>> hell0 sweetys!

Hallå alla söta.
Nu sitter jag hos Sofie med henne Bästavän och Emma! Vi håller på att fixa lite, dom håller på med varandras hår och jag tänkte slänga in ett inlägg =) ikväll blirre röj. hehe. Vi fyra har träffats innan för att käka potatisgratäng och fläskfilé, sen kommer de övriga folket efter 7 nån gång, ingen aning om vilka eller hur många som kommer men kommer bli kul =) men nu ska ja hjälpa till där ute, men hörs senare!
Ha en underbar kväll och ett gott nytt år =)
Puss M,


>> Gott Nytt År!

Hallå söta!
Idag är det nyår. Jag sitter här med huvudvärk till tusen. Hoppas de går över till jag ska till Sofie o dom. Tagit huvudvärkstablett o så och ska snart lägga mig och vila lite.
Har även precis beställt nya kläder till nya året. De kommer ibörjan av januari så de är juh bra ^^, me like alot. Blev lite mer än ja hade tänkt mig, men ja tänkte unna mig lite kläder så så blev det. Men nog snackat om det.
Nu ska ja och göra mig iordning inför kvällen. =) hörs senare eller imorgon =)

GOTT NYTT ÅR ALLA
Puss M,


>> Kvällsblogg

Hallå igen!
Hemma från jobbet för ett tag sen. Men har inte orkat sitta vid datan.. Har suttit o kollat lite i kataloger, hittat massa fina kläder jag vill beställa, blir en del iallafall. Måste ha lite nya kläder. Hitta väldigt många leggjeansjeans som ja kallar det. Leggjeans i jeanstyg eller va de är.. hehe. Men blir kanske att beställa imorgon! Men nu tänkte jag svara på kommentarer sen sova. Kommer nog sova ganska länge imorgon ;)
Hörs mer imorgon. =)
Puss M,


>> Uptade. wow! haha

Hallå sötnosar!
Idag kände jag att det var dags att uppdatera bloggen. Inte uppdaterat sen julafton som ni kanske ser, men har jobbat en hel del och inte hunnit. Träffade bästabän en snabbis i måndags kväll och då råkade ja nämna att ja inte bloggat på länge, och då nae hon Nae, jag vet.. vettu hur tråkigt det är. hehe.. så här har du Frida, ett nytt inlägg ;P
I lördags och söndags jobbade jag (var min helg) sen jobbade jag måndag mellan 6.45 - 13.30 eller nått på städ och mellan 13.35 - 22 på tvätt, sen bara hem och lägga sig, men kunde inte somna så sov bara i ca 5.5 tim och sen upp och jobba 6.45 - 12.58  på städ och jobbade på tvätt mellan 13-32 - 22. Där av andelningen att jag inte kunnat blogga. hehe..
Igår somnade jag halv 12 kanske, vaknade halv 12 nu på förmiddagen. Va så trött asså :P Och nu sitter jag ich väntar på mat sen ska ja till tvätt och jobba mellan 13.40 - 22 =)

NYÅR snart juh! =) då blir de att käkal ite här hemma och så, sen blirre fest med bästavän, sofie, emma o många fler kan jag tänka mig =) Tack för inbjudan =) kommer bli så roligt ^^, komma ut och träffa lite folk o så =) Mycket Nice! ^^,

Men nu ska ja käka, men hörs senare sen!
(svar på kommentarerna senare när jag kommer hem)
Puss M,


Min bebis
Tagen med min Canon!


>> God Jul!

Haallå alla söta bloggläsare och GOD JUL!
Idag är de julafton, shit vad åren går fort nu för tiden! hehe. Förlåt för dålig update, men har haft fullt upp med jobb och annat inför julen. Har precis käkat tomtegröt och en macka med julskinka o lite senap på! As gott ^^,
Dock känns de inte riktigt som jul, men de är nog för att jag jobbade tisdag och onsdag. men de kommer väl när allt folk kommer hem hit =) Fått sjukt mkt God Jul sms nu på morgonen, lite mysigt =)
Nu innan allt folk kommer ska jag sminka mig och byta om, sitter just nu i myskläder och de vill ja juh inte göra en dag som denna ^^, haha. Men HA EN HELT UNDERBAR DAG MED GOD MAT OCH FINA JULKLAPPAR!
Puss
M,


>> Mer jobb!

Heej bloggen!
Ännu mer jobb på G ^^, fick ett telefonsamtal idag på jobbet, tvätten ringde och frågade om jag ville jobba idag, men eftersom jag var på städ idag och imorgon så tyckte de att det var synd. Sen ringde samma tjej senare på dagen och frågade hur jag hade det nästa vecka, och sa som det var att jag hade jobb på städ Mån och tisdag mellan 6.45-14.06. Så hon frågade om jag ville jobba hos dom på eftermiddagen, och självklart tackade jag inte nej! Så blir långdag på mån-tis (6.45-22, med en rast mellan så jag hinner käka o så) sen på onsdag så jobbar jag bara på tvätten så går jag 14-22 =)
Men nu ska vi käka! Hörs sen =)
Puss M,


>> Update!

