30/6.09 - Tisdag!..

Shiit. Trodde inte min dag kunde gå att förstöras efter alla goda nyheter med jobbet och allt och sen att ja fått mer färg på mig, speciellt på ruggen eftersom jag låg på mage och snackade i telefon typ hur länge som helst i solen i vinbjörnsparken! Men så ringer pappa och säger att min turdag är över. Jag tänkte bara shit, vad är det nu då. Jag vet juh att min växellåda gick sönder när jag körde björkvik sist, så det skulle vi fixa till Festivalen nu vecka 29 i Motala, men det visade sig att hela jävla MOTORN är trasig. Tänkte shit, fy faan, jävla skit jag kommer aldrig hinna fixa en motor eller ny bil innan eftersom det bara är 2 och en halv vecka kvar och sen ska man hinna sätta dit den och allt.. Så min dag blev skit, men nu är den uppe på det bra igen. Mina kusiner Hollo och Benny bestämde att jag skulle få låna Hollos nybygge - SAAB -99. Är så grymt tacksam till mina kusiner så det finns inte. NI ÄR BÄST, ♥  Dom ska lasta bilden på tisdag och sen hämta mig så ska jag få åka ut till banan och prova bilen så jag har känt på den lite hur den går och styrning och allt. JAG ÄLSKAR ER, det måste ni veta! Så dagen blev en totalt lyckad dag, trots sin lilla svacka. Måste dock köpa ny motor och växellåda och shit till min pärla, men det kan man ta när man får när tiden inte är så knapp. Stressjobb är aldrig bra.
Nu är klockan halv 7 och vi ska snart äta. För varmt för att äta på dagarna, men det är varmt nu med, men ska äta potatis, gräddfil, sill och gräslök, vilket är en svalkande och HIMLA god rätt ^^, Love it! =) Sen efter maten blir det en heeeel lugn kväll. Sova tidigt ikväll, JOBBA IMORGON =D Så ska upp klockan 5 imorgon så bra att sova ut lite! Att få jobba nu i sommar trots att de inte skulle ta in någon är så grymt skönt! Extra pengar, plus att jag kan betala pappa lite också! Underbart! Kanske skriver mer senare, beror på de händer nått roligt eller om ja kommer på någonting att skriva =) Blir en bild på min pärla igen, eftersom inlägget handlar mycket om min bil och folkrace  =)
See you later!

Foto: Frida Andersson!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

30/6.09 - Tisdag!. HAPPY ^^

Mmm underbart med sol, men kunde inte vara kvar så länge idag. Ska iväg en svänf snart. ska bara äta lite Sushi innan =) mums gott! hehe.. Jag är nog världens lyckligaste för tillfället. SKA JOBBA I SOMMAR.. hur underbart som helst! Jeanette ringde från personal och frågade om ja ville helgjobba nu hela månaden, så kunde juh alla helgen utan vecka 29 då jag kör folkrace.. Sen ringde jag bitte och pratade om hur vi skulle fixa med kort och allt.. Sen ringde hon igen när jag skulle hem från vinbjörnsparken och frågade om jag ville jobba imorrn och på torsdag med.. Oh det vill jag SÅKLART!" Sen ringde hon igen och sa att kläder och allt va fixat, så skönt! Och sen sa hon även att det fanns lite mer jobb om jag var intresserad. Så får se hur mycket jag får jobba i sommar. Känns bara så jävla skönt att jobba, få in lite pengar, inte sitta hemma hela dagrna, inte gå upp klockan 12 på förmiddagarna =S.. börjar liksom 6 nu på vardagar och 8 på helger så det är as skönt.. Få ut mer av dagarna! Nae nu måste kjag slänga i mig lite mat sen ska jag dra! Uppdaterar senare sen när jag kommer hem =) 
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

30/6.09 - Tisdag!

Jahopp. Hemma igen efter vattengympan..När klocken ringde i morse ville jag inte gå upp, hade vill sova länge huvudvärk eller vad man kan kalla det.. Jag hade huvudvärk, men det gick över efter ett tag. Klockan är snart 10 och solen skiner för fullt. Ska snart ner till vinbjörnsparken en sväng och lägga mig på en filt i solen och musik i öronen. Annars kommer jag bli sjukt rastlös att ligga där själv utan musik. haha.
Igår var jag mamma och pappa som sagt på kristina båten. Mamma och pappa hade bestämmt att jag skulle få följa med redan innan, men det fanns inte tillräckligt med biljetter då. Så skulle vara barnvakt istället år Martin. Men sen ringde dom från pappas jobb och sa att det fanns en biljett kvar för att en hade avbokat sig, så de tog den åt mig! Så var det med det! Vi gick ner till bryggan där båten skulle åka från och väntade. Trodde båten skulle vara mycket större än vad den var. Men den var mysig =) Vi åkte iväg och var ute en timme, stannade mitt i ingenstans, nae men jag vet inte vart det var iallafall, haha och skulle gå i land, men det var för grunt så vi fick stanna mitt i sjön och käka istället. Himla mysigt. Det var Kyckling, potatissallad, bröd, olika ostar, jag åt Brie ost, och sen mkt frukt som ananas, passion, mango, vindruvor och melon bland annat.
 

På mackan är det brie ost, inte smör!


Ingen bra bild på båten, men den ända jag har. plus att bryggan va sjukt hög, haha. Men så ser lite av den ut.


Fin utsikt.


Hittade några kor där ute mitt ute ingenstans, fick zoma så därför bilden är som den är. hm..

Tog inte så himla många kort, var rädd att tappa mobilen i vattnet.. Så det får duga.. Nu ska jag strax dra till parken och lägga mig som sagt.. ska kolla lite melj och sånt innan bara =) Hoppas man blir lite brunare än vad man är. hmm. =) Hörs senare sen!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

29/6.09 - Måndag!.

Var hur skönt som helst på kristinabåten nu ikväll. Jag får uppdatera mer om det imorrn och lägga in lite bilder, tog inte så många, men några få blev det iallafall. Ska upp klockan 6 imorgon bitti och upp och ha vattengympa! URSKÖNT! Efter det så skah jag hem, lämna grejerna och sen drar jag ner till vinbjörnsparken och lägger mig om det är fint väder. Ska juh tydligen vara finaste än idag så. hehe. Måste verkligen bättre på solbrännan till ja och Johan ska iväg liksom =) Men hörs imorgon istället, slänger in ett inlägg imorgon innan vinbjörnsparken!
Sov så gott, natti natt!


(hittade en ganska gammal bild, kan vara kul att lägga ut såna med ibland. haha =P)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

29/6.09 - Måndag!

Shit vad veckorna går snabbt egentligen. jäkla tjat om det av mig känner jag, men det är fan redan vecka 27? Tider går så fortr så man knappt hinner med. Men men nu sitter jag på youtube och lyssnar på gammal musik som man lyssnade på för ett antal år sen ^^. haha. as skoj!  Tur att jag är ensam hemma, för tyst är jag inte heller. Haha. Just nu Shebang - Crash! Na na-na na-na na na-na na-na ah You know, you're gonna crash! Aja, det blev inte att jag skulle vara barnvakt ikväll, mamma ringde och väckte mig halv 10 och frågade om jag ville med och åka kristinabåten och käka middag och grejer. Och det skulle jag gjort från förts abörjan, men biljetterna va slut, så ringde nån pappa nu imorse och sa att det fanns en biljett ledig, så jag fick den ^^, Bea skulle ta Martin istället. Så har sis, Åsa, gjort hemmagjord sushi åt mig, åhh shiit vad gott det är kan jag lova =) MUMS!
Idag
gick jag upp tidigt.. Mamma ringde som sagt vid halv 10, sen ringde hon igen efter några minuter, sen ringde Åsa några minuter efter det så då sket jag i att ligga kvar i sängen fan, blev pigg, trots att jag somnade efter 3 i natt! Men det har gått bra hittills. Ska strax ställa mig och laga lite mat faktiskt.. Nu lyssnar jag på - Tracy Chapman - The Promise!  Den låten är så grymt bra! =) Lite sorglig men fantastisk! Får en del minnen av denna låt, den är lite speciell för mig. Nae nu ska ja inte babbla på så mycket, bara kolla inlägget igår hur långt det blev. hehe. MEn skriver mer senare sen. Nu blir det bacon, spagetti och ostsås =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

29/6.09 - Måndag! (02.20)

