>> Gårdagen + dagen ^^,

Hallå sötisar.
Dagen blev inte som planerad igår. hahaha.. Ja städade och hängde tvätt på morgonen som jag hade planerat, sen pluggade ja väldigt bra också. Sen ringde min älskning (tommy, hahaha) han ville ha tag på Frida och Micke men de svarade inte så han kom hem till mig en stund.. Sen drog han efter typ en halvtimme eller nått, sen fortsatte ja plugga jätte bra, sen plingade de på dörren. Då va de Jossa. Hon skulle till Frida och Micke redan vid halv 2 när hon slutade så hon hade varit där o plingat på men ingen hade öppnat, va bara hundarna som skällde. hehe. Hon hade varken mobil med sig eller nyklar hem så hon kom o plingade på o frågade om hon kunde vara hos mig sålänge. O de va klart hon fick, vi skulle juh till Frida och Micke bådatvå liksom ^^. Så satt o försökte ringa Frida och Micke flera gånger o grejer men inga svar. När kl var 16 så åkte vi till biblan och hämtade två skolböcker jag hade bokat. Sen åkte vi till Frida och Micke och de va svart i hela lägenheten. Men först provade vi att ropa, för såg att fönstret varl ite öppen, o vi fick svar. hahahah.. så sprang upp o så öppnade Micke helt NYVAKEN kl 16.30. haha. snacka om sömntutor asså =P Sen vid 18 drog Micke och Frida upp o hade teori med grabbarna. (dom är innebandytränare tillsammans med Fridas pappa) och sen kom de tillbaka o vi drog o handlade lite. Sen kom Gurra och Johnny o vi kollade på en skräckis.. - The Children. Den hade nog varit bättre om vi inte hade skrattat så mkt, men de va hur kul som helst. Jossas bästa kommentar - I snön? Haha inte lätt för er som läser att fatta men de va hur kul som helst iallafall ^^.

Justde. Fick mitt Nya DIDDI halsband igår med ^^, (bild kommer senhehe. Nu har jag tre snyggingar =) Ett kommer ja använda på fredag kväll. Då är de FEST och jag ska INTE jobba på Lördagen. Det var länge sen! ^^, Blir troligtvis utgång med. Underbart =)

Men till dagen då! ^^. hehe. Ska plugga en en IDIOT nu ^^. asså ja hinner klart idag, men juh fortare desta bättre liksom. Men de ska inte slarvas ihop, det ska vara noga!!! Men sen ska ja duscha o fixa lite också =) Kanske träffa J =) kommer bli helt underbart. (J är en kompis som jobbar utomlands som ja inte träffat på as länge) så kommer bli så kul. Ta en kaffe och bara snacka! Kan inte bli bättre =)

Men vi hörs senare sötisar. Hoppas vi får en kanon dag!
Puss M,


Kommentarer
Postat av: emelie

sv: hehe de låter ju mysigt med att fika ;D

2009-11-05 @ 11:16:25
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: simone

Oh, vill se halsbandet :D

2009-11-05 @ 11:31:23
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: matilda - [maatilda.blogg.se]

det är gott :D

2009-11-05 @ 13:20:11
URL: http://maatilda.blogg.se/
Postat av: matilda - [maatilda.blogg.se]

tack :D

2009-11-05 @ 13:20:21
URL: http://maatilda.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: Okejokej! Jag kom hem för ett litet tag sedan jag:)

2009-11-05 @ 13:22:30
URL: http://jenniferbergqvist.blogg.se/
Postat av: hejannw

Varsågod ;D

2009-11-05 @ 17:35:51
URL: http://hejannw.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe mja...

2009-11-05 @ 18:02:18
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: http://mmajda.blogg.se

SV: Jaha, haha.. Kul ju!

Planer inför helgen? (:

2009-11-05 @ 18:31:28
URL: http://mmajda.blogg.se/
Postat av: matilda

hihi pluggar du nu ? :D

2009-11-05 @ 18:43:49
URL: http://maatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0