Hallå bloggen!
förlåt för dålig uppdatering men hänt en hel del just nu!
Igår köpte jag min nya älskling. Canon EOS 450D =) Mycket nöjd kan jag lova! Köpte ett paket så man fick med ett objektiv som är 18-200 =) Gillar den skarpt! För att jag inte köpe en Pentax som ja skulle var för att ja pratade med en fotograf som sa att pentax inte är ett bra märke, och sen kollade ja på den en gång till innan ja köpte min Canon, och pentax kameran såg lite plastig ut. Så! Canon, i love!



Men iallafall, resten av gårdagen vill jag inte ta upp på bloggen, men var bland de värsta jag varit med om.
--------------------------------------------------------------------

Idag vaknade jag vid 10 tiden., Bästavän låg bredvid, hon sov hos mig =)
Men jag lät hennes sova. Jag och mamma käkade frukost och sen började vi städa lägenheten. Frida vaknade vid 13.30 och vi satt o snackade i sängen!
Sen vad har hänt mer idag, käkat, typ gråtit över att ja har så jävla ont i mitt tandkött. Mina visdomständer är någonting jag hatar så sjukt mkt just nu! Min högra gör så ont nu så de finns inte! Den har börjat spricka för ett tag sen, men nu kommer den mer! Den vänstra har redan ploppat ut massa så den gör inte ont. Kunde knappt träna :O va bokad på dubbelpass på vattengympa, men kunde knappt va på ena, pratade med instruktören och hon sa att jag inte behövde gå på den andra delen, så bad pappa hämta mig. Försökte pilla i mig lite o äta (åt sallad) Har aldrig tagit så lång tid för mig att äta! Sen blev de dusch och nu ska ja kolla lite snabbt sen blir de sängen!

Fick ett telefonsamtal imorse, så ska jobba imorgon och på onsdag  =) Känns jätte bra. Så går mellan 6.45-14 typ. sen är jag ledig tor-fre sen jobbar jag fram till nyår igen! Skönt nu när man inte har någon skola efter v3.. Hm.. aja.. Nu ska ja svara på lite kommentarer, såg att ja hade några st!

Puss M,


>> Nattnatt!

Heej bloggen!
Inget humör på hela dagen typ. Var såklart kul att träffa Milton på hans 1års dag och sen träffade jag juh BästaVän, Micke, Sofie, Lotta, Chrille, Kenneth, Elin och hennes dotter som ja inte kommer ihåg vad hon heter och lite så. De va trevligt. Sen kom pappa och hämtade mig, hjälpte dom med maten och så med. Sen kom Anders, Annelie och Janne och åt middag med oss, och nu sitter de och dricker lite och spelar kort. Jag däremot ska gå och lägga mig nu! Är as trött, kom hem  2.30 och upp 7.30 imorse och träna, så ska ja jobba imorgon med så blir tidigt så behhver lite sömn känner jag!
Att jag ska jobba imorgon fick jag reda på förut. Maria messade mig, eller hon ringde, men hade inte hört de, så frågade hon om ja kunde jobba för hon va dålig. Självklart ställer jag upp. Maria har stallt upp som fan för mig så de är klart! så blir upp tidigt imorgon med. Men skit samma.
Ska faktiskt gå till jobbet imorgon, inte ta cykeln! kommer bli skönt med en härligt morgon promenad. Sen vid 12 tiden kanske så ska jag, mamma och pappa in till Norrköping och julhandla och fixa o trixa! Ska köpa nya leggjeans då mina gick sönder igår. UPS! haha.
Aja. skit samma. Jag ska sova nu! Vi hörs mer imorgon!
Puss M,


Nisseälskling har fått mat idag med, så nu är han mätt och belåten =)


>> jävla skiit!

Hej!
Taack för alla som stöttat mig, min familj mina vänner, en hel del av mina läsare!
Tyvärr klarade ja inte tentan så ja vet i faan vad som händer nu. Går i skolan till v3 sen får ja försöka hitta jobb och sen ska ja ta mirr körkort!
Fattar inte att EN jävla tenta kan orsaka så jävla mycket asså! Faan!Det som tar mest är praktiken, ja kommer inte få åka dit förens om ett år liksom? Fan! Aja orkar inte skiva mer nu. SKriver och svarar på kommentarer när ja har mer ork!

Nu ska ja och handla ett års present till Milton som fyller idag =) GRATTIS SÖTNOS! lillkillen blir stor nu =)

Ha de bäst där ute!
Puss M,


>> Partei in tha hauose!

