Motala Festivalen slutade inte som ja hade tänkt mig!

Inte så lyckad Tävling igår i Motala.
Första heatet snurra ja och missade min andra plats och föll ner till sista. Det var så jävla halt och ville för mycket. Blev så jääävla arg på mig själv så det finns inte. Andra heatet blev de startsmäll och ja hamnade mitt i smeten. En bil kom framför som ja körde in i, en bil kom bakom o va vände o allt va de nu va. Blev ännu argare så körde bara. Problem med bakaxeln hade ja med så det gick knappt att styra! Inför sista varvet Kände jag mer o mer hur ont jag hade i benen, de började stickande och typ tappa kraften. Men ja körde färdigt. Väl inne i depån kom tårarna. De va så jävla läskigt. Kom knappt ur bilen och benen vek sig då och då när jag gick. Hade liksom knappt någon kraft kvar i dom. Tänk att de kändes som om båda benen skulle somna. När den stickande känslan kommer. Iallafall gick till läkaren som alltid finns på plats och de kände o kollade o testade styrkan i benne o sånna saker. Vi skrev lite papper och de sa att jag bör avvakta till imorgon och blev de inte bättre då skulle vi uppsöka sjukhuset.  
Idag när jag vaknade vid halv 12 kändes de skapligt i benen, men fortfarande lite.. Men däremot har ja sjukt ont i ryggslutet istället o i axlarna. Axlarna är nog sen ja körde in i bilen som kom framför mig. De tog juh liksom tvärstopp. Men ryggen kan nog vara som flera pratade om igår, även läkaren, en värv som fick sig en smäll. Kommer inte ihåg va den nerven heter, men de kan vara den som även gjorde att de blev som de blev med benen.

så blir att ringa massören imorgon och kolla om hon har en tid till mig. O hoppas att det blir bättre. Jobbar juh nu i 4 veckor! Inte tid att ha ont =/ o inte är de skönt heller för den delen!

Titt så fin min bakaxel är! Liiiite sne eller?
Ena bakhjulet är för långt in och den andra för långt ut?

Min älskling var och plåstrade om mig förut =] Min syster ringde mamma igår medans ja va hos läkare, o min systerson martin ville prata med mig. Min syster sa till honom att han inte kunde prata med mig nu för att jag hade ont o var hos doktorn. Han bara : Tillis köpa plåster! ^^, Vadå sööööt unge ^^,
Så dom var där förut så martin plåstrade om mig =) Älskar Min systerson Martin så jävla mycket!
Skulle göra ALLT för honom ♥

Nya folkraceåkaren? =D


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Kommentarer
Postat av: Sofie- Amor vincit omnia

hoppas du har haft en bra helg :)

2010-07-25 @ 17:31:08
URL: http://sofieomnell.blogg.se/
Postat av: sis

klart han tänker på sin moster...

2010-07-25 @ 17:52:55
Postat av: emelie

svar: hehe okej :)

Haft en bra helg?

2010-07-25 @ 23:11:01
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: fanny

vad har hänt med benen ?

finns <3

2010-08-01 @ 18:47:20
URL: http://fanniiieee.blogg.se/
Postat av: Enander - Med Kärlek till Folkrace

Hehe något se axel ja xD

2011-03-14 @ 09:32:21
URL: http://enaander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0