Min Helg ♥

Hallå alla söta!
Ny vecka, och jobba heeela veckan =) kan inte bli mycket bättre! Love to work, hehe :)
Helgen har varit så fantastiskt Underbar så de finns inte ♥ Fredags va ja hemma med Molle ♥, sen till stan med Malin ♥ och hämtade hem hennes dator som var hos hennes Pappa, käkade även på Norrtullsgrillen med Emma
efter det var de bara lugnt hemma =] I lördags var de P2 privatfest! Ohh fy fan säger ja bara =D MÅSTE göras om! De va så sjukt kul ♥ Tack Malin, Martin, Linda, Ankan, Tim och Maja för en helt underbart kväll
I söndags var man liite seg, inte bakis, bara lite trött, sov till 13.30 då mamma ringde o väckte mig. Så sa hon att kl va så mkt och så blev pigg direkt. Fan sovit bort halva dagen =O Verkligen inte likt mig! Sen kom Malin och Martin på bakisfrukost och sen drog vi till p2 vid 6 tiden och städade iordning med Linda och Ankan så blev de Pizza och Wipout hos Linda efter de =) ♥

Hur har er helg varit?

Idag har jag jobbat och nu ska ja käka Kyckling ♥ Mums, är hungrig!
Sen senare blir de träning ♥

Ha de bäst!
Puss M ♥


11 tims jobb, urinvägsinfektion och hundvakt!

Hallå söta!
Kom hem 00.30 inatt, sen ringde jobbet 5.45 och sa att Ingela låg i magsjuka o om ja kunde komma tidigare. Va där redan 6.30 och jobbade fram till 17.30 =) Nu är ja lite trötter!
Under jobbets gång så va ja på sjukan med, haft ont när ja kissar o grejer nu sen i Tisdags, de visade sig (som ja hade trott) Urinvägsinfektion! Fy fan så underbart. INTE! Ska hämta ut min antibiotika imorgon förmiddag, apoketet stängde kl 18 idag så skulle inte hunnit dit ändå. Och eftersom de är P2 fest imorgon så börjar ja med tabletterna på söndag morgon. Ska ta 2 morgon och 2 kväll i 3 dagar.

Kom hem till en väldigt roligt bemötande. Molle =) Så underbart är han.. Love that Dog ^^, Är hundvakt från idag till Onsdag =) Like ALOT! Han va så glad o hoppade och pussades o blev vild när ja kom hem ^^, så roligt. Nu ligger han o sover efter en liten promenad. Blir en långpromenad senare sen om ja orkar, annars blir de en skapligt långpromenad iallafall =) hihi.. MYYSMYS!

Svarar på kommentarer senare sen, är så trött så ska slänga mig i soffan en stund, får se om ja kanske vilar ögonen lite också, ska försöka låta blir, men kanske blir svårt? (A)

Ha de bäst så hörs vi sen!
Puss M ♥


@ Maistro

Hallå Sweetys.
Sitter just nu på Maistro och ska hjälpa Sami med anonser på blocket. Yasmin gör även mat som vi ska käka nu ikväll. Hon tyckte ja skulle äta med dom så hon skyndade sig hem och hämtade mer Lax =)  Så snäll =) Så ikväll blir de lax med grönsallad o lite blandat smått o gott ^^, Mumnsigt. Kommer sitta fint för är rätt hungrig. Hade inte med mig så mycket kyckling till jobbet idag och de, plus min filmjölk är de ända ja ätit idag :/ inte bra alls.

Men nu ska ja kolla lite här och försöka hinna svara på några kommentarer medans ja väntar på Sami som snackar med någon som är här.
Ha de bäst!
Puss M


P2 fest på Lördag ♥

GodMorgon Bloggvärlden
Idag vaknade ja av att kl ringde 9, men låg kvar till 9.20. Va lite trött ^^, tänkte att jag skulle upp skapligt idag. Nu har ja kollat lite snabbt här och ska hoppa in i en skööön dusch :) Efter det blir det frukost - Filmjölk och till efterrätt Kaffe med en skvätt Röd Mjölk! Mumsigt =]

Jag längtar till Helgen! Imorgon är det Fredag vilket innebär att jag jobbar till 17.30, sen är jag hundvakt till älskade Molle ♥ Sen är de Lördag - Vilket Innebär Fest på P2 =] (för er som inte vet så är P2 ett café nere på centrum, de är vanligtvis inget ställe man festar på, men Chefen och Malin som är anställd har fixat till en liten Privatfest där i helgen, ska bli sååå kul ^^,) Så på Lördag innan festen så åker vi ut med Molle till Stugan där mamma o pappa är =) så hämtar ja honom på Söndag igen ^^,

Vill ha Nya FinSkor! Får försöka se om ja hinner in till Norrköping på Lördag förmiddag =/

Nu blir de duschen.. - Ha de bäst!
Puss M ♥

Kyckling ♥

GodKväll Läsare
Blev inget med Malin ikväll, hon skulle börja kl 7 imorgon med, haha. hon har två jobb och dom flesta dagarna jobbar hon båda, så då förstår ja att hon inte orkar =) Är skapligt trött ja med så blir bara lugna puckar ikväll för min del! Rätt lugn dag på jobbet, eller egentligen inte, men idag var de inte massa extra jobb =]
Imorgon ska ja försöka komma upp lite tidigare än idag, o försöka komma i säng tidigare med. Fastnade här o snackade med R igår, sen somnade ja direkt när ja la mig i sängen. haha.