Hallå bloggen!
Nu har jag precis nästan gjort mig klar inför kvällen! Har lite av håret kvar som bästavän ska fixa! Hon har även klippt mig idag. As nöjd! Så nu har jag min lugg igen!  HAPPY =D
Men har inte tid att blogga nu! Svarar på kommentarer imorgon istället! Har inte fått reda på tentan än iallafall, förhoppningsvis kommer de under kvällen! Får se om ja festar glädjade eller sorgset ikväll! Men nu ska bästavän fixa mitt hår.. Hörs imorgon eller kanske nått snabbt ikväll =)
Puss M,


Loove my lugg!


>> SNABBT! hehe

Hallå bloggen!
Blir sjukt snabbt! Ska iväg och jobba nu. Hade en underbar tid igår, pappas födelsedag och bästaväntid =) Lovely!
Nu ska jag iväg och jobba en stund. men vi hörs senare =)
Vad händer ikväll då?
Puss
M,


(
tatueringen var inte färdig där, så därför den är ganska blek på bilden)


>> Grattis Pappi! ♥

Hallå bloggen!
Idag är det ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag HURRA HURRA HURRA! Satte kl på 5 imorse och gick upp o gjorde frukost och så gick jag och mamma in och grattade honom =) Sen gick jag och la mig igen och gick upp kl halv 10. Ut med Montas sen gick jag och handlade vid halv 11, ska baka idag, men tro fan att bakpulvret va sjuk! SUCK! så hoppas pappa kan åka från jobbet sen så han kan köpa så ja hinner baka innan folket kommer liksom =/
BästaVän kommer hit om en stund, vi skulle baka, men får fixa lite annat istället, de ja skrev i bloggen igår -de hemliga ;P Men innan hon kommer nu så ska ja hinna klä på mig lite mer =P men hörs senare sötosar!
Puss M,


Grattis på 56 års dagen pappi, <3


>> Mat!

Hallå sötisar!
Nu ska ja precis käka så blir ett snabbt inlägg. Lagade mat nu tills mina föräldrar kom hem! så de blir en rätt som mitt ex mamma gjorde och kallar sösö. Det är spagetti och köttfärs och massa kryddor som en liten röra =) Jätte gott! Men sen blir de lugnt resten av kvällen tror jag. Har inte gjort ett skit idag typ =/ timmarna har gått ändå. Legat i soffan o lyssnat på musik och gått ut med Montas o legat o myst med honom i soffan ^^, men är skönt de med!
Även skönt att ipren och panodilen hjälper i ryggen! =) Underbart!
Men nu ska vi käka, hörs sen =)
Puss M,


>> Tävling!

Jag är med och tävlar hos Tant Kim om en illustration!
Gå med du också =)

http://tantkim.blogg.se/2009/december/tavling.html?_tmp=e37e88cefbb11ee1777510acfb8b2ca015aa0505


>> Ont =/

GodMorgon söta läsare!
Vaknade imorse av VÄRLDENS smärta i ryggen. Gick ut med Montas sen ringtde jag sjukan, och undra vad man fick för svar. Ät tabletter och avvakta, hör av dig om de blir värre! Skoj! Men hon sa att jag skulle ta en Ipren och en panodil 3 gånger om dagen så hoppas de blir bättre! Hon sa att de kunde göra ont i ett par dagar. Men orka gå runt o ha ont i ryggen? =/ ja får ont när ja går, får ont när jag tar djupa andetag och jag kan knappt böja mig mer. Känner mig som en 90åring. Aja, de går väl över de med. Behövde bara klaga lite =)

Nu ska ja vara mer positiv =)
va ganska trött igår så hann inte läsa så mycket förens ja somnade, men började på boken : Dumpa honom! : han vill faktiskt inte ha dig. skriven av Greg Behrendt och Liz Tuccillo. Hann bara läsa ett kapitel förens ja sov. hehe. Men ska fortsätta läsa på den idag tänkte jag, se om den är bra! hehe. Annars har ja ett par till att välja mellan!
Jag är hemma från skolan idag med, fortfarande lite feber och så jävla ont i ryggen som sagt, men idag ska jag inte göra mer än att gå ut med Montas och diska. Sen blir de bara ligga och läsa eller kolla film eller nått. Ska ringa BästaVän och kolla om hon vill komma hit en sväng. "ska fixa en hemlis, som ja inte kan skriva på bloggen än". =)
Men nu ska ja svara på kommentarer, skriver mer sen såklart ^^,
Love you, Puss M,


>> Kvällsblogg.