Har spenderat min kväll genom att vänta på mamma så vi kunde käka, hon kom strax efter 8 tiden så käkade en ostsnitzel sen gick jag iväg! Jag och Frida bestämde oss tidigare under dagen att vi skulle ses och prata om det som hänt och vad det ledde till, bruten vänskap. Men när jag kom till henne kände både hon och jag att det kändes som vanligt, att vi inte hade bråkat eller nått.. Vi pratade om allt som hänt och redde ut allt. Vi bad varandra om ursäkt och sen pratade vi rent allmänt med varandra. Känns skönt som faan faktiskt, eftersom Frida betyder nått så grymt mycket för mig. Utan henne känns det tomt, så enkelt är det! Kanske inte kommer bli som det brukade vara, inte riktigt än iallafall. Men idag var en mycket bra start, så får vi se hur det går. Vi har iallafall bestämt att vi fortfarande ska åka på kryssningen snart som vi pratat om länge, vi ska få ihop ett gäng som kan åka, tillexempel Jag, Frida, Micke, Petter och så vidare, kommer inte ihåg vilka hon och Micke hade planerat. hehe. Det hade suttit på kryssningen dom var på och planerat vilka de kunde dra med, och jag var en av dom trots allt. Men det ska bli skoj som faan att åka och vilka som föjler med är sånt som märks! =)
En nästan hellyckad dag idag känner jag. Bara en sak som inte vad speciellt roligt, Men det är ditt liv och dina beslut.. Du har gjort dit val. Så enkelt var det! Vet inte ens om du läser detta, men jaa skit samma. Gör du det så vet du att det är dig jag skriver om! Vi är vänner och kommer fortsätta vara det och det vet du med!
Nae jag ska faan sova nu. Klockan är massor och imorgon, (eller idag blir det ju eftersom klockan är efter 2) så ska jag vara barnvakt åt min älskade systerson Martin! Sis och Johan jobbar och mamma och pappa ska iväg med kristinabåten på kvällen så ska vara barnvakt hos dom med den sötaste,♥ Nattnatt, sov så gott. Hörs imorgon!
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/6.09 - Söndag!.

Hemma igen! Blev ingen lång stund i garaget.. Han vi skulle prata med var inte där och pappa fick inte tag i honom heller. Så snackade med Benny och Hollo som höll på o meka med baggen inne i garaget och sen pratade jag med Robin Nilsson lite, men han drog strax efter vi kom, eller han var på väg mot bilen när vi kom men han stannade några minuter och pratade med mig. Tycker lite synd om honom för fy faan vilken bränna han har gått.. Röd över hela ryggen och axlarna. Han satt i en stol på Mantorp med solen i ryggen samtidigt som det blåste så det blev juh inte så varmt, men shit.. Vilken bränna. hehe.. Jag funderar på att cykla till vinbjörnsparken och lägga mig imorrn förmiddag om det är fint väder. Brukar lite lite folk där, så ta med lite musik och en filt och sen lägga sig och sola lite.. Vore underbart skönt faktiskt.. =) Får se vädret och när jag vaknar imorgon! hihi.. Va i garaget vid gula gården med förut och letade efter en kopplingswire men hittade ingen så åkte till stora gargaget istället. Får se om han som ska köpa min opel ringer idag eller inte.. Pappa skulle visa honom vad det var att göra på den innan den går att köra på tävlingar igen! Opeln var min första bil och hade den ett bra tag, innan jag började köpa saab! Men nu ska jag sälja den, har inte kört med den på jag vet inte hur länge, har juh kört saab i nästan 2 år liksom. Pappa har kört med opeln nån gång med i askersund, det var då den gick sönder lite.. Men jaa.. slutsnackat om det.
Saknar folkracen så grymt mycket så det finns inte. Längtar till vecka 29Motalafestialen är och jag kör på Lördagen! Mmm underbart alltså. Folkrace är min stora passion och utan det vet jag inte vad jag skulle göra ärligt talat.. Jag kommer aldrig glömma första gången jag var på folkrace med Sanna Brangenfeldt, taack gumman, det är tack vare dig jag kör idag! =) Trodde inte jag skulle fasta så pass för folkrace som jag gjorde. Helt underbart! Stå på startplattan och bara vänta på att den röda lampan ska släckas, eller att den gröna ska tändas (beroende på vilken bana man är på)  Jag måste även säga att Min pappa är världens bästa som betalar inprincip allting! Jag har köpt saaben själv, och varje sommar betalar ja honom 2000kr som "hjälp" för att jag vill hjälpa till att betala.. Jag kör juh också. Det är juh inte den billigaste sporten, bensin fram och tillbaka till tävlingar, och när vi är två så måste vi fixa en som kan köra ner min eller pappas bil så betalar den bensinen med, sen bensinen till tävlingsbilarna, och sen startavgift 250 kr per person varje tävling och sen reservdelar och allt.. Helt sjukt! Är grymt tacksam till min pappa! Nu när jag säljer opeln med får vi 6500 kr för den, det är vad en tävlingsbil kostar. Jag får 4000 kr av dom pga av att när ja köpte den kostade den bara 4000 och pappa har köpt ny motor och massa så han ville ha de andra, vilket han absolut ska ha, ingen tvekan! Sen har pappa fixat en saab som ja ska köpa av en han jobbar med för 1000 kr tror jag, så ska pappa och jag bygga den från grunden så ska jag passa på att försöka lära mig en heldel med! Sen när vi köpt allt material och allt som ska vara till bilen och den är klar så ska pappa få de pengar som blir kvar av de 4000 jag får för opel. Pappa tror inte de kommer gå på 3000 för att bygga bilen eftersom vi har stol, bälte och allt. bågen kostar ioförsig 900 men får se hur mycket det blir över. Det går iallafall till papps,♥  Det har gått riktigt bra för mig iår med. Av sju tävlingar har jag kommit hem med fem priser då jag kommit topp 3. Det har varit riktigt rolig som alla tävlingar, men det är juh som roligast när det går bra liksom! =) Så nu är jag laddad inför Motala. Hoppas det blir någon träning innan så man kanske kan leka av sig innan och träna lite på starten och så.. Men shit vad jag längtar!  
Oj,
vilket inlägg det blev helt plöstligt. Men men, skönt att skriva av sig lite! =) Men nu ska jag slänga i en maskin tvätt och slänga mig i soffan och kolla tv med pappsen! Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan käka.. Har käkat två ägg till frukost, sen käkade jag en macka i badhuset och sen lite kräm när vi kom hem. Så skulle sitta fint med lite mat =).
See you later




Lite bilder från Norrköpings folkrace tävling! Alla bilder är från Finalen. På bild 2 håller jag på att rulla, jag åker på två hjul och trodde stenhårt att snart rullar jag, snart rullar jag. Men klarade mig och kom 2a. Det var en grymt rolig och bra tävling med fint väder!
Foto: Frida Andersson!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

28/6.09 - Söndag!

Igår blev det lite dator, och även smsa lite med Macke =) sen blev de att läsa lite med.. Sen framår 00.00 tiden så släckte jag och somnade direkt.. Vaknade av att pappa kom in vid 10 tiden.. Han kom in typ 3 gånger till inom en halvtimme. hehe.. Men det var pga. att vi skulle till badhuset med sötnosen Martin och Åsa såklart =) Va riktigt mysigt.. Han är som en fisk i vattnet! Sötnos! När vi kom hem så käkade vi lite kräm och mjölk, mums med aprikoskräm ^^, Sen ska mamma iväg om en stund och papps och jag ska ner till garaget en sväng. Ska bli himla skojs faktikst =) ! sen ikväll när man kommer hem och även mamma kommer hem så ska vi käka ostsnittzel med bröd och paprika.. MMMM gott faktiskt =) Så blir det kanske en film i sängen ikväll med.. Vi får väl se vad som händer.. Uppdaterar lite senare sen!
See you later!



. Puss då! - SurvivE
Mathilda

27/6.09 - Lördag!..

Är ganska trött nu ikväll, så blir att lägga sig skapligt.. ska upp skapligt imorgon med så är väl lika bra =).. Jag har haft en underbart dag idag måste jag säga.. Och gårdagen med! Hoppas på att morgondagen blir lika bra. Ska upp och simma imorgon och så, sen ska papps till garaget, så kanske följer med honom dit en sväng.. Inte så mycket planerat, men får väl se vad som händer! Antingen ska ja sätta mig framför tv.n en sväng eller kanske lite msn, eller så blir de faktiskt att lägga sig i sängen och läsa, men då kommer jag somna känner ja.. Så det får jag vänta med lite ^^, Hörs imorgon =) Godnatt, sov så gott =)
See you later!

. Puss då! - SurvivE
Mathilda

27/6.09 - Lördag!.

Hallå igen bloggen! Här kommer lite bilder av det jag handlade i stan i går som jag skrev att jag skulle ta kort på och lägga ut.. Riktigt nöjd över mina köp faktiskt :

1.     2.    3.    4.   
5.    6.   7.

