stan och Micke går juh snart. Så nu blir det att stressa på lite, tänka om ja ska ha med nån väska, eller om ja ska nått ja måste ha med mig? :/ hmm. tror inte de! Plånbok och mobil och nycklar. Så blir nog att skippa väska ^^ hehe.. orka gå o bära på det liksom ^^. Men nu ska ja iallafall gå på toa, bättra sminket lite och sen gå till bussen! Hörs sen! Mobilbloggar sen ^^.
Puss M, ♥


2/9.o9 - Onsdag - Hemma!

Hemma nu! Åkte hem emellan. Kändes lika bra. Visste inte vad jag skulle göra mellan 12 - 17.30 liksom.  Så lika bra, åkte med Madde, Sanna och Hanna hem! De stannade på donken för att äta, men ville inte ha mat därifrån så tog en mcflurry maräng eller va de nu heter. ^^ God var den, men skulle lätt räckt med halva!
Nu innan jag drar till Micke med 16 bussen så ska ja käka lite och sen ta de allmänt lugnt. =) Kolla runt lite på bloggar, har juh vissa jag kollar, men även vissa jag slutat kolla så! Får se vilka jag hamnar hos idag =) hehe.. Skriver lite med Frida ♥ på msn, hon sitter i skolan den fisen. Hade tänkte fråga om vi skulle luncha ihop, men de får bli en annan dag =)  Men som sagt. Nu ska ja kolla runt lite, uppdaterar självklart senare =)

Puss M, ♥


2/9.o9 - Onsdag! Rast

Sitter i skolan nu, Har en liten rast. Har målat med stativ nu innan rasten och nu efteråt blir det att prata om konst o så, ska på studiebesök på konstmuseet nästa onsdag med skolan! Ska nog bli intressant! Fått massa betygsmejl nu med såg jag,. Klarade inte tentan, vilket jag visste helt säkert. Sen var det en sak till jag inte hade klarat, vilket var den individuella texten! Kommer knappt ihåg vad det var. hmm. Men men. Får ta tag i det så snabbt som möjligt! Har juh som sagt ett tag på mig! Men vill juh bli klar så fort som möjligt! Men får ta det när tiden räcker till :P
Börjar snart igen, tänkte slänga in ett litet inlägg medans jag ändå hade en dator, (men vet inte om man får vara inne på blogg o sånt från dom här datorerna, sånt som märks) =P Just det, vi kanske inte ska stanna kvar o jobba efter Bilden, om vi inte gör det så drar jag hem emellan! Orkar inte vara på stan till 17.30 utan att göra någonting. Så kan lika gärna åka hem en sväng och sen åka tillbaka =) Kan ja hämta en lite tjockare tröja med, tog en jätte tunn, och kommer frysa häcken av mig om jag ska gå till stationen med den vid 22.30 ikväll liksom =/ ahj.. hehe. Skriver självklart senare sen igen, antingen hemifrån eller från skolan ^^.
Puss M,


2/9.o9 - Onsdag!

GodMorgon, sovit gott? =)
Jag har sovit hur bra som helst inatt. Men skulle lika gärna kunna sova ett par timmar till. Men jag ska till skolan! =) Har bild nu mellan 8.15-9.45. Underbart kul med en fantastiskt duktig och rolig lärare =) sist skulle vi rita en arg katt, haha.. vi skulle stå o skrika o svära när vi målade den. haha.. Var väldigt söt. haha, eller nått i den stilen! hehe kan visa bild på den någon dag. Haha!
Men klockan tickar iallafall på som vanligt. så Måste rusa nu. Bussen går snart!
Hörs sen =) Mobilbloggar under dagen, åker inte hem föresn 23 bussen från Stan! Ska juh till Micke =) Men som sagt, håll koll ^^.

Puss M,


1/9.o9 - Tisdag! Kvällsblogg!

Hallå! Känns sjukt kul att blogga just nu =) Massa kommentarer som trippar in =) Varje gång ja loggat in idag hat det varit nya! 15 stycken på ett inlägg? Inte illa fasan =D Me Like!

Har legat i soffan o kollat på Män som hatar kvinnor vilket är en sjuuuukt bra film! Rekomenderar den verkligen! Jag älskar juh Beck, Wallander och sånna filmer, och den här är juh lite lika med just det att de ska lösa mord osv! Verkligen sevärd om ni inte sett den! Och ni som sett den, vad tyckte ni om den?