Hallå söta läsare!
Har varit slö hela dagen. Laddade hem och kollade på hela Family Guy season 1 idag, sen har jag mest legat i soffan efter ja ramlade. Gör skapligt ont faktiskt. Får se, om de inte blir bättre imorgon ska ja åka upp och kolla de för säkerhetsskull liksom! Har precis kommit in efter en promenad med Montas och Mamma. Var trevligt, blev en lugn promenad tackvare ryggen. Fan va de snörar, Känns som de kommer bli en fin jul =)
Vill att det ska vara jul, sen nyår! Sen efter nyår kanske Patric kommer hit med =)
Men nu ska jag välja ut en bok från, som Frida kallar det "bibliotek" haha, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa! Så skönt asså!
Men vi hörs mer imorgon! Sov så gott!
Puss M,


>> Just min jävla otur!

Just min jävla otur säger ja bara! Fy fan! Skulle ut med Montas på en låång promenad i snön. Men så fort jag kliver ur porten och ska gå ner för trappan så halkar jag och slår i svanken i trappstegen. FY FAN VAD ONT DET GÖR! och såklart är jag ensam hemma så var bara att gå upp, gå en promanad på 20 min med huvden för att han ska få vara ute och nu ligger jag i soffan och har skapligt ont i ryggen! Ringde mamma direkt, hon sa att hon skulle ringa vaktmästaren så de skulle soppa bort snön och salta på trappan. Och när ja va tillbaka efter promenaden va de redan fixat!
Blir så trött asså =( gör ont!

NÅN SOM HAR ETT FILMTIPS?
- måste bli på bra humör!


>> Sjuk idag med, blä!

God morgon för ett par timmar sen!
Vaknade strax efter 8, somnade om vill typ halv 9 sen va MOntas tvungen att gå ut. Mamma väckte mig då vid halv 9. Sen va de upp, gå ut o gå med honom i typ 20 min på en liten morgonpromenad. Sen fick ja hem o käkade frukost. En maskin tvätt ligger nu i maskin och jag ligger och slöar i soffan. Är helt slut som människa känner jag! Tycker inte om att vara sjuk asså! =/ aja.
men ska kolla runt lite här o så, så hörs vi senare igen =)
Puss M,


>> GodKväll!

Hallå söta läsare!
Jag var så nöjd med mina vaser så va tvungen att gå o köpa fler. Så de blev 6 st till slut =) plus tre (fast de ska bli julklapp, men säger inte till vem) Resultatet på terrariet hos min älskling Nisse =) Förut såg de ut som skit. La allting jag fått i födelsedagspresenter o blommor där, men nu är nästan allt borta, iallafall det som inte skulle vara där =) Är nöjd! =)
Dagen blev inte riktigt som ja hade tänkt, somnade i soffan så började inte städa fören 15 tiden. Sen hoppade jag in i duschen o hade hårinpackning o grejer. Dö skönt =) Kändes som en helt ny människa när ja kom ut, men fortfarande febrig och mår inte så bra, så blir ingen skola imorgon heller för min del =( Hoppas jag kan gå på onsdag så jag kan gå sista dagen innan nästa år liksom! Aja, sånt som märks.
Tänkte faktiskt sova snart, ska bara prata lite med Patric först (K) =) Upp skapligt imorgon och ut med Montas o sen tvätta lite! Sen blir de filmdag i soffan! =) Men hörs imorgon =)
Puss M,

 


Tavlorna kommer komma upp på väggen så snart som möjligt.
--
haha måste förklara en sak på bilden, glassnoppen är en vinkaraff som jag fick av min kusin o hans tjej i 20 års present! Haha.. Ifall ni skulle undra. haha..


Min fina JägerKruka ja fick av Sara o Sebban på min 20 års dag!

-------------------------------------------------------------------------------


Jag typ nu, små söta flätor o allt. hahaha..


>> Måndag - sjuk!

Hallå sötisar!
Idag är jag hemma från skolan, första dagen efter 2 veckors praktik, men min kära pappa har smittat mig, så nu är han frisk och jag sjuk! Feber, hängig, förkyld och allmänt sjuk. Blä! Hade förberedelse för ett seminarium på torsdag. Förberedelsen var på 4 timmar så roligtvis kommer jag inte få vara med på seminariet eftersom ja inte var med de 4 timmars innan. Men om inte så kommer ja göra de tillsammans med Linda, som åker utomland på onsdag så hon missar också detta seminarium, sen garanterar jag att det kommer de vara fler som missar.
Var nyss och handlade lite, även om man är sjuk så måste man kunna gå o handla mat och vara ute med hunden nu när ja är hundvakt. Hittade tre jätte fina vasar, kan lägga in en bild sen! Har värsta idén till min rum med dom ^^, kommer bli snyggt. Jag köpte även en del av pappas julklapp, spenat, falukorv och mjölk. Så idag blir det Potatis, spenat och falukorv till middag! Mums.
Klockan är nu 11.45, ska städa lite och sen blir de en lång dusch, verkligen pyssla om mig själv idag asså. Hårinpackning, raka benen osv. och efter duschen sätta mig och fixa med mitt projekt och ha min varma vetekudd runt nacken och kolla på tv samtidigt, eller film! =) men först ska ja svara på kommentarer! =)
Hörs sen, Lovar!
Puss M,


Mosters älskling är också sjuk. Men han ligger i 40 graders feber stackarn =(
Lider min min älskling!