1. Tröja från Lindex - 249 :-
2. Tjocktröja - 299 :- Fick av mamma och pappa, tack
3. Skor från skopunkten 149 kr. Fick ett par likadana fast vita av mamma och pappa med, tack
4. Leggjeans jeans från KappAhl - 299 :-
5. Hårband från KappAhl, - minns inte exakt, men cirka 40 :-
6. Shorts från Cubus - 129 :-
7. Örhängen och ett armband från glitter. - cirka 100 :- för alla. (har även de svarta i samma örhängen sedan innan, fastnade i dom så köpte fler färger =P plus att jag såg nu i eftrhand att dte röda armbandet inte syns så bra på bilden tackvare bakgrunden.. men klickar ni på bilden syns den bättre. )

Så jag handlade för cirka 1000 kr, då har jag inte räknat med det jag fick av mamma och pappa.! Känns rätt okej ändå. Men missade att köpa lite, så ska in till stan någon dag i veckan. Måste juh köpa present till Ballex ♥ & sis  sen ska jag även köpa en ny bra bikini jag kan ha när jag åker utomlands och en ny bh och lite smått o gott. =),




Var juh som sagt barnvakt åt denna sötnos inatt. Gick hur bra som helst =) Vaknade vid halv 6 imorse och ville ha mat, och sen somnade han om igen så sött ^^, här på bilden är precis efter han ätit, blev lite busig, men sen väldigt trött så han somnade =) Sen vaknade han igen vid halv 8 och då gick ha upp.. Ida kom efter en liten stund när både jag ätit lite och Milton ätit för andra gången =) Då åt han yoghurt.. mums =) Efter ett tag kom även Idas son Kevin hem från sin pappa och vi satt ute en stund på uteplatsen och gottade oss i solen, men blev för varmt för barnen så vi gick in, Milton somnade så gick in och la honom i sin säng. Efter ett tag skulle vi och möta Sofie, så vi kom på tanken att ta en sallad på grillen.. MUMS, ÄLSKAR DEN SALLADEN! Kycklingsallad med currysås, rostad lök  och en muslimacka =) och loka granatäpple till ! Mmm.. gott =) ..
På vägen till centrum tog ja lite kort på både Milton och Kevin, så tänkte lägga in några =) .....


<----   Kevin Milton   ---->



 Inne på Grillen blev de med kort ^^,

Är dom inte underbart söta dom små liven, =) 



Sen jag kom hem så har jag som jag skrev i tidigare inlägget duschat och fixat lite.. Nu väntar jag på att mamma och pappa (som är och handlar) ska komma hem så vi kan käka nått.. Åt juh vid halv 3, så det är nog kanske dags för nått i magen tror jag. hehe.. Men kanske uppdaterar mer senare sen =) Vad ska ni göra ikväll då? Lördag och allt?

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

27/6.09 - Lördag!

Hemma igen =) .. ska hoppa in i duschen och fixa lite, men uppdaterar mer sen im gårdagen och dagens händelser =) och så har ja även en hel del bilder med =) hihi..  
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/6.09 - Fredag!..

SItter hos Sofie nu.. Lille sötnosen Milton sover som en liten stock =)
Va juh i stan idag, hittade en hel del bra saker faktiskt.. Skulle kunna köpa hur mycket som helst men tyckte lite synd om papps som satt och väntade på en bänk utanför alla affärer.. Han hatar att gå i affärer så =P Men han köpte faktiskt ett par shorts på dressman så han kom hem med nått iallafall.. Inte asså så vanligt som att ja o mamma kommer hem med saker. hehe. Jag köpte ett par shorts, två par skor, en tröja, en tjocktröja, lite olika smycken som örhängen och ett armband, ett hårband, ett par leggjeans som är som jeans som tillochmed har bakfickor, hehe. Tar kort på det imorrn och lägger ut. Mamma och pappa tog med det hem så jag slapp ta med det hit och sen bära hem det imorgon när jag ska hem! Jag vet inte vad jag ska hitta på för skojs nu eftersom lillgossen sover, men ska kolla lite på internet och läsa mina dagliga bloggar jag läser och så. Sen får jag se. Kanske kollar om det finns nått skoj på tv med =)
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

26/6.09 - Fredag!

Jahopp ännu en ny dag.. Har en svag aning om att mamma kom in imorse vid halv 7 innan hon drog till jobbet.. Men isåfall minns ja inte vad hon sa ^^, Sen vaknade jag vid 11 av att Viktor ringde och hade tråkigt och han var i Finspång  och undrade om ja ville va lite social.. Men ja sov så vi kom fram att vi skulle höras senare. hehe. Han bara skrattade för att ja sa att jag sov, eller han hörde att jag sov för jag lät väl väldigt trött och nyvaken =P. Somnade iallafall om sen igen.. Och vaknade strax innan mamma ringde 12:25. hehe. Va lite trött,. kom hem ifrån Jocke ganska sent för vi kollade på nått på tv.n som vi fastnade i.. ¨Låg och halv såg ibland i soffan med. Men de va roligt att träffa honom!
Klockan är som sagt snart 13 nu, jag har klätt på mig halvt som halvt, sen ska jag käka en macka så jag får i mig något att äta och sen bär det iväg till stan vid kvart över 2.. Eller åker här ifrån då, mamma slutar halv 3 så åker och hämtar henne och sen åker direkt =) ska bli skojs.. Blir att käka inne i stan efter allt handlade.. Och när man kommer hem så är nog klockan så pass att de får släppa av mig hos Sofie direkt.. Så man hinner prata lite med henne innan hon ska iväg =). så ska jag juh träffa Ida med., skoj! =) SKa fixa med allt nu så man slipper stressa sen.. Men skriver mer från Sofie senare. Ha en super bra dag allihop, det tänker jag ha =D
See you later!


Jag på fest hos Sofie i Lördags =)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/6.09 - Torsdag! ..

Blev lite vardagslyx ikväll efter vattengympan med Jordgubbar doppade i mörk blockchoklad ^^, Mumms.. men får inte äta för mycket, då blir det så sliskigt ! =) haha...


Innan de käkade vi varma mackor med, med ost och skinka och tomat =) den va med god =) har ingen bild på dom, men ändå.. Ser väl ut som alla andra varma mackor med ost och skinka och en tomat på ^^, haha.. Aja.. Sami kanske skulle komma idag, men han har inte hört av sig än, så får väl se.. Väntar en liten stund till, så hör av inte av sig så går ja till Jocke en sväng.. Kolla film eller tv och umgås och snacka lite.. Va som sagt ett tag sen förutom den lilla stunden igår ^^.

Imorrn ska jag vara barnvakt åt sötaste Milton =) Ska bli så himla mysigt! Ida är juh hemma med, Sofies granne, så blir att umgås lite med henne med och hennes lilla sötnos! =) .. Innan det ska jag in till stan med mamma och pappa, åker direkt när mamma slutar jobba vid halv 3 tror jag.. Så ska köpa skor, linne och kanske nått mer om ja hittar =) alltid kul att hitta saker, men antingen hittar man MASSOR som man vill ha, eller ingenting trots att man behöver ha nått.. men men.. sånt är väl livet =D Jag har blivit as lat när det gäller att gå upp på morgonen.. Så nu har ja bestämmt att det ska bli ändring på det.. På Tisdag ska jag faktiskt upp och ha vattengympa kl halv 8 på morgonen, när jag vanligtvis går upp 12 om dagarna nu för tiden.. haha.. får väl se hur de går =D.. Nae fasen. Kanske ska klä på sig lite och fixa ifall de blir att dra till Jocke.. Blir nog lite kallt att bara gå i shorts nu. Solen är juh inte framme längre..

JUST DET! Måste berätta att vi va o käkade glass förut med världens sötaste Martin =D (min systerson) Han är sååååå SÖÖT! Tog tyvärr inga kort då heller pga av att han tog mobilen hela tiden och den blev sååå kletig =P Jag käkade en kula med nån chokladgladd i en bägare och sen en Loka - granatäpple på burk =) .. Mums.. Men lokan va mycket godare än glassen. hehe =) Nu ska dra nu. Klia mammsen på ryggen innan.. haha..
See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

25/6.09 - Torsdag!