Haft en bra dag där ute?

Nu ska ja göra lite matlåda till imorgon, Kyckling o sallad. MUMS ♥ älskar Kyckling!

Ha de bäst!
Puss M ♥


Telephone ♥

Hallå sweetys
Vaknade halv 11 idag, mamma hade tydligen kommit in två gånger o velat att ja skulle komma upp o vara lite social, ja minns dock bara en gång o va sjukt trött så somna om innan ja ens hann tänka nått. Sorry Mammi ♥
Nu ska ja sätta på en kopp kaffe o surpla i mig medans ja kollar runt lite på datan. Upptäckte nyss en sjuukt bra låt, ja kanske är sjukt efter som inte hört den innan men älskar den! - Lady Gaga & Beyonce: Telephone ♥ I loove it! Videon är juh också grym, skapligt lång men bra! hehe. inte van att se Beyonce i den stilen direkt. hehe.

Nån som sett videon eller bara hört låten? - Va tycker ni om den?

Nu blir de som sagt kaffe, sen jobba. Efter jobbet ska ja träffa Malin ♥ en sväng. snacka lite skit o så bara. Kanske blir en promenix om vi orkar =) Hon börjar 13 imorgon, så hennes kl ringer inte så  tidigt ;) mohaha.
Love that girl, - över 19 års vänskap! ♥ Slå den ni ;)

Hörs sen, ha de bäst så länge!
Puss M ♥



Lovely ♥


kaffeberoende? =P

Godkväll!
Huvudvärken försvann rätt skapligt fort, eller när ja fick i mig kaffe på jobbet försvann den faktiskt ;P måste nog sätta på en kopp eller två så har ja får i mig lite kaffe innan ja åker till jobbet med. Vet inte om de är de som gör att ja haft lite huvudvärk då och då den senaste tiden, iallafall den "småhuvudvärken" som kommer ibland. Mamma tror de är de iallafall. hehe.
jag ska strax sova, är rätt trött. Varit vaken i snart 17 timmar, vilket börjar kännas nu =) Imorse träning, sen hemma o tog de lugnt o fixa tvätt o diska, sen jobbet tills en timme tillbaka liksom!
Men ja skriver mer imorgon när ja sitter med min filmjölk eller kaffekoppen med mig ;)

Ha de bäst tills dess, NattiNatti
Puss M ♥


Morgonträning ♥

Godmorgon, för ett par timmar sen!
Hade problem att somna igår pga att ja hostade som en tok, fick knappt nån luft mellan. Illa Illa. Somnade till sist och vaknade vid halv 7 imorse och då va de bara att kliva upp och klä på sig och packa sen gå o träna. Va sjukt trött, men skönt när man väl är där.
Nu sitter jag och har huvudvärk istället, ingen aning om varför, men så är de väl ibland. Har precis laddat en maskin tvätt och ska vänta tills den bli klar o så. Sen blir de jobba igen vid 13.30-21.45. Igår va de SÅ sjukt mycket att göra, får se hur de ser ut idag =)

Lilla söta Suz skrev en kommentar igår, längst ner står de att ja vill ha min dator nu, men hon läste dotter. haha. Hon blev nog skapligt chockad innan hon fatta att hon läste fel ;) En Son eller Dotter dröjer ett tag till. hehe ^^,

Ne nu ska ja kolla runt lite.
Hörs mer sen!
Puss M ♥


Bildbrist!


Eftermiddags vecka!

Hallå söta!
Igår va en härlig dag minsann! Jobba, grilla, åktur med Malin o Martin i bilen, detta tackvare att två gossar från Norrköping kom hit en sväng. Sen va de bara hem o sova. Va så trött igår. Somnade vid 23.00 och vaknade "imorse" vid halv 10. Sovit klippt heela natten och var utvilad o skapligt pigg när ja vaknade =) Hur underbart som helst!
Nu ska ja klä mig lite, sen fixa iordning lite inför jobbet. Går eftermiddag denna vecka, alltiså 13.30-21.45! Skönt att jobba eftermiddag, för då får man sova ut lite istället för att börja jobba 5.30, men när man jobbar eftermiddag har man inte så mycket mer tid för annat. När ja är ledig (på morgonen o förmiddagen) så antingen jobbar eller sover alla andra. Så jaa, får bli en icke social vecka för min del tror ja. haha.
Denna vecka är den sista jag har inplanerad just nu, så sen om ja inte har så mkt jobb så har ja mkt mer tid för allt annat.
som Vikarie tackar ja ALDRIG nej till jobb om de inte är så att ja redan har jobb den dagen eller absolut inte kan pga att ja är sjuk eller vad som. Men sen ja slutade skolan nu i årsskiftet så har ja tackat nej till jobb 1 gång, o de va för att ja redan jobbade då. Jobb tar tid, o på krafter. Men de är så det är! ja gillar att jobba =)

nu ska ja pysa! Hörs sen!
Puss M, ♥


Vill ha MIN dator NU!


Love the weather ♥

Åhhh älskar vädret!
Så jävla underbart med fint väder! Finns inget härligare! Det kommer firas med att hänga lite tvätt, sen dra till Malin ♥ o dricka kaffe med henne & Martin och efter de åka ut till sommarstugan där mamma o pappa är, så ska vi fem grilla o äta gott o bara njuta av vädret ♥

Hörs mer sen!
Puss M ♥


RSS 2.0