>> SUCK!

FANFANFANFANFANAFAN! Hur klantig kan man vara? :S Skulle acceptera alla kommentarer så tog ja bort dom istället =O FUCK! Aja. kommer väl fler och som tur var så hann ja svara på de mesta! Men fan! Inte så skoj!

GodMorgon alla söta läsare!
Igår va ja som sagt med Bästavän, sen träffade vi Tim. Vi åkte och hämtade vin till honom och sen så mötte vi upp Pontus och nån mer, sen kom Simon mitt i allt också =) Trevligt. Ja drog in ganska skapligt, men stod i fönstret och snackade lite skit med dom och Bästavän var med såklart!  Kom i säng vid halv 12 - 12 typ, somnade DIREKT! Skulle ringa Frida en snabbis innan tänkte ja, men hann inte förens ja sov..
Imorse var ja skapligt trött, gick upp kl 7 och sen ut med voffen ett varv och sen va de bara att dra till jobbet! Kom hem typ nyss, och när jag kom hem fick jag en positv överaskning - Martin älsklingssötnosen var här =D

idag ska jag plugga lite och även kolla på film hade ja tänkt. Jag och Frida började kolla på en igår, men hann inte se klart sen, vi började dumma oss med korten istället ;P hahahaha.. Tänkte ringa BästaVän sen en sväng med =) Men ni får ha de så underbart så uppdaterar jag senare sen. Sis ska låna datan o kolla hennes blogg nu =)
Puss M,


>> Kväll med BästaVän, ♥

Hallå alla söta läsare!
Har tillbringat min kväll med Bästavän och vi har haft sjukt kul med camen! Vi har garvat o spelat in filmer och tagit söta kort =) Eller vad tycker ni om dom nedanför? ;) hahahaha..  Är verkligen skönt att umgås med Frida när jag inte mått så bra. Hon gör mig så glad jämnt!
Taack Josefine att du ställer upp och finns =) du är underbar, 
Nu ska jag med Frida, Tim och nån mer och hämta en sak hos Fridas mamma, sen blir de hem och sova. Ska ju upp och jobba imorgon igen!
Men vi hörs mer imorgon sötnosar!
Puss M, ♥


>> INTE min dag idag!

Hallå Sötisar!
Kom hem vid halv 1 i natt och sen ringde bästa vän och vi pratade lite. Sen kunde ja inte somna på flera timmar så sov inte så mycket inatt. Lite saker som snurrade i huvudet hela natten och tårarna rann asså nästan hela tiden och massa bilder kom upp i mitt huvud.
Sen var det upp, ut och gå ett varv med Montas och sen käka ja en macka och drog till jobbet. Var verkligen inte min dag. Vill att denna dag ska vara över så jag slipper den asså. Började med att ja tappade plånboken på väg till jobbet, men märkte inte de förens jag var nästan framme, så fick vända för att hämta den. Sen när ja kommer itll jobbet (helgjobbar på ett städföretag) så ska jag städa matrummet och tar upp soppåsen, och tror ni inte faanskapet gick sönder? Så hela golvet var fullt med kaffepuvler eller va de nu heter och papper, kartong, kanter av mackor och grejer.. jätte kuuuuuuuuul! eller inte!! Så de va bara att städa på och sen åkte jag hem vid strax innan 11. Efter de kom min syster och hennes man och deras son! Vi åt frukost och pratade massor!
Nu ska jag ut med voffen igen. Ska bli skönt!

Erik, asså han är så sjukt bra! Han sjöng vinnarlåten Higher så sjuuuukt bra! Får gåshud varje gång jag hör den asså! Klipp nedan (sjukt dålig kvalite på bilden men jaa. ni hör juh iallafall) Jag har inte följt Idol 2009, men såg audition och nån gång ibland liksom. Sa direkt att Erik skulle vinna, och de gjorde han.. Mamma tyckte Calle skulle vinna, och han skulle också kunna de, för han har yrveckliats sjuukt mkt under resans gång. Men han kommer lätt komma med en skiva han med snart tror jag =)




Vem tycker ni skulle vunnit?
Jag tycker lätt Erik!


>> Middag om en stund!

Hallå sötisar!
Luciafirandet på praktiken var helt underbart fint =) Gick själv med i tåget o höll i en lillkille i handen. Var så kul att se och höra dom sjunga =) Så duktiga! Tråkigt dock att det var sista dagen för denna gång på praktiken! Förhoppningsvis klarar jag tentan så jag får fortsätta v.10-11. Men sånt som märks!