Godmorgon =)
Vaknade sent idag som vanligt. Ställde klockan på 11, men somnade om. haha. va lite trött. Va ute och snackade med Jocke inatt som ja inte träffat på ett par dagar.. Kom in vid 2 tiden så va lite trött imorse när klockan ringde. men men.. Ikväll ska jag försöka lägga mig skapligt. Sami kommer kanske ikväll så ska hjälpa honom med lite anonser, men annars blirre nog inte så sent..
Planerna för idag är att ta de lugnt, hehe =) eller jaa.. Pappa kommer hem vid 14:30 tiden så då ska vi väl äta lite middag, sen efter det så blir det väl ganska lugnt. Ska på vattengympa ikväll, fick ett SMS imorse där det stod att jag kom med. Det är tillochmed så många som avbokat så det finns platser kvar. Innan vattengympan får jag se vad som händer. Är sugen på att dra iväg någonstans, men vet inte vart så kan bli lite svårt ^^, Löning idag med juh, kom på de nu. FIck juh lönelappen igår. Mamma kom på varför jag fick mer pengar än vad jag hade räknat med, jag jobbade juh 9 timmar en dag.. hehe. hade totalt glömt bort det! Synd att jag inte fick nått annat sommarjobb i år.. Känns som ja inte gör så mycket om dagarna fast tiden rinner iväg.. Men men.. Funderar på att dra till Motala någon dag och hälsa på som jag lovat =) sen blir det att åka till Sis i Linköping med några dagar.. Längtar!, ♥
See you later!
Kram


(Foto: Frida Andersson)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


25/6.09 - Torsdag! (01.01)

BLev ingen promenad idag.. Skulle höras senare för Emma var med några, sen kom Sami och jag hjälpte honom lite och så. Kanske blir imorrn istället =) Annars går jag en sväng själv. Ska även ha vattengympa imorrn med.. Eller är 4de reserv än så länge.. Men kommer nogm ed.. Många som avbokar nu i värmen! Klockan är nu läggdax. Är trött som ett hus. Så lika bra.. Ville läsa ikväll, men orkar nog kanske inte de.. Får se när ja lägger huvudet på kudden, hehe =P.. Annars får ja läsa nån annan dag. haha.. Sitter och lyssnar på låter i´m forever blowing bubbles från filmen street green hooligans så klart! ha.. jaa.. Kan inte säga mer än ÄLSKAR DEN! =)  Eller nu fick ja mess av Jocke.. Han va utanför så ska ut och prata lite med honom. Har inte träffat honom sen i söndags! hehe..
Nae fasen.. Hörs mer imorrn ni! God natt o sov gott!
See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

24/6.09 - Onsdag! ..

Varit lugnt sen ja skrev sist, varit och hämtat ägg med pappa och lite så.. käkat.. Sen kom mamma hem för en liten stund sen så kom vi in på medley när vi satt och pratade, så fick reda på att hon skulle på vattengympa ikväll, så vi gick in och kollade så de fanns platser kvar så jag sk amed ha vattengympa.. Skönt som faan! Nu ska ja komma igång igen.. Blir juh uppehåll när man tatuerar sig emellan.. Men nu har den senaste läkt och allt så bara att sätta igång o plaska igen =D Nice! Aja.. nu ska ja packa och sen ska vi och handla innan.. Lite shampoo o balsam och lite smått o gott =). Kanske skiver senare ikväll sen.. Får se.. Kommer hem från vattengympan vid 8 kanske och sen vet ja juh inte när de blir promenad med Emma heller...
See you later!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

24/6.09 - Onsdag!

Hallå =) Jag skulle gå upp skapligt i dag.. haha, vilket skämt det blev av det hela. Hmm. Vaknade av att mamma ringa strax innan 12 men låg kvar till nästan halv 1.. Men men. Bara att gå upp.. När ja kom till ytterdörren såg ja att de fanns post, men även att det var ett kuvert till mig.. Blev lite chockad... Va mitt lönekuvert.. Var mer än jag trodde men inte mycket att hänga i brevlådan eftersom ja inte har nått jobb och har fått jobba två timmar hit och dit och lite smått bara.. men jaa.. va ju ändå så ja kan köpa lite saker typ skor och så som ja ska köpa på Fredag! =) .. Ska även kolla på lite mer.. Får se om ja hittar nått kanske!
Idag har jag inget planerat att göra överhuvudtaget, förutom ikväll då ja ska ut o knata med Emma.. Men annars vet i fasen vad jag ska göra.. Funderar på att kolla om papps ska till garaget och om de finns nått ja kan göra.. Kanske fixa lite med min bil inför festivalen kanske.. Ja vet inte.. kan juh alltid kolla =) annars blirre nog en lugn dag som man får ta som den kommer =) . Uppdaterar mer sen..
See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

24/6.09 - Onsdag! (00.40)

Ännu en dag har pasterat.. Kollade på film med Sara förut, kollade på Street green hooligans. Men sen när vi skulle se tvåan så var det tysk textning =/ det var så grymt inniterande att se så vi stängde av. Gjorde oss iordning lite och sen drog vi hem till henne och hämtade lite saker sen bar det av till centrum där vi skulle möta Sebban. Han ville ta en öl på Ettan så tog en cider, mycket godare än en öl.. Hmm. Aja.. Sen satt vi o snackade och så.. När vi skulle hem träffade vi sis så hon gick med oss hem med.. När ja kom hem käkade ja en liiiten bit av en dyngäcklig smörgåstårta som mamma och pappa hade köpt.. No way att den var god, Mammas hemmagjorda är den godaste. Pirjos, Robins och Petras mamma gör den nästgodaste! Mmm.. Gott.. Efter de gick jag ut och knatade med Emma idag med.. Ska även ut imorrn med. Skönt att gå ut och gå.. Vi stannade på centrum och snackade med lite folk, som ja knappt känner igen ens, men jaa.. hehe.. Träffade en som jag umgicks med lite när ja va mycket mindre, men tror inte hon kommer ihåg det.. Det var när vi bodde på röda. Det var ett par år sen =)
Nu är jag iallafall hemma.. Klockan är halv 1 och jag ska lägga mig i sängen och läsa lite.. Det blir inte att jag läser så mycket varje gång eftersom de blir att jag kommer i säng lite sent så blir så trött när ja lägger mig och läser.. Men så kan det gå.. Imorrn ska ja försöka komma upp skapligt.. Sovit till halv 12-12 nu flera dagar irad.. Icke bra! Ska nog sätta klockan faktiskt, men får se på vilken tid beroende på när jag släcker lampan =P

Föresten.. jag blir tokig.. Nån som kan hjälpa mig? När jag sätter texten så den ser ut som den är nu, så ska man juh kunna få texten under bilden i mitten som jag har på vissa inlägg.. Ibland går de, ibland inte.. vad beror de på? =/ blir tokig. hehe.. Och sen på vissa inlägg blir min text mindre än vad den ska? Nån som vet nått om det med eller ? Kommentera gärna om ni vet.. =)

God natt allihop. Sov gott!
See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


23/6.09 - Tisdag!.

Nu sitter jag här med Sara, ska snart kolla lite film och så. Vi ska se Green street hooligans 1 & 2. Har sett ettan som ni kanske sett i bloggen tidigare några gånger, men första gången jag ska se 2an. Blir nog kanske en sväng till Netto innan om Sara vill det. Är sugen på en BonAqua silver Päron! Världens godaste, ♥

Fick en kommentar av Matilda  från Sundvall om min tatuering.. Här är bilderna jag sa att jag skulle lägga ut =) Lite suddiga och så, men Emma (http://emmamariia.webblogg.se) ska fota mig och Adde någon dag så det blir lite bättre bilder.. Bilderna är tagna med min mobil, så.. =)




. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

23/6.09 - Tisdag!

Jahaopp.. En ny dag då! Klockan är strax efter 12 och jag vaknade nyss.. Va ute och gick med Emma igår, sen gick vi ner till gungan vid slottsparken och snackade lite och så.. Sen kom de 5 killar springandes då va de bland annat Ted, MAx och Martin som kom och skrämde oss.. Hehe.. Sen efter ett tag drog dom, och vi satt kvar en stund i gungan.. Men efter ett tag kom en jävla räv jävel =O as nära.. Så vi drog där ifrån.. Sen åkte Rikard förbi så Emma messade honom att han skulle komma o säga hej.. Så satt vid grilen ett bra tag och snackade med honom! Himla Trevligt.. sen efter ett tag, nån timme eller nått så körde han hem oss =) .. Sen när ja kom hem blev de lite dator och sen blev de sängen! ´Somnade nog direkt tror jag.. Trött som fan!
Imorse vaknade jag av att hem telefonen ringde, det var mamma.. Så gick upp, ska snart äta frukost och sen blirre att damsuga lägenheten ett varv sen lugnt! Vet inte när pappa slutar idag, så får väl se. Vet iallafall att Sara kommer efter 4 nångång och ska kolla film med mig =) ska bli mys! Undra vad man ska äta till frukost. hmm. hehe.. Får bli en macka!
See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

22/6.09 - Måndag! ...