Efter filmen blev de en dusch så nu är ja fräsh och ska krypa ner i sängen och sova. Eller ska skriva lite mer med Micke innan ^^. Ska dit imorgon efter skolan, eller vid 17.30 tiden. vet inte när jag slutar, så måste komma på någonting jag kan göra sålänge =) Ska nog ringa mammas kusin och se när han slutar jobba, han kanske har lust att ta en fika med mig =) Eller om man kanske ringer Emma och frågar när hon slutar imorgon så kanske hon vill ta en fika =) hehe.. Men märker imorgon =) .
Hörs mer då! Sov så gott alla där ute! 

 Puss M, ♥


1/9.o9 - Tisdag! Me Like!


Me Like This Alot! =) 
Fortsätt gärna läsa min blogg o kommentera!


1/9.o9 - Canon eller Nikon?

Ända sen min kusin Benny köpte sig en systemkamera har jag alltid velat haft en! Har egentligen haft råd, men ändå varit för snål för att köpa en, visste juh inte om jag skulle få sommarjobb nu iår och sen skulle ja utomlands och massa. Men fick lite jobb, och det blev ingen utomlandsresa. Och sen så fyller jag faktiskt 20 nu i November. Så då har jag juh någonting jag kan önska mig liksom, eller pengar till det!
Men nu är frågan bara VAD man ska ha för kamera! Alla säger olika! Endel säger att Nikon är en bra nybörjarkamera, men att man ska satsa på Canon för att den är bättre och billigare objektiv till, men att kameran är dyrare. Men jag kan juh ingenting om sånt. hehe. Därför tänkte jag kolla om det är någon som läser min blogg som har en rekondation vad man bör ha och varför osv.
Vore tacksam med hjälp =)


ELLER





Skriv gärna även vilken Modell om ni vet någonting om det ^^.


1/9.o9 - Tisdag!.

Blev ingen långdag för mig i skolan! Mår sjukt dåligt. Som sagt, var hemma från skolan igår pga av att ja va sjuk, men ville verkligen försöka idag eftersom det var vikiga saker från 8-17. Men när halva Svenskan hade gått så pallade jag inte mer. Känns som om någon trycker in huvudet på mig, samtidigt som det känns som det ska sprängas, känns som ja är i en liten bubbla eller nåt för har lock för dom och även ont som fan. Så nu ska jag lägga mig och sova ett par timmar sen ska jag ringa läkaren och kolla om man kan få en tid o komma o kolla så de inte är nått skit. HATAR läkare, men måste fan kolla. Hellre nu, än när det gått as långt och kanske missar massor i skola =/ känns inte alls bra just nu för tillfället. Kan juh inte plugga när ja mår så här heller eftersom pluggandet går ut på att läsa, läsa, läsa, läsa! Och det kan jag inte när jag har sån huvudvärk och tryckkänsla o allt skit! Så hoppas ja mår bättre imorgon! Har bild då, sen ska ja träffa Micke, men får se hur det blir!
Hörs senare!
puss!


1/9.o9 - Tisdag!

GodMorgon!
Shiiit, redan september alltså! Aja. Sovot gott? Jag somnade efter ett tag, låg o messade med Micke innan ja somnade så kunde tänka på annat =) Thanks! (K)
Nu iallafall är klockan lite över halv 7, har precis tvingat i mig en macka, känns lite sådär i magen. Men de får gå. =) Måste juh till skolan o fixa allt med den! =) Har precis skrivit ut ltre stycken fabler som är till den första lektionen! eller den är juh typ hela dagen, men ändå. Till Svenskan iallafall! hehe.. Lånade en bok på biblan, men såg sen att den va sjukt gammal o sjukt gammal svenska så vissa ord visste jag inte ens vad det var för några. Så tänkte att ja skulle goggle till mig några andra nu på morgonen, och det gick juh bra! Ska snart packa väskan med alla jäkla böcker, ska nog ta med barnböckerna idag om konflikter som vi ska göra ett bokpaket av! =)
Men jag kommer hem vid 18 tiden ikväll, kommer troligen att skiva ett eller fler mobilblogginlägg, men håll koll som sagt ^^. Nu ska ja fixa här innan bussen går. tar 40 bussen som går 7.15 någonting från centrum! Har massa att fixa så hinner inte gå dit idag, så får gå på här hemma!
See ya! Puss!


RSS 2.0