Hittade inget gömmställe åt Nisse idag. Dom hade inte ett skit till stora ormar =/ sjukt dåligt asså. Allt fanns bara till små ormar. Men nisse är juh liksom 1.04 m lång och halvgrov till kroppen liksom! Aja. de skulle kolla upp på massa olika hemsidor och sen skulle de ringa om de hittade eller inte! Men sen ringde pappa till hans jobbarkompis, så han hade kankse nått vi skulle kunna göra som en gömställe år honom, så de va juh bra =) ska dit imorgon och hämta de och så får vi juh prova och se hur de blir =)

Nu ska jag iallafall byta om och fixa iordning mig lite, sen ska jag mamma och pappa på Middag hos Oom och Bosse! Ska bli hiiimla trevligt faktiskt =) Får se när vi kommer därifrån, då har vi iallafall Montas (hunden) med oss hem. Blir att sova skapligt iallafall. Upp och jobba imorgon bitti så =)
Hörs sen!
Puss M, ♥


>> GodMorgon!

Hallå sötnosar!
somnade igår vid halv 10, va helt slut som sagt. Sen ringde klockan för en 20 min sen och ja va ganska pigg. Skulle lätt kunde sova ett par timmar till, men de har ja inte tid med.. Jag ska juh på luciafirande =D
Hinner inte skiva så mkt mer just nu, för Pernilla kommer om 10 min och måste slänga i mig en macka!
Hörs sen!
Puss M, ♥


>> Ingen blogglust ikväll.

Hallå bloggen!
Förlåt, men jag orkar inte blogga speciellt mkt ikväll. Är helt slut i både kropp och huvud. Ska ärligt talat ta en apelsin nu och kolla lite på tv sen blir de sängen för min del!
Gick upp kl 4.45 imorse, till prak tiken med 5.30 bussen sen slutade jag vid 13, men gick från praktiken 13.30, ner till skolan i svärtinge på seminarium och sen till stan med 15 bussen, lämnade en bok på campusbiblioteket och sen hem med 15.30 bussen och sen dess har jag gjort absolut ingenting. Eller käkat och legat i sängen o bara glott typ. Dö seg.
Imorgon är de lucia och ska upp kl 5.15 kanske, Pernilla (en personal på praktiken) hämtar mig kl 6 så åker vi tillsammans till praktiken och ska fira lucia med barnen. Slutar kl 13 och då ska ja hem och plugga, om ja hinner, för den ska jag möta mamma och köpa lite saker till Nisse och sen är vi bjudna på middag vid 18 tiden. Från och med imorgon kommer jag även vara hundvakt i en månads tid =) Underbart ^^,
Men nu blir de apelsin! Hörs mer imorgon!
Puss M, ♥


>> Hello.

Hallå sötisar!
Sorry att ja inte uppdaterade igår eller så, men hade massor att göra och sen mådde jag inte så bra. Kändes som ja hade feber o grejer. men nu känns de lite bättre iallafall, men är inte helr tiptop om man säger så! Men så kan de va =) Jag ska när som helst gå till bussen, igår höll ja på att missa den.. UPS! Men hann precis, och då menar ja PRECIS! Bussen fick stanna mitt på vägen för att ta upp mig.. TAACK! Haha.

Men ja LOVAR att skriva när ja kommer hem, men blir nog inte påett tag. praktik till kl 13, möte i svärtinge kl 14, till norrköping och lämna en bok på campus biblioteket och sen hem! Så tar väl ett tag.. Men så är de.. Hörs senare och då svarar ja även på kommentarerna. Vill inte riskera att missa bussen idag så måste pysa!
Puss M, ♥


>> GodMorgon!

GodMorgon på er.
Klockan är mkt och jag ska dra snart. Sitter och käkar min apelsin nu! (Det är inte det ända jag äter till frukost, jag äter yoghurt på jobbet sen när jag kommer dit)
Nu vaknade pappsen, han ska vara hemma från jobbet idag, han har typ inte sovit någonting. Stackare! Som tur var har jag sovit några timmar iallafall. Men ja måste börja lägga mig tidigare om kvällarna om jag ska orka asså. Är dö trött när jag ska gå upp. Men iallfall, igår så började ja fixa med mitt projekt. Gick jätte bra verkligen! Vill skriva vad det är, men vet inte om mina systrar läser min blogg liksom? haha.. Men de kommer nog komma snart iallafall! Ska fixa en ny blogg till mitt projekt, vilket BästaVän får hjälpa mig med =) <3

Men nu ska ja käka klart min apelsin, sen måste jag dra!
Ha en underbar Onsdag!
Puss M, ♥


>> Update Tisdag!