Hemma igen! Jag och Sara har spelat lite super mario , suttit på balkongen och snackat och gottat lite och sen spelade hon gitarr och sjöng.. Nått så grymt bra som alltid! ska även ses imorrn och kolla på en film eller två efter att Sebban har gått iväg för att jobba! Men nu ska jag dra igen. Emma skrev på msn och frågade om vi skulle gå ett varv så ska göra de.. ska mötas typ snart.. Eller typ nu.. Ska bara på toa och sen ta på mig en långärmad tröja sen är det bara att knata.. =) Nae nu ska jag gå. kanske skriver mer sen får se! Annars blirre sängen och läsa lite =) ..
See you later!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

22/6.09 - Måndag! ..

Pappa kom hem förut så käkade vi mat och grejer.. Sen hade han även med min cykel hem som har varit på lagning, shiit vad skönt.. Så nu kan man ta cykeln dit man ska =) urskönt! Som nu tillexempel ska hem till Sara. Ska bli riktigt roligt =) inte setts på länge! Hittade ett kort som vi tog för ett bra tag sen,. hihi.. Var väl cirka ett år sen iallafall.. Vi skulle hem till Jesper, men sen blev de inget så vi satte och och kollade på film i soffan istället och tog lite kort ^^, Nae nu ska jag cykla iväg så jag kommer dit! Uppdaterar mer när jag kommer hem sen om eftermiddagen och kvällen.. Sebban kommer hem sen efter jobbet med så.. Ska bli kul att hälsa på honom lite med. Sebban är Saras pojkvän för er som undrar!
See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

22/6.09 - Måndag!

Jag orkar ärligt talat inte lägga energi på det här. Men jag vill rätta det som du skrivit i din blogg. Klart som faan jag bryr mig, trodde inte en vänskap kunde sägas upp för en sån här grej?

Att jag ljuger och dissar dig på en fest? - när jag är trött och lite för full och vill hem och sova, men att jag sedan på vägen hem sitter med nervevad ruta och blir bättre och åker och käkar istället.. Det kallar jag inte lögn. Det kallar jag att man mår bättre och blev hungrig och inte ville ställa sig hemma och laga mat när det sov folk i hela lägenheten. Och att du skriver  att du inte är vän med mig längre i din blogg istället för till mig personligen, aha okeej! Taack för den!  Varför inte säga det till mig istället?  Och skriv gärna sanningen i bloggen med.. Ja, jag drog och käkade, Ja, jag sov hos jocke men det andra du skrev, Nae, inte sanningen! Bara för att man sover hos nån behöver man inte göra andra saker!  Men men.. som sagt..  

Har en sak att säga!
Tänk efter egentligen, vad alla dom har gjort dig som tydligen är dom som står dig närmast!

21/6.09 - Söndag!

Shiit vilken kväll de va igår =) hade skit skoj! =) det var ett par stycken uppe hos Sofie, det var bland annat, Sofie, Frida, Micke, ja, Lilleman, Ida, Fia, Andreas, Elin, Jonas,  mfl.. Även Jossan och Sofia kom en sväng med. Men de åkte efter ett tag. Sen framåt 1 tiden blev ja så jävla  trött så Jocke och Petra hämtade mig, så vi åkte runt lite. Sen fick vi idén om att åka till Leons och käka.. så Åkte hem och hämtade plånboken och åkte.. Men när vi kom fram va de stängt =O faan va arg ja blev.. Men käkade på MC Donken istället.. Det var öppet. hehe.. sen åkte vi hem, lämnade av Petra, så åkte jag och Jocke hem till honom. Sov där inatt ! Sen åkte jag hem strax innan två och käka och Jocke skulle med Toffe och hämta hans bil.. Nu sitter jag här en stund.. ska nog kanske vila snart .. Är seg från igår. hehe.. Men sen blirre att dra till Jocke igen troligtvis.. Vi pratade om att ses iallafall =) .. Men nu ska ja lägga mig i sängen en stund samtidigt som jag laddar mobilen lite, inte så mkt batteri kvar såg ja.. Så lika bra, så gör de inget som ja somnar en liten stund =P hehe..

See you later!




. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/6.09 - Lördag! ♥ FEST ♥

Det blir att festa med BästaVän, Micke och Sofie mfl.. ♥
Ska bli himlans skoj faktiskt.. Idag ska jag INTE ha huvudvärk. Det var Sofies krav, annars fick jag inte komma. haha =D Inte så jäkla lätt, men eftersom ja fick de igår så kan ja inte få de idag, då blir jag tokig på riktiogt.. Men sov juh bra inatt så det är nog förhoppningsvis ingen fara.. hmm =P Fast nu ska ja dra till Netto och köpa 2 eller 3 Husler till min Jäger =D Fy faan va gott det ska bli.. Har 3 Husler redan, men kan juh hända att man vill ha fler än 3 =P Nae bäst att gå innan kl blir för mkt.......... FUCK! Märkte nu att klockan är 18.25 =S Det stänger 18.00 =O.. Jävlar! haha.. aja. Får dricka mina 3 Jäger/Redbull sen får ja ta cider. hehe =P Men ska iallafall och köpa tuggumi på filmis, tuggumi är ett MÅSTE =D

Old pic, sen december. Från pappas 55 års fest!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/6.09 - Lördag!

jahopp.. då har typ nästan hela eftermiddagen gått.. inte gjort så mkt.. väntar på att mamma ska höra av sig från sjukan så jag vet om vi ska iväg och grilla ikväll eller inte.. Annars är jag bjuden på fest ikväll. Så blirre inget grilla så ska ja fråga om man fortfarande får komma =) hehe. Lovade juh Hollo att komma o grilla igår, annars hade ja tackat nej till grillningen och hej till festen.. =P hehe.. Alltid lika trevligt att umgås med Bästavän, Micke och Sofie =) vet juh inte vilka mer som kommer men ändå. Med dom är det aldrig tråkigt =) sist va de lite tråkigt, men det var juh för att jag låg i Fridas och Mickes säng med världens huvudvärk så.. men aldrig annars! Men får väl se vad som händer under kvällens gång.!

Hoppas det inte är nått alvarligt med mamms bara.. =( Nae nu ska jag gå och fixa iordning mig lite,  för vilket det än blir vill man juh se lite bra ut iallafall ^^, hehe.. men hör av mig senare sen, angående grill eller fest och lite annat smått o gott kanske!

See you later!



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

20/6.09 - Lördag! (00.26) Hmm..

Inte riktigt som jag hade hoppats på.. Hmm. Allt var hur kul som helst och hur trevligt som helst med lite dricka, lekar och roligt folk.. Men nu mot slutet fick jag sån jävla huvudvärk som jag fick hos Frida sist vi festade.. Tror det har med att göra att jag sovit för dåligt den senaste tiden.. men men.. åkte hem för en stund sen medans de andra var kvar.. mamma och pappa åker med hem eftersom pappa ska jobba imorrn med.. så.. de andra kommer väl hem framåt natten. hehe..
aja.. nu ska jag lägga mig i sängen och lägga en blöt kall handduk över huvudet och försöka sova..

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

19/6.09 - Fredag!

Två bilder över hur jag ser ut idag och kommer se ut resterande av kvällen och de..
Nu ska jag packa och sen blirre att dra iväg snart med. Ska ta på mig min Marlyn tröja med. <3





. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

19/6.09 - Fredag! Midsommar ♥

Hej och god morgon. shiit vilken natt.. trodde den aldrig skulle gå över.. låg och läste en bok som heter En blomma i afrikas öken. Sen kände jag mig trött och slog ihop boken efter bara nått kapitel och tänkte sova. Men icke! Klockan var halv 1 och låg och vred och vände på mig och klockan gick.. sen kollade jag på klockan igen och då var klockan halv 3 och jag tänkte shiiiiiiit.. jag måste sova, hur ska ja orka morgondagen om ja inte sover nått.. sen blev klockan 3 sen minns ja inge mer.. vet att jag låg och vred och vände på mig ett par gånger till, men sen va de inte så mkt mer vad jag minns.. aja.. imorse blev jag väckt några gånger när mamma och pappa kom in, men somnade om varje gång.. Så nu blev jag väckt av mammas kusin Johan som kom hit för en liten stund sen.. Så tänkte lika bra att gå upp så satte på datan och satte på min låt och sen nu skriver ja ett inlägg. Kommer nog inte bli så mkt inlägg idag, kommer ha fullt upp med annat.. Men ett och annat kanske slinker in ^^,  ska upp och käka frukost snart, sen duscha =) sen får ja se vad som händer. hehe..