Hallå söta läsare!
Hemma från praktiken nu =) Så underbart söta alla barnen är asså. Kommer seriöst börja gråta om ja missar tentan och inte kommer tillbaka dit, =/ pratade med PA, en av de två kursansvariga i lördags under tentan. Han sa att om man inte klarar den så kommer studievägledarna göra som vad blir bäst liksom. Men undra vad som är "bäst" enligt deras mening liksom, Jag vill inte göra om min utvecklingsplan, eller byta barngrupp (för även om jag blir så samma ställe efter ett år så är de juh jätte många barn som börjat skolan och massa nya barn som kommit istället. Det är juh heller inte så kul. Har juh gjort massa saker med barnen som är 5 som börjar skolan nästa år liksom. Men men. får se om ja får svaret den 18 dec som PA trodde.
Hade fått hem en av mammas julklappar idag. Tur att hon inte slutade före mig idag. Hon skulle bli så nyfiken ^^. haha. Men nu är den inslagen och allt. Ska sitta och fixa lite här nu, svara på kommentarer o lite annat. men vi hörs senare sen!
Puss M, ♥


Min älskling..!
Mamma kallas honom Nissepisse. hahaha..


>> NattNatt!

Nae satan vad klockan har gått fort idag. Upp, sen fixat o trixat, bakat med systersonen och sen käkade vi mat, ja kollade lite på internet o bloggade lite, sen efter de gick jag in i rummet o planerade lite för morgondagen på praktiken, ska göra min andra uppgift och även ha helhetsansvar imorgon.. (renskrev planeringen inför uppgiften, den är planerad sen förra veckan, men bättre om handledaren läser den lite mer noggrann än va den va innan. haha) sen drog jag ut och gick mellan 19.45-21.10 typ..  Urskönt! Mötte Frida, och ioförsig, ja gick inte hjela den tiden, satt en kvar o väntade på Micke med. Men sen följde ja dom en bit sen vek jag av och gick hem, fast inte den kortaste vägen. utan en liten omväg så de blev lite längre =)
När jag kom hem kollade ja på slutet av Vem kan slå Filip och Fredrik.. Älskar dom killarna asså! Sen vid 22 hoppade jag in i duschen och hade hårinpackning o greher så stod där inne i 45 min och nu sitter jag här. Ska sova när som helst. Ska in på msn en snabbis och se om Tim är inne, vill ha lite låtar han ska skicka =)

Men vi hörs med imorgon, ska upp halv 7 sen åka halv 8, börjar halv 9 sen slutar jag vid 17.30 och då ska ja gå av vid Frida och vi ska käka lite och umgås.. Men bloggar när jag kommer hem iallafall =)
Ha de bäst och hoppas ni haft en bra helg! Det har jag!! =)
Puss M, ♥


>> gårdagen!

Hej bloggen!
Förlåt att ja inte uppdaterade mer igår sen som ja skrev. Men blev massa annat istället. Maria på jobbet kom hem till mig vid 17 tiden och innan de gjorde ja mig iordning o så inför julbordet på hotellet med jobbet! Vi drack lite innan vi drog ner vid 18.15 typ. Sen va vi där och var huuur trevligt som helst =) Jättegod mat och trevligt sällskap. Jag gick hem rätt skapligt, vid 21.30. Frida skulle sova hos mig, så Pontus och Tim mötte mig för Frida höll på att tvätta hemma. Vi drog hem till mig tills Frida var klar, så kom hon med. Vi satt och drack lite, eller mest Tim och Pontus, men ja tog nått litet o Frida drack vatten och Sprite.. Ja drack mkt vatten med. Va så gott =)  Sen drog Frida, skulle snacka med Micke och så, men Pontus och Tim var kvar hos med. Klockan gick o vi hade jäätte trevligt o skoj. Klockan blir typ 2, då kom mamma o pappa hem så vi snackade lite sen gick som o la sig. Vid halv 5 så drog Tim pch Pontus från mig och så la jag mig direkt, va as trött. Gick juh upp vid 6 i går för att göra tentan så! Men de va en riiiktigt kul kväll. Skrattade så ja fick världens huvudvärk asså =D men de gick över efter ett tag ^^, de får vi göra om asså! =D

Har precis bakat pepparkakor med min systerson =) Bilder från det kommer senare. Ska dekorera dom lite snart med, men glasyr och smartis ^^, hihi.. Men skriver mer sen och lägger ut lite bilder =)
Puss M, ♥


>> Svar på frågestunden!

Svar på Frågestunden: 

hur gammal är du?
- Jag är 20. Fyllde nu den 20 nov. Har du något du gillar extra mkt hos dig? - Jag älskar verkligen mina ögon =) Något du inte gillar hos dig? - ja, tjej som jag är så.. Nae men det värsta är att jag är ganska tun hårväxt.. (fått det från pappa)  Vart har du praktik? - i Svärtinge på Världens bästa (enligt mig) Förskola.. Har du några fobier? - Nae, inte vad jag vet om iallafall =)  Om du fick vara en manlig och kvinnlig kändis en vecka vilka skulle det vara? - Hmm, inte tänkt på det, måste klura lite på den =P Om du var tvungen att byta utseende med någon, vem skulle det då vara? - Ännu en svår fråga. Asså jag har inte tänkt på sånt. Jag är den jag är.. hehe =)   Vad tar du med dig till en öde ö, 5 saker? - Kudde, Täcke, Mobil + laddare och tuggumi ^^,   Din absolut bästa vän? Frida Andersson! Utan tvekan.  Tror du på det övernaturliga? - Beror på vad man menar med övernaturliga, men vissa saker kanske jag kan tänka mig, men de mesta njae.. Inte förens jag varit med om de själv. vad ska du göra idag? - Jag har sovit till 12, då Tim och Pontus gick här ifrån vid halv 5 imorse. Sen har ja precis bakat pepparkakor med min syersonson, resten av kvällen ska ja plugga lite och gå en lång promenad! =) Vilket jag ska se till att göra inprincip varje kväll i veckan!


>> Frågestund!

Jag kör en frågestund tills jag kommer tillbaka!


( accepterar och svarar på alla på en gång! )

UPDATE! 5/12 - 13.41
Nu är tentan gjord.
Bloggar senare sen, ska lägga mig och kolla på film nu som ja inte gjort på typ ett par veckor!
 
Hörs senare!


>> Ingen mer update förens på lördag kanske!

Hallå bloggen!
Dålig update. Förlåt, kommer bli bättre efter helgen!
Kom nyss hem från typ 2 timmars promenad med bästavän, hur skönt som helst, trots kylan! Nu ska jag sova, ska upp klockan halv 5, bussen till praktiken går halv 6, så bör få några timmars sömn om jag somnar skapligt iallafall. Har svårt att somna just nu för all press o stress. På lördag är de sista chansen för tentan. Klarar jag den inte då så måste ja vänta 1 år på att fortsätta min utbildning.. så imorgon blir de praktik till kl13, är hemma runt 14 och då är de PLUGGA hela dagen och kvällen på tentan! Kanske en promenad för en ltien omväxling, inget mer! Så imorgon blir de kanske nått inlägg, inte mer asså! Ska göra allt för att klara tentan asså! Vill verkligen vara kvar på min praktik och vara i min arbestgrupp o allt.. Men som jag känner nu kanske de blir ett uppehåll efter sommaren. Men bara hoppas att jag får nya krafter tills dess, o de löser sig nog =)
Men sängen va de! Hörs kanske en snabbis imorgon. Kommentarer svaras på lördag efter tentan.. Så ni inte undrar varför ja inte svarar!
Ha de bäst.
Puss M, ♥


>> God Morgon!

God Morgon bloggen!
Uppe med tuppen för att åka till praktiken =) När ja vaknade sa mamma att intervjun jag var på i måndags kväll nu äinne både på hemsidan och i tidningen, blev nästan en hel sidan juh ^^, (klicka på länken för att komma till intervjun)
Nu
ska jag klä på mig och packa, sen gå till bussen! Hörs mer senare sen!
Puss M, ♥


>> kvällsblogg.

Hallå bloggen!
Har hunnit med en hel del idag! Pluggat, promenad med BästaVän och handlat massa grejer till mitt "nya" projekt. Har haft det i tankarna ett tag, men aldrig kommit till skott.. Men en dag för nån vecka sen tänkte bara, va faan! Det är bara att köra på och se hur det går. Är ganska många som håller på med det nu, men de skiter jag i..
Så väntar bara på att allt ska komma så ska jag sätta igång, blir en del julklappar av detta och sen kommer jag börja sälja. Har juh handlat för en heel del nu. Så! Har nyss skaffat en ny Mejl till detta, den kommer komma upp här på bloggen om ett par dagar. Måste juh ha lite material klara för att kunna visa liksom! =)

Men nu ska jag sova, kl är mkt och ska upp till praktiken halv 6, bussen går halv 7 och jag börjar halv 8. haha. Mkt halv här.. haha. Men hörs imorgon sötisar!
Puss M, ♥


>> Vinn en Apple Macbook!

Vinn en Apple Macbook!

Kkalay har startat en grym tävling där man kan vinna en Apple Macbook!


Vem tackar nej till att vara med i den liksom! ^^,

Puss M, ♥


>> Sorry!

Hej bloggen o alla läsare!
Jag är sämst på att blogga nu för tiden känner jag! Sorry.. Men har sjukt mkt att plugga nu, praktik, tenta och lite annat. De tar tid och dagar och ork asså. Va hemma från praktiken idag. Vaknade med migrän o grejer så fick ringa praktiken halv 7 och säga att jag inte skulle komma. Så sov jag till strax innan pappa ringde vid halv 12 kanske. Men nu börjar huvudet bli stabilt, fortfarande huvudvärk men inte migrän, så nu blir det att plugga igen!
men vi får höras senare. ska försöka hinna blogga lite mer idag! Men lovar inget!!!
Ha de bäst!
Puss M, ♥


RSS 2.0