Idag är det Midsommar, mkt att göra som sagt..
Men tror på en underbar dag, ♥

See You Later! ♥



Tycker solen kan komma snart så jag kan bättra på min solbränna!! hmm..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda


18/6.09 - torsdag! del 4

Shit känner mig som världens segaste person på världens segaste kväll..  asså tiden går fort, men är rastlös men för trött för att göra nått åt det.. ska nog sova snart.. sov juh inte så mycket inatt pga av huvudvärken...
hmm och imorrn måstem an juh vara utvilad på midsommar =P

Läste en bok igår, på cirka hundra sidor.. Va väldigt avslappnande innan jag somnade.. Ska nog börja läsa en till bok ikväll tror jag.. Men vet inte vilken ja ska läsa. Hmm. =P Får kolla egenom alla böcker ja har så kommer jag nog fram till någon bra, eller som låter bra iallafall. haha. =P Men läser inte hela boken, för nu har ja ingen mer kort bok. Haha.

Har fastnat för en låt som är med i filmen jag kollade på förut idag
Green street hooligans. One blood
http://www.youtube.com/watch?v=YcZH0nB3Vis&feature=related
Shiit kan inte sluta lyssna på den =) ♥
Vill ha den, men vet inte hur ja ska hitta den så jag kan ladda hem den.. hmm =´/
Någon som vet??


Är fast i den filmen asså! Såå grymt bra, ♥

----------------------------------------------------------------------------------------------------

. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

18/6. 09 - torsdag! del 3

Imorrn är de midsommar.. händer för skojs då då?  =)

Själv ska ja till ♥ Benny kusin och festa, blir sammanslagen 35 års fest med midsommarfirande..
Kommer nog en hel del folk både inom folkrace hållet och även släckt och vänner.. 
 Jag känner på mig att det kommer bli kanon !

 

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

18/6.09 - Torsdag! del 2

jahopp då är kl redan över 19.40.. dagarna går sjukt hårt.. hmm.. men har hunnit med ganska mkt.. Jag gick upp och kollade på Green streets hooligans som ja skrev förut, sen blev kl massor och kusin kom när ja höll på att fixa iordning mig och dunkade musik.. sen kom kusin och hämtade lite öl till imorrn och sen drog jag upp till Petra och Pirjo.. Jocke och Fanny stod utanför och väntade på mig.. Petra blev glad över sina presenter hon fick av oss, speciellt jätte bananen som är uppblåsbar som är till vattnet. hehe.. lite småkul =) sen fikade vi och Pirjo hade gjort en jätte god kaka, paj aktigt med banan och grädde och nått mer, ballerinapaj eller nått hette de.. himlans gott, men gick bara att äta en liten bit. =P Jag pratade med Pirjo om lite allt möjligt, vi bestämmde oss för att ta en kaffe nån dag.. saknar henne =) Det är mitt ex mamma alltså, så vi träffas juh inte alls nu för tiden typ.. vilket är synd, har haft himla många roliga stunder med henne =)..

Nu ligger jag i min säng och har läst lite bloggar och så.. ska snart ut och umgås och vara social med dom andra här hemma.. ska måla naglarna med ^^, de blir svarta =)

men uppdaterar kanske lite senare igen, om de finns nått att skriva vill säga =D


Jag och födelsedagsbarnet för lite mer en ett år sen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

18/6.09 - Torsdag!

Usch.. Legat med världens huvudvärk inatt så har inte alls sovit mkt =/ trött och fortfarande huvudvärk.. hmm..
vaknade först av att mamma ringde.. men somnade om.. Sen vaknade jag av att Micke ringde och då kunde ja inte somna om.. hmm.. aja.. ska nog kolla på film eller nått snart.. lägga mig med datan i sängen =)
Ska vänta på att kussen Jessi ska komma idag med =) ska bli himla mysigt! Love her, <3
sen ska jag även till Petra och fira henne med Jocke och Fanny =) ..
Nae nu blirre Green Street Hooligans ! =)


Love this movie =) <3


jag är så jäävla trött på en viss person så det finns inte!!
Du går mig på nerverna!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

17/6.09 - Onsdag!

jahopp Onsdag idag då..
Igår var jag med Frida och hon fotade Becca hennes kusin.. Jag tog hand om diezel sötnosen. =)
Efter de pratade Frida med Sofia på msn och så kom vi fram till at tvi skulle åka och fota i skiren.. Först blev de på mig och sen på Sofia =) Har dock inga på Sofia,  men bara kolla på hennes blogg http://sowfiijah.blogg.se/ =)











Foton tagna av Frida Andersson -> http://imdoublenature.blogg.se/

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

16/6.09 - Tisdag! del 2.

JAG KLARADE OMTENTAN =D WOHOOO =D 


Nu har jag bara tentan i den senaste kursen kvar, den som ja inte fick göra för att det var nått fel på tekniken så den anmälde mig till fel.. den är torsdagen den 13 aug vecka 33..


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

16/6.09 - Tisdag!

Igår va de en ganska lugn dag, va hemma och diskade och fixade lite här hemma sen vid halv 8 drog ja till Jocke.. Kollade på en film och tog de lugnt. Skulle setts i söndags med bestämde då att vi skulle ses igår istället.. så så blev det! Sen drog vi hem till mig och han fick min födelsedagspresent pga av att han fyller idag och kl var efter 12 så han fick den då =) .. Grattis än en gång Jocke =)
Idag jag ska städa i gästrummet och småfixa lite. Sen får man väl se vad som händer.. Inget planerat iallafall..



Snacka om sårad.. Fy faan!


. P
uss då! - Survive, ♥
Mathilda

15/6.09 - Måndag!

Jahopp, ännu en ny dag och ny vecka. Redan vecka 25, hmm.. tiden går fort som fan. Hinner knappt med. 
Blev väckt av att mamma ringde vid 12.15 typ då gick jag upp!
Sen dess har jag suttit lite vid datan, käkat frukost och tagit det lugnt =)
Dagen som följer ska jag bara ta det lugnt.. Jocke skulle ringa när han kom hem ifrån stan så får ja väl se om de blir en kaffe eller nått där, annars vet ja inte.. Sånt som märks! Men men ..
Nu ska ja höja volymen på musiken och gå och diska!

Bild på mig och Adam, <33


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/6.09 - Söndag! ..

Jahopp, blev kaffe igen förut ! Johanna min andra kusin kom med hennes två söta knottar =D
sen när de gick käka vi sen blev de en dusch för mig.. skönt som faan!!
Nu sitte rjag lite vid datan och ska strax till tvn en sväng.. hoppas det finns nått bra att se på.. hmm!

Eva Cassidy - Fields of Gold

Bra låt, <3

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/6.09 - Söndag!

Nu är strax efter 1 och jag har hunnit ganska mycket idag.. Blev väckt av mamma vid 10, men gick inte upp fören 11. =) skönt att ligga kvar =) Käkade en macka och kollade lite på bloggar och så och tog de lugnt.. Men efter frukosten började jag och mamma städa.. Har städat hela lägenheten och nu kom min moster och min kusin och de blir kaffe =) mums. hehe.. Kanske uppdaterar bloggen senare =)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

14/6.09 - Söndag (00.38)

Nu blir de att gå och lägga sig, hann inte se så mkt film innan mamma och pappa kom hem.. eller först kom Frida och Micke en sväng och lånade lite filmer, sen när ja väl satte i gång filmen ja skulle se så ringde mamma efter 15 min och ville ha hjälp att bära.. så fortsatte att kolla efter att pappa hade kollat klart på tv, för han hann juh så klart före.. haha.. Aja, det var han värd  efter att ha suttit i en buss hur många timmar som helst, vilket han hatar.. haha.. stackare =) ..

Nae nu ska ja sova..
Funderar på att göra nått vettigt imorrn! Men frågan är bara vad..
Hmm.. sånt som märks =P

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

13/6.09 - Lördag!..

Dagen har varit väldigt seg, kom juh aldrig iväg till utspringet så satte mig och kollade på en film.. Efter de satte jag mig vid daten en sväng igen och skrev lite med folk. Drog sedan till Burba en sväng och hälsade på lite, va trevligt.. de skulle festa ikväll och sen dra ut.. va där en stund sen drog jag hem och lagade mat och käka, sen efter de kom Emma en sväng och vi mötte Frida. Följde sen med Frida hem och satt och snackade en stund och packade iordning alla mina saker sen igår och sen drog jag hem igen.. Har diskat och grejat lite.. Mamma och pappa kommer hem typ inom en timme, funderar på en dusch, men kanske blir imorrn bitti när jag vaknar istället.. Blir nog en film nu istället.. =)

seg som ett troll med huvudvärk idag =/
Inge kul alls faktsikt! Jag är inte bakis som vissa andra jag var med igår iallafall. =P
Jag är bara seg och huvudvärk, tror ja fått för lite sömn de senaste dagarna och att det var därför ja hade sån jäkla huvudvärk igår.. men men.. blir en tidig kväll ikväll tror ja.. Försöka komma upp skapligt imorrn!

Filmdax!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

13/6.09 - Lördag!

shiit känner mig inte alls som en bra person idag.. Dagen började bra, not.. Vaknade 8 för att boka mamma och bea på vattengympan, gick och la mig igen. Vaknade vid halv 11 när Jocke hade stallt klockan för att gå hem och duscha och fixa inför utspringet han också skulle ner på. Jag tänkte ja kan ligga kvar i en halv timme och sen gå upp, men glömde sätta klockan så vaknade 12.25 =O 5 min innan utspringet.. Ringde kusinen och skulle kolla om han va ute med bilen, men ingen va de.. så skulle aldrig hinna ner.. så missade allt =(
SORRY!!!!!!
Det var absolut inte meningen.. Men ska hem till Johan och dom imorrn när mamma och pappa är hemma och fira honom då! Känner mig as taskig mot Johan, Emelie och Sara =(..

Nae faan! Usch!..



Nae nu ska ja sätta mig och kolla film tror jag!

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

13/6.09 - Lördag Morgon!

nu va man hemma igen, kvällen började as bra men sen fick jag världens huvudvärk så gick och la mig i Fridas och Mickes säng i typ 30-45 minuter.. sen gick de ganska bra, men sen efter en stund när vi skulle gå ut och vänta på skjuts så kom jag igång =) men de blev nyktert ikväll.. På kristallen va de as dött, vi kom ner vid 12, typ 10 pers max, men sen kom de lite mer folk.. men men..

Taack Frida att du fick med mig ut, you are my girl =D <3

Nae nu ska ja sova, Jocke kom hit också så ska sova nu.. skriver mer imorrn =)



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

12/6.09 - Fest!

FEST ikväll då =D så jävla klockrent!

Finns på mobilen, kommer hem inatt nån gång =)



12/6. 09 - BästaVänner, <3

 Frida Andersson
♥ Du är och kommer alltid vara min BästaVän som betyder allt ♥
♥ Jag kommer alltid älska dig av hela mitt hjärta ♥
♥ Lämnar aldrig dig ♥
♥ Föralltid är ett ord menat för oss ♥




. Puss  ♥ Mathilda

12/6.09 - Fredag!

Hemma igen då.. grillade med Jocke, Emma och Janne på Jockes balkong, sen kom tessan och käkade med oss också, skulle köra Janne och Emma vid 3 så hon käkade med oss också.. =)
Petra och Sally kom också in en sväng.. hon och weber funkade sådär ihop, de morrade och skällde men sen lugnade de ner sig, men blev inte att de hälsade så mycket på varandra, så fort en kom förnära den andra va de morr.. =P

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning sen prata lite med mamma och pappa och sen blirre att dra till Bästavän och Micke =) himla myspys faktikst.. Jocke kanske kommer dit sen med.. Får väl se vad som händer!
Så blir ingen mer uppdatering idag  vad det ser ut som, men vem vet, kanske slinker in ett sen när ja kommer hem inatt ;P haha..

Imorrn är de bergskastudent.. Emelie, Sara, Johan och alla ska springa ut.. Dit ska ja självklart ^^, 

Nae dusch va de ja =)

hur kommer det sig att ibland blir texten så pass mkt mindre än annars???? hmm mysko..



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


12/6.09 - Fredag!

Igår va de att ta kolla på en film sen senare va ja lite hundvakt åt Diezel medans Frida och Micke var och handlade.. =) Efter de drog jag till Jocke, sen gick vi samtidigt ner till Janne.. Vid halv 10 kom även emma, Sofia och Stoffe också. Vi spelade lite kort och hade trevligt.. Klockan rann iväg som vanligt och Sofia och Stoffe drog hem och jag,Jocke, Emma och Janne satte oss och kollade på Beck, men hann inte kolla så mycket förens alla vart trötta så vi stängde av och Jag och Jocke drog hem till honom medans Emma och Janne gick till sängen.. Sov hos Jocke inatt, va trött och orkade inte gå hem..haha..

Gick upp vid halv 11 och tog nyss en kaffe på balkongen och kollade på piss vädret.. hmm varför ska de regna så förbannat.. vart är solen och värmen? =S vill juh sola.. hm.. aja..
Idag blirre att vara hundvakt till Diezel vid 1 tiden då Frida och Micke ska till stan.. blir att dra hit igen (till Jocke) för att grilla lite med Emma och Janne.. ska bli trevligt.. =)
Sen senare sen efter grillningen och de blir det att gå hem igen och träffa mamma och pappa en sväng innan dom åker.. sen får tiden avgöra vad som händer =) Ska fixa en tatueringen smo Frida ska tatuera på hennes kusins karl iallafall tills dom kommer hem..

Nae nu ska ja mysa med Fisen lite =) (Jockes katt)

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

11/6.09 - Torsdag!

Godmorgon och snark..
shiit trött man kan vara då.. somnade strax efter 12 igår/natt, inte alls sent.. men vaknade nu för 15 min sen o kl är liksomsnart  13. =O fattar inte att ja sov så länge. hehe.. kanske behövdes.. sov i min säng för första gången sen i lördags.. =P kankse va de som gjorde att ja sov extra länge.. ÄLSKAR MIN SÄNG =D. haha.. Aja.. nu blirre att kanske käka lite frukost.. får se om ja hittar nått gått. sugen på vanilj yogurt.. men tror inte vi har de hemma.. Hmm.. men ska kolla.. annars får de bli nått annat.. Idag händer de inte så mkt va ja vet om, ska kolla film iallafall.. blev ingen igår, blev fotboll och så istället =) shiit vilka chanser Sverige hade då, blev 4-0 till Sverige mot Malta, men kunde lika gärna blivit en hel del fler mål för sverge =)
Jajust de.. fick skattepengarna i tisdags med.. fasen blev lite överaskad, hade fått för mig att jag skulle få 3400, men fick 4300.. så nu blirre mer pengar till sommaraktiviteter och även kanske till Grekland, får se =) Pratade med Johan, han ja ska åka med och det kanske blir vecka 35, men vi får se.. Skolan har börjat då så hoppas det inte blir konstigt.. hmm. Aja..
Längtar som faaaaaaaaaaan till att vi ska åka iallafall =)

Imorrn åker mamma och pappa till Tyskland, kommer hem på lördag kväll.. Först funderade jag på att kolla om ja kanske skulle ha en liten fest, men sen kom ja på att det är juh student på lördag, ska kolla när några speciella springer ut. =) kul för dom, fasten det är ett år sen jag tog studenten.. Tiden går så jävla fort, har redan gått 1 år av 4 på lärarutbildningen på universitetet. =S
Att tiden går så fort skrämmer mig ärligt talat..
Det kännes som allt bara kommer springa förbi en.. Men man får väl göra det bästa av allt,
leva livet =)

Nae nu fick ja mess och telefonen ligger i sängen så blir att hoppa dit och sen till köket och sen soffan i vardagsrummet =) finns alltid på mobilen, bara att ringa eller messa =)



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

10/6.09 - Onsdag!

Blev att sova hos Jocke inatt.. när vi skulle dra från Emma och Janne spöregnade de.. och då menar ja inte lite :S shiit.. han skulle ändå upp skapligt så vi gick upp vid 9, sen kaffe, sen drog vi hem till mig och käkade en macka samtidigt som ja packade och jocke skrev ut ett papper.. sen skjutsade han mig till jobbet.. jobbade mellan 10.30-12.30 och sen hämtade pappa mig och vi käkade.. Efter de så har ja bara tagit de lugnt.. Blir lugnt hela eftermiddagen kvällen med tror ja.. funderar på att lägga mig i sängen och glo film eller nått =). Ska käka nått gott med mamma o pappa ikväll också.. ska bli mysigt.. har inte umgåtts med dom på ett tag..

Nån som har bra filmtips? kommentera gärna! =)


Min Nya Älskade Tatuering, <33




. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

10/6.09 - Onsdag!

Blev inte så mycket film eller tv hos jocke=P blev att dra till Emma och Janne och spela kort istället =P hehe,, '
Himla trevligt faktiskt,.
Nae nu ska vi fortsätta,. passade på att skriva ett inlägg när vi tog en paus =)
Blir hemmåt om en stund.. upp och jobba imorrn som sagt,, hehe..

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

9/6.09 - Tisdag!

Sitter hos jocke nu.. han har fixat så min mobil funkar igen =D TAAACK!!
Så snart kommer bland annat en bild på nya tatueringen, kanske när ja kommer hem, beror på va kl blir. annars blir de imorrn hehe.. Men får inte bli allt för sent, ska jobba på vigge imorrn mellan 10.30 till 12.30 =)
Nae faan.. nu ska ja fortsätta vara social.. han sitter och spelar gitarr i soffan =P..
Men nu blirre tv, nån film som börjar!!


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

9/6.09 - Tisdag!

BästaVän har gjort om min blogg som ni kanske har sett ni som kollat. hehe.. helnöjd.
Taack BästaVän, <3
Har bott hos BästaVän sen i söndags, därför jag inte skrivit sen dess.. så tänkte skriva lite om dagarna som gått..
I söndags va vi juh på dop och sen va de hem och städa, efter de så drog ja till bästavän.. Men innan ja drog till hennes hände nått helskumt.. Under tiden ja städade låg min mobil i hallen på en byrå, sen fick ja mess av Frida att ja skulle ringa henne så försökte gå ner i kontakter, men kom inte dit, så visste att ja hade ringt frida innan så tröck på luren för att få fram numret, så står allt med kinatecken =O fatta noll.. så fick gå in på meddelanden och sända poster för att få fram hennes nummer.. blir förbannad på telefoner.. startade om den några gnger och tog ur batteri och allt för att kolla omd e funkade.. kinatecknen försvann, men ja kom inte ner till kontakter eller nått sånt. Lånade Mickes halebop kort för att kolla så de inte va fel på kortet, men nee, sen tog ja Fridas kort och se va samma.. så igår, Måndag på morgonen försökte ja starna mobilen igen för att kolla så mobilen inte bara ballat ur igår, men nehe då.. startade den, slog in pinkoden och sen startade den om sig själv 4 gånger så då stängde ja av den igen.. Åkte med Jocke, hans mamma och två bröder till stan så ja kunde kolla va de va för fel på den.. så vi skulle göra en totaql uppgradering när vi va där, men då började mobilen fucka sig och starta om sig själv och allt igen, så hon sa att det va rena skiten rent ut sagt eftersom ja haft så mycket strul med mina mobiler =s hon sa att de tyvärr inte hade nån mobil henne för tillfället så ja skulle försöka göra uppgraderingen henna via internet och de.. och skulle inte de funka så skulle ja ringa och så skulle de ta hem en mobil snabbt åt mig så ja får en ny..
börjar bli så jääävla less på mobiler alltså..

Aja.. sen när ja kom hem så käkade ja o Frida lite sen gjorde Frida en ny tattoo på mig, HELNÖJD, ÄLSKAR DEN <33
Bild kommer sen, har som sagt ingen mobil med kamera nu.. har lånat en av Micke tills ja har min.. taack!
efter tatueringen gick ja och frida ut på en promenad med Diezel, hamnade på dunderbacken hos Sofie och sedan hos Lotta =) va himla trevligt.. När vi kom hem blev de o kolla på film. i taket lyser stjärnorna som alla kollar på nu för tiden. men den är bra.. Men den är inte likadan som i boken.. Läste boken för flera år sen, och kände inte riktigt igen den utifrån boken, vissa delar va inte alls lika.. men men .. så är de väl för de mesta. hehe.. sen blev de sängen vid cirka 2 eller nått kanske.. minns inte, somnade ganska snabbt i sängen medan frida kollade på bröllop och jäkelskap eller vad den nu heter =)

Aja idag kom Micke hem när vi fortfarande låg i sängen, men kl va juh typ 13. haha.. men skönt va de ^^, sen har vi snackat lite och nu är ja hemma och tvättar.. ska strax ta en dusch med.. försöka få tag i Jockesaken som ja hjälpa mig med mobilen och se om de funkar.. hmm.. hoppas..

Sen i Söndags var vi i Lotorp och blev fotade av Emma =)
http://emmamariia.webblogg.se/
Hur bra som helst på att fota =) taack så jätte mycket för i söndags..
LÄngtar till alla bilderna och sen till vi fotar nästa gång =)









. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


7/6.09 - Söndag.

dopet var jätte fint =)
va lite halvjobbigt att vara ute i risinge, förra gången ja va där va de på mormors begravning, men höll tillbaka tårarna..
det var himla kul att få komma och se Milton döpas, taack Sofie =)
hoppas presenten blev bra ^^,

nae nu måstye ja skynda mig. har städat nu här hemma med..
Ska packa, till Frida och lämna allt där, sen ska vi ner till Gron och blir fotade av Emma =) hihi.. =)



 

. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


7/6.09 - Söndag, vilka ? (A)

tänkte göra som många har gjort här på bloggen bara för skoj skull =)

Vilka är de som läser min blogg ? (A)
Kan vara kul att veta =)


7/6.09 - Söndag!

jahopp.. då har man städat nu på morgonen.. nu blirre en snabbdusch för att sedan göra iordning sig inför dopet.. har 50 min på min innan vi ska åka. stress.. aja.. nu har ja inte tid med det här.. skriver senare =)
hittade en as gammal bild på min externa igår, så tog den  ;P



. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda


6/6.09 - Lördag!

kom nyss hem.. har tillbringat hela dagen med Jocke, först hemma hos mig, sen hos honom en sväng sen till mig igen och käkade med mamma o pappa.. sen blev de att ta en cider och kalua eller hur de nu stavas blandat vodka och mjölk och dooleys =) .. mums.. efter de drog vi till Frida och Micke och kollade på fotbollen, sverige förlade. hmm.. aja.. sen blev de att hjälpa frida fixa lite och så kolla på tv, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt..

nu blirre sängen för min del. upp skapligt och städa lite sen på Världens sötaste och mysigaste Miltons dop =) <3


Blir att bo hos BästaVän från imorrn till Tisdag =)
Ska bli himla mysigt och roligt <33


Jag älskar dig BästaVän, så in i norden, <33

5/6.09 - Fredag!

Bowling ikväll med BästaVän, Jocke och Micke ikväll =) myspys, <3




Idag har ja städat nästan hela lägenheten.. skulle städa hela, men sen käkade ja med Frida, Jocke och Micke så de blev inte att ja hann allt. har matsalsrummet kvar och sen damma i vardagsrummet.. de får bli imorrn efter vattengympan.. upp tidigt imorrn igen. hmm.. aja.. nae nu ska ja fixa lite här sen blirr bowling =) ..


. Puss då! - Survive, ♥
Mathilda

1/6.09 - Måndag, BästaVän, <3



..Världens bästa och finaste vän man någonsin kan önska sig..
..Jag är lycklig att ja dig som min BästaVän..
..Utan dig skulle inte världen vara densamma..
..Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig lämna dig..
..Vi finns för varandra i vått och torrt och vår kärlek binder oss samman..
..Ingen kan ta din plats i mitt hjärta..
..Föralltid är ett ord menat för oss..



♥  Jag  ♥  Älskar  ♥  Dig  ♥






 


1/6.09 - Måndag!

Ursäka bilden lite, vill bara visa min fina solbränna ja fick i björkvik under gårdagen..
Va en helt fantastisk dag. varmt så in i norden, för varmt för att sitta i en varm folkrabild och svettas, men annars va de kanon.. KOm 3a, men leder cuper för tillfället där nere.. får se hur de går på de två sisa tävlingarna senare under året..


Ni som undrar varför jag har så rosa kinder är de pga av min brännskada som
händer -05, syns kankse inte så jätte bra på den här bilden..

På kvällen drog ja hem till Jocke och satt på balkonen och tog de lugnt i skuggan.. va helt slut och höll på att somna flera gånger =P sen va de hem och sova.. skönt värre.. =) skola imorse då. hade redovisning om kursen.. gick himla bra faktiskt.. sen va de hem käka, plugga lite, Jocke kom en sväng med men sen va ja så seg och kände mig lite kraslig så blev inte mkt gjort..

Frida skrev till mig på msn och undrade om vi skulle o bada i gron, va negativ först pga. pluggandet och att ja va seg i kroppen och så.. men sen bestämde ja mig för att följa med, så skulle precis börja packa när Frida skrev igen och sa att man inte fick bada.. ja bara nehe, =S sen va de ambulans och brandkår och allt möjligt där nere så nått hade hänt.. Det visade sedan vara en 13 årig pojke som hade drunknat.. De letade efter kroppen bra länge innan de hittade honom på botten.. Ett inlägg om Zadegh nedan..



.  Puss - Survive, ♥
Mathilda

1/6.09 - Måndag. R.I.P

R.I.P Zadegh, som drunknade i gron idag. Bara 13 år gammal!






Fågeln cirklade över bryggan under hela tiden vi var nere och tände ljus!


Om det ändå fanns någonting man kunde göra för att få det här ogjort..
De hittade dig på botten för sent.
Du var bara barnet.

Du finns i våra tankar!!

RSS 2.0